Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Sali próbáld meg, hogy 1-2 napig nem hívsz vissza megrendelőt és meglátod, hogy helyre fog állni a felrepi. Persze ez attól is függ, hogy naponta hányszor tudsz aratni.

-gyöngy-581, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia, sziasztok
    én napközben bármilyen növényt rakok, azt egyformát, este 6 körül általában 5 gomba 2 sorba, 1 üres sor köztük, a többi helyre általában kosbort, de ha másra van szükség, akkor azt, a 9 órásat megtrágyázom, hajnalra (fél3-3) minden beérik és egyszerre aratom, a holnap reggeli aratásomról (röpik száma) készítek képet és ide teszem. általában 8-8 db a kosár és a csokor, persze változó.

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Továbbléptünk... :music: Jó ha kéznél van ez biztos...
    Nálam olyan ritkán kérik a megyet, hogy 3 fa van belőle tartalékba... megy kb 150 termés... 8)

4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Köszönöm Kakaska! Nagy duzzogva, de megfogadom a tanácsod. Bár már megint akadályoztatva érzem magam a haladásban.:sleepy:
    Kedves vagy, köszönöm hogy segíteni próbálsz. Éjszaka eszem ágában sincs gyopárra jönni. :D Pizsi osztás előtt elültetek vegyesen mindenből, hogy reggelre beérjen. Nem jövök időre aratni, az már felejtős.:)

Sali~*.*.*, GA-BI-O-Farm és kukori80 kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Jók ezek az ültetési taktikák... Csak nálam az erősen korlátozó tényező milyen magot csináltam;) Magból soha sincs elég tartalékom:wuerg:

6. kukori80

Sajnos igen. Mindenképpen akadály, de jobban jársz, ha a 16 órásakat maximálisan kiszolgálod, minthogy egyiket se tudod teljesen a felrepi miatt.

GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

rosszul értetted. én akkor kelek, ezért van így, ha esetleg majd ki akarod próbálni, semmi akadálya, hogy a te alvási szokásaidhoz igazítsd :) én sem kelnék fel azért, hogy arassak :))

GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Egyre jobban utálom a cukorka hiányt.... 8)
    Amikor Te aratsz én pont megfordulok a másik oldalamra:music: Volt idő mikor hajlandó voltam bevállalni egy éjszakai felkelést...:music:
    De szerencsére jó az alvókám;)

9. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Az attól függ, hogy mit ültettem és mit akarok elérni.
    Rózsánál csináltam, hogy amikor az első két ágyás beérett akkor learattam és újra ültettem.
    Amikor a harmadik ágyás is beérett akkor arattam és ismét pótóltam a learatott részt.
    Tudom, hogy ez elég mag igényes, de így egy érési ciklus alatt összejött egy jelvény.
    Ha még érés gyorsítóztam akkor egy nap rengeteg jelvény összejött.
    Ezt akkor alkalmaztam amikor sok jelvényre volt szükség a rúnák kiváltásához.
    Most akkor ültetek rózsát ha a megrendeléshez kell.
    Általában most vegyesen hosszú érésűek vannak ültetve, hogy ha netán felröpi hiány áll fönn akkor kéznél legyenek.
    Tegnap például csak egyszer kellett aratnom.

-Holdfeny-., Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Bocsi,csak lemerült a lapitopim. Igen, nekem ez jobb, azt vettem észre. Ez is zsákbamacska,de nagyrészt megadja az ATP-t. Kétszer 32 órás is megadhatja a 400pontot, és így csak kétszer 9500 érték, de a 40 órásnál már 68000 értékbe kell.S mivel egyszerre indítok 2 UH-t, így marad a 32 óra. :)

