Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Ebbe nekem csak az a durva, hogyha barackról van szó, akkor ha ugyanúgy semmit nem adok be csak farmaranyért akarnám letudni, akkor ez nálam mindig csak 7 farmarany ugyanazért a 80ATP-ért amiért tőled most megy esetében 47 farmaranyat akar. Bár nem akarok farmarannyal kiváltani semmit, de a felröpin kívül a barackokért és a rózsáért 7 és 5 farmaranyat szoktak kérni. Számomra ez egy okkal több, hogy ne kelljen nekem más fa vagy növény. Elég elrettentő dolgot láttam már. Amit hoztál az is az. Fedor beérné mindig 4-4-4 farmarannyal tételenként 20-30-40 ATP-ért. Fülöp 5-5-5 farmaranyat kér a 40-60-80 ATP-ért. Scarlet 7-7-7 farmaranyat kér 40-60-80 ATP-ért. Irina is 5-5-5 farmarannyal beérné a barackok helyet. Na most ha a megállapításom helytálló, akkor az alap dolgokkal gazdálkodva olcsóbban lehet kiváltani jóval, ugyanazt az ATP-t farmaranyért, mint amit a magasabb kategóriájú növények és fák termelésénél kaphatunk. Ha ez így van, akkor ez nem igazságos.Mert ez olyan mintha büntetnék azokat, akik nem a két alap dologgal gazdálkodnak.
    :)

PZoli64, -Szemecske-, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Szerintem jól levezetted. Én csak futtában tudom ezt alátámasztani, bár már többször gondoltam, hogy kijegyzetelem magamnak a gyopi számait is, de egyre jobban érvényét vesztette, a mostani pillanatig. Egyszer, ha itthon leszek és több időm lesz, neki látok. Mondjuk most kifogott rajtam egy függvény excelben, még azt is meg kell találnom majd. :D
    Amúgy én kiszoktam váltani FA- van, ha 10 alatt kér. Az már csak egy csepp a tengerben nálam. :) Ebben a 37 év farmozásben több is veszett már. ;)
    Említetted a kiváltásokat... Nálam most minden kivan szedve és felfejlesztve, ami itt a 24. szinten lehetséges. Az újakat még nem ültettem, sőt még le sem gyártottam belőlük.
    Megpróbálok jobban figyelni majd a dolgokra. :)

3. alex0824

Tegnap gondolkodtam pont azon, hogyha a cukorka korlátlanul rendelkezésre állna meg egy kifogyhatatlan buksza is, akkor olyan lenne az 50. szintre eljutni (nem most)mint egy nullázás. Pár nap alatt el lehetne érni, csak farmarany kérdése lenne az egész meg folyamatos kattintgatásé. Na szerintem pont ezért nem lesz a cukorka soha korlátlanul elérhető. A gyopáros nullázásnak csak a cukorka állja útját!
    :D

4. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

Nálam is azt mutatja a kép, hogy igazatok van a "megrendelők - farmarany - mit adunk be" között!

Itt Scarlett 24 amerikai bükk makkját kéri és ad 40 ATP-t!

Itt ugyanúgy Scarlett 86 alpesi vörösfenyő tobozát kéri és ad 80 ATP-t!

Valóban úgy néz ki, minél magasabb szintű egy termés, annál több aranyba kerül, még a kevesebb mennyiség is!

PZoli64, alex0824, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

egyre jobban állok . :D:inlove:

alex0824, -gyöngy-581 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Ez mitől lenne jó állás?

alex0824 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Kíváncsi leszek rá mit fogsz akkor mondani, ha ellehetetleníted a játékodat, mert megtelt a tárolód? Mit fogsz akkor majd csinálni?
    Jó dolog a szép nagy szám, de azután kezdeni is kéne vele valamit :D

Szia!
    Én úgy vettem észre, hogy sajnos ez nem mindig működik így. Az első körben ennyi, de, ha már másodszor is élsz vele simán emelkedik a kiváltás aranyára. A harmadikban még több lehet, és így tovább...
    Szóval ez sem olyan jól hangzik, mint amilyennek látszik.
    Ezt pont a gombánál tapasztaltam, amiről tegnap is írtam. Az első tételt simán kiváltottam aranyért/már nem emlékszem mennyi volt, sajnos nem mentettem el, de nem haladta meg a 10-et./ Amikor újra jött a 2. alkalommal, emelkedett a tételszám és az arany is, ekkor már nem kapott aranyat. A harmadik még durvább kérése volt. Mindez 3 nap alatt.

Utoljára szerkesztett: 18.9.23
    PZoli64, aida2330, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Meggyfa gyártásra tökéletes .:inlove: Nem is kell több dolog hozzá . :D

Netudki50, PZoli64, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

No itt is van az amiről ez előbb írtam: [​IMG] Ez a ma reggeli kérése Barnának és ott van a teljesítés "ára" is amit tőlem nem fog megkapni. Ezért kínál 60 ATP-t, csupa olcsóság.
    Sok sikert hozzá :D

HéricsBáró, alex0824 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. alex0824

Barna F Fülöp 288 rózsa helyett kér 5 farmaranyat és kínál 60 ATP-t.

