Visszajelzés Gyopárvölgy

Discussion in 'Visszajelzés a játékról' started by Kiwi, Dec 6, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én tegnap moziban voltam , megnéztem Indy-t :inlove:

Ha , szerencsénk van , a gyopáron mostantól csak ATP-t kapunk az átalakítóból , és a vevők elhalmoznak minden jóval . :inlove:

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Mondjuk így?[​IMG] (lelőhely ÚH kaptam most az előbb)
    Megmondom őszintén én ilyent még nem láttam eddig :inlove::D:inlove:

3. kovácspissti

kovácspissti Törekvő

Bebizonyosodott, hogy abszolút igazad van.

alex0824 and GA-BI-O-Farm like this.
  4. HéricsBáró

Egy adta ? :D

5. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Nagyon meglepődtem, amikor nekem is ezt mutatta az UH. Soha rosszabbat !
    Na akkor reméljük elhárult minden veszély és folytathatjuk, ahol tegnap reggel abbahagytuk.

6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Nem akarok itt zölddel írni. ;)
    Számolgattam, tegnap olyan lehetőségeim voltak a Gyopin, hogy 10 szintet tudtam volna lépni. Remélem a főnökség majd kárpótolja nekem. :D
    Örülök, hogy végre láthatom a kis Füles Szamaram. ;)

7. HéricsBáró

Ezen már én is gondolkodtam . :cry: És , amúgy , tényleg , hogy ? xD

8. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

9500-ért ma 8 db gyorsítót kaptam!

9. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Szia!
    Én mindig csak a 40 órást indítom (nekem ez jön be az ideje miatt) az 68000 kér, és most kaptam 3 db gyorsító izét.
    Már fel se veszem ezeket a kis dolgokat, alapból van benne szerencse faktor szóval egyszer így másszor....

juliannakoczkas and alex0824 like this.
  10. Mogyi

Mogyi Aktív író

A Farm működik:inlove:köszönet érte! :D
    Elértem a 21. szintet, szeretem az orchideát,ki is váltottam.

11. HéricsBáró

A következő időjárási előrejelzés szerint mit , hogyan , mennyit és mikor vessünk ? :inlove:

12. dudute2

dudute2 Rutinos

Ilyent még én sem láttam :)

13. HéricsBáró

Most , hogy lett rés a pajzson , ki hogy halad ?
    Mik a tervek , vevők mit kérnek ?

14. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Az elkövetkezendő majd 13 órában az idézett kottát tudom javasolni;)
    Ha a vargányát és a kékfüvet egymás mellé ülteted, akkor a kékfű hozama 9, a vargányáé 6. Mivel gombából kell több, így a kékfű 2 oldalára érdemes ültetni:)
    De, mindenki vérméreséklete szerint ültethet. ;)
    A felhős idő nekem még nem játszik, mert a 18. szinten még egyik növény sem érzékeny rá. Amúgyis csak +1 Hajtass növényt trágya használatot fog aktiválni.

Szia!
    Még jó, hogy elmentetted;)!
    Én is megkaptam a 600 ATP-t a három rekeszből, de nem dokumentáltam:(.
    Nem mostanában volt ilyen:music:

Last edited: Jul 25, 2023
  15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

16. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Uh, ez ott van nagyon! Ilyet én sem láttam még, mert nem indítok 40 órásakat.
    :D
    xDxDxD Csak 10-et? Nem számoltad el?

Majd pár nap múlva már boldogabb leszek. Az ilyen támadások több hullámúak lehetnek. Úgynevezett "hit and run" műveletek. A vasárnapi 30-40 perces támadás idején már lehetett számítani a következőre. A hackerek előbb egy kb 30 perces támadással felmérik, tesztelik a célpont védelmét. Majd később akár több hullámban is teljes erővel támadják a kiszemelt vállalatot. Ki lehet szűrni a támadó akár pár százezer IP-t, de az a gond, hogy több milliárd ilyen állhat a rendelkezésükre. Bármikor indíthatnak más IP-kről egy újabb hullámot. Már felesleges számítógépeket bevonni a támadásba, azok eléggé jól védettek. Sokkal egyszerűbb szinte semmilyen védelemmel el nem látott IoT eszközökről indítanak támadásokat. Ezek lehetnek akár okos mosógépek , hűtők, klímák, biztonsági kamerák, riasztók, elektromos rollerek és egyéb hétköznapi eszközök, amik internetes kapcsolattal képesek kommunikálni velünk bárhol tartózkodunk. Most hülyén hangzik, de akár egy regiment okos Wc-ről is indíthatnak bármikor egy támadást. Erre mondanám, hogy car ügy. Hónapok óta egyre több az ilyen támadás és már kis és közepes vállalatok ellen is folyamatosak. Kb 200.000 fős hacker táborról beszélnek, akik mindig előrébb járnak mint az IT szakemberek. Szóval csak idő kérdése, mikor és meddig lesz egy újabb támadás és elérhetetlen játék. Ez természetesen nem a játék hibája, a játék működne hibátlanul csak elérhetetlen ilyenkor. Milyen durva, valaki elmegy nyaralni és amikor hazaér akkor látja, hogy két hétig folyamatosan ment a klíma és mosott a gépe, leolvadt a hűtője miközben ő végig azt látta a mobilján, hogy otthon minden rendben. Itt tartunk az elkényelmesedés miatt, és mert erre van igény.
    :oops:

17. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Köszi, hogy leírtad, bár sokat nem értek belőle, nem vagyok számtech.guru, de ez ijesztő, ha ennyire könnyű támadást indítani egy cég-vállalkozás ellen.

18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Bőven elég lenne az a szint. :)
    08.17.- én megyünk nyaralni, ha eléred a hadvezért, egyeztesd vele az időpontot, léCi! :D
    Alice és Fülesem végzett a munkával nálam. Ezt akartam a hétre betervezni.

19. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Most kézzel arattam. Lejárt a 48 órás, venni nem akarok. A rózsára egyetlen egy felröpi sem jött.

juliannakoczkas and semmirevaló like this.
  20. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sajnos nálam is az helyzet! 1 koszorű kéne már napokóta, de semmi.

juliannakoczkas and JUCUS like this.