Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nálam a Gombakosár. Iszonyatosan lassan jön.
    Ezt mondtam a múltkor, hogy aki visszahívja a megrendelőket, azoknak észnél kell lenni, hogy mikor hívja vissza, mert a felrepi hamar elfogy. Ha nem hívod vissza egy ideig, akkor meg gyűlik.

Sziszi1950 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Néha úgy érzem szórakozik a játékmester:wuerg:

**Erinnüsz** és kakukkszegfű kedveli ezt.
  3. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Sajnos Fülöp a 26. szinttől nálam nem elégszik meg annyival mint Nálad.
    Még rádobott néhány lapáttal és folyamatosan ezt kéri:

Barna F. Fülöp 2..jpg

Összesen 1.056 db Rózsát kér.

No nem azért, de a többiek sem sokkal kölönbek, pl amikor az egyik rekeszben a négyből 288 Alpesi sárgabarackot kér.....

Néhány hete mintha azt olvasgattuk volna, hogy megrendszabályozzák Őket felröpi és egyéb ügyben.
    Háááát egészen jól sikerült.:wuerg::p:cry:

alex0824, sutimami57, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  4. kukori80

Szia. Húúúú, keresd elő gyorsan a kapát, úgy látom, lesz dolgod bőven. :D
    Sajnos én se látok semmi változást, egyedül a FA-s megrendelésnél látok csökkenést. Lehet úgy gondolták, hogy megemeljük a növényt és levisszük a Fa-t. :D

5. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Csatlakozom Holdfényhez, jelenleg nekem is borostyán hiányom van. Visszahívás nélkül, éppen hogy elég a következő megrendelésre.:(
    Ellenben a gombakosarat és a virágkoszorút 50-vel kell törölgetnem.
    Amikor volt borostyánom, nem volt gombakosár, virágzóág, virágkoszorú. Valahogy nem sikerül ezt a kódot jól megírnixD:cry:
    Igaza van Holdfénynek, szórakozik a játékmester:music::wuerg:

6. kukori80

Szia, jújjjj, ne töröld a Gombakosarat, dobd át nekem.:D
    A Virágzó ágat nem győzöm törölni, most is van 121 db. Jó lenne erre egy piac, hogy legalább el tudnánk adni.

alex0824, GA-BI-O-Farm és aida2330 kedveli ezt.
  7. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Küldöm, küldöm, csak még a kódot most írjákxD, hogy ne fénypostával kelljen küldeni;)
    Ami késik, az csak később jön.....biztos lesz a csereberére is megoldás, csak ki kell várnunk. Jó is lenne, pénzforgalom nélküli csereüzlet;)

8. -Holdfeny-.

Khm... szórakozhatna mással:music:
    480 rózsát 7 aranyért ki tudtam váltani... - nekem megérte;)

9. kukori80

Igen, a csere is jó lenne, bár lehet, hogy lennének gondok, ha pl. rossz arányban cserélne valaki, akkor nem férne el a pajtában.
    Lehetne egy olyan piac, ahol eladunk, de fix árért, hogy ne lehessen nyerészkedni.
    Nahh, nem gondolkodok tovább, mert hozni kell a bilit. :D
    Ez megérte.
    Nálam most 43 fenyőt kér 21 FA-ért, de 10 perc múlva aratok, úgyhogy nem kap. De ezt se tartom drágának az előzőekhez képest.

alex0824, aida2330, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
  10. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Sziasztok.
    Akkor itt is a rossz végén vagyok annak a bizonyosnak... 25 nyáricseresznye 50 aranyért...

alex0824, aida2330, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Szia. Tényleg a rossz végén vagy. Mostanában nem láttam ilyen csúnya összeget. 39 FA a legtöbb, amit termésért kérnek.
    Jó lenne, ha arányosan kérnének, minél kevesebb hiányzik, annál kevesebbet kérjen.

alex0824, aida2330 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm a magyarázatot, lassan és érthetően írom én is: Azért adom oda a felröppenőket Barnának 20 ATP-ért, mert vannak és ha nem adom oda akkor törölnöm kell azokat. Ez alól csak a borostyán a kivétel, mert az nehezen jön.. Ha azt kérne, akkor meggondolom, hogy adom-e vagy sem.

