Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. helena64c

helena64c Járnitanuló

Aida!
    Köszönöm a hasznos bejegyzéseket. Bónuszok ami saját magára hat, a szomszédra hat, csak bizonyos időjárásnál hat a szomszédra, növény párosítások, jó lenne többet olvasni olyanról, amit más már felfedezett. Mi akik csak naponta egyszer benézünk, a visszaolvasásnál néha kínzás egy-egy "összetűzés" végére érni. A kevesebb néha több elv sokunknak okozna örömöt a fórum leuralása helyett.

PZoli64, -Erbrow-, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  2. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Mindkettőnél a 7. feladatnál jársz?
    Leokéztad náluk a feladtot, mielőtt bármilyen fejlesztést csináltál a raktárházban?
    Elvileg bármelyik kategória fejlesztését elfogadja. Mind a két feladatnál kattints az oké gombra, majd nézd végig a raktáradat, hogy hol tudsz esetleg kapacitást fejleszteni. Lehet, hogy mindketten elfogadják, habár csak egy helyen bővítesz.:)

-Erbrow-, alex0824, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt!

Ha nem lennék lusta... visszakeresném a visszatérő mondataimat;) Mert vannak ám a játszani jón kívül is;)
    Csak szemellenző nélkül kellene értően olvasni;) Ja csak bejelentkeztem... a pontos játékba érkezés miatt;)
    Köszönöm;) A vihar kimaradt...:wuerg: egyszerűen átaludtam...:music:
    Az itteni meg csak vihar volt a bilibexDxDxD Én továbbra is önmagam maradok...:inlove: és gyanítom a többiek is;) :p De ez így van jól... Aki értően olvas el tudja dönteni mi a jó...8)

Ma reggel gyors egymásutánjában 2 perc alatt Fedor visszajött 2 alkalommal... - tehát 3 szor tudtam kiszolgálni arany nélkül;)
    A taktika az , volt, hogy pont azt kérte ami volt a pajtábanxDxDxD Szeretem az ilyen indulásokat!

4. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia! Szép jó reggelt neked is!

Én is gyorsan lerendeztem őket. Használtam néhány tanácsodat;)
    Kicsit kellett gyorsítanom a fenyőkön, mert nem volt annyi tobozom egyikből sem. Szerencsére az ajándék instákból már van kb. 90, így nem volt gond kiszolgálni a tobozos megrendelőt.
    Scarlett kapott cukorkát, mert tetszett az első kör;)
    Nálam borostyán dömping van. Ma sajnos már kellett belőle törölnöm, hogy a gombakosárnak legyen hely. Most is 136 van raktáron, pedig Scarlett 2x is azt vitt. Ennyit tesz a barack gyorsításaxD:music: Ja, nem csak ennyit! Hisz, fatuskó is van;)

alex0824, Sali~*.* és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  5. gomboc58

gomboc58 Haladó

Szia Aida2330! Igen ez a 7. feladat.
    Igen le OK-éztam, töröltem, átalakítottam de nem történik semmi. Ha jól tudom az OK után a kérdőjelnek át kellene váltani felkiáltójellé de az sem történik meg.
    Köszönöm a tippeket! :)

Utoljára szerkesztett: 8.8.23
    aida2330 kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Instafám elfogyott:wuerg: Bár a legutóbbi akciónál nem vettem...:music: Spórolósan játszom:pxDxDxD
    Már nagyon rég töröltem bármit is.... :music: egyszerűen visznek mindent a megrendelők8)
    Jó ez a barack gyorsítás;) csak megint azt érzem kicsi a terület....8)
    Most jelvényt gyűjtenék... De lassan halad... :music: Növényesből már van tartalék... a fásból még egy rúnát ki kell váltanom...8)
    Hiába nem lehet mindenhol sietni;)
    Viszont vészesen fogy a cukorkám... a szint végéig kitart... de jó lenne egy akció... amikor a szomszédoknak is pottyanhatna 1-2 édes csere;)
    Ma jó lenne lemenni 20000 pont alá esetleg 19 alá:p... - mármint a szintlépshez szükséges számnál... az előbbi meg lesz;) az utóbbi álom;) De álmodozni is jó;)

