Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Ne már, pedig olyan szép és legalább van mit adni a megrendelőknek és nem mellesleg elég szépen adja a faanyagokat.
    Ne is izgulj, tőlem amikor kiváltottam a mandzsuri barackot, még be se érett, amikor kérte valamelyik. Na leérett,
    törültem és soha többé nem gyártottam és nem is kérte egészen máig Scarlett mindjárt 56 db-ot.
    Csak remélni merem nem ez lesz a tendencia.

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szépnek szép és jó is lenne Irinának hétvégére, de a másik megrendelő ki akarja csalni tőlem. :D Ki kellene számolni, hogy melyikkel járok jobban, csak lusta vagyok. Vagy Irinát szolgálom ki, vagy hét közben a többieket nem tudom. Megvárom a holnapot, hátha helyreáll a rend.

sutimami57, zsani_apja és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Mondjuk én szoktam rá hajtass fát rakni és amikor 20 fölött ad, akkor temérdek fatermést is. Nem mellesleg jó a 2-es és 3 -as jelvényhez is.

sutimami57, zsani_apja és kukori80 kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Igen, én is így csinálom, mert csak 1 fát raktam ki. 300 termés kellene Irinának, most a fele van meg. Van még 3 nap, addigra meglesz, csak más ne kérjen, mert nem tudok adni.

sutimami57 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Tű a szénakazalban lettem. :D kb. úgy is érzem magam ;)

PZoli64, -gyöngy-581, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Az újra hasznosító ismét csak ATP-T adott, mint a szintlépés óta eddig mindig;) Meg tudnám szokni ezt a tendenciát... - de azt gondolom, hamarosan jön a változásxDxDxD

7. joti54

joti54 Utánpótlás-írogató

Nálam már meg is történt a változás,mivel az utolsó 4db 400-as átalakításból nem kaptam pontot!

Utoljára szerkesztett: 30.8.23
    -Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

:wuerg:
    Csak csendben kérdezem... túl vagy az aktuális szinted felén?:music:

9. joti54

joti54 Utánpótlás-írogató

hamarosan 23.

Utoljára szerkesztett: 30.8.23
    Sali~*.*, -gyöngy-581 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Sziasztok!
    Elértem a 26. szintet.
    Lehet bővíteni az alpesi növények magjának a kapacitását 60-ra 2 darab kétcsillagos jelvényért.

maszilva, -Szemecske-, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

halihoó!
    Íme egy precíziós játék a gyopringen. :D ;)

-gyöngy-581, kovácspissti és aida2330 kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Gratulálok! Szép teljesítmény;)
    Ezzel a fejlesztéssel lehet várni fogok, majd ha odaérek:music: Hátha a téren állók kérni fogják a bővítést..8)

13. zsani_apja

Szia!
    Gratulálok! :)
    Szerintem neked már van egy faházad is a gyopin!? :D ;)

-gyöngy-581 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Persze... egész nap ott van ... amikor éppen nem aranyat bányászik a haladáshozxDxDxD

15. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Köszönöm!
    Az edigiekből tanulva, én sem bővítettem.

16. zsani_apja

Szia!
    Biztos több napra vett bérletet, mint én. :)

GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Alapból simán bővíteném... de itt olvashattuk, hogy néhány gazda nem tudott tovább menni a téren állókkal... :music:
    Így amíg ott nem szorít a cipő... ezen a téren addig nem költök itt jelvényt;)
    De a növényeket végig fejlesztem - ameddig engedi a rendszer;)
    Ja és cukorka vásárt szeretnék:inlove:

18. zsani_apja

halihoó!

Nagyon hiányos még a Gyopár. még mindig.. Azt enter már nekem is unalmas, de ki jön belőlem. Nincs gyors vetés, mozgatás, erdésznél, ha egeret ráviszem a fára, nem írja..., sorolhatnám, de úgy vagyok, mint munkahelyen a macskákkal, nem szólnak vissza. ;)
    Nem akarok zölddel írni, mert siralmas, ugyan azt a nem törődöttséget tapasztalom, mint az életben.

sutimami57, -Szemecske-, Neni60 és 3 más kedveli ezt.
  19. paloooo

paloooo Fórumelemző

Üdv...
    Sajnos nagyon keservesen röppennek fel a virágkoszorúk, pedig mindig kérik a vásárlók. Mit lehet tenni, hogy több jöjjön?
    Köszi

20. -Holdfeny-.

Szia!
    A hosszabb érésű növények jobban adják:music: s a gyakori aratás is segít;)- ha van rá lehetőség!