Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia. Látom, hogy beadtad a felreppenőt. Ilyenkor én csak a legvégén adom be, mert ha nem tudom teljesen teljesíteni, akkor nem éri meg elpazarolni a felrepit pár ATP-ért. Inkább megtartom a következőre, mert úgyis nagyon nehezen gyűlik.
    Szia.:D Már előre rettegek Irinától, mert megbolondít mindenkit. :D Nálam 2 napra felborul az élet, csak nem tudom, hogy miért. :cry: Irina elcsavarta Barna fejét, csak erre tudok gondolni.:D

PZoli64, GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia!

Az a véleményem, hogy 20 atp-t is megéri a Nagy Zöld Csík előbbre tolásában megszerezni. ;)

PZoli64, maszilva, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Tökéletesen egyetértek veled én is odaadok mindent amit tudok akkor is, ha látom, hogy nem lesz teljes a kiszolgálás. minden pont ami nem kerül valódi pénzembe már nyereség és viszonylag gyorsan pótólom.

GA-BI-O-Farm és rózsabimbó kedveli ezt.
  4. kukori80

Jól van, akkor hajrá. Én nem adom oda, mert 230 ATP-t nem éri meg elcserélni 20 ATP-re.

Sauvage, GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Elárulod, hogy hogy jött ki pont 230 ATP-re ez neked?
    PS: Ez most biztos, hogy elég naiv kérdés, de halvány fogalmam sincsen :oops:

Utoljára szerkesztett: 22.9.23
    GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Valószínűleg úgy ítélte meg, túl sok rózsát termelsz;)

**Erinnüsz** és kakukkszegfű kedveli ezt.
  7. Sylja

Sylja Fórum veteránja

Sziasztok!
    Szerintem alapból kerge szegény. A nevében az F. a Flúgos rövidítése lehet. 8)
    A teljes neve pedig B.B.F.F. azaz Bolond Barna, született Flúgos Fülöp. Biztosan arra utazik, hogy meglegyen mielőbb a Milllió, millió, millió rózsaszál...
    Bocs, ha kicsit gáz a szöveg, de engem is nagyon felbosszantott ma...:cry:

Utoljára szerkesztett: 22.9.23
    PZoli64, aida2330, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  8. bakosagi54

bakosagi54 Rutinos

sziasztok!Szeretném megkérdezni.hogy tp csak akkor kapok ha a vevőket kiszolgálom?Igy nagyon lassan telik a zöld csik

sutimami57 kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

Az újra hasznosítóból is kaphatsz ATP-T;)

10. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Sziasztok.
    Azért úgy egész jól lehet haladni ha 2 napja csak szemetet ad az Uh...
    2-400 Atp helyett..
    Korrekt.
    Amúgy sem vagyok egy villám itt, de azért ez lassan kiveri a biztosítékot...

sutimami57, PZoli64, -Holdfeny-. és 3 más kedveli ezt.
  11. bakosagi54

bakosagi54 Rutinos

köszönöm

Kuzdern és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  12. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Mit lehet kezdeni a virágzó ággal vagy a borostyánkővel azon kívül, hogy a kukába dobom, ha betelek a raktárban? Mert azokból van a legtöbb, a virágkoszorú meg alig alig.
    Volt, hogy nem kaptam meg a kulcsot, mert nem evttem észre, hogy tele vagyok.
    Eléggé gáz nekem ez a raktározósdi.

sutimami57 és joti54 kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Sajnos sokan dobjuk a kukába jobb ötlet hiányában:wuerg:

14. -gyöngy-581

Szia!
    Sziasztok!
    Barna ma reggel megadta a mai irányt a rétemnek. A jelszó: ültess rózsát..., hogy megkaphasd az ATP-t.
    Megpróbáltam neki énekelni én is, de sajnos nem annyira sikerült elbűvölnöm.. Ragaszkodik a kéréséhez, aranyat tőlem nem kap a kiváltásához, így megvan a pontos időbeosztásom az aratásra, hogy megkaphassa amit kér.
    Az ÚH-val szerencsém volt, nekem mindhárom ATP-t adott. Befutott az 1200 ATP, ami megmondom őszintén nagyot dobott a félig telt csíkomon:D:D:D

Utoljára szerkesztett: 23.9.23
    PZoli64, GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem meg az a mottóm, hogy ültess rózsát, hogy rózsa teremjen. :D

16. -Holdfeny-.

Szerencsére nálam, jellemzően..- de nem minden estben azt kéri barna ami ültetve van;) Igyekszem figyelni, hogy ne rövidérésű legyen a földbe amikor Barna érkezik;)
    Persze nagy valószínűséggel csak szerencsém van;)

17. kukori80

Jóóó reggelt.
    Szia. Megpróbálom érthetően leírni. Koppinak hiányzott még rózsája, de a felrepit már beadta. Soha nem adok be előre felrepit, csak a legvégén, ha a másik 3 megrendelést teljesíteni tudom. Több okból is: ha nem tudom időre letermelni a rózsát, akkor így elbukom 20-30 ATP-ért a felrepiket. Másnap megint jön Barna, nagy valószínűséggel ugyanezeket kéri. Letermelem 4-5 aratással a rózsát és megmaradt az előző napi felrepim, mert a rózsa valljuk meg, nem nagyon adja a felrepit, de kapok érte 230 ATP-t. Mindez csak azokra igaz, akik ritkábban tudnak aratni, nekik nehézség a 4-5 aratás is és a felrepi is. Szóval nekem nem éri meg, hogy ilyen olcsón odaadjam a nehezen megszerzett felrepit, inkább odaadom annak, akinél mind a 3 kérést tudom teljesíteni.
    Irina megemberelte magát, rendesen viselkedett és a többiek is. Legalábbis eddig. :D

sutimami57, aida2330 és PZoli64 kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Ez a cukorkás hétvége ... ehh újra kell tervezni az aratási rendszert;)
    Tehát, ha nincs felreppenőd... elengeded üres kézzel:eek:o_O
    Jó jó oké... a teljes kiszolgálásért is jár némi Atp...8)

19. kukori80

Nem. Csak akkor nem adok felrepit, ha csak 2 megrendelést tudok teljesíteni. Ha mind a 3-t tudom, akkor adok.

aida2330 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Értem, nálam a borostyán jön átkozottul gyatrán...:wuerg: Arra kell néha várni a visszahívásnál... bezzeg néhány hete töröltem belőle 2-3 alkalommal is...:eek:o_OxDxDxD