Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nekem annyi simán beleférne a trágyadombomba, nem is bánnám, ha nem 40-es darabonként kéne kinyitogatnom. :D
    Van 5160 Trágyadomb ládája a ládatárolóban, a dombom befogadóképessége pedig 2800 egység :) (teljes kapacitás bővítés a tölgyön + prémtag is vagyok)

Igen Barna imádja a gombás kosarat és ragaszkodik a 16-os számhoz is.. Azért estig eddig még mindig összejött a kért mennyiség, ha odafigyeltem, hogy mit ültetek az utolsó aratás előtt. :D

PZoli64, aida2330, bactriaanus és 2 más kedveli ezt.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Most már nem kell termelni kötelező gazokat, így nálam nappal is belefér, hogy gyopárt ültetek, fűvel.
    Éjszakára meg mindig azt ültetek, így hellyel közel a kosár gond megoldva.
    Lassan eléred a szotyidombot.;)
    Légyszí hozz részletes ismertetőt, mit tudsz oda rakni, mennyi a TP, hatnak e a bónuszok ott is?

Sali~*.*, PZoli64, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  3. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Ahhoz még lekell dolgozni 4950 pontot.
    És az átalakítók nem könnyítik meg a haladást.

4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Az már hétvégén tuti összejön :)
    Aztán kedvedre garázdálkodhatsz a szotyidombon;)

Sali~*.*, kukori80 és sutimami57 kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

2-3 nap és már ott leszel;)
    Gyorsan haladsz! Gratulálok!

6. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Itt egy teljes kép a "megtiszított" napraforgódombról.

upload_2023-8-10_20-9-15.png

Mivel ültetni itt nem lehet, így földkockákat nem lehet kirakni.
    - 202 db 1x1-es kis területnyi hely
    - 98 db 1x2-es közepes területnyi hely
    - 44 db 2x2-es nagy területnyi hely

Ugyanolyan terület mint a többi farmos, annyi különbséggel, hogy itt ültetni nem lehet.
    - A bónuszok (tojások,felhősorok) ugyanúgy kifejtik a hatásukat itt is.
    - A házikedvencek erre a területre is kihelyezhetők, viszont itt is érvényes az 1 fajtából csak 1 darab.

Egyébként csodaszép munkát alkottak a grafikusok.

helena64c, PalMa, Kuzdern és 8 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia :)
    Tényleg szép lett, köszönjük, hogy megmutattad.
    Ettől függetlenül én már szeretném látni milyen lesz majd az enyém :D :inlove:

PZoli64, GA-BI-O-Farm, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, köszönjük, tényleg nagyon szép, csak már érjünk oda. :)
    Azt szeretném megkérdezni, hogy a farmos gépi aratást lehet itt is használni? Vagy ide külön munkások kellenek?

Sali~*.*, GA-BI-O-Farm, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  9. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Köszönjük, hogy el hoztad nekünk! Tényleg nagyon szép, mint a többi alkotásuk. Kár, hogy soha nem érjük el a teljes területet. Olyan távoli, mint a farmon a 300 szint. :) Nekem fényévekre van.....

Sali~*.*, GA-BI-O-Farm, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  10. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A farmos munkások dolgoznak itt is.:)

Hát, igen...
    De legyünk bizakodóak.;)

PalMa, GA-BI-O-Farm, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Szia Sütimami. :) Deee, elérjük. Kiveszünk 2-3 év szabadságot, reggeltől estig ültetünk és hipp-hopp, már ott is leszünk. :D
    Köszönöm, ez nagyon jó hír.

PalMa, GA-BI-O-Farm, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  12. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

De én már szabadságon vagyok.....:D Aztán, hiába ültetek, akkor sem haladok.......Attól tartok, hogy ez nem is rajtunk múlik.

GA-BI-O-Farm, aida2330, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Itt olyan lassan haladunk, mint a talicskázó barik. Azok is mindig elakadnak. :D

14. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Azért nincs ott a pipa, mert mikor belépsz, rákattintasz a nagy függőlegesen álló vastag nyílra. Akkor nincs benne a pipa. Ha kétszer kattintasz a nyílra, akkor benne lesz.
    Egyszer talán Csaba írta, hogy neki mindig benne van a pipa. Ez akkor lehetséges, ha belépéskor nem kattint a nyílra. Már én is végigzongoráztam. A lényeg, hogy nagyon kell rá figyelni. Tegnap nekem nem sikerült....:wuerg:

15. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét!

