Visszajelzés Gyopárvölgy

Discussion in 'Visszajelzés a játékról' started by Kiwi, Dec 6, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

10 óra nullázás nem szórakozás nekem...:music: 10 óra nullázásra picit kell készülni táp ügyileg... 8)
    De lehet rosszul tudom;)
    DEEEE ha lesz folytatása a jutalmaknak... akkor mindenki csinálja tovább... köpködve, morogva.... kihez mi áll közel;)
    Mert mindenki mindent el akar érni a játékban;)

Top... csak egy maréknyi embert érdekel a top valahányadik helyezés... s a csoda pár napig tart...:wuerg:
    az 500. hely pont annyit ér mint az első... honorárium szempontjából8) Ez itt is így van... a nyeremény adott... ki előbb ki utóbb de eléri ha játszik ezen a részen...8) Itt folyamatosan kell tenni áldozni...:music: Illetve dehogy kell csak lehet...;)
    Akik az élen járnak pontosan tudnak kiszolgálni minden megrendelőt és okosan cukorkáznak;) Odafigyelést igényel és rengeteg időt...
    Gratulálok neki... Nem egyszeri 10 órás popó zsibbasztó mutatvánnyal:oops: érnek célba... hanem játékkal!:inlove::inlove::inlove: Folyamatos játékkal!:inlove:

**Erinnüsz** and kakukkszegfű like this.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ha eléri valaki a 25. szintet és megkapja az új területet, akkor megáll az élet. A következő kis nyúlfarknyi terület iszonyatosan messze van, az legalább 4-5 hónap munka. De csinálom még tovább, mert várok valami változást. Hátha.....

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

És ez nem játék szerinted?
    Sok-sok piacos társsal tartani a kapcsolatot, venni a tápnövényeket, az ehhez szükséges csp-t is előkéne valahonnét keresni, hiszen nem a szél fújja be a farmra. Ha megvan malomba tenni és játszani... Mennyivel leterhelőbb ez, mint a gyopi? Ugyanolyan szervezőkészséget igényel, mint itt ismételgetni naponta a tennivalókat!
    Részemről ezt a témát lezárom több mondanivalóm nincs...
    Pontosan, egyetértek ezzel is. Számomra nem annyira vonzók a kis területek, nem izgatnak, csak csinálom, mert van rá időm... és várom, hogy valami változás legyen benne. Némi izgalom nem ártana :D

4. -Holdfeny-.

Cukorka esős szép napot mindenkinek!
    Változás van... :inlove:bár lehet csak mázlim volt...:p cukorka potyog a megrendelőktől;)
    Azért akkor mégsem 10 órát kell készülni a Topra... :music: Gyöngy megerősítette a sejtésemet8) Egész éves maszatolást igényel az is és ez is... 8) Itt mégis biztos a nyeremény... s egyenlő a befektetés;)

5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Jó ideje nem írtam,mert nem tudok semmi újat, semmi jót írni, a véleményem még mindig nem változott a gyopárról, és nem is fog. Ismételni meg felesleges. Most mégis itt vagyok. Nagyon tetszett, amiket írtatok, és Alex posztjai abszolút a szívemből szóltak. Utál engem a gyopár, de tudja, hogy én is őt.Minden nap ki is mutatja ezt, amikor az át alakító folyamatosan ad 2 ablak trágyát, 1 ablak atp-t. A megrendelők sem kápráztatnak el a barna sokszor viszi az 1000 valahány rózsát...... Sokszor azt kéri, ami nincs. Néha, nagyon ritkán vissza hívok valakit, de mindig meg bánom, mert biztos, hogy egész nap hajszolni kell az ágakat, vagy a kosarakat, amiket ki dobtam a kukába. Az egész szerkezete nem tetszik ennek a játék résznek, mert baromi unalmas, értelmetlen, a semmiért gürizünk, 15-től 25. szintig semmit nem kapunk......a haladás siralmas, szóval, minden a régi. Amit a legjobban nem szeretek benne, az az, amit a valósban is utálok, a molyocskázás. Ki nem állhatom a tötyörészést, mert azzal ki lehet kergetni a világból. Ha valaminek neki állok, akkor ezerrel tolom, és van siker élmény, legyen az bármilyen munka. Itt nincs, mert hátráltatva vagyunk mindenhol, amikor tele a raktár, akkor a hócipőm is és ki futok innen. Másnap reggel, ha van időm, helyre rakom a dolgokat, aztán pár napot megint csak ki bírok, ha be kell lépni. Akkor miért vagyok itt? Csak a szotyidombért, utána Alex remekül összeszedett előre mutató programja lép életbe nálam is. Ha véletlenül nem tudnám, mit kell csinálnom, akkor vissza olvasom Alex tervezetét....... :D :D

6. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Nincs ezzel semmi baj! Van aki szeret más gazdákkal kapcsolatban lenni, kooperálni egész évben, közös játékot folytatni másokkal. Közösen készülni az éves megmérettetéshez. Jobban megélni a farm lehetőségeit az egymással való farmos kapcsolattartásban. Jó érzés az, amikor írsz egy gazdatársadnak, hogy figyu kellene 5-10.000 gaz nem passzolnád át majd lebotoljuk és Ő kisegít és Te ezt tudod viszonozni. Vagy amikor megkérdezed a másiktól, ahogy Te szoktad, hogy van-e szükséged valamire cserenap mert akkor küldök. Vagy az is milyen jó fej dolog és mennyire emberi, amikor pl Jancsikának az álma megvalósításához a gazdák küldtek neki ezt azt akár örökbe, akár kölcsön. A farm az szó szerint közösségi játék. A gyopár ebben is szegényebb, ezeknek az emberi, játékbeli kapcsolattartásnak a lehetőségét nem teremti meg semmilyen formában. A gyopáron mindenki csak magányosan csinálhatja a dolgait, társak, társaság nélkül. Max a fórumon leírhatja a gyopáros élményeit és ezzel itt ki is merül a közösségi játék fogalma! Régen amikor TOP-oztam 10-15 gazdával is tartottam a kapcsolatot egész évben, nap mint nap, közösen készültünk, termeltünk, terveztünk, piacoztunk, ökörködtünk. Nem a TOP nyeremény volt akkor a hangsúly, hanem az, amit az éves közös készülődés, kapcsolattartás nyújtott az eseményre!( Na de aki ezt még sosem próbálta, nem élte át az úgy sem tudja miről írok) Most is így lenne ha indulnék a TOP-on. Tavaly volt egy 3 hónapos szünetem a játékban amikor a TOP volt, így nem indultam, előtte meg pár évig necces lett volna mint moderátor indulni.
    :)
    Ez egy olyan tuti terv, amivel nem érhet meglepetés!
    :D
    Én is csinálom a magam módján, semmi érzelem, mert nem látom értelmét. Akárhonnan nézem, nekem sajnos nem nyújt élményt. Viszont mivel az égvilágon semmit nem kell agyalnom, nem kell semmit ráfordítanom, csak belépni, a szokásos alap dolgot elvégezni, így gyakorlatilag majd magától összejön a domb is erőltetés, erőlködés nélkül.

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Alex :inlove::inlove:

Én lementettem jegyzetlapra, hátha elakadnék, akkor nem kell keresni, kivéve a jegyzetlistámban, amiből van elég sok, de ez mégis gyorsabb :D

8. -Holdfeny-.

Olyan jó, hogy a negatív dolgok leírásával folyamatos ismételgetésével elriasztjuk az idetévedő játékosokat...
    Már az előtt elvesszük a kedvét a gyopártól mielőtt belekóstolt volna!:oops::wuerg::eek:o_O
    Itt ráérősen mindenki a maga tempójában elérhetne annyit mintha az elmúlt 10 év összes top játékán indult volna...8)
    Ráfordítás sokkal kevesebb;) Idegeskedés csak annyi amennyit a vérmérsékletünk alapján kötelezőnek érzünk8)
    Alex leírta a kétheti tervet... azért remélem benéz még. előbb is írni...8)
    De mi itt naponta leírjuk a tapasztalatokat... S talán aki jön olvasni a JÓT a POZITÍVAT is meglátja a sok siránkozás között!
    De érdekes módon itt is azok panaszkodnak és fújjolnak akiknek az eventek sem jók... De mégis itt vannak.. játszanak... Önsanyargatás miatt! Játszani jó:inlove::inlove::inlove:

9. kukori80

Jóóó reggelt.
    A másik oldalról is meg lehet közelíteni a dolgot: felnyitjuk a szemét, hogy ne pazarolja el a csillagjait amíg üres a pajtája. ;)
    Minden nap 6x leírod, hogy cukorkát szeretnél venni. Gondolod, hogy ha lesz vásár mindenki ezerrel meg fogja rohamozni a boltot? Rossz volt az üzletpolitikájuk, elkéstek vele, már nem kell. Nincs cukorka és már nem is annyira élvezetes a játék, ugye? :D:D

10. alex0824

Olyan ez mint a betegtájékoztató! Ott is leírják mire jó a gyógyszer meg lejjebb azt is , hogy esetleg milyen mellékhatásokra lehet számítani! Ez így korrekt a többi emberrel, játékossal szemben.
    Helye van itt a pozitív tapasztalatoknak is, de ne csak arról a látszatról szóljon nap mint nap a topik, hogy haj de jó a gyopár halihó, hanem legyen szó a hiányosságairól is. Ez így van jól!
    Aki a hiányosságokról a negatívumokról ír, az nem kitalálja a dolgokat, hiszen azokat mások is tapasztalják attól függetlenül, hogy nem írják le vagy nem akarnak tudomást venni róla. Nem hazugságok vannak itt leírva, így mint tapasztalat annak is helye van még akkor is ha az van akiknek nem tetszik. Attól hogy nem veszünk tudomást a gyopár hiányosságairól, elzárkózunk azoktól, attól még azok ott vannak ha tetszik ha nem, ezt nevezik önámításnak!