13. kukori80

Értem, azért írtam, hogy aki ritkán tud aratni, annak nincs felesleges felrepije. Nem tudok mindig aratni, nincs annyi felrepim, hogy 20 ATP-ért odaadjam. De akinek van, az adja.

14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én 3 napja be se léptem a gyopárra , meg se merem nézni , mi van ott . :D

alex0824 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Csak nem tudsz valamit? :eek:o_O
    A 21 aranyas kiváltás már határeset nálam... Smucig vagyok:p
    Változó, mikor, miért, mennyit kér:wuerg: Én még nem találtam benne logikát:oops:

**Erinnüsz** és kakukkszegfű kedveli ezt.
  16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Nálam is ez volt a múlt hétvégén, mert valahogyan akkor bolondulódnak meg.
    Most kicseleztem, mert napok óta rózsát ültetgetek. Jelvényeket nem fontos gyártani, a tárolási kapacitás szerencsére
    egész jó, így a hétvégére kb. 1000 rózsával készültem.
    A borostyán továbbra is nyamvadtul jön. Örülök, ha a napi igényüket ki tudom szolgálni, ezért nem is tartom fontosnak, hogy
    cukorkát vásároljak. Tiszta hülyeség, vegyek cukorkát aranyért, aztán nem elég a felröpi, szolgáljam ki aranyért,
    jó kis üzletpolitika, nem mondom.
    Itt egy reggeli nagyaratás, amikor minden fát a növényesen havasi gyopárt és fűvet arattam.
    Arról volt szó, hogy arányosak lesznek a felröpik, na ja, régebben nem jött a gombakosár és a koszorú, most törülgetni kell
    viszont a fás részen meg szerintem inkább csökkentették a felröpik számát, mert még a virágzó ágat sem kell törülni.
    Most este a bükkök kivételével minden fát szüreteltem, írd és mond 3 borostyánt kaptam.
    Az sem érdekel, hogy esetleg kevesebb aranyat kérnek 1-1 tétel felröpiért, pár ATP-ért továbbra sem fogok aranyat költeni.
    Naponta 3* aratok, azért az ne várják már el, hogy a gyopáron töltsem a napomat. A hosszabb fákra már nem is rakok hajtass fát, meglátom így mire jutok.

Utoljára szerkesztett: 23.9.23
    alex0824, agi770, PZoli64 és 2 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Gabi!
    Szerintem egész messzire juthatsz, mert én is így csinálom nagyjából. Gyorsítót csak kivételes alkalmakból adok a fáknak, ha a termésre sürgősen szükségem van, Cukorkát ugyan vettem, mert viszonozni szerettem volna a szomszédjaimnak azt amit tőlük kaptam, de a használatát csak kivételes alkalommal fogom nyélbe ütni, jók lesznek tartaléknak, ha elveszteném a türelmemet
    Elhoztam az én egyéb raktáram tartalmát nézd csak meg. A helyzet nagyjából hasonló lehet, mint a tiéd:

Ha törölnöm kéne akkor a 100darab felettieket fogom. Gombakosár, virágkoszorú..... a tételszámok nem éppen arányosak sajnos nálam sem, de nem érzem azt sem, hogy gondban lennék bármelyiket kéri akármelyik megrendelő tőlem.

alex0824, PZoli64 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Reggel én is hasonló mennyiséget aratok... felreppenőből...
    De lehet saját magam számára ismét feltaláltam a spanyolviaszt...:music: Pl nappalra fehér virágot vetek... és szakaszosan aratom le.... -tehát nem várom meg a teljes érést... Látványosan több gombakosár jön... -a teljes érésre vonatkozóan...
    A gáz az hogy törölnöm kell:wuerg: De talán valakinek segítség;)

19. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Inkább csak hangosan gondolkoztam.....
    Lehet, zölddel kellett volna írnom mindentxD:music:;)

Kuzdern és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Azt vettem észre, hogy olyan termékeket kérnek mostanában, ami nincs a raktáramban. :( Most pótoltam a hiányt. Egyenlőre csak a fákat. :D Azért sem rakom ki őket. :D ....de legalább, lenne mit. ;)