Kissé fentebb Fülöpöt ekéztétek.
    Nálam most az alábbi mennyiséget vinné ha, lenne ha, adnám:

Amúgy nekem is volt már a trágyadomb ládája egyszerre kibontva egy rossz kattintás miatt.
    Azt hittem megüt a guta...Kezdhettem elölről a felhalmozást.(Nekem is 2800 a maximum. Nem is szoktam venni a piacon, mert ott az árak tekintetében elmentek otthonról.)
    Szerintem a játékban számítanak az ilyetén elütésekre.

16. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Olyannyira számítanak rá, hogy ők is egyre gyakrabban ütnek mellé:wuerg::cry: Piccolót szeretnék!:cry:
    Viharos lett a kedvem is, mint a Kertben az időjárás8)

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. bactriaanus

bactriaanus Törekvő

Szia !
    Farmarannyal nagyon fukar módon gazdálkodom. Nagyon megnézem, hogy mire adom ki.Annyi mindenre kell, hogy a gyopáros megrendelők nem tartoznak ebbe a körbe.
    2000 fölötti ATP ! Ez majdnem a duplája az én teljesítményemnek. Néhányszor már elértem az 1300 körüli ATP-t, de ennél magasabb értéket még sohasem. A mostani egy kicsivel több lenne, ha a vargányákat is beadnám. A műkertész jelvény gyártása visszafog a haladásban, de ez nem nagy gond. A napraforgódomb nem annyira fontos, aránylag kevés a magas értékű dekorációm.
    A 25. szintre és a haladásra visszatérve aida2330 szomszédommal egyszerre értük el a 19. szintet és Ő tegnap szintet lépet. Úgy látszik az alpesi barackfa trágyázva módszer nagyon eredményes. Cirka 8 nap alatt több mint 7000 ATP-val haladott meg. Egy másik hölgy szomszédom a minap pontszámban leelőzött. Nálad meg a 2000 feletti napi teljesítmény.
    Úgy látszik a nők jobban teljesítenek !
    Mi lesz ezzel a világgal ?......... :)))

Utoljára szerkesztett: 11.8.23
    Sali~*.*, PZoli64, -Holdfeny-. és 4 más kedveli ezt.
  18. kukori80

Szia. :D:D:D Az lesz, hogy a nők átveszik a hatalmat. :D:D

19. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia Kedves Szomszéd!

Olyan hatással vagy rám, hogy a minap elkezdtem átlagokat számolnixDxDxD.
    Mióta a gyopárt elkezdtem, összességében 670-es átlag körül vagyok. Persze, az eleje sokat ront a számokon, amikor olyan nyögvenyelősen ment. Most az utolsó 10 napban 1630 az átlagom.
    De, változtattam 1-2 dolgon. Időnként indítottam 40 órás ÚH-t, mert el kellett tüntetnem a felesleget. Kegyes volt, 1 kivétellel mindig ATP-t kaptam. Valamint időnként cukorkázok, hogy ha, időben nem érne vissza másodszor a megrendelő. Soha nem engedem el őket üres kézzel.....Kell nekem a 20 ATP is;)
    Jó lesz az a Napraforgó domb néhány Vadaskerttel, Manufaktúrával kicicomázva. Ha, már ott vannak, mehet bele a Padovai tyúk, Thüringiai kecskék és társaik!;):music: Most nagyon nincs hozzájuk helyem, pedig igazán hatékonyak:)
    A nőknek másképp jár az agyuk, .... sok dologban akár jobbak is a férfiaknál, jó pár dologban viszont nem.
    Itt is az egyensúly a lényeg, mint a Gyopáron;)

PZoli64, bactriaanus, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  20. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok!
    Szegény bagoly! Annyit ázik, hogy a tollai helyett kezdenek pikkelyek nőni!

GA-BI-O-Farm és aida2330 kedveli ezt.