Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Mi lesz a világgal?xDxDxDHalad a célja felé;) A lényeg közösen segítjük a haladást;)

A jelvény gyártás sok energiát és termést felemészt... , majd ha már csak a maradékból tartalékba készítesz jelvényt könnyebb lesz;)
    Az újrahasznosító kegyes volt! Egyben kaptam 1200 ATP-T;) Jól esett látni;)
    Egyensúly:music::music::music: Kb minden harmadik nap megtalálom... aztán újra eltűnikxDxDxD

2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Köszönöm kedves Swalow!
    Láttam már képet róla, most épp azt nem találom, ahogyan fel van osztva, hanyas szinten mennyi kiskockányi
    terület szabadul fel.:)
    Mondjuk más a képet látni és más amikor már megkapja a "birtokbaadási engedély-t";)
    Azt hiszem nem szenvedtük meg szerintem egyik terület kiváltását sem, mint a szotyidombot:p
    A grafika tényleg szép, abba nincs is vitatni való:)

aida2330, PZoli64, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  3. bactriaanus

bactriaanus Törekvő

Kedves Holdfény, Aida2330 és minden női játszótársam !
    Úgy érzem ennek a kommentnek az utolsó sora félreérthetőre sikeredett. Igaz nem zöldeztem be, ezért nagyon fontosnak tartom a következőket.
    A posztom a teljesítményeiteket szolgálta értékelni és elismerni. Nem irigység és nem bosszúság kifejeződése. Örülök minden szomszédom és játszótársam haladásának, sikerének, akár nő, akár férfi.
    Az emberi lét eredeti állapota a nemek különbözősége, ugyanannak a lényegnek a kétarcúsága. A sorsunk akár tetszik, akár nem,hogy az életet megőrizni és tovább adni a jövőnek csak együtt lehetséges.
    Számomra nem verseny és nem harc sem az életben, a játékban pedig egyáltalán nem.
    Az utolsó sor pedig semmi távolabbra mutatót nem tartalmazott, csupán egy szerény humort próbáltam becsempészni a magam esetlen módján.

Bokalmgazda, PalMa, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a felosztott térképet itt tudod megnézni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1324695

aida2330, Sali~*.*, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  5. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Szép lassan én is haladok a 25. szint felé.
    Igyekszem, de nem bármi áron. Cukorkát, gyorsítót használok, de Aranyat tőlem biztosan nem fognak kapni.

Az út szabad előttünk, csak az a baj hogy elég sok benne a kátyú és a fekvőrendőr.

Fedor "hobbija" a virágkoszorú. Lassan a harmadik körhöz érek vele és még mindig nem jött össze a 19 db, amit kér.
    Drága Fülöp barátunk rendre olyanokat kér, ami vagy nincs, vagy még ki sincs váltva.
    Scarlettet éppen most hívtam vissza. Az első körben kért 118 ansu barackot és 288 Alpesi sárgabarackot,
    majd a másodikban ugyanezt megismételte.:cry::wuerg::cry:
    Az átalakítóba mindig 3 db 400 ATP-st indítok 2-1 osztásban. Szerencsére a 400 ATP van túlsúlyban,
    de az utóbbi időben mintha egyre több lenne az egyéb...

Frissítettem egy régebbi táblázatomat. Az látható benne, hogy mennyi ATP-t tudnánk összeszedni havonta, naponta,
    ha 3 átalakító rendre adn
    a 400 ATP-t és az összes megrendelőt ki tudnánk szolgálni. (Visszahívás nélkül.)

ATPóraATP/ATP/Hétfő-Szombat-30 napos hónap
    óra24óraPéntekVasárnap22 hétköznap8 hétvégeÖsszesNapi átlag
    Fedor Pigwidgeon120815,003603603607 9202 88010 800 360
    Scarlett Reynardson2301614,383453453457 5902 76010 350 345
    Barna F. Fülöp2301614,383453453457 5902 76010 350 345
    Irina Adler115619,17460046003 680 3 680 123
    Újrahasznosító(40óra)4004010,0024072072015 8405 76021 600 720
    1 7702 23038 94017 84056 7801 893

Utoljára szerkesztett: 11.8.23
  6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Igen. Pláne ha Robert Merle Védett férfiak c. könyvére gondolunk....

A Gyopár halad, lassan a felénél járok a 17. szintnek. Kell is igyekeznem, mert Füles Karcsinak már szívesen útilaput kötnék a lábára.

7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sztiasztok
    Kinek mi a véleménye a kulcsvásárlásról ? Megéri ? Ha veszek kulcsokat jobban haladok ?

8. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok.
    tegnap befejeztem a 23-as szintet, újból átszámoltam, most már a teljes 23-as szintre a napi átlagom. már nem 2000..vmennyi jött ki, hanem 1864 tp/nap. az előbb elolvastam PZoli bejegyzését és átnéztem a táblázatot is, hogy ideális esetben mennyi TP-t lehet összeszedni naponta. nem ment a fejembe, hogy a fenébe lehetséges, hogy majdnem annyi tp-m volt naponta, mint az ideális esetben lehetséges, pedig nálam messze nem az ideális eredmények jöttek, sem az átalakítóból, sem egyébként. egy régebbi bejegyzésemben írtam, hogy nekem is megvan a napi 2000 TP. akkor meg is volt. de csak most jöttem rá, miért. én napokig kerülgettem a téren a 2 kofát, aztán elmérgedtem és sikerült gyorsan, ha jól emléxem 1 nap alatt ,,lerendezni,, őket. nem tudom mert akkor nem érdekelt, mennyi TP-t adtak, de a lényeg az, az akkori napi átlagba az a TP is bele volt számolva. ott írtam arról is, hogy sem cukorkát, sem gyorsítókat nem vettem, ez így is van, de..ez nem azt jelenti, hogy nem is használom őket, van cukorkám és gyorsítóim is, amit mértékkel, de használok. ezt a kiegészítést még szükségesnek tartottam.

GA-BI-O-Farm, PZoli64, PalMa és 4 más kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia Báró!
    Visszakérdezek! Van annyi hozzávalód mindig, hogy 4 db termelési helyen tudj termelni? Ha igen, akkor van értelme, ha nincs akkor meg egyenlőre nem látom értelmét. Főleg most, hogy bővült az indítható mennyiség. Éjszaka simán rá lehet készülni a következő napra. Ha a cukorkák repkednének úgy mint a kulcsok akkor jobb lenne.;)
    Szia!
    Gratulálok! Már majdnem látótávolságban van a szotyidomb!:)

Utoljára szerkesztett: 11.8.23
    GA-BI-O-Farm, bactriaanus és aida2330 kedveli ezt.
  10. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Ha így megy tovább akkor ma a megrendelők tényleg kiszolgálás nélkül mennek el.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia, most tudtam belépni, gyorsan kiszolgáltam a megrendelőt. Irinát már lehet hogy nem tudjuk, mert megint kidob.

12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jóóó Reggelt!
    Én is gyorsan begyűjtöttem az átalakítót. Megint lett 400 ATP. Hasítok. Sikerült a megrendelőket is kiszolgálni, de a csöves event, háát, már rég újra arathattam volna...Ez már nagyon bosszantó. Írtam a panaszkönybe is, de szerintem azt ott fent nem lapozgatják...:sleepy:

GA-BI-O-Farm és kukori80 kedveli ezt.
  13. kukori80

Sajnos nekem a 3 alakítóból 1 megint mást adott.
    A csöves eventre majd kapunk 10 trágyát. :D Nagyon sajnálom azokat, akik még csinálják, mert tegnap este óta alig tudnak ültetni.

GA-BI-O-Farm és Ninett79 kedveli ezt.
  14. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

Ha úgy döntenék, hogy megveszem ezt a Főkulcs-csomagot, akkor ugye minden szomszéd kap 2 kulcsot mellé.
    A feleségem és a fiam is tervezik kiváltani a Gyopárt a közeljövőben (természetese a szomszédaim), így az érdekelne, hogy akkor is megkapnák ezt a 2 kulcsot, ha majd eljutnak oda egyszer, vagy csak azok kapják, akik már játszanak vele?

GA-BI-O-Farm és Koppi kedveli ezt.
  15. kukori80

Szia. Főkulcsot tudsz venni a piros kosárból. 1 db-t 2 FA-ért. Szerintem nem éri meg a csomag, mert mindig kapunk annyi kulcsot, amennyi kell és ha sok helyet foglal, akkor egy idő után törölheted.

GA-BI-O-Farm és aida2330 kedveli ezt.
  16. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Nem tudom, hogy érdemes-e ezt a csomagot megvenni.
    Az utóbbi időben tucatjával törlöm a kulcsokat, hogy helyet szabadítsak föl a tárolóban.

GA-BI-O-Farm és aida2330 kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sajnálom, hogy megint nem úgy alakult az alakítód. :( Igen, megint ugyanaz a támadás.. *****

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.8.23
  18. kukori80

Szerintem védekeznek, csak a támadók előrébb járnak. *** Mindjárt jön Irina, azt még megvárom.
    Szia. Igen, a több rubrikával nagyobb lett a lehetőség. Azóta nálam is csak gyűlik a kulcs.

19. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Nem mondtam, hogy megveszem, ezért írtam, ha úgy döntenék!
    A kérdés maradt, kapnak később vagy nem?

20. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Hozom inkább ekként, mert az eredeti hsz.-t töröltem
    Azt hittem nem érdekel senkit...