Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

A tárolók bővítési problémáját a játékosok oldották meg, nem más. Miután elértem a 26. szintet, tudtam megoldani a főtéren kuncsorgók általi feladatot, mely a 11. szinthez kötött, ugyanúgy, mint sokan mások. Hiába reklamáltunk, annyi választ sem kaptunk a központtól, hogy ez már így marad, majd ha eléred a 26. szintet, tovább tudsz lépni

2. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

Én szép lassan haladgatok, viszont 2 napja szintet léptem és azóta harmadszor történt velem, hogy Fülöpünk a 192 rózsa helyett 288-at kér a legmagasabb ATP-ért! De a többinél is nőtt az igénye!
    Ez itt úgy működik, hogy minél magasabb szinten vagy, annál többet fog(nak) kérni?

alex0824, PZoli64, juliannakoczkas és 3 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nem erre gondoltam, hanem a tárolható mennyiségek problémájára... ehhez mi játékosok kevesek lettünk volna;)

4. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Én úgy döntöttem, hogy nem csinálom tovább. Rengeteg amit kér és semmit amit ad. Csak a rengeteg csillagot sajnálom és sok millió csengőpengőt amit rááldoztam erre a Szotyidombra. Itt nagyon elvetették a súlykot. Még a Bahát is könnyebben és hamarabb meg lehetett csinálni és azt kedvvel is tettem - tettük szerintem. Elszomorító, hogy így állnak a játékhoz és egyben felháborító is.

alex0824, -Szemecske-, Akela és 2 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

Csak egy kérdés fogalmazódott meg bennem... Mire használtad volna másra a csillagokat? és a pajta tölteléket?:eek:o_O
    Inkább behajigálom ide... mint állon agy virtuális számlálón;)

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

:):) Szia! :):)
    Jól érzed, amit a megrendelők kérnek az emelkedik ahogy lépsz előre a szinteken.
    Ma reggel ezzel néztem szemközt: [​IMG] Zárójelben teszem hozzá, hogy nem egyszer kértek ilyen mennyiséget, hanem több megrendelőnél is hasonló volt az igény:) . Szóval kb ilyenre is kéne felkészülnöd :)

alex0824, PZoli64, PaySkin és 2 más kedveli ezt.
  7. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok
    Barnával megint elszaladtak a lovak, a 3 tételben több mint 1000 db-ot kért. Screenshot_6.jpg

alex0824, PZoli64, aida2330 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Hanyas szinten van a farmod?
    Lehet, hogy túl korán vágtál még bele a Gyopárba. A felesleges pajtakészlet felhasználása lenne az egyik cél. Ha költeni kell rá, tényleg nem biztos, hogy megéri.
    Hagyd pihenni a gyopárt! Ha már dugig lesz a pajtád, akkor majd örülni fogsz, hogy itt valami hasznos dologra felhasználhatod a farmos javaidat.

Szia! Szerintem, ha sok millió csengőpengőt áldozott rá, nem sok felesleges dolog lehet még a pajtájában. ;)

9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Valószínű Barna megbolondúlt, szerintem észlelte, hogy tegnap nem arattam-ültettem, mert elég sok gazom volt, bár mondjuk
    rózsából nem volt 1000-1500 db, így reggel óta rózsát kell ültetgetnem.
    Bár olyan se volt még, hogy 4-5 gombakosarat és virágkoszorút adott volna 1 ültetésnyi rózsa.
    Lassan törülgetnem kell a növényes felröpiket, viszont borostyánból továbbra is csehül állok.
    Egyiket megint teljesítem és még ott a kövi adag.:wuerg:

alex0824, PZoli64, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Szia!

Ez még rosszabb, mint az enyém, pedig azt hittem azt a kérést már nem lehet überelni.. Óriásit tévedtem..
    Az én mai programom is a rózsaültetés lesz.. + borostyán hajkurászás, de majd megoldjuk, szép kényelmesen :)

alex0824, PZoli64, rózsabimbó és 2 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Ilyen képet még nem sikerült össze hoznom eddig, nagyon örültem. :D

alex0824, -Szemecske-, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Na ja, már ha a másfél órás kapálgatás kényelmesnek tűnik.
    Már a reggelt is rózsa aratással kezdtem, mert tegnap megcsúszott barna így este szolgáltam ki.
    Ma viszont estig ki kell őt és Scarlettet is szolgálni, mert éjjel jár le az idejük.
    Nem nagyon akarják megérteni a problémánkat, a növényest úgy tűnik megoldották, a fás részt meg nem.

