Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Tényleg csak arra kell figyelni, hogy ne legyen benne a pipa a négyzetben....
    Egyébként rendben működik...;) De, jó lenne, ha a dupla kattintás nem aktiválná, hisz sokkal többen vagyunk akik nem "egérrel a kezükben születtek";):music:

Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  2. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Csoda történt: az átalakítóban 600 Tp-t kaptam 3 x 32 órásakra:inlove::inlove::inlove:
    Nem tudtam lefényképezni, de nézegettem egy darabig:D:D:D

maszilva, PZoli64, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Mutatom, hogy én mit látok. Itt pipálásra nincs lehetőség.
    Szia!
    Én is ezt kaptam reggel. Nem is raktam vissza, csak 24ó- t. :D ;)

GA-BI-O-Farm, kutyaszálló és aida2330 kedveli ezt.
  4. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Akkor hozom, hogy én miről beszélek. Az első képen az föléhúzott vastag nyílra kattintva indítod a favágást.
    https://i.imgur.com/a1MCHmR.png

Ha, duplán kattintasz rá, akkor pipa kerül a a növésben lévő fák kivágása négyzetbe.
    https://i.imgur.com/vIhasor.png

Szia!
    Pedig nagyon kellett volna az a fotó!;)
    Lenne mit nézegetni ínséges időkbenxD....sőt, lehet el sem hisszük, hogy volt ilyenxDxDxD

Utoljára szerkesztett: 21.7.23
    Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. zsani_apja

Nálam ez a lenyíló nincs. Ennek több oka is lehet, de legalább megbizonyosodtam, hogy jóra gondoltam. :) Lehet csak frissítenem kellene, de megvagyok nélküle.
    Köszi!
    Megtaláltam. Egyszer rá kell kattintani és akkor jön a leugró...

aida2330 kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Végig olvastam a mai termést, jó sokat írtatok:)
    Örülök neki, hogy változott nálatok az ÚH, Nálam sajnos nem:

Ezt kaptam ma reggel két 32 órás ÚH-indításból. Nem mondom, hogy repestem tőle, sőt száguldani sem száguldok sehová sem. A mai 23. szintre lépésnek azt hiszem búcsút intek, jó lesz az reggel is :) pont ez a 400 ATP +még pár a szintemből :eek:
    A gyopáros játékom alatt legalább 5-ször küldtem már az átalakítóba így az egész terület fáit sajnos. Nincs rákérdezés, nincs megerősítés pedig nagyon jó lenne, ha lenne. Pár órára visszavet a fejlődésben, ha újra kell telepíteni az egész területet. Nem beszélve a hozzávalókról ami óriási bukta.
    Szia Gabi :)ű
    Tegnap még azt írtad, nem fogsz területet fejleszteni :) Mitől gondoltad meg magadat? Neked is megtellett a jelvénytárolód, mint az enyém? Ez az egy zavaró tényező van a játékomban, ami miatt várom az új szintet, hogy egy kicsit megkönnyebbüljön a raktárkészletem :) Egyébként gratula a 23.-hoz.:inlove:

PZoli64, Bátyus és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Szia Évi !
    Ma a csodák napja van, én is megkaptam a 600 ATP-t az átalakítóban.

aida2330, zsani_apja, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  8. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

De jó, akkor remélem máskor is részünk lesz ilyen látványban:inlove::inlove::inlove:

9. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Én is nagyon remélem :)

10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Köszi, kicsivel közelebb leszel Te is a 25-höz ha nem ma akkor holnap. Na nekem is jöttek ilyen vackok egymás után 3* az
    UH.-ból, ma szerencsém volt. De tök mindegy, hogy 32, vagy 40 órás, szivat, gyakrabban, mint szeretnénk.
    Nem a területről írtam, hiszen azt kiváltod és kész, hanem, hogy nem fogok fejlesztgetni, szóval nem fogok rajta görcsölni, hogy
    az új fát meg a gazokat fejlesztgessem, hanem ahogyan jön majd sorba, szép lassan fejlesztgetem. Mármint az új fa és a
    kékfű nincs fejlesztve, a papucs ki sincs váltva. Á a jelvény tároló nem telt be régen amikor álltunk akkor voltam a határán, de mindig gyártottam 3-ast, ahhoz 2 db 2-es kellett, akkor 1 hely felszabadúlt. Utána meg azokkal indítottam a 40 órás átalakítókat,
    persze kipótolva, mert sehova nem kellett. Pedig hozzá kell szokni, hogy figyelni kell sajna mindent, csak most már semmi
    nem lesz a kövi szinten sem, így azt ültetek amit akarok. Vagy nem ültetek. Csak mindíg legyen mindenből a megrendelőknek.

Anulu73, PZoli64, Bátyus és 4 más kedveli ezt.
  11. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Szerencsére még nem sikerült ezt végrehajtanom. Egyszer kérdeztem itt a csevegőben, de nem igazán válaszolt rá senki. Gondoltam, hogy már lejátszottátok ezt a kérdést, így nem erőltettem. De, ahogy észrevettem és azt is, hogy miért, így sokkal jobban figyelek ennél a lépésnél.;)

12. -gyöngy-581

Sajnos a kérdésedre nem emlékszem. Beszélgetni róla még nem beszéltünk szerintem. De döbbent érzés volt amikor először eltűntettem az összes fámat.. Nem kívánom senkinek sem.. Akkor kutattam az okát, meg is találtam. Azóta, ha erősebben kattintok inkább bezárom az ablakot és újrakezdem az egész műveletet. Viszont az egyenkénti törlést sem szeretem főleg, ha sok fát kell kivágni, mert leértek (barack). főleg azóta használom a munkásokat erre is amióta jön a megerősítő kérdés és oda is kell kattogni..

