Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. alex0824

alex0824 Fórum császára

Én valamikor régen kiváltottam a meggyet, azon kívül semmit, de erről szépen le is szoktak mivel soha nincs ilyen fa a raktáramba.
    Arra ügyelek, hogy ha kapok fenyőt, bükköt, vagy meggyfát valamelyik megrendelőtől, akkor az még addig bekerüljön az UH-ba, amíg újra nem jönnek a megrendelők. Tapasztalat, hogyha a pajtában van ilyen fám, akkor valamelyik megrendelő ezek termését kéri amikor visszatér. Ugyan ez a helyzet amikor gyopárt vagy más növényt kapok, az is gyorsan megy a háztól. Így 99%-ban kizárólag barack és rózsa az igény nálam a normál megrendelőknél. A hétvégi megrendelőnél mostanában az első bepróbálkozás mindentől függetlenül fenyő és fejlesztése. Ezt úgy küszöbölöm ki, hogyha még az érkezéskor fenn vagyok, akkor belépek és onnan ketyeg a 6 óra a változásig, így reggel barackot kér már mire magamhoz térek.
    Majd mi jól megrejtjük a fejtélyt!
    :D

sutimami57, Sali~*.*, kidmama és 5 más kedveli ezt.
  2. patiapeti

patiapeti Járnitanuló

Sziasztok, az alpesi gyopár növényt mire, mihez használhatom fel? Egy megrendelő sem kéri, pedig már vagy egy hete termelgetem.

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Egész jó az értéke a növénynek, beadhatod az újrahasznosító egyébhez, ATP-t kaphatsz érte. A megrendelők elméletileg kérhetik és, ha kevés a felröppenőd azon is tud segíteni picit talán, legalábbis én ezekre használom. Éjszakára szoktam ültetni.

4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Kéne egy felhő , mely cukorkákat ad . :inlove: Vagy egy cukorka láda . :p

5. -gyöngy-581

Azért ez érdekes, hogy a "beetetési időszakban" sokkal kedvezőbb a farmarannyal történő kiváltás, mint később.. később drágul és ez nem igazán nyerő az elkötelezettebb játékosoknak. Bünteti a rendszer azokat a játékosokat akik haladni szeretnének? A számok alapján úgy néz ki sajnos..
    Nekem végül is mindegy mert igen ritkán élek ezzel a lehetőséggel, de van aki sokszor az itteni megnyilvánulásai alapján. Ő kimondottan rosszul jár anyagilag ezzel a lehetőséggel.

kidmama, GA-BI-O-Farm és alex0824 kedveli ezt.
  6. alex0824

alex0824 Fórum császára

Az én szemszögemből, szinttől és kiváltott dolgoktól eltekintve, itt egy farmarannyal történő ATP vásárlás történik ilyenkor. Lehet ezt kiváltásnak vagy bárminek nevezni. Farmaranyért vásárolunk ATP-t.
    Szerintem ez úgy lenne jó a játékosoknak, ha ez egységes lenne, vagy ha több farmaranyat kérnek magasabb szintű fatermések vagy növények helyett, akkor a magasabb farmarany mennyiségének megfelelően, magasabb ATP-t is adnának. Jelenleg 80ATP-t valaki 7 farmaranyért vásárol, valaki többért, és van aki még többért. Még a munka arányosságát sem lehet mentségként felhozni, mert a magasabb szintű dolgokért többet kell itt melózni (kiváltás, gyorsítózás, stb) mint az alap dolgokért.
    Láttam már olyan vízvezeték szerelőt, aki ugyanazt a munkát egy az egyben az egyik lakásban 35-ért csinálta a másikban meg 45-ért. Este amikor kérdeztem miért volt a második munka drágább, annyit mondott, hogy az elsőnél szóvá tették, hogy ez nem-e drága egy kicsit, a másiknál meg nem szóltak az ár miatt, jó volt az úgy.
    Mindegy szóvá tettem, akinek nem tetszik ez a beárazás, az majd jelzi ott ahol kell. Én nem fogom.
    Felőlem az idő végezetéig is maradhat így, ha ez másoknak így a tuti és megfelel. Ebben az esetben csak azt tudom mondani, hogy: Hajrá Bp!

sutimami57, Sali~*.*, kidmama és 5 más kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Úgy érzem, picit elfáradtam ma. :D

8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ami elveszett , azt hogy lehet gyűjteni ?

9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Begyűjtötted... csak túlcsordult a tárolási kapacitáson... a literes bögrébe hiába öntesz 2 liter tejet... csak 1 marad benne;)

10. zsani_apja

Szia!
    Így, lefotózod és elrakod oda, ahol soha nem találod meg. :D Következővel majd kiváltom.

11. -gyöngy-581

A rendőrségen is van találttárgyak osztálya xD:cry:xD Lehet, hogy ott majd megtaláljátok, csak egy csomó 0 és1-es lesz amit visszakapszxD

12. zsani_apja

Szia!
    Valószívű megtelt a tárolód a fatuskóknál. :) Képet sajna nem tudok hozni, bealudt a képfeltöltőm. :D

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Régen jártam erre.
    Közben beléptem a 19-sek sorába is. Fejlesztettem a tárolókapacitásomat is ahol engedte.
    Az UH-ba most kékfüvet raktam, mert kissé felgyült 1100 fölött járt már.
    Eddig még soha nem vettem cukorkát. Csak azt használtam föl

Szia!
    Az tényleg odavan..
    Bár neked köszönhetem, hogy nem jártam hasonlóképp, ugyanis itt is néhány egységre volt a telítődés..

Szia!
    Eddig nem és ezután sem veszek FA-ért ATP-t
    Ez nálam elvi kérdés.
    Gratulálok Sali! Így kissé megkésve, de sajnos sokat és sokszor kimaradtam e csevegő olvasásánál.
    Közben nyaraltam is kicsit - ez sem kedvezett az "itt nem létemnek"

-------------------------------------------------------------------------------------------------
    Kiegészítés:
    Kissé hátrébb olvastam, hogy hezitáltatok azon, hogy érdemes e mobilon farmozni.
    Saját tapasztalatomból tudom mondani, hogy IGEN.
    A régi Puffinon már nem lehet, de Microsoft Edge böngészőjével még a kézi aratás is lehetséges a Gyopáron.
    Nem mondom géppel sokkal gyorsabb - ha van.
    Ám a mobilon nem működik a régi bevált rendszer, mármint, hogy oldalra fordítjuk a telefont. Csak függőleges helyzetben lehet normálisan nagyítani és ott már mindent lehet csinálni és nagyon gyors is az aratás és vetés.

Most már tényleg : jó éjt....

Utoljára szerkesztett: 19.9.23
    maszilva, PZoli64, Kuzdern és 12 más kedveli ezt.
  14. FarmSámán

FarmSámán Junior szaki

Sziasztok!

Betoppantam a 14. szintre, indulhat a gombászás. :D És végre Karcsival is tudok tovább haladni, szegénynek elég unalmas feladatsora van, heteken át nem lehet vele haladni ilyen szinteken.

Cél most a felhő. :)

maszilva, zsani_apja, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  15. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumlakó

Sziasztok!Szeretném kikérni a véleményetek,szerintetek mit csináljak?Ha mindent fejlesztek és megcsinálok,mi lesz ha jönnek a fő-térre megint "Karcsikáék"?Kiváltottam a vadcseresznyét,még 2 rúna van vissza belőle.3 helyen tudnám a raktárat bővíteni,várjak vele,vagy melyiket bővítsem?1.Anyagok előállítása 1200-ra,2.alpesi növények 3000-re,3.alpesi fák 44-re.
    Köszi a válaszokat előre is.

PZoli64, -gyöngy-581 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Szia!
    Én biztosan várnék a fejlesztéssekkel, igaz nem lehet tudni mikor és milyen igényekkel állítanak be a főtéri megrendelők.
    Azt már tapasztalatból tudjuk, hogy a fejlesztések nincsenek összhangban a játékosok haladásával, így akár lehet megint szívás
    is a vége és időtlen időkig várhatsz mire újra ki tudod szolgálni az igényeiket.

PZoli64, zsani_apja, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  17. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumlakó

Köszönöm a válaszod.Jó lenne a 3-ból valamelyiket bővíteni,de akkor várok vele.

GA-BI-O-Farm, -gyöngy-581 és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Szia!
    Én még nem tartok ott, de azt tudom, hogy egy fejlesztés már kimaradt pontosan olyan okok miatt, mint amit Gabi is leírt. Nem igazán szeretem a több ismeretlenes egyenleteket, amik itt ebben a játékban elénk állítanak, inkább várok, mint, hogy toporogjak később.

PZoli64, sutimami57, Bokalmgazda és 2 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Gratulálok az új szinthez és az új fához;)
    A tervek szerint a fát fejleszteni fogom maxra... de a tárolási lehetőségek bővítésével várok... először is simán elférek a jelen keretek között... másodszor ki tudja mit kívánnak majd a téren állók;)

20. Csaba957

Csaba957 Fórumszaki

Sziasztok!
    Megvan a 27. szint.
    Új fa a vadcseresznyefa és lehet bővíteni a fák, növények és az anyagok tárolási kapacitását.

maszilva, -Szemecske-, PZoli64 és 6 más kedveli ezt.