Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ezért nem számolom össze:music:

-PANKU- és kakukkszegfű kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt.
    Szia Gabi. Még én is csinálgatom a gyopárt, de nem túl nagy lelkesedéssel. Kérdeztem is magamtól, hogy minek csinálom, de nem kaptam rá választ. :D Valami ráncfelvarrás kellene, mert ez így nagyon unalmas. Lenne pár ötletem, de nem írom le, mert felesleges. Jó lenne pl. ha a 40 órás UH-t sebességnövelővel le lehetne rövidíteni, ha több Uh lenne, ha a megrendelők ésszerű mennyiséget kérnének, stb...

genka53, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Hurrá, minden bővítve:inlove:, minden fejlesztve:inlove: jöhet a szintlépés!
    A beadandóval nincs gond...8) legalább maradna a korlát... :music:csak a gyorsítást engednék;)
    A megrendelőket simán tudom duplázni... pedig időhiányom van:wuerg: Inkább több megrendelő kellene:inlove:

4. kukori80

Mint mindig, megint elfelejtetted, hogy nem mindenki gyopározik 24 órában. Nem tudom visszahívni a megrendelőket, pedig van 39 cukorkám. Ha időhiányod van, akkor hogy tudod visszahívni? :D:D:D Jaa, nem kell válaszolni, ez csak költői kérdés volt. :D

Tej-Csárda, genka53, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Most gondolkodóba ejtettél... akik nálam előrébb járnak... ők napi 30 órában játszanak?:music:
    Bokalm...:inlove: farmers...:inlove: Csaba:inlove: Nem semmi amit csináltok8)
    Ja ja tudom... náluk 48 óra egy nap... meg aranybányájuk van:p Ehh de jó, hogy nem vagyok irigy ember akarom mondani kakas8)
    Szóval egy szó mint 100 Játszani jó:inlove:

6. kukori80

Már megint lükeségeket beszélsz. Engem egyáltalán nem érdekel, hogy ki-hol tart. Tőlem lehetnek a 100. szinten is. Ha nem tudsz mit adni a megrendelőknek, mert nincs mit adni nekik, akkor ugye csak FA-t adhatsz nekik. Érted? Adjon akinek van, vagy nem sajnálja, ez sem érdekel. De aki keveset arat, az nem tudja teljesen kiszolgálni és minek hívja vissza, amikor azt se tudja kiszolgálni. Ráadásul ezekért a nyereményekért nem fogok hajtani, mert nevetséges az egész. Játszani jó, csak nem a gyopáron. Majd ha változtatnak rajta nyereményekben és úgy összességében az egészen, akkor játszani jó LESZ.
    Elkezdtem ma a kis farmon is a Jégszarvasért és pár óra alatt a 2. szinten voltam és csak 20 pont hiányzik a 3. szinthez. Amikor mi kezdtük, akkor szenvedés volt az 5. szintig is eljutni. Így kellene a nagyobb szinteken is fejlődni, nem úgy, mint most.

Tej-Csárda, genka53, Netudki50 és 10 más kedveli ezt.
  7. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Akik "előtted járnak", nem írják naponta többször, hogy idő,idő...+ a többi zagyvaságot, nem érdeklődnek senkinél, hogy naponta mennyit gyopározik, mennyit költ... Ez ugyanis magánügy.
    Megkérlek, hogy ha nem tudsz a magad nevében rendes választ adni egy neked feltett kérdésre, akkor inkább maradj csendben, és ne más játékosokkal példálózz.

Tej-Csárda, genka53, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Na látod... én egy másik farmon kiváltottam, de nem vitt rá lélek hogy újra elkezdjem...
    Még Gyöngy szélsebes haladási tempója sem tudott rávenni:oops:

Kukori... miért fontos ki mennyi időt tölt itt? mennyi pénzt költ?:eek: Halad mindenki a saját tempójában:inlove:
    Nem érdekel mennyit költesz... az sem mennyit vagy játékban:music: Ezen nem én szoktam lovagolni:) A zagyvaság meg a játékomhoz tartozik pont úgy mint másnak a köpködés;)

9. kukori80

Tényleg!! Te nem olvasol, csak írsz, mert írási kényszered van. Az előbb írtam, hogy NEM érdekel. A saját szemszögemből írtam, hogy nem tetszik, mert akinek kevés az ideje, az nem tud haladni és elmegy a kedve az egésztől. Ide akarnak ragasztani a gyopárhoz. Okés, benne vagyok, de akkor változtassanak rajta. A nyereményeken és a haladáson.

genka53, Netudki50, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  10. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia @-Holdfeny-.!
    A napokban egyre több témában, egyre többször, a játékosok kéréseinek ellenére is szítod a feszültséget, teljesen feleslegesen.
    A hozzászólás vadászat pedig tiltott, a fórum szabályzatot tekintve.

Mivel egyre többször töröltünk Tőled, és a játékosok kéréseinek ellenére is folytatod a fórumra nem illő tevékenységeidet, a következő 24 órában adunk lehetőséget, hogy átgondold a továbbiakat.

Reméljük ez megfelelő jelzés volt, amennyiben a játékosok jelzése már nem elegendő számodra.
    Amennyiben ezután is folytatod, az átgondolásra hosszabb időtartamot fogunk biztosítani.

Tej-Csárda, helena64c, PaySkin és 7 más kedveli ezt.
  11. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Én már azért a pár kockáért sem fogok tovább menni a 25 után. Örülök ha azt elérem majd valamikor.
    Más:
    A 19 szint elején valamikor írtam a megrendelőknél a farmaranyas kiváltásról. Voltak akik azt írták, hogy ez majd fog változni, több lesz. Most jelenleg a 21. szint elején a helyzet továbbra is változatlan.
    Scarlet ahogy eddig, most is 7 farmaranyat kér 80 ATP-ért, sima barack esetében.
    Barna 5 farmaranyat kér 80 ATP-ért, rózsa esetében.
    Fedor pedig szintén 5 farmaranyat 40 ATP-ért, sima barack esetében.
    A 20. szint is így ment, csak gondoltam megvárom a 21. szintet, hátha lesz itt már változás.
    Persze első kiváltásnál. Másodiknál nem tudom, mert nem fogok erre most áldozni.
    :)
    Ui: Továbbra is nyögve nyelősen csinálom az egészet, nem szórakoztat egy cseppet sem.

Utoljára szerkesztett: 24.10.23
    genka53, PZoli64, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia!
    Szerencsésnek mondhatod magad úgy gondolom, a kevesebb FA-s kiváltási lehetőség miatt.
    Egy ideig ez így még csak elmegy egy darabig, no de meddig. Lassan már többet költhetünk az ATP-s haladásokért mint a farmos tevékenységekért FA-ban fizetve.
    Igen, bizonyíthatom, hogy többet kér már magasabb szinteken, nálam most pld. Scarlett 51 nyáricseresznyéért kereken 50 FA-t szeretne.
    28. szinten.
    Úgy gondolom, hogy mivel nincs és nem is érdemes sehová rohanni, ha nem tudom kitermelni a kívánságokat, akkor mennek üres kézzel.

-kidmama-, genka53, aida2330 és 6 más kedveli ezt.
  13. alex0824

Szia!
    Én továbbra is úgy vélem mint anno, hogy a kiváltott és a kért termékek fajtája a döntő a farmarany kiváltásnál, nem a szintünk. Mivel ez nálam a 21. szintig semmit nem változott, úgy hogy csak a barackkal és a rózsával foglalkozok. De majd később meglátom, pl a 23. szintnél. Ha akkor sem változik, akkor nem tudom mikor fog.

genka53, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  14. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Nem foglak rábeszélni, hogy folytasd, mert nagyon nehéz a 20. szinttől kezdve a haladás, még úgy is, hogy Alice és Karcsi besegített. Bár ez sem igaz, mert a kéréseik teljesítésénél a napi megrendelőket kellett sokszor mellőznöm, vagyis amit nyertem a réven, elvesztettem a vámon.
    Az aranyárakat nem ismerem, mert ilyen formában nem használtam, "csak" Hajtassra és társaira, ami végül is a megrendelőknél kötött ki végtermékek formájában.
    Szeretem a kerek számokat, így nekem pont jó/elég lesz a dombocska 100 mezője.

genka53, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  15. kukori80

Szia. Nálam nagyon változó. A rózsa teljesen ki van nemesítve sajnos, de nem ültetem és nincs is magom. Fedor állandóan azt kér, 18-22 FA-ért. Nem jöttem még rá, hogy miért van a különbség. Viszont ha Barna kéri az 7 Fa.

genka53, PZoli64, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  16. alex0824

Tapasztalom! A főtéren álldogálókkal nem foglalkozom, egyszer majd csak feladják.
    Végül is nem velük van a baj, hanem velem. Ha szórakoztatna a dolog, akkor biztos kiváltanék mindent és kiszolgálnám Karcsiékat is. De úgy érzem bőven elég nekem ahogy most foglalkozom a gyopárral. Nem számolgatok nem kalibrálok, egyszerűen ültetek, aratok, akit tudok kiszolgálok és haladok ahogy.
    Az hogy kinél mi adja a különbséget fogalmam sincs. Azt meg ki sem merem számolni mikor érem el a szotyidombot mert lehet abba is hagynám az egészet.
    :D

genka53, PZoli64, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    A kisfarmomon a 3. szinten vagyok és semmi más nincs csak barack.
    Jelenleg gyűjtöm a termést a rúnák kiváltásához , mert Alice azt kéri a következő feladatban. Alice/5-ös feladat
    Most néztem meg 16 aranyat kér kétszer is a fatermések kiváltásáért:

Nálam ott ezen a kisfarmon csak ő az egyetlen megrendelő..

Szóval én nem igazán értem ezt a megkülönböztetést...:oops:

Utoljára szerkesztett: 24.10.23
    PZoli64, GA-BI-O-Farm, kukori80 és 3 más kedveli ezt.
  18. alex0824

Na , akkor már tényleg csak azt tudom mondani, hogy pofára megy a dolog!
    És ezek szerint én nagyon szimpi vagyok a gyopárnak. Talán mert nem kedvelem, azért próbálkozik bevágódni nálam!
    :D

PaySkin, genka53, Netudki50 és 7 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

xD:cry:xD vagy engem utál ennyire?:oops:

PaySkin, Netudki50, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Én se tudom, de gyanítom, hogy köze van a szintekhez és ahhoz, hogy mi van fejlesztve. Ami ki van fejlesztve, abból kér. Kiváltottam már régen a gombát, nincs fejlesztve, nincs magom és soha nem kérte. Gondolom be van építve valami szűrő, ami figyeli.

genka53, Netudki50, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.