Visszajelzés Gyopárvölgy

Discussion in 'Visszajelzés a játékról' started by Kiwi, Dec 6, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

De a 2 db 32 órásból mindig TP-t kapsz? Mert ha az egyik sűrűn mást ad, akkor nem éri meg.
    Ha a 2 db 40 órásból az egyik mást ad, akkor is 400 TP-t kapsz. A 2 db 32 órásból ha az egyik mást ad, akkor csak 200 TP-t.
    Csak 32 órásakat még nem indítottam, mindig van benne 40 órás.

GA-BI-O-Farm and Sali~*.* like this.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Az igaz, hogy 8 órával hosszabb és kétszer annyit ad, már ha ad.:)
    Ha meg nézzük a csp oldalát akkor a 32 órás 9500 csp. a 40 órás meg 68000 csp érték.:)

Sali~*.*.*, GA-BI-O-Farm and kukori80 like this.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Igen, csp-ben nem jó, jelvényeket csinálok a rózsából-meggyből-barackból. Ha kell, akkor kiegészítem kékfűvel, mert abból nem kérnek sokat és közepes fatuskóval, mert abból sok van.

4. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sz
    szia, sziasztok
    én amikor tudok, 3 db 40 órásat indítok. a 24-es szint elején volt olyan is, hogy mind a 3 ,,kacatot,, adott. olvastam itt olyat is, hogy a 24-es vége felé nagyon rosszul adta az átalakító. nekem a 24-es végén 3x egymást követően 1200-at adott. ezekből én azt szűrtem le, nincs ebben semmi furfang, ördöngősség, sima véletlenekről van szó. egyiknek ma ad jobban, a másiknak holnap, hosszabb távon kiegyenlítődnek az eltérések. amikor csak 32 órásat tudok indítani, akkor is ez a helyzet. a 32 órás gazdaságosabb, a 40 órással vmivel gyorsabban lehet haladni. ki-ki lehetőségei és vérmérséklete szerint dönt :))

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

No akkor megerősítetted, hogy nem én írtam...8) Ha mégsem Alex volt akkor ebben tévedtem;) A lényeg nem tőlem származik ez az agymenés;) Visszanéztem a saját írásaimat....:music: azok között nincs;) A többire meg van gyógyszer;)

Találtam egy új célt;) Megtöltöm a jevény tárolót... 8) Minek? Mittudom én:p

6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én 15/5 arányban feltöltöttem . fa/növény .

-Holdfeny-. likes this.
  7. -Holdfeny-.

Ördöngősség itt semmibe sincs....:music: De olyan jó belelátni;) Sőt még jobb belemagyaráznixDxDxD:p
    nálam 55 jelvényt tudok tárolni.... még csak 28 van... ebből 2 növényes

8. Sali~*.*

Ninettnek írt válaszod olvasva megvilágosodtam. Köszönöm szépen.;)
    Szia!
    Köszönöm szépen! Kicsit számolgatva, /ennyit még elbírok ebben a hőségben/ rájöttem igen. Igaz kicsit később, de jobb későn, mint soha. Ha indítok 3 db 400-ast akkor 40 óra elteltével kaphatok 1200 ATP-t. Ha 3 db. 200-ast akkor 32 óra múlva jobb esetben is csak 600 ATP-t. Itt van az ATP elásva! Hurrá, meglódulhatok előre.:)
    Ezt bizonyíthatom, hogy nem tőled olvastam, sőt ilyet nem is írtam!! Kérlek, lépjünk tovább..............
    Menetközben én is töltögetem a jelvénytárolókat, hogy mire azt még nem tudom, de jó ha kéznél van úgy gondolom.

Sali~*.*.*, GA-BI-O-Farm and kukori80 like this.
  9. HéricsBáró

Hú , akkor lesz még dolog bőven . :wuerg:xD Mit lehet csinálni 55 jelvénnyel ? :p

10. -Holdfeny-.

