Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Pedig nekem már volt ötletem a 8. rublikára is :D, de akkor nem írom le nem kavarok semmit sem :D

"A világban annyi határ van, amit át szeretnénk lépni, hogy egy emberi élet kevés is hozzá."
    J. R. Parks

aida2330 kedveli ezt.
  2. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Hálás köszönet!:)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hát ez élménynek dús, nem lehetne jó is!
    Imádom ezt a reklámot. Mindig eszembe juttatja Gyopit.

PZoli64, Kuzdern, CsakJucinak12 és 5 más kedveli ezt.
  4. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Lassan már egy tényleges játék vagy event hibára is a legegyszerűbb lesz azt mondani, hogy DDoS támadás van! Mi meg jók és megértőek leszünk.
    :D
    Azért mindig keresem a rosszban a jót. Például ha már az előző támadás miatt kaptunk egy ilyen jó kárpótlást, akkor azt gyorsan kihasználtam. Nem is nagyon gyopároztam gőzerővel az elmúlt napokban. Most 4-5 nappal később érem el esetleg majd valamikor a dombot, az nem oszt vagy szoroz. Inkább régi kis farmokra telepítettem a piccolókat, ez számomra sokkal fontosabb és szórakoztatóbb volt, na meg kifizetődőbb mint az ATP-t hajszolni. Az elmúlt napokban, aki akarta simán összeszedheted egy területnyi pöttyöst, virágost ingyen. Jó az, ha van már majd mit kirakni a dombra, addig meg a farmon is jó szolgálatot tesznek haladás szempontjából az új jövevények. Remélem Jancsika kapott az alkalmon a projektjéhez! Úgy voltam vele, hogy minek a domb ha nincs még rávaló. A rávaló már oké, mehet a menet tovább a dombért. Ilyen jó kárpótlások mellet azért havonta simán kibírok 1-2 napot farm és gyopár nélkül.
    :)

5. -ciklon73-

-ciklon73- Junior szaki

Sziasztok! Nem tudod kinek mi a tapasztalata de nagyon döcögős ez az üj terület.Pedig szivesen játszanék vele csak az agyamra megy hogy a virágok ültetésénél a termelés elösegítöre hiába kattintok ...nem rakja ki a növényt.

6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Jó reggelt!
    Gratula elsősorban a türelmedhez, meg a jó nyitásokhoz. ;)
    Nálam azért nem olyan jó az eredmény, de ez van. Igaz nem is tettem semmit az ügy érdekében, csak a meglévő
    kis farmokon szaladtam végig.:wuerg:
    A gyopin haladgatok csigatempóban, nem tudom ki hogyan tudja naponta 2* is kiszolgálni a megrendelőket, nekem épp,
    hogy csak 1* sikerül. Ma korán keltem, így 2 megrendelőt vissza cukorkáztam, na de most meg termelhetek egész
    nap, hogy ki is tudjam őket szolgálni.xD
    A felröpik tök aránytalanul jönnek továbbra is, bármit ültetek.:sleepy:

Ki is használom a korán kelést, megyek ládákat nyitogatni, hátha azzal nagyobb sikerem lesz. Havonta 1* szoktam nyitogatni, de nem mindet, csak amelyik nem ad sima pörit, mert nincs kedvem több 100 sima pörivel szórakozni.;)

alex0824, aida2330, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  7. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia!
    Biztos ezt mondja Mari? Folyton hegyezem a fülem, én is erre gondoltam de érthetőbbek és hallhatóbbak is lehetnének.
    Állandó fa hiánnyal kínlódok. Van ötletetek mi az optimális termelés a fáknál a 21. szinten?

