Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Hát arra még nem próbáltam meg rávenni, hogy a farmos piccolokat kitegye a gyopárra, de lehet, hogy sikerülnek? Ki kéne próbálnom azt is?

GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Már színezem is, mielőtt kokit kapok. :D

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

Meg is érdemelnéd...xD:cry:xD
    Amivel szórakozom, az a szelektív vetési forma a rúnákhoz. Ott nem azt csinálja amit várok tőle, előre ültet, hátra ületet, kézzel kell befejeznem a 2. növény ültetését.. stb:music:
    Szóval nem látom át a lelkivilágát. Mindig meglepődőm rajta amit kapok.
    Kb így: [​IMG]

Boccio71, Crispello, Sauvage és 5 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

Tudtam, hogy erre gondolsz. Azt nem mertem kipróbálni, majd, ha egyszer olvasok valami kézzel foghatót, talán akkor használom.

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Lehet simán bosszantásra van programozvaxDxDxD Abban jól teljesít a jelek szerint.. én kifogok rajt... vetésre nem használom... max akkor ha egyformát kell ültetnie teljes területen... ott nem tud hibázni;)

6. zsani_apja

Szia!
    Vannak azért szép pillanatok is. :) Én már bukfencet sem vetek. :D

Sauvage, Netudki50, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Ritkán de adódnak ilyen pillanatok is;)

8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Mai pici boldogság hormon is megvan a farmom álltal . :D Cél a 600 db fa . :inlove:

Sauvage kedveli ezt.
  9. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Az hogy az alpesi kertben esik az eső és villámlik már órák óta normális? :D
    Pár napja léptem be oda először, meg újra és fura :)

Sauvage és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ültess rózsát . És így 4 rublika helyett 5 rublika rózsád lesz . :inlove:

Többet nem tudok hozzátenni a témához . :D

Sauvage, -gyöngy-581 és libuskafarm kedveli ezt.
  11. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

:D most kezdtem, csak 1 fajta növényem van

Ja, hogy alpesi rózsát? Azt ültettem, mindegy , legalább megázik, szebb lesz :D Csak ki ne rothadjon. :)

Koppi és Sauvage kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Sajnos normális... de majd lesz napsütés is;)

13. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Régen ha Rackót nem látogattad meg előfordult ott isxD bár utána te voltál a legjobb barátja mert teáztál vele. Nálam most a jelvények tünedeznek el, ami csak azért baj mert 530 gyümölcs kell a kiváltásához. Kaptam egy Jégszarvast, először jobban örültem volna egy balerinának:p de amikor láttam mit ád, hát üsse a kő a miniszoknyást ez is megfelel.:):D

libuskafarm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  14. zsani_apja

halihoó!
    A kevesebb néha több. Elég sok példát lehetne mondani, szerintem itt is működne. :sleepy:
    Fogalmam sincs már, hogy mire használják a kis buksijukat... Több példát t is említhetnék, de inkább ketté harapok egy magnumot. Majd az lehűt. :D

PaySkin, GA-BI-O-Farm, PZoli64 és 2 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Sziasztok!
    Barnának gombamérgezése lesz nálam, azt hiszem /nekem legalábbis az van a kérésétől/. Minden eljövetelekor gombát kér, nem is kis tételszámban.. Már kezdem unni az állandó maggyártást és ültetést :( Szóval vagy elvonókúrára kell fognom, vagy nem adok neki, többet egy darabot sem, hátha lemond róla önállóan is.

Az UH 2:1-ben arányban egyszer nem ad ATP-t, ennek sem tudok maradéktalanul örülni /sajnos nem édescserét kapok akkor sem/. :(

Azért ennyi gátló tényező mellett is szépen haladok a szint közepe felé :D, egyszer majd csak odaérek.

Szia Apja!
    Ezzel mélységesen egyet értek, csak nálam a gomba mutat hasonlókat, sőt még többet is.
    A magnummal lehet lőni is xD:cry:xD Én már azt fontolgattam, annyira nem barátom a Barna. De enyhébb nem annyira radikális megoldás megoldás az, ha megeszem /a magnumot, nem Barnát! xD/ :D:music: Sajnos nincs itthon, így ma már nem fogom kipróbálni, de majd holnap... :D

Szerkesztés oka: Félreérthető írásomat javítottam, közérthetőre xD:cry:xD

Utoljára szerkesztett: 17.9.23
  16. zsani_apja

Szia!

Látom én is, hogy mennyi aranyat kér sokszor. Mondjuk a termésekkel is túlzásba esnek sokszor. Nem is agyalok már nagyon, vissza sem hívom a rendelőket. Főleg akkor, amikor 0 db cukrom van. :D

-Holdfeny-., GA-BI-O-Farm, PZoli64 és 2 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Nekem még van. Ugyanazt a taktikát próbálom meg követni, mint a 25. szinten tettem, gyűjtöm a cukrokat és majd a végén csalogatom vissza velük a megrendelőket, de nagyon nem akar mostanában szaporodni a számuk, pedig ugyanúgy játszom, mint akkor....

zsani_apja, GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

0 cukorral nehéz visszaédesgetni a megrendelőket:wuerg:

19. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Haladok,mint a csiga, de az hogy néha-néha túl sokat kér,ez benne van a pakliba, de állandóan?:p

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. zsani_apja

Gondolom nem látta Irina, hogy nincs meggyem, ezért kéri. ;) Még jó, hogy nem kéri ki magának. :D