Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Úgy van kinn 4/6 arányban, de lehet fordítani kell a témán 4 meggy és 6 barackra, így meg lassabban tudok jelvényeket gyártani,
    de hát valamit valamiért. Én még nem váltottam ki semmit egyik ösvényen se, dilemázok rajta, de lehet a meggy lesz inkább
    a nyerő. A fenyőt kiváltottam, van 2 fám is belőle, de még nem raktam ki, szerencsére megrendelők nem kérték.

juliannakoczkas, farmerSS, PZoli64 és 2 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

A fenyőt biztos nem fogom kiváltani, csak ha kérik valahova. De elrakom rá a jelvényt, ha gyorsan ki kell váltani. Nekem elég a barack és a meggy.

Kuzdern, juliannakoczkas, PZoli64 és 2 más kedveli ezt.
  3. kovácspissti

kovácspissti Törekvő

Az arborista jelvény kiváltásához nálam csak fatermések jelennek meg a beadandóknál, míg másoknál a fák is .
    Ez miért van?

juliannakoczkas kedveli ezt.
  4. GA-BI-O-Farm

Nem tudom én lehet majd kirakom, azt legalább 5* lehet leszüretelni, majd meglátom mit ad, ha nem tetszik nem foglalkozok vele.

juliannakoczkas, kukori80 és Sali~*.* kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

46 a pajtaértéke, 25 óráig érik az 5 aratással és 75 fatermést ad. Nem szeretnék vele foglalkozni.

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia -huusi-!

Talán meglepetésként fog érni, de a moderátorok még azt is látják, amit töröltök.

Úgyhogy el kell neked mondanom, hogy a moderátori válasz sebessége nem attól függ, hogy egy játékos mennyire kedves, avagy sem.

Természetesen jól esik, ha kedvességgel, udvariassággal, netán humorral elismeritek a munkánkat...

Tehát, a válasz sebessége attól függ, hogy a probléma mennyire bonyolult.

Arra a panaszra, hogy "napok óta nem lehet kilépni rendesen a játékból", vagy "hogyan cseréljek e-mail-címet", perceken belül írhatjuk a választ.
    Az a felvetés, hogy "reggel még kicsit több farmaranyam volt", már hosszabb vizsgálódást igényel.

Azt pedig, hogy miért olyan nagy az ellentmondás a tájékoztató és a Te eseted között, egyenest a Központtól kellett megkérdeznünk.

Hidd el, mi mindent megtettünk, amit lehetett.
    Vasárnap este van, nem tudom mit vársz...
    Semmi szükség a célozgatásokra.
    Amint jön érdemi válasz, jelezzük számodra.
    Nyugodtan mehetsz aludni.
    Jó éjszakát.

vihence, juliannakoczkas, farmerSS és 4 más kedveli ezt.
  7. GA-BI-O-Farm

A jelvények kiváltásához 11.000 értékben fatermések kellenek, fákat nem lehet beadni.

juliannakoczkas és Sali~*.* kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

vettem kosarat.... szerintem e mellett van csak gáz:wuerg:

9. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Sziasztok! Hogylehet a kis szerszámkészlethez 54 értékű terméket beadni mikor a legkissebb érték is 200?

10. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia! Húzd fel a csúszkát a 4. helyig (216 érték) és adj be 1 db tojást (300 PÉ). Úgy kapsz 4 db kis szerszámkészletet és minimális a "veszteség".

hóóvirág, genka53, PZoli64 és 4 más kedveli ezt.
  11. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Ma arattam először a Jégszarvas kitehetővel. Farmon-bahán hat, sajnos gyopárföldön nem. A mamutoknál néztem meg, a szupertrágyás 16 db-ot ad, nem tudom, hogy a felhőn is élt e valamilyen bónusz. Mivel 20 órás a kitehető hatóideje, napi 2x belefér az xxl mamutok aratása és minden másnap aratható. Már ezért megérte gyopárföldre jönni.

hóóvirág, genka53, Anulu73 és 9 más kedveli ezt.
  12. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szép jó reggelt!
    Szeretném megkérdezni, hogy a sima arató leszedi-e? a Jégszarvas kitehetőt?

GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és farmerSS kedveli ezt.
  13. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Nem szedi le.

14. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Köszönöm szépen!
    :D

GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és farmerSS kedveli ezt.
  15. v.edit1

v.edit1 Fórumprofi

Az ötös szinten nektek is eltűnt az alsó megrendelő? Már nem is tudom, mi volt a neve. Azt hittem, két megrendelővel jobban lehet haladni, ráadásul több ATP-t adott, mint a pingvin. Erre szedi a sátorfáját és odébbáll. :p
    Amúgy rettentő hosszadalmas és unalmas a haladás. Mindenhová, mindenért kell az a 11 ezres beadás, plusz a faanyag csak a barackból jön a meggyhez, szóval ha nem lenne a 2 felhősor, már ráhagytam volna.

16. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Az alsó megrendelő csak Szombat-vasármap van.

17. v.edit1

v.edit1 Fórumprofi

Köszi, ezt nem tudtam.

18. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Kiváltottam meggyfához azt a rúnát, amelyik az Ácsműhelyben 50 %-al csökkenti a fa előállítási idejét, és nálam kerek 4 perc lett az elkészülése. Örülök, hogy nem szállt el az éterbe a beadott 2 jelvény. Basszus ! Rosszat néztem. 2 fát betettem már majdnem fél órája és azokból volt hátra 4 perc, a bónuszost most néztem és még 24 perc van belőle hátra, vagyis nálam sem működik az 50 %.

A fenyőt gondold meg ! Ennek köszönhetem jó részt , hogy nincsenek deszka és jelvényért beadható gondjaim.

Utoljára szerkesztett: 12.12.22
    hóóvirág, -gyöngy-581, nemzsu és 4 más kedveli ezt.
  19. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Szerintem a Jégszarvas az egyik legértékesebb kitehetőnk lett. Szuper, hogy állandóra megkaptuk és nem csak x alkalommal aratható +-os dekorként.

Ha a 4 db dekor érési idő csökkentő felhő hatása alatt aratod le, 28%-kal (10+10+5+3), csökkenthető a Jégszarvas érési ideje, 28:48 órára (Toma későbbi megjegyzése alapján pontosítva!). S mivel 20 óra a dekor hatóideje ideje, két aratás között tulajdonképpen csak 8 óra 48 percig nem lesz 100% termésbónuszunk a fákra.

És ne felejtsétek el vele együtt a többi fatermésre ható felhő aktiválását sem:
    - Alkímia titkai felhősor 2. (+1 termés 60:00 óránként)
    - Kusza krimó felhősor (+1 termés 60:00 óránként)
    - Egy nap a múzeumban felhősor 2. (+1 fatermés 62 óránként)
    - Tél a magyalkunyhóban (+1 termés 50:00 óránként)

A Bahán még jöhet rá az Ananászos süti (25%, azaz +1 termés) és a Kényelmes fatuskó (+1 termés) is.

Ha erre még rádobunk egy 100% fatermés-bónuszt, igen szép terméshozammal számolhatunk a fáknál, beleértve természetesen a mamutokat is.

---

Jégszarvas - Gyopárvölgy 5. szintjétől, valamint a farm 100. szintjétől

• Töltési idő, érési idő: 40:00 óra
    • Tapasztalatpont: szint x 500 TP/BTP és több bevétel a "fa" típusú elemek betakarításából minden játéktéren, Bónusz: 100%, Hatóidő: 20:00 óra.
    • Méret: 2x1
    • Kihelyezhető: minden területre (kivéve a teliholdas területek), felhők

Utoljára szerkesztett: 12.12.22
    hóóvirág, genka53, Anulu73 és 12 más kedveli ezt.
  20. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Szia! Igaz énnem vagyok még az 5-ös szinten , mégkell hozzá pár pont, de ma reggelre nekem is eltűnt a pingvines megrendelőm!