Utoljára szerkesztett: 25.8.23
    Sali~*.*, kukori80 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Azt figyeltem meg, ha egyszerre szedem le a fákat jobban adja a felröpit. Így növénnyel még nem is próbálkoztam soha,
    hogy leszedjem külön-külön a kockákat. Egybe szedem le az ágyásokat, még akkor is, ha nem egyfajta növény van ültetve, akkor megvárom, míg mind beérik. Meg hát mag pazarlás is lenne külön-külön ültetgetni, sőt még oda sem ültetek, ahol eleve kimarad
    a kiskocka, mert nem ad ki egy ágyást.
    Olvastam az UH. véleményeket, nálam mindig 40 órásak mennek, 2, 1 arányba, de van amikor, mint ma is reggel egyszerre
    nyitottam mind, mert éjjel későn járt le és hagytam mára.Ráadásul ma meg is kaptam az 1200 ATP, ami már régen volt.
    Kis szerszámkészletből viszonylag nem sok kell, szóval mindig van szabad kapacitásom nagy szerszámkészlet gyártásra
    nem érdekel a 13 tojás, meg az állatok sem, amit belerakok. Gyártok még luxus humuszt is, így az UH.-ba először
    gyújtófa, gyopár és fű, majd nagy szerszámkészlet és luxus humusz. Amikor esetleg kifogynák, ami nem nagyon fordul elő
    akkor teszek bele 3-as arborista jelvényt. Szóval én a 40 órásokra szavazok. Lehet pazarlás részemről, de van a pajtámban
    és ugye én régóta nem indulok a TOP-ban, tehát én ide szórom jelenleg a pajtámból ami kell.
    Északára viszont csak gyopárt és fűvet ültetek, hogy legyen a megrendelőknek
    is és felröpi is jobban jön a 2 hosszú gazból.
    Nappal ráérek rózsát vagy gombát ültetni, ha esetleg azt kérnének.
    Na igen ez a taktika mostanában jó, mert ugye nem kell jelveny sehová, nincs mit fejleszteni.
    Nyilván akinek még a jelvény gyártás a fontos, az másképp aratgat.

Utoljára szerkesztett: 25.8.23
    Sali~*.*, -gyöngy-581 és kukori80 kedveli ezt.
  12. kukori80

Csináld csak úgy, ahogy neked a legjobb. Akkor nem utálod meg. Nekem is át kellett alakítanom a sajátomra ahhoz, hogy ne menjen el a kedvem az egésztől. Mostanra annyira sikerült, hogy már nem teher.

Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és Ninett79 kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Az újrahasznositót mivel pakolod tele? :music:
    Csak az egyszeri aratás miatt kérdezem... - Nálam a fehér és kék virág megy oda... a 40 órásakba nem kevés kell;)

14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    23.- on vagyok, de nyáron a farm az utolsó, amit a Balcsira itthon hagyok. :D ;)

15. kukori80

Szia. A Balcsinál én se vinném vízbe a lapit. :D
    Óóóó, már csak egy ugrás a 25. Akkor hajrááá. ;) Azt hittem jobban le vagy maradva, valahogy úgy írtad. :)

zsani_apja, Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Vegyesen pakolom az időnként fölszaporodó a növényekből, jelvényekből, de főleg a nagy szerszám készletet használom.

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Én is ezt csinálom éjszakára mindig nagy szerszám készletek gyártását indítom el többek között. Ha hiányom lenne akkor egészítem csak ki növényekkel és fatermésekkel.
    Ez pontosan így van ezt tanúsíthatom. Nálam bedugult hirtelen minden ahogy (bár van cukorkám) már nem használok belőle egyet sem. Megértem átszervezni az ültetéseket, hogy ne lepjen el a sok termés. Ráadásul az átalakítót is szokás szerint töltöttem meg, alig vártam, hogy lejárjanak. Nehezen találtam meg az egyensúlyt.

18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Köszönöm szépen! Készítettem én is képeket, de sajnos rossz a Képfeltöltő átjárója így nem tudom hozni.
    Igen, ahhoz igazítom. Köszönöm szépen.
    Szia Csaba!
    Köszönöm neked is. Mit akarok elérni? Nyilván a Napraforgó dombot, ha lehetne minél hamarabb. Nyomom én is, megy jelvényekbe 1, 2 megrendelőknek is jut. Van jelvényem 3/6 db. Előfordult már, hogy ez is ment az UH-ba. Most mivel megemelték a tárolási kapacitást, fér oda bőven.
    Szia Gabi!
    Köszönöm szépen, hogy megosztottak a tapasztalataid. Reggel mindig egyszerre szedem le a fákat, de napközben ugye a sbarack elég szapora, így azokat gyakrabban.
    Nagy szerszánkészlet nálam is mindig megy, jól jön az UH-ba. Sőt a gyújtó fa is oda megy ha csak pár százzal kell kiegészíteni egy-egy indítást. Ezzel sem pazarolok. Éjszakára nálam is a hosszúérésű a nyerő, pontosan a röpik miatt.
    Lehet, hogy csak úgy érzem, hogy lassan haladok, kb. a 7végén meglesz a 24 fele.

19. kukori80

Bedugultam én is, amióta nem használok cukorkát. Van 99 Gombakosár, 73 Virágkoszorú....stb. Pedig mennyit szenvedtem a Gombakosárért, most meg itt punnyad a pajtában. Ha nem adnak gyorsan cukorkát, akkor sajnos törölni kell.:cry:

GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szerintem mindannyian így érezzük, mert ez az igazság. Túl sok szabadságunk nincsen az ATP szerzésére, mert erősen korlátozott. És ez nem lesz jobb csak még lassabb lesz ahogy haladsz előre. Hiszen szaporodik a szintkövetelmény.