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Igen először rózsát, majd gombát, már a rózsát arattam és kékfüvet mostanában tettem a rózsa helyére

aida2330 és alex0824 kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ma a 3 átalakító közül egy megint kilógott a sorból, csak hajtass fát adott. Lehet itt haladni kérem szépen, csak nem úgy ahogy szeretnék. Scarlett ismét megjelent a 23 db-os borostyán megrendelésével, várakozhat estig, nincs gyorsítás 20 ATP-ért cserébe.
    A többiek ma fogyókurán vannak, nuku édesség.
    Szia!
    Nem értem: le okéztam, töröltem, átalakítottam? Ezt kérte a 7. feladat?
    A 7. feladatsorban Alice kérése: 1x raktár kapacitásának fejlesztése (bármely kategória) valamit a 11. szint elérése.
    A 7. feladatsorban Karcsika kérése: 1x raktár kapacitásának fejlesztése (zöld üzemanyag) itt viszont kritérium még a 18. alpesi szint elérése.
    Íme, bővebben itt: #9

Sali~*.*.*, alex0824, gomboc58 és 4 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Na az ilyen szétdobálás miatt ültetek kézzel:music: Nem bízom a munkásokban ültetés szempontjából... csak akkor ha egy fajta növényt ültetek a teljes területre.
    Nálam úgy sikerült, hogy mindenhova okét tettem... - magától az egyik megrendelőtől mentem a fejlesztés elvégzéséhez.... s akkor elfogadta!
    Remélem neked is sikerülni fog;)
    Az átalakító a jelenlegi formájában picit nagyon elhibázott:(
    Sajnos a cukorka fogy...

10. -gyöngy-581

Egészségedre, de ugye ezért nem baj, ha én használni is szeretném, ha fizetek érte? Amellett, hogy még szeretem a rejtvényeket is megfejteni és az kertész munkásokat kiismerni rejtvényxD
    PS: Itt ebben a topikban talán még meg is beszélhetem másokkal a tapasztalataimat.

alex0824, ördög0, helena64c és 2 más kedveli ezt.
  11. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Nekem most inkább rózsára van szükségem, így egy teli kör rózsa volt ültetve. Most kipróbáltam hogy hogy viselkedik a vetőgép, de nekem rendesen 1-3-5 sorokba ültette a rózsát. Közé tettem kékfüvet, így minden rózsaágyás 24db/hozamos lett a kékfű napsütéses időjárás bónuszának köszönhetően:)

Frissítés:
    Cseréltem rózsát a fű mellett. Még nem gyűjtöttem be a kész vetőmagot, így csak 4 db volt készleten. Igen, felülről kezdi az ültetést a vetőgép.Először oda kerültek ágyások....

Igazán nincs mit! Jelezz vissza, hogy sikerül-e megoldani!:) Hanyadik szinten jársz a Gyopáron?

Nekem jobban meg kell terveznem a jelvénygyártást. Először hely szűkében voltam és fullon voltam jelvénnyel. most lenne helyem, de nem szaporodik a jelvényeim száma. Nem is értem. Azt hiszem, nagyon elkényeztetem a megrendelőket, vagy nem jó a ritmus:music: Hozzátartozik az igazsághoz, hogy párat bedobáltam az átalakítóba....:oops:...sok volt a sárgabarack, de ahhoz kevés, hogy 68000 ezer legyen, így kipótoltam. Szerencsére az a pár ÚH, amit 40 órásra indítottam hozta a 400 ATP-t. Szavam sem lehet;)
    Nem tudom, de én most érzem, hogy vágtatokxDxDxD 1665 ATP hiányzik a 20.szinthez, 07.30-án értem el a 19-et.

Szerintem ez akkor van, amikor nem csak az extra sort, hanem az extra ágyásmező is ki van pipálva a vetőtáblán. De, ez kezelhető, csak figyelni kell rá, hogy hová kerül pipa. Pont úgy, mint a favágásnál, az erdészeknél:);)

12. -Holdfeny-.

Nálam is rengeteg fás jelvény ment az átalakítóba... most igyekszem fehér virággal és nagy szerszámosdobozzal megoldani az indítást... Ha este rendesen viselkedik az átalakító akkor 800ATP-VEL ELŐRÉBB LESZEK... de erről csak álmodozom;)
    A jelenlegi terület egyenlőre ilyen haladást tesz lehetővé... Néha jó száguldani;) - legalább is önmagunkhoz képest! a fás jelvényeim nem akarnak gyűlni... pedig jó lenne pár darab tartalékba;) No de majd ezután... ha már nem lesz hova betenni;)
    Ugye lehet más a véleményem mint neked?:music: S itt le is írhatom... 8)
    Én is fizetek érte.... sőt az egeremért is fizettem... szóval ha kattogok rajt az sem árt senkinek;)
    Jó lenne ha nem kötözködnél folyton8) Bár tudom ez a rutin:( Ha jól esik egészségedre;) Mert nem zavar... Kukorit idézve jót mosolygok rajt...

13. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Sali!

Inkább úgy mondanám, hogy alszik a vihar..... :wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg:
    Köszönöm a kérdésed ám még mindig a 17. szint elején járok.
    A megrendelőkről: néha iszonyatos mennyiséget kérnek, ilyenkor ignorálom őket, bár általában csak Fülöp a telhetetlen.
    Cserébe csupán alig kapok atp-t. Az átalakítóról ne is beszéljünk, mert kész katasztrófa.

Szia!
    Nézd meg az avataromat, az mindent elmond...:):) :music::music::music:

Szia!

Bár nem hozzám intézted e szavakat én is válaszolok Neked, hogy hogyan is ültetek?
    Tehát:
    A gombát mindig kézzel helyezem ki, mert a gép nem tudja, hogy hova is akarom pakolni?
    Utána géppel tolom ki a rózsákat.
    Viszont ha mobilról csinálom, kénytelen vagyok géppel kirakni, de ez esetben leszedem az összes termést, lett légyen az bármilyen és a teljes területre rózsát teszek.
    Az előállítás mobilról is nehezebb, de kis odafigyeléssel megoldható. Bár még mindig idegesít, ha nem veszem észre és visszaugrik az elejére.....

aida2330, alex0824, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

erre egyszerűen nem tudom mit írjak, nem játszom máson csak PC-n, mobilos tapasztalatom nincsen :), de azért köszönöm, hogy leírtad, érdekes :)

alex0824, sutimami57 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Nem tudom, milyen jutalmakról írsz, nincs olyan. Ha valaminek a tárolási kapacitását növelned kell, kattints rá és ki
    fogja írni mennyi érmét kell beadnod, hogy megtedd a tárolási kapacitás növelését.

aida2330, alex0824, gomboc58 és 3 más kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Van itt sok egyéb más is, ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Pl. Ár-érték arány a farm és a gyopár beváltási érték között. Még "emésztem" azt a részét.
    Veled ellentétben én pontosan fordítva csinálom, a gombát, vagy papucsot teszem ki, majd a gép a rózsát dobálja.
    Az este pl. nem akartam már vacakolni a magok előállításával, így mindenből került a földekre.
    Az avádhoz: aki téged ismer, tudja kivel van dolga. A feszkót, a gyanúsítást, sorolhatnám, sok mindenki nem szereti.
    Nem ezekért jön fel az ember játszani. Jobb a békés egymás mellett élés, a nyugalom. A humor az más kategória.;)

Sali~*.*.*, alex0824, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  17. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Kedves Sali!
    Kissé elnézted az idézést...de kisilabizáltam és....köszönöm.... :):)

alex0824, GA-BI-O-Farm, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Gondolatolvasó nem vagyok, de azt sejtem, hogy a megrendelők által adott jutalmakról írt. Az elhasználódóak kapacitásának bővítéséről lehet szó.

alex0824, GA-BI-O-Farm és sutimami57 kedveli ezt.
  19. Sali~*.*

xDxD Valami történt, de nem hagytam magam, nézz csak felfelé!:)
    Na, mielőtt bárki félre értené, nincs semmiféle nyali-fali. Nem most ismertelek meg, a személyes találkozásunk, csak megerősítette, amit az írásaid után gondoltam rólad.:)

Sali~*.*.*, Koppi, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

A vihar folyton itt van a levegőben;) Időnként lecsap az írásomra.... s forgószél keletkezik;)
    Telefonról nem játszom... bár lehet kellene:music: Így viszont csak laptop közelben tudok itt lenni;) Jó ez így mindenkinek...
    Tudtad, hogy a feszültség keletkezéséhez minimum 2 elemre van szükség:music:
    A megrendelők igényének a csökkentése technikai akadályba ütközött... ez az utolsó hivatalos infó...8) Reméljük nem vágták a tervet teljesen sutba8)