11. kukori80

Szia, így van. :) Azok csapják be a játékosokat, akik csak a szépet írják le. Ezek szerint be akarja csapni a játékosokat. :D:D

12. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

xD

Netudki50 and kukori80 like this.
  13. alex0824

Én nem írtam olyat, hogy ne játszanak a játékosok a gyopárral, leírtam a hiányosságait a farmmal szemben. Ezek tények!
    Negatívum-e a negatívum?
    Ha én leírom, hogy nem kell itt szinte semmit csinálni, csak belépni akár naponta egyszer és alap dolgokat ültetni, azzal kiszolgálni akit lehet, ezen kívül semmi más nem kell, nem kell semmi taktika és költekezés és akkor is el lehet érni a nyereményeket. Ez a játékosok szemében negatívum vagy ösztönző? Ösztönzőbb-e az ha azt lehet csak olvasni, hogy gyorsítókkal, rúnákkal, farmarannyal, munkásokkal, cukorkákkal, ilyen olyan növényekkel, fákkal , ezek kombinációjával, stb érnek el a játékosok nyereményeket?
    Az én negatívként tekintet írásom, pontosan azokat is behozhatja, akik nem akarnak a gyopárral foglalkozni, pont azért mert nincs annyi idejük, vagy nem akarnak komolyabban foglalkozni vele, nem akarnak rá költeni. Vagy az már nem is jöhet számításba játékosként, mert kilóg a sorból, mert mi az , hogy nem játszik, nem kombinál, költ, vagy nem élvezi annyira gyopárt mint más?
    Az nem negatív tapasztalat leírása folyamatosan, nap mint nap, hogy az UH már megint jól kicseszett velem mert nem adott ATP-t? Az nem negatívum leírása, hogy nem jönnek a felröpik? Az nem negatívum, hogy inkább kihagyok egy megrendelőt mert túl sokat kér vagy termésben vagy farmaranyban? Az nem negatívum, hogy nem jöttek össze a felröpik buktam egy cukorkát, stb, stb, stb? Ezekkel van tele a topik!!!!De gondolom ezek nem riasztják el a játékosokat, hiszen ezek mind mind gyopáros pozitívumok!(annak aki képtelen különbséget tenni)

14. -Holdfeny-.

Szia!

A cukorkát azért használnám... hogy a kiesett időt pótoljam...:music: Az összes megrendelő időre történő kiszolgálásától messze állok... egyszerűen nem vagyok játékban annyit, hogy maximálisan pontosan tudjanak érkezni... Így lassabban haladok mint aki állandóan itt lóg:music: S igen vennék ha lenne... S ha nem haragszol akkor majd mindenki eldönti mi a jó neki... Akar e venni...
    Húúú de gyorsan eltelt két hét:pxDxDxD Örülök neked!
    A másik oldalon is tények vannak... Pl Annyit ad a 15. szintig mint 10 éven keresztül megnyert top első kategória8) S Csak egy kicsit játszani kell érte...;) De tudom fáj ezt olvasni... Pedig ez is tény:music::D:D:D

15. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

A raktáramban a mai nap van 55 gyümölcsszedő, 39 metszóolló és kerti ásó nulla.Ilyen az arány a szerszámok felröppenése tekintetében. Nagyon dicsérendő lenne, ha a megfelelő arány ezen szerszámok tekintetében is elérhető lenne......

16. alex0824

Húú de nem azt írtam, hogy nem fogok írni, hanem csak azt hogy két hétig nem írok a haladásomról!
    Hol írtam, hogy ez nem így van, sőt dicsértem, hogy jónak mondhatóak a nyeremények, ezért csinálom amit csinálok!
    Én úgy látom nem nekem vannak fájásaim!

17. -Holdfeny-.

Jogos:music: Épp most töröltem100 virágkoszorút... :oops:de borostyánra várok8)
    Ásóból jön arányaiban a legkevesebb... s az is nagyon változó hogy melyik nap mennyi jön... nagyjából azonos ültetés aratás mellett!

18. alex0824

Ez katasztrófa!
    Légy szíves ne írj már a gyopárról ilyen negatív dolgokat! Elriasztod a játékosokat.
    Rosszul közelítesz a dologhoz, próbáld meg pozitívan nézni!
    Ez így jó, törölni nagyon hasznos! Bár nem koszorúval!

19. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Talán ha a fórumon töltött időt, inkább a játékra fordítanád, jobban kitudnád szolgálni a megrendelőket :)

* idézésbe írt válasz javítás / Dolphin

Last edited by moderator: Sep 11, 2023
  20. -Holdfeny-.

Igazad van...8) nem neked okoz fájdalmat a gyopár első 15 szintjének és 10 évi top nyereménynek az összehasonlítása!
    S szerencsére nem is nekem:pxDxDxD
    Sajnos az elkövetkező időben... ha csak a kertek alatti pletykák nem válnak valóra... akkor csendes araszolás lesz itt a gyopáron...8)
    Pont úgy ahogy írtad...
    Örülök, hogy csak a haladásod összegezted előre.. és olvashatlak;) Köszönöm!
    xDxDxD Ez van mikor tényeket írok:p