Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Ezt már tegnap is láttuk, hogy nálad másként működnek a dolgokxD. Utalok itt a felhős időben megkapott napos bónuszra.;) Szóval,- a miértjét nem tudom, de nálam csak frissítés után ültetett növénnyel működik.
    Azt feltételezni sem merem, hogy egyszer így, egyszer úgy.....valami rendszernek kell lenni! De, lehet, hogy nem minden növényt érint ez a probléma. Ez további megfigyelést igényelne.

-Holdfeny-. és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Igenis figyelek továbbra is, végre valami izgit is látok a gyopiban... xD:cry:xD

aida2330 kedveli ezt.
  3. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Szia, köszönöm szépen a válaszodat! Akkor neki kezdek!

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Azt is bele kell kalkulálni, hogy dolgoznak a háttérbe... belepiszkálnak ebbe abba:music:
    Megfigyelésre fel:inlove:

-PANKU-, kakukkszegfű és aida2330 kedveli ezt.
  5. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Viccelődsz velem, mi?;)xD

Korábbi válaszomat kiegészítem azzal, hogy rendszer biztos van, csak még nem jöttünk rá mindenre. Legalábbis én még nem.:( Lehet, hogy valaki már keni-vágja ezeket a bónuszokat, kölcsönhatásokat, ültetési sorrendet....

Szia!

Teljesen igazad van! Lehet, hogy fölösleges most ezen rúgózni, hisz érzékeljük/ tapasztaljuk a javításokat.
    De, amíg nem készülnek el a korrekciós munkák, nekünk kell figyelni, kicsit jobban.:)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Azt hiszem figyelhetünk a játék végéig... mert folyamatosan pofozgatjákxDxDxD Mondjuk panaszom nincs mert folyamatos a javulás... bár picit lassú;)

7. -gyöngy-581

Nem, nem viccelek komolyan írtam. Számomra a gyopáros játék unalmas és monoton, mechanikusan ismétlődő feladatokból áll. Nincs benne más izgalom, mint az átalakító ami hol ezt, hol azt ad... Kiszámíthatatlan rendszerben, de lehet róla írni, panaszkodni rá...

aida2330 kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

xDxDxD Itt vagyunk, haladunk... figyelünk... felfedezünk ezt azt... :music: Panasz tényfeltárás;) :inlove:

9. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Oké, de megzavart, hogy zölddel írtál.o_O Így, vehettem úgy, hogy csak ugratsz:music:;)
    Én meg pont azért szeretem, mert amíg ezekre figyelek, nem unatkozom.
    Az erdő rutin, de a Kert, az valami más.....most még:)

-gyöngy-581 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Is-is a humorban nem ismerek tréfát /mondta ezt egy nagy humoristánk/

aida2330 kedveli ezt.
  11. Margó631116

Margó631116 Utánpótlás-írogató

Nagyon sok okos dolgot olvastam tőletek, majd próbálok odafigyelni a frissítésekre. Most abban kérnék segítséget, amit mostanában tapasztalok. Mikor bevezették az időjárás bónuszokat viharos időben hozzáadta az ültetéseknél a +1 kockát jobbra eltolva. Ez frissítések nélkül is működött. Most már egy jó ideje nem így van, csak a 4 kockát teszi ki minden esetben, hiába aktív a viharos idő. Közben valami változott s nem vettem észre? Vagy miért nem úgy működik, mint bevezetés után? Köszönöm, ha informáltok!

aida2330 kedveli ezt.
  12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Pár hete megváltozott a viharos idő bónusza.
    Ez az új:
    Viharos: esély a felhasznált tárgyak visszaszerzésére

Itt adtunk hírt róla: https://board-hu.farmerama.com/thre...ület-különleges-ajánlatok.23689/#post-1348860

Dolphin, -ágianyu33- és aida2330 kedveli ezt.
  13. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

köszönöm

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. Margó631116

Margó631116 Utánpótlás-írogató

Othep kedveli ezt.
  15. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Egy korábbi HSZ-ben leírtam, hogy elrontottam az ültetési sorrendet. Gondoltam, hogy semmi baj, majd én ezt jól kijavítom és a kékfű helyére vargányát ültetek. Akkor, terveim szerint a gomba Aura bónusza +2-vel emeli a gyopár hozamát. Sajnos csalódnom kellett, mert ez így nem működik. :cry:Frissítettem is, nem azzal volt a baj. Ha a vargánya van a földben és úgy ültetem mellé a gyopárt, akkor megkapja az Aura bónuszt. Ez működik, már korábban leírtam, csak ültetés előtt frissíteni kell. Visszafelé viszont nem. :( Az érésidőt csökkentő időjárás,- illetve a gyopár rúnája oda-vissza aktiválódott a két növény között, de a vargánya Aura bónusza nem. Nem találtam erre vonatkozó információt. A hivatalos leírás szerint, amikor a két növény egymás mellé kerül, a bónusz aktiválódik és mindaddig rajta marad, amíg ki nem kerül.
    Véleményem szerint ilyenkor is működnie kellene a gomba Aura bónuszának. Jelenleg az látszik, hogy a gyopár hozama 6 db/ kocka, de mivel napos időből váltott az időjárás, az a gyopár saját rúnája miatt van.

-gyöngy-581 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Csak az ültetéskori időjárás számít... ha jól rémlik... bár már ebben sem vagyok biztos...:wuerg:

-PANKU- és kakukkszegfű kedveli ezt.
  17. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Az időjárás bónusz akkor aktiválódik, ha belépsz a területre:). Esőben is ültethetsz,- de, ha napos időben nem lépsz be és kékfű van ültetve, vagy gyopár, nem lesz hozamnövekedés.:(

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Hm... Ha esőbe ültetek.... majd belépek napos időben.. akkor mindkét bónusz aktiv lesz? + még a növény saját bónusza is?
    Nem csak kettő élhet egyszerre? :eek:o_O
    No már tudom miért van nálam össze vissza ültetés...:oops:xDxDxD

19. -gyöngy-581

Nálam így működik most: [​IMG]

A gomba volt a területen, mellé ültettem a gyopárt. A gomba 5 termést ad.

20. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Az időjárás bónusz nem számít bele abba a kettőbe. Az esős bónusz csak akkor hat, ha eredetileg olyan növény van a napos mellett. Két naposra nem fog hatni az esős időjárás. De, ha kisüt a nap és belépsz a területre, akkor aktív lesz a napos bónusz.:)