Kuzdern, zsani_apja, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt! Szia, Viki! Igaziból nem is nekem kellene válaszolnom, mert én a 22. Szinten vagyok, és most jutottam el odáig, hogy valami jó megoldást találtam az erdőben. Szintlépés előtt nekem is fa gondom volt, és egy darabig csak barackokat termeltem, hogy legyen sok kugli, utána el kezdtem gyártani a fákat. Elképzelésem volt, és a szintlépés után meg is valósítottam. Nagyobb lett a fás terület, és ki próbáltam az ötletemet, úgy néz ki, hogy be vált. 9 barackfa van ki rakva, és minden fából kettő. Ha valamelyik be érik, akkor csak két fát kell gyártanom, ha véletlenül nincs meg, akkor oda is barackot teszek, kivágás után megy vissza a két hiányzó fa. Mivel én nem igen agyalok a gyopáron semmivel, szinte ez az első siker élményem, ami tetszik. Nem is változtatok rajta, mert jobbat biztosan nem tudok ki találni. Két napja a vevőket is ki tudom szolgálni. Sok sikert, jó játékot!

PZoli64, Samborg, -BombadilToma- és 4 más kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia Viki!
    Aida "súgott" nekem is, hálás köszönet érte. :inlove: Igen, ha fel van fejlesztve a sbarackfád és van elég hajtass fát trágyád, no meg időd is akkor rakj ki annyi barackfát, amennyit csak tudsz. Előtte azért nem árt benézni a Raktárba és rápillogni, hogy mennyi alaphumusz és kisszerszám készlet van készenlétben. A bioüzemanyagot nem írom, mert abból általában van mindenkinek.
    Tehát, ha még van hely a raktárban, elkészült minden hozzávaló akkor jöhet a gyártás, kb. 27-30 perc egy kör. Ez 5 db hajtass fát /db-t jelent.
    Nálam tegnap volt fázás.:D Ami tuskót megtermeltem, átalakítottam faanyaggá, gyártottam 1-2 fát és már megint ott vagyok, ahol voltam. Csinálnám én ma is a barackost, de a hajtass fát trágyám ugyancsak megcsappant, pedig volt belőle szép számmal.
    Jó gyümölcs szedést, sok faanyag- és humuszgyártást kívánok. Még valami, sok türelmet és némi időt is.:)

Sali~*.*.*, Samborg, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  10. alex0824

Itt írtam róla bővebben! Időigényes az kétségtelen. Az hogy jók-e a nyitások relatív, inkább a nagy mennyiségű nyitás, ami egy jó eredmény mögött lapul.
    :)

Samborg, sutimami57 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia Sali!

Persze,persze, hisz súgtam már 2x mindenkinek!;)xD
    1x leírtam konkrétan, hogy 5x lehet trágyázni és 29 perc alatt vágható a barack.;)
    1x pedig, hogy a megoldás a sárgabarack, csak figyelmesen meg kell nézni a rúnáit!:music:

Működik! :inlove:

12. Sali~*.*

Szia Alex!
    Jelenleg 17 furulya van a raktárba, nagyon kíváncsi leszek a nyitásra, még várok vele. A tapasztalatom az, hogy a Jack, a virágfestés ritkább mint a fehér holló az utóbbi időben. Viszont azt olvastam, hogy a kiváltás pillanatában már eldőlt, hogy mi fejlődik ki belőle, de az sem kizárt, hogy jóval előtte. Apraja-falván én is végig szaladtam, ha már adódott a lehetőség, a legnagyobb meglepetésemre volt ahol FA fa lett, /2 helyen/. Jack sehol.

13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Úhhh, mondom én, hogy jó türelmed van, meg tudsz időt szakítani az ilyen projektekre. :)
    Nálam hétvégén az időből volt kevés és töredelmesem bevallom, még ha időm lett volna is, nagy meló, amit csináltál, én nem
    lennék rá képes.:)
    Hétfőn inkább az ólakkal nulláztam, meg tenyésztettem, közbe lejöttek a gyerekek élménybeszámolózni. Örültem is neki, mert az ól nullázást se nekem találták ki:wuerg:
    Pár kör után már minden felé vettem az irányt, csak el a gép előlxD Szóval elvoltam vele, szakaszosanxD
    Minden esetre aki ennyire türelmes és elszánt tud lenni, az megérdemli a sikereket;)

