Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok
    az előbb arattam le a tegnap este elültetett növényeket. salinak tett ígéretem teljesítem, íme a képek a felröppenőkről. az első képen amit ültettem, a másik képen a felröppenők. ültetve volt 5 ágyás gomba, 7 ágyás kosbor és 4 ágyás gyopár. S1.jpg S2.jpg

Goran, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nagyon szépen köszönöm. Szerintem ez elfogadható röpi mennyiség.

Sali~*.*.*, zsani_apja és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Ma Barna 192-192-384 rózsát kért, enyhéln szólva ez kicsit tulzás, üres kézzel megy vissza. Ennyi rózsán én jelvényt lehet ellőállitani, nem beszélve a mag előálllitáshoz mennyi faanyag kell. A sok leállás miatt, amikor nem lehetett semmit sem csinálni, egy kicsit szerényebben kellene a megrendelők igényén beállitani.
    l

-Holdfeny-. és milanzs kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Ha még szükség van jelvényre akkor érthető hogy üres kézzel távozik!:music: A Belépési problémáka nem programozták hozzá a megrendelők igényeihez:wuerg::oops:

5. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Sziasztok, ma a 3db 32 órás nagyon cudar volt, 200ATP adott, 8 sebességnövelőt, és 8 hajtass fát....hát eddig jobban muzsikált, kaptam 600ATP általában. Mióta 15 felé haladok, (már a felén túl van a csik) azóta megborult kicsit ezen a területen minden, valahogy nem találom az egyensúlyt amit eddig kialakitottam, mentek a megrendelők is, jelvények. Most pedig mintha nem érném utol , hol a farönk épp megvan, ha a növényeknél a felreppenő miatt hosszút ültetek, a jelvényhez hiányzik a rózsa. Kiváltottam a gombát és azóta ilyen fura, most hosszabb fákból van több, pl. bükk, fenyő, nyári cseri, , akkor persze sok barack kellene.....de majd beáll egy rend, uj szokás,... Remélem a 32 órás megembereli magát, és újból 600ATP kapok.
    Jó haladást Nektek a vágyott célig!

6. -Holdfeny-.

Szia!
    Mikor a zöld csík átér a felén az útjának... onnantól mintha több sallangot kapnánk... - persze lehet ez érzéki csalódás is;)

7. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Szia!

Én tegnap reggel 7 óra körül pontosan ugyanezt kaptam!
    Úgy tűnik, ez volt beállítva a szombati napra :)

8. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Szia, remélem azért nem :)
    Jobban tetszik, amikor hétköznapi módon 600ATP ad
    Remélem összekapja magát, kell a motiváció, hogy úgy tűnjön haladok.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Akkor meg is oldottad a problémát, hét vége van, vagyis nincs hétköznapi mód jelenleg :)

GA-BI-O-Farm és -Erbrow- kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok:)
    Megszokásból indítottam a 40 órás átalakítót 1-2-es menetekben.
    Az 1-es 400-at adott, ma reggel a 2-es 800-at. Elégedett vagyok az eredménnyel :)

GA-BI-O-Farm, PaySkin és -Erbrow- kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

A rutin nálam is győz;) 3 db 40 órás átalakító a szintlépés óta csak ATP-T adott;)
    Majd ha a zöld csík eléri a félutat... majd onnantól várok sok egyebet:wuerg:

12. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Cserenapkor még nem láttam olyat, hogy valaki ugyanazt kérte, mint amit felajánlott!
    Kezdeném én a sort a következőnél, az UH-mat felajánlom egy olyan UH-ért, mint amilyen az előttem levő 2 hsz-ben szerepel :)

Bátyus, -gyöngy-581 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Kívánom sikerüljön;)

14. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Akkor ez az érzéki csalódás lehet, hogy ragályos.

15. -Holdfeny-.

Itt már nem lehet leírni a tapasztalt tényeket... mert rögtön rárepülnek! És bőszen oldalakon keresztül bizonygatják az ellenkezőjét... majd megállapítják, hogy úgy van... mert felfedezték a spanyolviaszt...
    Kb a 20. szint óta érzem úgy hogy a zöld csík a fél út megtétele után befolyásolja az újrahasznosítók működését:oops:
    Mivel csak 1 farmon játszom, nincs összehasonlítási alapom...
    Nem örülök ennek a ragálynak:wuerg: nagyon nem:oops:
    Ráadásul cukorka hiányban szenvedek... így a 2000-es napi átlag nem tartható:oops:
    Cukorka tartaná részemről az életet a Gyopáron... 8) Most elég haldoklónak érzem...
    Folyamatosan vásárolnám a cukorkákat...:music: mert most folyamatosan törlöm a felreppenőket...>:( aratások maradnak ki...-.-
    De hát ez van... ebből kell kihozni a legjobbat!:inlove:

Az apró betű nem neked szólt... csak hangosan gondolkoztam...8) Sorry

16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ok, én cserélek veled, feltéve, ha Te rendezed le a levelezést a BP-vel és a játékmesterrel :)
    Véleményem a szerencsefaktorról az, hogy nem az UH hordozza, hanem aki irányítja azt :D

Crispello, PaySkin és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. Goran

Goran Fórum bárója

Szia, hát igen, ha csak rózsát ültetek és kézzel aratok, akkor a virágkoszorúnak esélye sincs, több, mint egy hete két farmon egyetlen virágkoszorú sem reppent fel.

aida2330, Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia!
    Átgondoltam az eddigi ültetési módszerem. Ma már csak egyforma növényeket ültettem. Érdekes mód a felröpik is szépen jöttek.
    Egy ideig biztosan, hogy ezt fogom alkalmazni, mert ugye a kevesebb néha több.
    Szia!
    Elvileg kellene, hogy reppenjen a virágkoszorú is. Az ismertető szerint: Alpesi kertben / Minden növényből.
    Esetleg javasolnám a leghosszabb érésű növényeket.

Goran, Sali~*.*.* és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia, sziasztok
    azt gondoltam, csak városi legenda, hogy ha kézzel aratunk, kevesebb a felröppenő. de már sokan mondták ezt, kezdem azt hinni én is, így akarják a játékosokat terelni a vásárlás felé, pedig ha úgy van, az csúnya dolog nagyon. én ma egész nap rózsát ültetek, aratásonként 2-3 kosár és koszorú, plusz még vmi, általában kulcs jön. igaz, sosem aratok kézzel, annyi ,,luxust,, megengedek magamnak, hogy a munkásokat megveszem. nálam most így néz ki az ,,egyéb,, kategória. nem tudom, elvből, vagy más miatt nem vásárolsz munkásokat, de sztem már csak azért is megérné, hogy kevesebb legyen a mérgelődés a gyopárodon. Screenshot_4.jpg

Goran, GA-BI-O-Farm, Sziszi1950 és 3 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Szia!
    Ez egy őrült farm... itt még a városi legendák is életre kelnek;)
    Aráshoz munkást használok... csak pár száz forint havonta... :music:
    Szia!

A tervezett időjáráshoz igazított ültetés nálam túl macerás... jellemzően azt ültetek amire szükség van... Felreppenő hegyeket törölgetek mióta felütötte a fejét a cukorka hiány:wuerg: