Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

óóóó itt bármire van magyarázat és cáfolat isxDxDxDxD Ettől szép;)

-PANKU- és kakukkszegfű kedveli ezt.
  2. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Sziasztok!9 szinten vagyok de nem tudok Alpesi rózsát ültetni,magot már gyártottam.A segitséget előre is köszönöm

3. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Sziasztok! Tudnátok segíteni? Nem tudok 1 szintű jelvényt előállítani. Véletlenül 2 db második szintűt gyártottam, de azt nem tudom felhasználni. Dobjam a kukába?
    Másik kérdésem, hogy kiváltottam az ansu barackfa épitési területét, de nem tudom egyelőre ültetni. Gondolom magasabb szinten lehet, most a 10-en vagyok.

4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A kukába véletlen sem javasolnám kidobni, hisz hosszú az út még a Napraforgó dombig.
    Először kérlek add meg milyen 1 szintű jelvényt szeretnél előállítani, mert ugye 2 féle is van, Arborista /fák/ Műkertész /növények/?
    Az ansu barackfa pontosan a 10. szinten érhető el, ha kiváltottad a hozzáférést a Bölcsesség ösvényén, /az alpesi barackfa másik ága/
    akkor ha a hozzávalók rendelkezésre állnak nyisd le az előállító helyen a barackfa alatti kis zöld háromszöget, ott tudod előhívni és a hozzávalók megléte esetén elkezdeni az előállítását, majd kiültetni.

lippi02, Sali~*.*.*, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  5. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Az alpesi növényeket az ALPESI KERTben lehet ültetni. Ott próbáltad?

Kuzdern, nagymami2, -Holdfeny-. és 3 más kedveli ezt.
  6. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Köszönöm szépen. Az ansu valószínüleg meg lesz, de most telített az előállitási rekeszem. A barackfa utolsó pöttyét, a 20%-os növekedési értékét szerettem volna kiváltani az arborista jelvénnyel. Nem is tudom, miért állítottam elő a másodikat. Azt fel tudom most valamire használni, hogy első szintűt tudjak előállítani?

Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Csoda történt. :D Eldöcögtem a 10. szintre. :) Meg van az Ansu barackfám. :inlove: Alice nem hiába várakozott oly sokáig a főtéren. Jajjjj de keményen megdolgoztam mindezért. De keservesen jutottam el idáig. Pedig mindig ment az átalakító és teljesítettem mindegyik vevő óhaját, sóhaját. Most nagyon boldog vagyok. Hálás szívvel köszönöm minden gazdácskának a biztatását, segítségét! :inlove:

maszilva, juliannakoczkas, PZoli64 és 6 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    A jelvényeket csak a rúnák és fejlesztések kiváltására, illetve az átalakítóba tudod felhasználni, illetve magasabb szintű jelvények készítéséhez is. Sajnos visszafele nem működik, tehát egy magasabb szintűből nem tudsz alacsonyabb szintűt előállítani. Újra kell ültetned, gyűjteni a terméseket és új jelvényt kéne belőle készítened. Rajta, csináld csak sok sikert hozzá, hamar meglesz, csak csinálni kell :D
    Gratulálok hozzá.:D

9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok!:inlove:
    Jöhet a következő;):inlove:

10. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Köszönöm szépen! Azt hiszem megy az átalakítóba, mert helyhiány miatt nem tudom az 1. előállítani.

11. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Hálás szívvel köszönöm! :inlove:

Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. zsanka0606

zsanka0606 Járnitanuló

Sziasztok! Mióta kiváltottam a Papucskosbort,alig tudtam gyártani,mert egyáltalán nem jön a kerti ásó.Próbáltam mindenfélét ültetni,de semmi! Segítsetek légyszi!