alex0824, Sali~*.* és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Igazad lehet:music:
    Így legalább van hova termelni a ráérős gazdáknak isxDxDxD Lehet figyelik kinél van nyitva hosszú ideig a farm:music: s ahhoz igazítják az igényeketxDxDxD Nálam ma sárga virág ültetés lesz... mindenki azt kíván...:wuerg:

14. -gyöngy-581

Meg tudod mondani nekünk mennyi a cifra kankalin /nálam így hívják a sárga virágot/ és a rózsa között az érési idő különbsége?
    Rá fogsz jönni, hogy kár volt példálóznod a játékban töltött idővel, mert közel azonosak:
    Cifra kankalin magjaalap25.00:30 - 02:00
    Alpesi Rózsa magjaalap8.00:23 - 01:30
    Akkor most miről is beszélsz? Fél óra a legnagyobb eltérés az érési időkben a legkevesebb pedig 7 perc...

alex0824 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Nem értem a kérdést... Mert már válaszoltál is rá:music:......:eek:o_O - Ugye nem csak kötözködni akartál:music::eek:o_O
    A beidézett írásom arra íródott, hogy lehet túl sokat lógunk a farmon...xDxDxD Igen igen többesszámban mindketten:music:
    De nem fogom próbálgatni a kevesebb itt töltött időt...8) Kb mindegy rózsa vagy kankalin... sokat kérnek mindegyikből;) S ha ez a tendencia folytatódik még többet fognak.. pláne majd a terület bővítések után fog megnövekedni az igényük, mert így logikus...:wuerg:

16. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Köszönöm, hát nem lettem túl boldog.
    Viszont ezzel csak annyi a gondom, hogy a mennyiség emelkedett, de a területek száma ezen a szinten még nem.
    Úgy lenne korrekt, ha egyáltalán annak tekintjük, hogy akkor emelkedne, ha van új terület is hozzá!

A másik, nem emlékszem, ki mit is írt már erre, de anno felmerült, hogy a zöld csík felétől rosszabbul ad az UH!
    Nos, mint írtam, 2 napja léptem, elsőre 2 ATP - 1 egyéb, most 1 ATP - 2 egyéb. Nálam nem ad fullt az elején sem!

alex0824, GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

A 25. szint átlépése és a 26. szint elérése között 1 azaz egy alkalommal kaptam egyebet..:music: valószínűleg szerencsém volt;)
    A 26. szint elérése óta 1 alkalommal arattam le az újrahasznosítót és 1 nem Atp-t adott...:wuerg: a 3 db 40 órásból... Remélem a következő jobbat ad!

18. -gyöngy-581

Ezt nem tudom aláírni, mert ez nem bizonyított.
    Lehet csak én vagyok szerencsés, de egyszer történt meg hogy 800 ATP-t kaptam és két édes cserét. No meg ma amikor reggel 3 temérdekfát + a másik nyitáskor 400 ATP-t.. Ez már picit érzékenyebben érintett, mivel még 2300 ATP van vissza ebből a szintből. De ráérek és van még édes cserém is 6 darab, amit most fogok használni majd.

PS: Ezt a szintet úgy vittem végig, hogy a vevőket kiszolgáltam maradéktalanul, aranyat nem kaptak, de cukrot sem. Tehát nem használtam édes cserét, amit kaptam összegyűjtöttem és most fogom elhasználni. /16 volt, tegnap kezdtem el adni nekik/

Utoljára szerkesztett: 10.9.23
  19. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Nem tudom. Hagyni kellett volna a csillagokat tovább gyűlni. Ahogy olvasgatok, úgy látom te sem vagy igazán elégedett ezzel a területtel.

alex0824 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Elégedett akkor lennék igazán ha lenne folyamatos cukorka vásár és rajtam múlna mikor érem el a teljesen kitisztított szotyidombot...:music: Maga a játékrész nem rossz... de ezek a korlátok nem tetszenek...:music: A tárolókapacitások és egyéb beállítások már jók.... de a haladás csiga tempójú... - itt azért hozzátenném, hogy a ráfordított időmet bőven lehetne növelni, de nincs rá kapacitásom...:oops: Így a haladásban nálam cukorka segít... - segítene... Időm nincs több... - áldoznék rá de nem kell a pénzem:pxDxDxD
    Amíg teljes lesz a szotyidomb, biztosan eldöcögök... utána meg az ördög tudja mi lesz... lehet meg sem éremo_O