Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Milyen jó lenne ha a felreppenővel tömhetnénk az átalakítót... Pl gyümölcsszedő hálóval... metszőollóval... ezekből jön ha kell ha nem:music:

2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Jaj Hajni!
    Ha kívánsz valamit, akkor miért nem úgy kívánsz, hogy mindenkinek jó legyen? :music:
    Kívánjuk úgy, hogy minden feleslegessé vált röpit értékén az UH-ba is bele lehessen hajigálni.;)
    Nem jobb lenne így? Azért csak emlékezz vissza az elejére, milyen nehezen repkedtek?

-gyöngy-581, Sali~*.*.*, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Sali!
    E hozzászólásodat nem lehet duplán tetszikelni?
    Abszolút Igazad van!
    Ugyanis nekem még álom az, amiből nektek csőstől van .... mint például az ásó és barátai...

Sali~*.*, -gyöngy-581, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Szia Dani!
    Tudod, volt rá példa, hogy helyszűke miatt hajigáltuk valóban. Ám ez a rendszer nagyon faramuci. Egyszer hopp, máskor kopp.
    Jöttek a megrendelők és láss tényeket. Nagyon hiányzott amit kidobáltunk.
    Ne aggódj, Te is elérsz majd oda, hogy már nem fogsz tudni mit kezdeni velük. Bár nem látom a jövőt, de már most is hiányom van némelyik röpiből. Bosszantó, mert a megrendelők ATP-jét a legnagyobbat bukom miattuk. Előbb-utóbb eljutunk oda, hogy semmiből nem lesz elég addig-addig kalibrálják.

Samborg, -gyöngy-581, Sali~*.*.* és 2 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Az apró értékű röpit nem sajnálnám kihajítani.... - Nálam abból nem jutna az ujrahasznosítóba... soha sincs a többiből elég:wuerg:
    De mintha mindenkinek jót kívántam volna már az ötletelősbe....:music: Nem ma már régebben e témában,,,,No de mindegy... talán észreveszi valamelyik játékfejlesztő;)

6. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Szeretnék jelvényeket gyártani, rengeteg az Amerikai bükk termésem, de nem jelenik meg a Bölcsesség ösvényen amikor abból is beakarok adni gyártáshoz. Csak is kizárólag akkor jelenik meg, ha a vevőimet kiszolgálom, nos oda nyomom most javából nekik.

aida2330 kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Szia!
    Az amerikai bükk kizárólag a II. sz. Arborista jelvény gyártására használható fel.

Sali~*.*.*, -Holdfeny-. és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Csak az 1-es jelvényhez nem lehet beadni, a 2-es 3-as jelvényhez már be lehet adni.

Kuzdern, aida2330 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    A bükkből csak arborista 2-es jelvényt tudsz gyártani.

Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
  10. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Szép jó reggelt mindenkinek!
    Jelentem , elmúlt a lázam;)xD...Megléptem a 18. szintet.https://i.imgur.com/V2RpGL3.png

Mentem Karesszal egyezkedni. Eredetileg az van a 8. feladat kiírásában, hogy oldd fel az I-1 területet. Most már az a feladat, hogy az Alpesi Kertet kell birtokba venni.https://i.imgur.com/J5zp51n.png Így logikusabb. Igen, ez már ki volt pipálva;) Most gyártom a MŰK1 jelvényeket, kettőt már beadtam, minden létező, nyomható ikont megnyomtamxD Várom a harmadik jelvényhez a rózsát:p:music:[/COLOR][/URL]
    Kicsit lassítok a megrendelők kiszolgálásával is, mert a következő feladatban őket kell kiszolgálni. Még nem szeretném a tárolóimat bővíteni, okulva az előzőekből. Amiben elférek, az marad. A jelvényt gyártom le hozzá[/COLOR];)[/URL][/COLOR]

Valamiért nem sikerülnek most dolgok;)....bénáskodok...a technika ördöge szórakozik velem;):wuerg:

Szia!
    Amerikai bükk termését az Aborista 2-es és 3-as jelvényhez tudod felhasználni.

Utoljára szerkesztett: 20.7.23
    Samborg, Kuzdern, mingo826 és 4 más kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Örülök, hogy elmúlt a lázad, gratulálok az új szinthez. Nálam eltűntek a megrendelők, majd az egész kliens veszett el, majd helyre állt minden xD
    Én most kezdek lázasodni, bár van annyi rutinom, hogy magasra nem engedem felszökni, mert tudom, hogy nincs az a szint ami el ne fogyna előbb utóbb. Ha nem ma, akkor majd holnap, legfeljebb egy pár nappal később érek célba, ha megérem :D Sürgős dolgom nincsen tehát ráérek.

A növényes tárolóm megtelt, szerencsémre két ÚH is kattintható lett így oda be tudtam szuszakolni a felesleges kékfüveimet, ennyit nem füvezek amúgy. Mellesleg az ÚH 50%-os eredményt hozott 200 ATP-t és még valami serkentőt kaptam.

Utoljára szerkesztett: 20.7.23
    GA-BI-O-Farm és aida2330 kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Már látom amit, látni lehet! ;) Azért Karcsikával csak óvatosan, látom édességet is kínálgat.;)

14. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia Sali!
    Köszönöm szépen:inlove:
    Kell az a rózsaszín napszemüveg;) Azt hiszem, hogy sikerült javítanom a linket.;):music:
    Megyek, bénáskodok az eventes csevegőben is;)
    Közben, szakad az eső és nőnek a rózsáim:music:

Szia Gyöngy!

Köszönöm szépen!:inlove:

És most én mit higyjek el neked? xDViccelődünk, viccelődünk?:pxD:music: Majd mazsolázok a sorok közöttxD

Kuzdern, Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. Caccus

Caccus Fórum veteránja

köszönöm szépen a degítséget

aida2330 kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Az utolsó rész az sajnos komoly, a többiből azt ami neked szimpatikus :D

Számolás nincsen benne, úgyhogy bátran mazsolázhatsz. Mellesleg az eventesben is pontos volt a számításom és csak a baha miatt kellett szerkesztenem a hsz-t.

sutimami57, GA-BI-O-Farm és aida2330 kedveli ezt.
  17. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Viccelődök, ne vegyél már mindent komolyra!xD:cry: Te is zölddel írtad az egész szöveget.....
    És, ha valamit elszámoltál, akkor mi van?
    Mindenki megtanult összeadni, kivonni, szorozni, osztani. Azt csak a lustaságunk teszi, hogy hagyatkozunk más számításaira.:music:
    Beérett már a rózsád?;)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

A szintlépés jó:inlove: Nálam Karesz utolsó szinten várakozik a növények érésére8)
    Sajnálom, hogy elfogytak a kívánságaik... :music:
    Kíváncsian várom a folytatást;)

19. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia! Jó reggelt!

Igen, most minden klappolt. Este is meglepődtem, hogy a 40 órás ÚH hozta a 400 ATP-t. 8) El is felejtettem, hogy indítottam egy ilyet:music: Így reggelre csak 45 ATP-t kellett beszereznem:p
    Karesszal óvatosan kell bánnom. Nem szeretném, ha megint felborítanák az éppen helyreálló egyensúlyt....csak lassan, mert aztán hamar kiürül a fáskamra.
    Még egy kicsit hagyhatnák üresen a placcot, bár az eddigi feladatok után,-véleményem szerint-, legközelebb a 20-23. szintnek megfelelő feladatok fognak érkezni.;)

Sali~*.* és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

A lustaság az jó;) Ez egy játék... én csak a következő célig tervezek:music:
    Jöjjenek azok a feladatok...
    A tárolókapacitás bővítésekkel óvatosan bánok ezentúl... de minden más helyre bepakolom a jelvényt... most a papucsot és az új barackfát kell fejlesztenem...:music:
    Most picit alább hagyott a lelkesedésem.... Máshol járnak a gondolataim...:wuerg:
    20-23 szint közé? jó is lenne... :inlove: De itt nem sietnek el semmit;)