Visszajelzés Gyopárvölgy

Discussion in 'Visszajelzés a játékról' started by Kiwi, Dec 6, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Én nem ezt tapasztalom, ma is megkaptam a 800 ATP-t a két 40 órás ÚH-ért.
    Remélem marad is ez a tendencia :)
    Tudod, ha gombás ételre vágyom inkább lemegyek a közeli Interbe és ott veszem meg a hozzávalókat, nem a gyopi nehezen megtermett gombájából főzöm meg az ebédet...
    Még mindig hiányzik egy 2. szintű jelvényem a kékfű rúnáihoz, de majd ma! Remélem hagyják a vevők :D
    Igazad volt az eventtel kapcsolatban, nagyon monoton és uncsi így egyben lejátszani., még mindig van 162 játékra való malomtermékem ami ma vár játékra...
    Alakul a napraforgódomb :D:inlove:

Last edited: Jul 29, 2023
  2. *goldfarmer*

*goldfarmer* Haladó

Sziasztok!
    A gyopáros főterén tegnap még 2 szamár/vagymi/ volt, ma meg csak egy, persze az amelyik lehetetlent kér >:(
    A másikról lehet tudni valamit, mert ma reggelre eltűnt mint petőfiaködben - várható a visszajövetele egyáltalán?
    Köszi

Andzsi1971 likes this.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Itt megtalálod a karaktereket és olvashatsz róluk. :)

4. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

Én szeretek kivárni egy keveset, mielőtt véleményt formálok valamiről.
    Hát ez a mostani változtatás nagyon jót tett a gyopárosnak, így tényleg "öröm" játszani ezen a részen is. Mondjuk a megrendelők éhsége továbbra is brutális, azon lehetne finomítani még egy kicsit, természetesen pozitív irányban!
    De ami a lényeg, ha valaki most lép be a gyopárra, nem fogja érteni, miért ez a sok panasz több mint 500 oldalon keresztül :)

5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Na igen és nekünk is milyen jó lett volna nem szenvedni több mint fél évet;)
    Akik munka mellett csinálták, nekik meg még jobban kínszenvedés lehetett, most előre tud alapanyagokat gyártani, tervezni.:)

6. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia Gyöngy!
    Tudod, milyen illata van a frissen szedett vargányának? Na, inkább megfőzném, mint MŰK2-t gyártsak!xD
    De, ez jutott, most itt csodálhatjuk ahogy kifejlődnek, kiteljesednek....és Barna végül elhappolja:wuerg:

Szia!

Első körben ők ketten jöttek. Lesznek további feladatok, arról még nincs információ, hogy mikor kerül játékba.
    Addig is, barátkozz Fülessel, vagy akit még ott hagytál a téren;). Ha, őt is kiszolgálod teljesen, akkor eltűnik, mint a másik.
    Nekem is üres a Főtér.:music:

7. -gyöngy-581

Szia!

Tudom az ország nyugati felében lakom szedni szoktam, szárítani és természetesen főzni is belőle :D Egyszerűen imádom, a vargányát és a medvehagymát tartom a környékünkön megtermő két csodának amihez bárki hozzájuthat :)

8. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Kicsit irigyellek. Én "csak" dolgoztam ott néhány évet, a környékbeli erdőkben, én is mindig találtam alkalmat, hogy szedjek gombát, vadgyümölcsöt (málnát, szedret, szamócát).
    Ami a Völgyet illeti, nagyon örülök, hogy végre beszedhetőek külön-külön is az elkészült anyagok. Más szintre ért így a játék, komolyan mondom!

9. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Jajj de jó, akkor ott megnyerhetted/nyerheted ezt a csodát!
    Kicsit én is irigyellek;), majd a következő életemben ilyen helyen fogok élni:music:.
    Addig pedig gyönyörködöm a BP grafikájában és kiszolgálom Barnát..... xD

10. -gyöngy-581

Nos nálam az a ritka helyzet állt elő, amikor Barna dolga végezetlenül fog távozni:

Nem szándékozom a kedvéért kiváltani a gyopárt...xD:cry:xD
    A növények és a felröpi meg is lenne valószínűleg, de a gyopárról szó sem lehet...:music:

GA-BI-O-Farm and aida2330 like this.
  11. Minimaci

Azért a felröpire nem fogadnék...

-gyöngy-581 and GA-BI-O-Farm like this.
  12. -gyöngy-581

Pedig megszokott jönni az utolsó pillanatban az összes, hidd el nekem :) Naponta kétszer csinálom végig ezt a kérést...
    Igaz, hogy akkor gombát szoktam ültetni és füvezni szoktam. Néha már rózsaszín elefántot is látok mire összejön, de össze szokott jönni xD:cry:xD

[​IMG] jenleg itt tartok.​

Minimaci, GA-BI-O-Farm and aida2330 like this.
  13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Elgondolkoztam már én is, hogy nekiállok füvezni, de inkább elmegyek a géptől olyankor. :D ;)

14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Egész jók lettek a változtatások, de kérném szépen a kedves Bp-t, hogy az átalakítóból vegyék ki a rakétát, a hajtass fát és az egyebeket, mert elég bosszantó. Adjon csak TP-t, de jó sokat. Jaaa és a megrendelők kérjenek kevesebb felreppenőt. Egyelőre más gondom nincs. :D:D

15. -gyöngy-581

Végszóra: [​IMG] Azért csak meglett, de oda nem adom, mert gyopárom azóta sincsen :D

Minimaci, GA-BI-O-Farm and aida2330 like this.
  16. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Szia!És aki most kezdi a farmot, az mit ért?

-Holdfeny-. and -gyöngy-581 like this.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia! Jó játékrész a Gyopár! Remekül fel van építve;) Finomítások még biztosan lesznek;)
    Nem érti miért szidták ezt a jó játékrész... :music: Aki most kezdi a Gyopárt... Jól játszható;) Kitartás, kell hozzá;)
    S nem csak sárdobálás:p
    Ha a farmot nem érti... nekiáll vakon... vagy olvas;) esetleg kérdez és elküldik olvasni:pxDxDxD Itt pont ezt kell csinálni:inlove:

18. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Szia Holdfény! Eleiben én is nem értettem a gyopárost de mára kezdem kedvelni (19.) szinten! Ami kiaklaszt, hogy a növényeknél gyér a reppenő! Viszont a megrendelők sokat kérnek.

19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Ezen én is szoktam kakukkolni mint a kiakadt kakukkos óra...:music:
    Elméletileg majd finomítanak rajt;) Csak győzzük kivárni;)

20. Minimaci

Tudtam én, hogy meglesz - amilyen hatásfokkal mostanában bejönnek a fogadásaim... ;)
    Egyébként nem értem, mi a gond a gyopárral; a vevők viszik, nem is kell belőle sok, és még az alapanyag-igénye sem vészes. Reggel pont jó párat elvetni, az délutánra megérik, és elviszik a vevők, ha meg nem, akkor pihen a raktárban, elfér. Ja, és jól adja a felröpit.

Last edited: Jul 30, 2023