Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia Hajni!

Teljesen igazad van, de szerintem itt tényleg szükséges a Hajtass fát trágya használata. :oops:Legalább addig, amíg egy biztonságos tartalék készletet nem tudsz összehozni. Később meglátjuk, hogy ez mennyire,meddig elég.
    Nekem is jól múködnek a növények az ÚH- ban. Ráadásul sokszor jönnek érte, szerencsére akkor nem a gombát viszik:music:. Most, azért a rengeteg barack is az ÚH-ban kötött kixD

Kell is próbálgatni, többen többfélét tapasztalhatunk. Biztos van, ami felett elsiklok, lehet másnak jobb stratégiája. Az enyém egyféle megoldás, de ez nem zár ki más lehetőségeket;):music:

alex0824 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Ez a bükkfa 5. rúnája, ugye?
    Nézd meg kérlek, hogy 1 vagy 2 csillag van a jelvényen, amit kér? Neked milyen van legyártva?
    Ha, megnézed, 2.szintű Műkertész jelvényt kér a feloldáshoz.

https://i.imgur.com/XYgzRnM.png

Utoljára szerkesztett: 2.8.23
    alex0824 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Ha elérted a 7 szintet és kiváltottad a Bölcsesség ösvényén a bükkfa gyártás feloldását, van 3 db. I.sz. Arborista jelvényed, akkor nincs akadálya a fa felfejlesztésének.
    Szerintem a második.

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A rózsát legalább hanyagolják:music: valamit meg kérniük kell:pxDxDxD
    A cukorka az még oké... de az a 8 +termés:oops: - én ma 2 újrahasznosítót nyitottam... 400 Atp és 12 hajtass fát:oops: volt benne:music:

Biztonságos készlet???? :eek:o_O Van olyan?:music: Én bármilyen készletet veszélyesen gyorsan el tudok tapsolnixDxDxD

5. Sali~*.*

Értem én, de a rózsát sokkal egyszerűbb letermelni.
    A tapsoláshoz nem kell nagy tudomány, azt mindenki gyorsan is tud! A beosztás, spórolás már többet igényel.:)

Sali~*.*.*, alex0824, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  6. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Én majdnem ugyan ezt kaptam, csak cukorka nem volt benne és 3x32 órás rekeszt gyűjtöttem be.;) Én örülök neki:):music:

alex0824, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Beosztani oké... mindig azt ami van...:music: Az idővel vagyok hadilábon:( Abból mindig kevesebb van mint szeretném...:wuerg:
    Itt minden hasznosítható;) Csak az ára nem mindegy:music:

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ez háromszor 40 órás volt, mint a cukorkából és az egy szem ATP-ből is látszik :)

9. -Holdfeny-.

Drágán adja a játék az Atp-t:wuerg: De a következő nyitás reméljük szebb lesz!

10. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Ezért nem indítok 40 órásat:)
    Ár/érték arányban a 32 órás nekem teljesen megfelel;)

alex0824, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Persze alapból igazad is van... :inlove:de mi szeretünk kockáztatni:p

12. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Egészségetekre!;)
    Én már csak ilyen kis zsugori vagyok:D 9500 vs 68000? Talán, ha lenne egy köztes érték 30000-ért és adna 300 ATP-t meggondolnám:music:

Még nem tartok ott, hogy eldobáljam a jelvényeket. Ha, eljön az az idő, biztos hogy nekem is kell 40 órásat indítanom, de addig mérlegelnem kell.;)

13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ha nem haragszol én utálok mérlegelni, soha sem szeretem, tehát ez nem korral járó "betegség" nálam..:oops:xD:D

alex0824, aida2330 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Hasonlóan mérlegelek én is. Bár volt már olyan nem egyszer, hogy bele-bele kóstoltam a "mindent bele", hagy szóljon dobálásba is.
    Nem túlzott sikerrel. Nincs hová rohanni, jobban szeretem a lassabb ám kevésbé fájó úton haladást. ;)
    A kockásós eventet jobban díjazom,:inlove: szeretem is. Megfontolom a gyopáron, mert valljuk be, így sem kevés PÉ. kell a gyopáron a játékhoz. Arról nem beszélve, hogy hol van még a vége? Ha egyáltalán mi elérünk a végéhez.:D
    Alex megmondta, az unokákkal beszélve ők nem ezt a fajta játékot kedvelik. Tehát az Ő részükről az örökség nem jöhet számításba, köszönik nem kérik!

15. -Holdfeny-.

Zsugori ez tetszik;)
    xDxDxD Játszani jó:inlove:
    Nálam a gyerekek sem feltétlen akarják örökölni a virtuális javakat a farmon...:wuerg: Így eltapsolom...8)
    A nagy pajták sokat elbírnak;)

16. Sali~*.*

Elég erős a pajtám, azonban mamikám bölcsességére gondolva "nincs az a sok ami el ne fogyna, nincs az a kevés, ami elég ne lenne.
    Jó ez így nekem.;)

Sali~*.*.*, aida2330, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Igaz..:inlove:. Igaz...:inlove: Viszont ezek csak virtuális javak... amiket bizony nem birtoklunk... max addig amíg a játék él;)

18. Sali~*.*

Azok persze, virtuális javak. Úgy gondolom, derekasan megdolgoztam érte, tehát nincs pazarlás, nincs tékozlás!
    Beosztás van, néha egy-egy kilengéssel.;)

Sali~*.*.*, Samborg, aida2330 és 3 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

:inlove::inlove::inlove: Az tuti hogy megdolgoztunk érte;)

Az volt a terv, hogy napi 2000 Atp-t sikerül összevadászni:music: a 23. szinten... - nem sikerült:( -mert ma még tuti nem lépek szintet...

14 nap alatt csak 24000 atp jött össze... :oops: - ez 4000 elmaradás-.-

20. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia, sziasztok
    sali megkérnélek, a holdfény számára ismeretlen szavakat, mint pl ,,tékozlás, pazarlás, kicsit írd körül, tekintettel arra, hogy Ő ezen szavak jelentését nem ismeri
    :)8):p

HéricsBáró, Samborg, Hutty67 és 5 más kedveli ezt.