A 25. szinten semmit.... xDxDxD sőt a következőn se... a jelen állás szerint;)
    Talán az átalakítóba lesz jó azokra a napokra mikor nincs bele más8)

11. Sali~*.*

Szia Báró!
    Jó lesz kitűzőnek, :D Átalakítjuk, a bányába és lesz belőle színesfém.;)
    Végre megjött az utolsó borostyán is, mehet Scarlett. 60 ATP-vel ugrott a csíkom.;)
    Egy kérdés:
    Ti hogy arattok a növényes részen? Megvárjátok, hogy minden beérjen, vagy ahogy érik úgy arattok?
    Ebből adódik a másik kérdés, ültettek a megüresedett ágyásokba abban a pár kockában, vagy egyszerre nagy ágyásokba?
    Köszönöm ha megosztod.;)
    A géppel való aratás miatt kérdezem, mert ugye elviekben a gépi aratás jobban adja a felröppenőket.

Sali~*.*.* and GA-BI-O-Farm like this.
  12. HéricsBáró

Én most így állok : 27 meggyfa legyártva , és a készülődőbe van még 17 meggyfa . :inlove:

-Holdfeny-. and Sali~*.* like this.
  13. HéricsBáró

Én úgy szoktam aratni , hogy megnézem az időjárást , és ha kedvez , akkor úgy ültetek .
    Ha nem kedvez , akkor egymás mellé a rózsákat .
    Megvárom mindet , hogy beérjen , és utána aratnom . Nincsen arra időm , hogy 2 percenként nézegessek minden egyes földet , hogy beértél e ?
    És , mivel egyszerre aratok le az egész területet , amit bevetettem , így egyszerre ültetek . Ha meg véletlen learatnák a 4 kockából 2 őt , nem vetek mellé másikat , inkább megvárom , hogy teljesen beérjen .

14. Sali~*.*

Köszönöm. Általában én is így. Mivel azonban nem egyszerre érik a rózsa és mondjuk a gomba, vagy papucs, ezért tettem fel a kérdést.
    Mert ugye a rózsa már beérett az egész ágyással, míg a gomba, vagy papucs csak 1-2 rekeszben.;) Ha géppel aratok ugrik minden beérett növény. Ha kézzel, kevesebb lesz a röpi.

15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Papucsos tapasztalatom nincsen, mert nem váltottam ki, de a rózsa+gomba kombónál én kétszer szoktam aratni a rózsát nagy óvatosan, ne hogy learassam a gombát is. Természetesen kézzel aratok.
    Egyébként kivárom amíg beérik minden és egyszerre aratok bármi mást. Egyszerre is ültetem el. Mindezt géppel csinálom.

16. Sali~*.*

Szia Gyöngy!
    Köszönöm a válaszod. Ezt csinálom, de a röpik mégsem úgy jönnek ahogy szeretném. Gondoltam, talán ez lehet az oka. Viszont reggelre minden beérik és egyszerre aratom géppel, de a röpik mennyiségében nincs számottevő változás. Pedig ugye a papucs érésideje alap esetben 9, a gyopár 8:24, a fű 6, a gomba 4, a rózsa pedig 1:30 óra. Akkor hol lehet a röpi elásva?

17. -gyöngy-581

Sajnos azt hiszem a BP bugyraiban elásva...
    Tartok tőle, hogy gyárilag ilyen, de hogy miért? Azt sajnos nem tudom:oops:

18. Sali~*.*

Nagy valószínűséggel igen.
    Most arattam 8 db. 4-es ágyás rózsát, kaptam egyetlen egy gombakosarat.:oops:
    Végül is a 16 ból már 7 összejött. 8 óra múlva jön ismét Fülöp.

19. -gyöngy-581

Az még mindig eggyel több, mint amennyit én kaptam nekem főkulcsot adott egyetlenegy darabot :)
    Szerencsémre most éppen nincs senkinek óhaja, sóhaja, nem vár senki... Nincsenek vevőim.. Elmentek már mind

20. Sali~*.*

Szerencsés vagy! Én mindhárom megrendelőnél röpikre várok.

Sali~*.*.*, kukori80 and -gyöngy-581 like this.