Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

xDxDxD Te most gonoszkodsz?:inlove:

Kérdezem a gyerekeimtől... mit jelentenek e szavak a játékban - az ő játékukban... :music: - 8 évesem: "Anya ilyen nincs a játékban...Egyszerűen nem léteznek..." xDxDxD

2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Jó neki, ezek szerint felhőtlen gyermekkora volt, a jelenlegi is élete is olyan lehet.
    Ha annyira nem ismeri, nálam jobb megfogalmazást talál, akár a barátjánál /Google/, akár a barátnőjénél /Viki/.:)
    És a valóságban, akár a gyermekeid, akár a Te életedben?
    Tudom: Egyszer élünk, még egy doboz gyufát!8)
    Elkanyarodtunk a topik témájától! Még akkor is a a farmos javak megbecsüléséről beszélgetünk.
    Megyek leszedem a gyümölcsöket.

Sali~*.*.*, Samborg, aida2330 és 3 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Ma kihagytam a termelésből a rózsát...o_O Bakker alig kell aratni..:music: még a végén vissza kell térnem a rózsához;)
    Még az a szerencse a barack gyakran érik;)

4. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Miért haragunék?;) Van aki születésétől fejjel megy a falnak, uralkodó, kritikus, döntésképtelen, harcos vagy karcos:music:. Ezeket hozzuk magunkkal, hisz a csillagjegyek is kódolnak 1-2 dolgot a genetika mellé. A kor itt csak annyit számít, hogy vannak készségek, amik tanulhatók;) Mint, például a Gyopáros bevétele, megszelidítése, hogy úgy muzsikáljon, ahogy nekünk tetszik;)

Szerintem az ötödik;)

Szia!

Jót kacagtam, hisz te is viccnek szántad! :inlove:xD

A cél, szentesíti az eszközt,- mint, ahogy most is. Fel kell tölteni a fáskamrát, de bizony trágyázni kell hozzá rendesen.
    Nekem is fáj egy kicsit, de eddig ez a járható út.
    Van valakinek pazarlás mentes ötlete?;)
    Kezdem magam a BP szponzorának érezni:wuerg:

Koppi, Samborg, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Naaaa elszeretnéd orozni a rám akasztott címet?xDxDxD Na vigye kánya... legyünk ketten szponzorok:p
    Pazarlás mentes? :eek:o_O - ígérem gondolkozom rajt.... - egyenlőre nem jut semmi eszembe... vagy időt, vagy pénzt... vagy pajtatölteléket pazarolunk... sőt néha ezek kombinációját:music:

"Van aki születésétől fejjel megy a falnak, uralkodó, kritikus, döntésképtelen, harcos vagy karcos:music:"

Bakker ezen vinnyogva röhögök... xDxD:cry:xDxD A párom szerint be kell ide regisztrálnia és kideríteni milyen füvet szívunk a monitoron keresztül:p

6. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Megtisztelsz, de senki címére nem pályázom;):music:!
    Legyen az csak a tiédxDxDxD- kicsit, most osztozom veled, időszakosan;):oops:.
    Persze, jöjjön nyugodtan, virtuális füvünk van, a vinnyogás meg rajtunk múlik:pxD:inlove:

kovacstne és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Van egy nagyon kedves szomszédom akinek az aláírásában is olvashatod Moldova válaszát erre a kérdésre:
    "Van egy olyan meggyőződésem, hogy ha az ember elégszer megy fejjel a falnak, akkor egy idő után a fal megijed, és hátrálni kezd."/Moldova/"
    Ennél jobb választ én sem nem tudok írni.

Én jelenleg azt várom, hogy mikor kezd a gyopár hátrálni, ha nekimegyek... vagy megszelídül, vagy nem, majd kiderül...
    Viszont a virtuális javakból soha sem sajnáltam bedobni akármit. Én itt nem dolgozom, hanem játszom és ami pótolható azt pótlom is.

Utoljára szerkesztett: 2.8.23
  8. -Holdfeny-.

Rájöttem mi a probléma nálam... :wuerg: Az aranyam folyton fogy... én meg pótolom...:music:
    Áldozunk a játék oltárán;)

9. Tolous

Tolous Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget, nekem 1 csillagosom van de kettő csillagosat kért. Én sorba csináltam a feloldásokat mert csak úgy lehet. Most akkor mit kell előállítani és hol hogy legyen két csillagos?

aida2330 kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Kezdek pulykakakas lenni az UH-ra. 2 napja csak egyebet adott. Igaz, ma adott TP-t, de ez elég nagy veszteség. A felreppenőket se tudom hova tenni. Virágzó ágból már van 160 db és senki nem kéri, már törölgetem. Bezzeg a Gombakosarat és a Virágkoszorút állandóan, abból meg nincs elég. :D

Boccio71, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Ritkán kér virágzó ágat... , de ezért ne liluljon a tarajad:p

12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia, mami!
    Ezt mondja, t9bbször is vissza játszottam. ;)
    Nekem mindig hiányom van. Kedvesem morog is eleget... :D ;)

PZoli64, GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Ahol az 1 csillagos Arborista jelvényt gyártottad, ott kell a 2 csillagosat is. Kell hozzá 1 db 1 csillagos Arborista jelvény és 128 db Amerikai bükk makkja (12500 értékű). :)
    Írj, ha elakadsz!;)

Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és Koppi kedveli ezt.
  14. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mostanában nem kértem tanácsot tőletek, mert valahogy "könnyebb" lett a Gyopár mióta a változásokat bevezették.
    Ám most az alábbi ábrával találkoztam, amivel nem tudok mit kezdeni?
    Kérdezem
    mi ez?[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 2.8.23
  15. zsani_apja

Szia!

Szerintem csak megjelenítési probléma. Nálam is vannak ilyenek néha.

16. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Ez is egy megjelenítési hiba.
    Már a gyopárvölgy bevezetése óta jelen van a játékban.
    Egyszer majd javításra kerül ez is.

Sali~*.*, Koppi, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Húúú pedig de jó lenne... ha igazi lenne;)

18. Koppi

Köszönöm mindkettőtöknek!

Azért most belejöttem a kérdezésbe, ha már így egymás között vagyunk....
    Mint tudjátok a 17. szintet taposom e játékrészben és a főtéren már csak Füles Karcsi áll, mert Alice elégedetten távozott.
    Karesznak is mindössze 1 feltétele van az, hogy érjem el a 18. szintet.
    Addig várakozik, utána valószínűleg távozni fog "Ő" is.
    Várható e még ilyen látogató?
    Vagy vége az oktatásnak? :music::music::music:

Sali~*.* kedveli ezt.
  19. zsani_apja

Szia!
    Egy kis részt hozok az ismertetőből neked. ;)
    Struktúra

Összesen 4 küldetéssor lesz elérhető, de ez a jövőben még tovább bővülhet.

aida2330, -gyöngy-581 és Koppi kedveli ezt.
  20. Koppi

Összegezem amit tapasztaltam: Ti kiköveztétek az utat annak minden buktatójával együtt a frissen belépő játékos társak előtt.
    Ugyanis ma már tervezhető lett az ültetési sorrend, a tuskók felhasználása és egyéb nyalánkságok.
    Ma, ha tele van a tároló, azt egy pipa jelzi, régebben (ebben én is benne voltam) csak 1 fát lehetett 1 rubrikába csinálni és nem jöttek a főkulcsok...
    Nyögvenyelős és nehézkes volt, talán nem is lehetett Játéknak nevezni. Kínlódás volt...
    Ugye stimmel?

Jó éjt Nektek! Én jobbra el a párnámhoz....[​IMG]

zsani_apja, aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.