11. -gyöngy-581

Nálam a gombát kéri már napok óta.. és az árfolyam, + a kért tételszám is emelkedik rendesen.

HéricsBáró, GA-BI-O-Farm és alex0824 kedveli ezt.
  12. alex0824

Fedor elfogadható, egyszerű, nem mohó, általában bőkezű. Utóbbira értem, hogy adni szokott cukorkát, kulcsot és egy két tételnél becsúszik egy-egy fenyő vagy bükkfa, amik mehetnek az átalakítóba.
    De nála is volt már olyan, hogy pár darab bükkel bepróbálkozott.

Na gyorsan kipróbáltam. Scarletnél visszahívásnál maradtak barack esetében a 7 farmaranyas árak.
    Scarlet 2. visszahívásánál is maradtak a 7 farmaranyas árak barack esetében. Harmadjára már azért nem hívom vissza, de gyanítom, hogy ez nem változna. Pár cukorkát megért a dolog, majd Fedor pótolja. A kért tételszámok sem vészesek továbbra sem. A tételszámok is maradtak, 96-96-192 barack.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.9.23
  13. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok
    ez nagyon változó. lehet azt is figyelembe veszik, melyik szinten vagyunk? nálam a 288 barack 27 farmaranyért lett volna kiváltható, mint a mellékelt képeken is látható Screenshot_2.jpg Screenshot_3.jpg

alex0824 és aida2330 kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Szerintem téged még a rendszer szerint etetni kell, nem vagy eléggé fertőzött. Sajnos nálam ez nem így működik, engem visszafog. mert túlfutottam a célszalagon.
    Persze a tévedés jogát fent tartom.
    PS Te végig Fedorról beszélsz én pedig Barnától hoztam a képet és az adatokat.
    Fedort én is szeretem, sokkal jobban, mint Barnát.

15. alex0824

Szia!
    Én kb 4 szint óta figyelem a dolgot és ez nem változott. De abban biztos hogy igazad van, hogy valami alapján ez be van állítva. Pl nálad valószínű több dolog is ki van váltva és több fajta dolgot is termelsz rendszeresen, hiszen a megrendelő kérése is látni, hogy nagyon vegyes. Ez például lehet már , ami eltérést okozhat . De mivel a 20 szint alatt vagyok így arról, hogy esetleg 20. szint felett megugrik-e majd nálam ez a kiváltási ár majd csak ott tudok majd írni. Én is kíváncsi vagyok rá. De erre még kell 1-2 hetet várni. Ha a 20. szint felett sem lesz nálam változás, akkor a kiváltott és a termelt dolgok azok amik befolyásolják.
    Az a Fedor, Scarlet!

HéricsBáró és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Az arany kiváltásnál az a szép...:oops: Ha egy tételt beadsz/kiváltasz Framarannyal... az összes többi tételnél változik a Farmarannyal kiválthatóság összege
    :wuerg: Kivéve a felreppenőket:music: De ez ugye bent van az ismertetőbe is... :(

17. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Ilyen alapon feltételezhetjük, hogy az ÚH meg azokat bünteti, akik nem váltják ki a fákat, növényeket, nem szolgálják ki a megrendelőket. Én nem panaszkodom az ÚH-ra;)
    Visszahívás nélkül nálam a rózsa, gomba kiváltási ára legutóbb 17-27 farmarany.
    Régebben volt 4-7-10. Mostanra megugrottak az árak.:music:

GA-BI-O-Farm, -gyöngy-581 és alex0824 kedveli ezt.
  18. alex0824

Ezt még nem néztem!De megnézem mennyit változik!
    Valóban igazad van 7-ről 14-re ugrott Scarlenél a következő tétel kiváltása. Na de ha mindenhol duplázódik, akkor inkább az alap 7 Fa duplázódjon mint több.
    Barna alap és a visszahívás.
    Nem marad a végén cukorkám!
    Én sem, meglepő módon 200ATP -ket ad mostanában, gyorsabban is haladok valamivel. Egyesével gyűjtöm be nem egyszerre, bár nem hiszem, hogy ez befolyásolná.
    Te már 20 felett vagy, de majd ezt megnézzük, ha én is ott leszek miként változnak nálam az árak. Ezt csak így lehet megnézni ha van valaki, aki kizárólag alapokkal játszik.

19. -gyöngy-581

Te arról írsz amit Te tapasztalsz a gyopin és a megrendelőknél, én pedig arról amit a 26. szinten ahol szinte minden kiváltva és termelve. Kivéve mai naptól a gombát, mert azt hanyagolni fogom... Barnát pedig üres kézzel fogom elküldeni :(. Nem kap tőlem gombát azért sem.

20. alex0824

Na igen én csupán a lehetséges beállításokat vizslatom, ami a játékélményre nem terjed ki.
    Egy pillanatig nem tagadom, hogy a több kiváltott dolog, lehetőség, az több játékélményt nyújthat azoknak, akik azt keresik. Továbbra is tetszik, hogy jobban haladok mint régebben, ez nekem nagyon pozitív változás.Nap mint nap látom, hogyan telik egyre jobban az a csík és jönnek a szintek egymás után. Persze lesz ez megint lassúbb is, de most ez így pont megfelel. Mindennek örülök, ami olyan változás, ami könnyebbé teszi a haladásom.