Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Köszönöm szépen! Még nincs új barackom 22-en poroszkálok, talán a 7végén ugorhatok. Ha mégsem az sem zavar már.
    Igen, minden nap közeledünk a dombhoz, ki előbb, ki utóbb de meghódítjuk.;)

Sali~*.*.*, aida2330, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kiváltottam az új barackot... 3 épített fa bent figyel a menübe... egyszer sem kérték a megrendelők... Addig pedig nem teszem ki...:music:
    Ma mindenkinek Nyári cseresznyére fáj a foga....8)

3. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Valahogy dátumokban nem stimmel, de így,.... lehet, hogy sokkal több:D:D

256 2023.07.25./800./23 2023.07.05.
    Levélcím : -Holdfeny-

4. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

Gratulálok a szintlépőknek!:) Megy ez mint a karikacsapás;)
    Sokkal barátságosabb így a Gyopáros élet, hála az új fejlesztéseknek. Hamar meg lehetett szokni. Végre, nem azon kell gondolkodni, hogy mit dobjak ki a raktárból, vagy éppen hogy oldjam meg törlés nélkül a kapacitás hiányt. Nem csak mi morcogunk/tunk a hibák miatt, hanem mindenhol, ahol elérhető a játék. Ez a "mindent bele" viszont nem tetszik, de lehet, csak tesztelik, hogy minden működik-e.:wuerg::music:

A lényeg, hogy ma is szakad az eső, csökkentett érésidővel számolhatunk a rózsánál és a vargányánál, hisz mindkettő érzékeny az esőre. A rózsa mellé ültett bármely növény rövidebb idő alatt érik be, hisz megkapja a rózsa időjárás bónuszát. Természetesen csak akkor, ha ezek a rúnák ki vannak váltva a Bölcsesség ösvényén.
    A délutáni viharos időjárás alatt a rózsa viharos idő bónuszát átadja a szomszédos növénynek is, ezáltal +1 ágyás (vagyis 5 lesz) minden magból. Ezt még csak a vargányával próbáltam, de 15:00 után kipróbálom a többi növénnyel is. Végre elfér a raktárban több termés is.:)

Anulu73, helena64c, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Nálam eddig a meggy a sláger. Az egyik megrendelőtől ma egy meggyfát is kaptam a sikeres kiszolgálásért. Gondolhattam volna, hogy nem véletlen. Már 3 fát lengedeztet a szél, mégsem győzöm a termelést.
    Szia Aida!
    Van igazság abban amit írtál. A vargányával egy bajom van, általában gyakori faanyag hiányban szenvedek. Át kell gondolnom az erdőben növesztett fák arányát. Kevés a tuskóm. Jó lenne, ha a fejlesztők ezt is figyelembe vennék, hisz már mindkét területen kell a faanyag. Míg a fáknál a sárgabarackfa előállításához nincs szükség faanyagra, addig a növényeknél ugyanez nem mondható el.

Anulu73, -Szemecske-, Sali~*.*.* és 2 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Javítottam a dátumot;) Ahogy jeleztem a fórumban is 19-én sikerült... a 05. az a 22. szint elérése volt;)
    Köszönöm a figyelmeztetést... Mostanság a Való világ egy kicsit összecsapott a fejem felett!

7. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia Sali!

Igen, sajnos én is küzdök a tuskókért, de inkább lassítok, csak végszükség esetén használok instát.:oops: Nekem az Ansura kattantak rá a hét elején. Ki kellett tennem még egy fát. Szerencsére belefért a megrendelő idejébe, igaz, egy kis Hajtass fát és Temérdek fatermést be kellett vetnem. Most is 11 barackfa lengedez, de egyszerűen nem lehet a fáskamrát megtölteni. A megrendelők semmivel nem kérnek kevesebbet szerintem, tehát a termelést csökkenteni nem opció. Pedig, megfordult a fejemben, hogy nem ültetetek a kertben semmit, egy darabig. Ja, csak akkor Barnáék hoppon maradnak és én is , mert nem lesz meg tőlük az ATP. Ráadásul növényes felröppenő sem lesz, bár az igényükhöz képest a 10 Atp nevetséges.:wuerg:. Eddig azt hittem gazdálkodok, most jövök rá, hogy sakkozok.:D:music:

Tetszik az Avatarod;)

Utoljára szerkesztett: 28.7.23
    PZoli64, Anulu73, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Meggyet ritkán kérnek... Lehet Te jobbat adsz nekik;)

A Fa anyag hiányunkat az erdős terület növekedése orvosolni fogja... csak az még messze van.. addig el kell kocognunk;)
    A sakk jó játék;) Kordában tartja az elmét;)
    A tuskó tároló felteléséről én is csak álmodozok...:music: Most azt gondolom, olyan nálam soha sem lesz:oops:

9. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Jó, hogy újra itt vagy!;)
    Biztos , hogy nem holnapután, de egyszer mosolyogni fogunk ezen a tuskómizériánxD:music: Tuti, ez is a TERV része, hogy ne tudjunk száguldozni:D
    Majd lesz a keréken egy nyeremény, hogy 24 órán keresztül 100-200%-os szorzóval dolgozik minden előállító helyxDxDxD
    Igen, sakkozni is jóóóó:inlove:!

Utoljára szerkesztett: 28.7.23
    Sali~*.* és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Hűűűű de merészeket álmodsz;):inlove: Tuskómizéria ízlelgetem a szót;) Tetszik;)
    Jól fel van építve a gyopár! Szépen kiegészíti a farmot;)

Álmodozni is jóóóóóó:inlove:

11. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Igen, jó lesz ez.:music:
    Viszont, aki még nem érte el a Gyopárvölgyet, most kellene készleteznie, hogy ne legyen fennakadása az alapanyagok gyártásánál. Persze, lehet folyamatában is, csak akkor soha nem érik utól magukat....Ez csak egy szösszenet, kósza gondolat...:music:
    Álmodozzunk tovább!;) Most éppen arról, hogy mikor megjön a róka, csak olyat kérjen, amim van.xD
    A felröppenőkkel az a helyzet, hogy az összes a főfarmon röpköd.:wuerg: Gombázhatok, füvezhetek, lehet rózsalugas, kézi, gépi, bármi,- nagyon gyatrán jön-,eltekerték a popmétertxDxDxD

Sali~*.* kedveli ezt.
  12. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Abból lenne bőven, de nálam rabló Fülöp a 13 kosár mellé 192-192-384 rózsát kér. Biztosan esküvőre készül, vagy virágboltot akar nyitni!

-Holdfeny-., Sali~*.* és aida2330 kedveli ezt.
  13. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Mennyi ATP-t kínál mindezért?;)

Sali~*.* kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok gazdák!

Néhány technikai probléma miatt nem tudtuk módosítani a vevői kérelmeket, és egyelőre megtartottuk a régi kérelmek egyenlegét.

Az Ön FARMERAMA csapata

15. -Holdfeny-.

Sajnos vannak Fülöpnek telhetetlen napjai...:wuerg:

16. Sali~*.*

Szia!
    Köszönöm szépen az információt! :)Tudtuk mi, hogy ott aztán nem történt változás.
    Sajnálom, legfeljebb nincs, nem lesz kiszolgálva a megrendelő.:music:

17. -Holdfeny-.

xDxDxDEz legalább jó hír, hogy nem növelték az igényeketxDxDxD

18. Sali~*.*

Még csak várjunk! Korai az öröm, hisz ha nem akarja a "mester" a gyors haladást, az egyik fék ez is lehet! Illetve minden olyan tevékenység megnyirbálása, megemelése stb. ami az ATP-t befolyásolhatja.8)

19. -Holdfeny-.

Tudom... De ha azt akarják, hogy 2 cukorka vásár között el tudjam tapsolni a cukorkákat... akkor változtatniuk kell;) Vagy nem fogok cukorkát venni:p

20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nemtom micsináltam , csak rózsát vetek éjjel nappal , de most 4 rublika helyett 5 rublika lett
    Gomba nuku .

Rúnákat váltom ki , amelyik eszembe jut .