Samborg, aida2330, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Szia Aida!
    Persze, hogy mindenkinek 2x. Először jól átsiklottam felette, másodszorra azért csak-csak megértettem.
    Azért mielőtt valaki azt gondolná, hogy akkor miért is barackoztam, ha már ismét tuskó hiányom van. Itt a barackozás eredménye, egy kis ideig, beosztva elég lesz.
    Még valami, ami ugyancsak nem elhanyagolható, a felröpiknél sincs hiány, ma már vissza tudtam tapsolni a megrendelőket.;)

karesz, Sali~*.*.*, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  15. alex0824

Őszintén megmondom, hogy a gyopárral kapcsolatban már elgondolkodtam, hogy megtolom és gyorsan elérem a dombot. De az elmúlt években pont a játék tanított meg a türelemre és a spórolásra.
    A gyopáron 1 szintet végig költekeztem, de leállítottam magam. Inkább türelmesen, lassan csinálgatom.
    A virágfestés és Jack kb mint a farmaranyfa.

sutimami57, GA-BI-O-Farm, Samborg és 3 más kedveli ezt.
  16. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Nagyon szép!;)
    Én csak 11 barackkal szórakozom....de, az is elég a boldogsághoz:p:music:

Így is állandó termelésben kell lenni a humusszal és a kis szerszámossal.;) Ráadásul figyelni kell a véletlen ültetésekre mert, több fa van legyártva a raktárban;). Mivel a fa és a növénymag gyártásánál nem áll vissza a számláló 0 pozicióba, így itt is lehetnek véletlen indítások, amit nem pont úgy szerettem volna:wuerg:.
    Ráadásul barackdömping van:music:. Lehet bőven jelvényt gyártani és ÚH-t tölteni sárgabarackkal...

GA-BI-O-Farm, Samborg, -Holdfeny-. és 3 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Kicsit helyreállt a tuskóhiányom...8) de tengernyi hajtass fát trágyát el lehet tapsolni rá:music:

Viszont a következő szinten lesz idő próbálgatni a legjobb arányokat az ültetéseknél;) Már nem kell jelvény... - ha mégis készül az jó lesz tartalékba;)
    A fehér virág és a fű szuperül tölti az újra hasznosítót;)

18. Sali~*.*

Ez így igaz, még hozzátenném a növény bevételi bónuszt az Áhitatos és a bónuszládák tartalmát is. Általában tp növelők, mihaszna cserepek, rózsák stb. nyitása. Tudom, tudom, ajándék lónak..........:)
    Dömping az volt.;) Mivel növelték a jelvények számát, így oda még bőven elfért és jó lesz tartaléknak is.
    Igen, figyelni, ill. szokni kell, hogy itt nem ugrik vissza a kezdéshez, könnyen beleeshetünk az idő csapdájába.:)
    A gyújtófát eddig ha kellett a hely kidobáltam. Most már tudatosabban használom, ha egy-egy indításnál csak pár csp-s érték kell.
    Ezt díjazom, lehet spórolósra fogni.
    Szia Hajni!
    Igen, jó a csp-jük, de ezt a megrendelők is tudják, mert simán rászoktak.:)

19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

ÚH: mára ez jutott, hogy örülök-e neki azt még nem döntöttem el:[​IMG] :oops::eek:
    Tulajdonképpen nem rossz, de azért mégsem az igazi :D

Sali~*.*.*, GA-BI-O-Farm és aida2330 kedveli ezt.
  20. Tolous

Tolous Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    A gyopárvölgybe megcsináltan 4 arborista jelvényt de nem tudom feloldani a bükkfa ,Növeli az alpesi fa növekedését, reszt. Azt írja hogy nincs jelvényem pedig csak 3 kell es van 4 is.
    Mit csináljak?
    Ildikó

aida2330 kedveli ezt.