Kuzdern kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Türelem...én is szenvedek vele :sleepy:

GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Szia!
    Sajnos az ásó egy viszonylag ritka felröppenő. Sok türelem és viszonylag gyakori aratás /ha lehet géppel/ hozza meg az eredményt.
    Van hogy maga a papucskosbokor is csak 1-et ad, van, hogy a rózsától is kapok 3 darabot, de ne add fel előbb utóbb lesz neked is. Csak ültess és arass, ne görcsöljél rajta. Tudom, hogy nehéz kivárni, de nem lehetetlen:[​IMG] Nekem jelenleg ennyi van a raktáramban.
    Ez a mennyiség kb két hete gyűlt össze, előtte felhasználtam a főtéri feladatoknál ami volt.

Kuzdern, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Nem tudom melyik szinten vagy, ám én éjszakára mindig a leghosszabb érés idejű növényt ültetem. Reggel géppel aratok, ha nem is tömegével, de adogatja az ásót is az alpesi gyopár. Legyél türelmes, az általad említett jelenséget majd mindannyian átéltük. A borostyán a favorit nálam még mindig. Sok sikert kívánok.
    Szia!
    Az alpesi rózsát /csarab/ a 9. szinttől lehet ültetni az alpesi kertben. A bölcsesség ösvényén ki kell váltani a hozzáférést.

Utoljára szerkesztett: 16.10.23
    PZoli64, -gyöngy-581, Sylja és 3 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Nézd elhoztam neked a ma reggeli aratásom felröppenőit képrészletben:[​IMG] éjszakára papucskosbort és gyopárt ültettem kb fele-fele arányban. Bízom benne, hogy nálad is lesz ilyen kép, ha kitartó vagy és csinálod :) Sok sikert és türelmet kívánok :D

Más:

Magyarázzátok meg nekem csekély értelmű medvebocsnak, miért nem él itt az időjárásbónusz? Egyszerűen nem értem...:eek::music::oops:
    Mindenhol ott van a napsütés bónusza, csak pont azon az ágyáson nem? Az aratott rózsa itt is 7 és az ikonokoknál is 7 db, de nem jelöli..

Utoljára szerkesztett: 17.10.23
    farmerSS és Kuzdern kedveli ezt.
  17. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Sziasztok !

Olyan kérdésem lenne, hogy Karcsi 31., utolsó feladatánál nem tudom értelmezni, hogy mit is szeretne ?
    A GYIK-ban

31Felhasználás: 3x Édes csereFelhasználás: 5x Sebességnövelő3x Scarlett Reynardson megbízó teljesítése230x Minőségi faanyag
    30x Luxus humusz

míg a farmon :
    Használd: 3 édes csere
    Északi erdő ??? /ezt hogyan/
    Ha
    sználd: 5 sebességnövelő Alpesi kert /ez OK/
    3 x Scarlett teljesítés Alpesi megrendelések / ez is OK/

Ha valaki már végzett ezzel a feladattal, jó lenne ha megírná, hogy a 3 édes cserét a megrendelőknél elfogadta e, szerintem el kellene, mivel olyannal én még nem találkoztam, hogy az Északi erdőben is használni lehetne az Édes cserét.

18. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Megnéztem teszten is északi erdőt ír.
    Visszahívtam 3 megrendelőt és elfogadta.

Sali~*.*, maszilva, PZoli64 és 3 más kedveli ezt.
  19. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Köszi, ebben a válaszban bíztam én is, mivel más megoldás nehezen lenne.
    Mára eléggé leapadt a pajtám, így csak holnap lesz ennek a teljesítése és búcsú Karcsitól. Nem fogom visszasírni.

20. moongoosee

moongoosee Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Gyopárvölgy, Falu főtér, Alice Gamsbart a 23. szinten kéri, hogy "Növeld a tárolókapacitást: Elhasználódó"...
    Az a problémám, hogy már korábban az összes tárolókapacitást a maximumra növeltem...
    Kérdésem az lenne, hogy ha nem lesz ebben további fejlesztés, akkor itt most ezt nem lehet a továbbiakban teljesítenem???