GA-BI-O-Farm és aida2330 kedveli ezt.
  13. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Óh, köszönöm szépen a válaszod :)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Nem is emlékezhetünk mindenre, kerestem most, de nem találom. Tudom, hogy rákérdeztem, de amúgy a lényegen nem változtat. Csak akkor azt gondoltam, hogy mivel sokkal korábban kitapasztaltátok a fás részt, így ez már nem téma.:music:
    Nem szabad duplán kattintani az egérrel, amikor a vastag nyílra kattintasz.
    Ha, mégis, akkor csak rá kell kattintani a pipára és kiveszi a négyzetből.

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

A helyzet az, hogy én soha sem kattintottam duplán, bár kétszer egymás után igen és lehet, hogy a rendszer azt is duplának vette, mert viszonylag rövid időn belül kattogtam :)
    No meg egeret is kellett már cserélnem, mert ha hibásan működik akkor is képes arra, hogy láthatatlanul duplán kattintson.

zsani_apja, aida2330 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. FarmSámán

FarmSámán Junior szaki

Kiváltottam a kertész párost. 12 arany 2 napra, közben sima farmon 15 arany az összes területre és a felhőre....:music::wuerg:

Nem tudok pontos számokat mondani, de az elmúlt kb 1 hét alatt azt hiszem 2 db virágkoszorút kaptam. Nem mondom, hogy egész nap a farm előtt ülök, de szerintem így is többet gyopározok a kelleténél. :D

Szóval learattam velük egy alap területnyi rózsát, és kaptam is 1 db virágkoszorút. :D

Kíváncsi vagyok, hogy hogy alakul a hétvégén ez a felröpi ügy. Az erdőben amúgy nagyjából rendben jönnek a dolgok, virágzó ággal tele vagyok, borostyán is kb 2 naponta összegyűlik (10 terület).

Anulu73, zsani_apja, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szerintem sokan jártunk már így, ha nem is itt a gyopáron. Volt hogy a levegő is megállt és a kezem az egérrel állt a levegőbe,
    de leszedte, amit leszedett. Főleg, ha érzékeny az egér.
    Itt viszont jártam már úgy hogy 2 aratáson belül valahogyan úgy érték utól egymást a fák, minden fát ki kellett vágni és
    újakat rakni. Szerencse, hogy mindig van kinn 2, tartalék 2, de így egyszerre nehéz volt pótolni kevés az a 4 hely a gyártáshoz.

-gyöngy-581 és aida2330 kedveli ezt.
  18. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Végülis az egér beállításánál is lehet vele mókolni, hogy mit vegyen dupla kattintásnak és mit ne. Rémlik ilyen lehetőség, de vannak akik sokkal tapasztaltabbak ebben a témában.
    "viszonylag rövid időn belül kattogtam"- ezt dupla kattintásnak veszi a rendszer.
    Én is eszem időnként az egeret;)xD

Lesz az több is.;)
    Én is lájtosan kaptam most csak 2-t és egy gombakosarat. De, raktáron van 25 koszorúm és 9 gombakosaram. Egész nap rózsa, gomba kombó volt ültetve. Pár ágyás kékfű és gyopár a reggeli aratásnál.:)

19. zsani_apja

Nálam is gond lesz már az egérrel. Emlékszek, adtak rá 2 év garanciát. Még mondtam is a srácnak, hogy kétezer forintos termékkel jöjjek vissza!? :D A lényeg, hogy már vannak jelek, hogy ideje lesz lecserélnem.
    Egész jól kezelem már a segítőket. Gyűjtést szervezek majd a toborozásukhoz. :D ;)
    Eléggé küzdenem kell a faanyaggal, ezáltal a gombával is, valamint a jelvényekkel, a megrendelőkkel, szóval mindennel. :D
    Kezd beigazolódni számomra, hogy ez egy teljes műszakot venne igénybe.
    Amikor itthon vagyok hosszabb ideig, észrevettem, hogy a farmot teljesen hanyagolom. valahogy felejtésbe merül. Jól átmosták az agyam... :D

röviden..., utolsó három aratásnál megint nem jött felröpi. Jobb lesz, ha ezt a részt elengedem és akkor teljesítem a rendeléseket, ha összejön a mennyiség. :D

Anulu73, PZoli64, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Van egy jó hírem péntek van és jön Irina éjfélkor már lehet is üdvözölni :) Ő talán csak faterméseket kér, ha szerencsénk lesz.
    Nálam a gombáskosár a hiánycikk azt viszik, mint a cukrot befőzés idején. Képes napi 15 darabot kérni belőle Barna és néha sikerül is megkapnia...
    Nekem nem tudták, számomra a gyopár mindig is csak pótlék lesz. Addig sem toporgok a farmon amíg várok egyik aratástól a másikig. Jó időtöltés az üres időben a Gyopi. Pletyka sincsen sajnos annyi, hogy fél napokra lekössön...
    DE itt a gyopár el tudok pücskörészni rajta amíg unatkoznék különben.

GA-BI-O-Farm, PZoli64 és zsani_apja kedveli ezt.