Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Egy idő után majd elfogynak a rúnák;) lehet majd gyűjteni a jelvényeket;)

2. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

A rózsa márcsak ilyen. Villámlik, és ijedtében ugrik egy rublikát

-greycat-, nagymami2, Dolphin és 3 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jól hangzik . :inlove:

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

Úgy megijed, hogy az alá-fölé ültetett más (nem rózsa) növény is ugrik egy rublikátxD

nagymami2, -gyöngy-581, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Hasznos is tud lenni a vihar... csak ne kéne nézni a villámokat:music:

6. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Sziasztok!
    Igen, mert időjárás bónuszt ad a szomszédos növényeknek is.
    A délelőtti 400-as átalakító cukorkát adott, nem örültem neki.
    A délután nyitott viszont legalább megadta a 400 tpét.

Sali~*.*, aida2330, Samborg és még 1 ember kedveli ezt.
  7. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Ha, már a vihar alatt ültetsz, akkor automatikusan 5 ágyást tesz le. Ha, még a vihar előtt, akkor érdemes mindig egy kockát kihagyni, mert fejlődni fog az ágyásod +1 területet a vihar alatt. Ez a rózsa egyik időjárás bónusza, ha aktiváltad, minden rózsa mellé ültetett növényre is hatással van viharos időben. Ahogy -huusi-fogalmazott, ugrig 1 rublikát. ;)

-Szemecske-, helena64c, agi770 és 4 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Nahát ezt még nem is figyeltem.... :music: Vihar beköszöntével futásnak indul minden:eek:o_O

9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Az alpesi vörösfenyőnél kiváltottam minden rúnát . :D:inlove:
    Amúgy , a barackfa , a meggyfa , vörösfenyő , amerikai bükk rúnái kivégezve .
    Ansu barackfa 2 db rúna rész .

10. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia!
    Látod ezt én is tudom, pedig alig a 17.-en járok...

Van 1 kérdésem: Alice-nél hatszor kell teljesíteni a megrendelést egymás után:?

Utoljára szerkesztett: 28.7.23
  11. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Nagyon jó! Gratulálok!
    A nyáricseresznyével hogy állsz? Azt még nem tudod kiváltani, ugye? Azt se hagyd bent, szerintem az egyik legszebb fa, dehát ízlések és pofonok közt van különbség.:) Ha, az összes rúnája ki van váltva, nincs rosszabb pozicióban, mint a többi nem megérős fa. ;)
    A növényekkel hogy állsz a kertben?

Szia!

Nem.
    6 tételt kell adni neki összesen.

Utoljára szerkesztett: 28.7.23
    Sali~*.*, nagymami2 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Köszönöm. Rögtön sejtettem, mert nem jött be a pipa nála...de reménykedtem.

Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és aida2330 kedveli ezt.
  13. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Most nem értem.....Nem kell hatszor megvárni, hogy visszajöjjön! Max. 1x hívd vissza , hogy a 6 valamit oda tudd neki adni. Ne felejtsd el "leokézni" a feladatot, mielőtt kiszolgálod! A kérdőjel váltson felkiáltójelre a fejénél!:)

GA-BI-O-Farm, nagymami2 és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Csak a szokásos 20-40-60-80. Az összes teljesítésért +30 + 1 kiterjesztő! Nálam éhen hal. Kell a rózsa a jelvényekhez!

Sali~*.* és aida2330 kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A kezdetek óta végre valami jó is történt nálam a Gyopárban.:inlove:
    Az ám!:inlove: Bámulatos, szívesen látnám gyakrabban, sokkal vidámabb lenne a munka. Nem érezném, hogy a javaim feneketlen kútba esnek!
    Kívánok mindenkinek hasonlókat.;)

16. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szuper!

Én is megkaptam ma a 600-at, a 3 rekesz 32 órásra.
    Ráadásul ebben a viharos időben kevesebb virágmag fogy. :) Most egész jól állok, nem akarom elkiabálni. Ha, nem gyártok magokat, akkor is van annyi, hogy reggelre is marad ültetni.

Csak Fedor miatt kérdeztem, mert ma nagyon lájtosan osztogatta az ATP-t. De, Barna és Scarlett rendben volt. Vagy én voltam eddig figyelmetlen...:oops:

GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Köszönöm szépen! Viszont gratulálok!
    Pislogtam is, mint a levelibéka. Hogy gyarapodjon a faanyaghoz valóm elég sok sbarackfát ültetek. A terméseket átalakítom jelvényekké, azok mennek az UH-ba némi gyújtfa segítségével. Mivel minden növényt felfejlesztettem, ugyanez a sors vár a virágokra is. A gombával sokszor bajban vagyok, többet kellene termelnem, de a faanyag szintén hátráltat.
    Majd alakul, talán sikerül az egyensúlyt megtalálnom.

Sziszi1950, GA-BI-O-Farm és aida2330 kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Szia! Tapasztalatom szerint csak 6 tételt kell teljesíteni nála;)

19. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Köszönöm!:)Igen, nekem is a gombával kell taktikáznom:music: Ha, minden klappolna, akkor tuti, hogy Barna bejelentkezik 2x74 darab vargányára. Mondjuk, egy kis bakonyi sertésszűzérmére én is elvinném. :p:music::inlove:
    Nagy könnyebbség a tegnapi fejlesztés.:inlove: A raktárban is van hely fatermésnek, növénynek. A jelvényeket sem kell feleslegesen eldobálnom, tudok előre tervezni. Nekem még jó pár darab fog kelleni..... Ha, Barna hagyjaxD

Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Az átalakitó nálem nem adja meg a 200 atp-t a 32 órásra, ma pl. fahajtatót adott. Nagyon vigyáznak arra hogy a haladás lassabb legyen?

Kuzdern, Akela és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.