Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Nagyon jól megfogalmaztad!xD.....talán majd most!- és újra kibontom azt a kettőtxD

Swartsch és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nyugi én sem vagyok nálad sokkal különb, ha a bónuszládákról van szó xD:cry:xD.

Általában 4-et bontok egyszerre, akkor is, ha sokkal több van belőle. Babonából? Lehet, de eddig még sikeresen, mert amit várok azt mindig megkaptam tőlük :D:inlove::D

És, hogy ne legyek off teljesen: a gyopáron az átalakító reggel 1200 ATP-vel ajándékozott meg, Fedortól pedig a kedvenc fámat az amerikai bükköt kaptam, örültem neki.

Swartsch és aida2330 kedveli ezt.
  3. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Fedor ma engem is elkényeztetett. Régen volt ilyen, hogy 3 fát hozzon egyszerre.:) Cetli nem volt hozzá, hogy osszam be a következő 3 hónapra. xD
    Az átalakítóval jóban vagyunk. Imádom;)
    A bónuszláda nyitásra viszont kell keresnem egy továbbképző kurzust, mert valamit nagyon rosszul csinálok:wuerg:xD.
    Legalább 1 remény hal jöhetnexD

4. -gyöngy-581

Parancsolj egy picike: upload_2023-11-4_20-56-25.jpeg

Én abban reménykedem, hogy a gyopi úgy fog megváltozni, hogy kicsit érdekesebb lesz, a felröppenőket be lehet adnia az átalakítóba, ha felesleges lesz. Az átalakító sokkal kevesebbszer ad mellékest és gyakrabban ATP-t, a Megrendelők is mindig azt kérik amiből van vagy letermelhető stb A többi reményét adja hozzá más :)

5. Hornet001

Hornet001 Junior szaki

Sziasztok, hülye kérdésem lesz,honnan a francból van napraforgó domb,vagy hol található ? :( köszönöm aki segít :)

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Rengeteget javult... a játék élmény a gyopáron! hiányoznak a téren állók;) Úgy tűnik a játékmester tanul a feltérképezett hibákból8)
    A fákat rendszerint be tudom gyűjteni...:inlove: de a viharban visszakapott magjaim rendszeresen elvesznek:oops: mert tele van a tárolóm:music:

7. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Nem sok értelme van annak, hogy a felröpit belehessen adni az átalakítóba.
    Mindig üresen tartasz egy átalakítót, hogyha telítődik a raktár akkor betudj adni a felröppenőkből, vagy
    nem aratsz semmit addig amíg nem szabadul fel egy átalakító rekesz?

8. -gyöngy-581

Nem, de mindig találok egy megrendelőt akinek éppen az a felröppenő a vágya legalábbis remélem :) amúgy is ez is egy opció lehetne, amit vagy kihasználok, vagy sem. Te mindig mindent beadsz a pajtádból az átalakítóba? Mert én erősen válogatok belőle... Magamból indultam ki, ha tévedek akkor bocsika...

kisegércsaj és Swartsch kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Szia!
    Az értékes felreppenők beadása érdekes lehetne... minden héten több tucat metsző ollót és gyümölcsszedőhálót kell törölni....:music:
    persze fát építve, be lehet adni... de faanyagot nem szeretek pazarolni8) Az apró értékű felreppenő törlése kisebb szívfájdalom:music:

10. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Épp ez az, hogy nem kihasználsz, vagy sem, hanem kitudod-e használni, mert biztos nem lesz szinkronban, hogy pont van szabad rekeszed akkor amikor éppen aratnál, de telítődött a felröpi raktár.
    Nem, nem adok be mindent a pajtából, főleg a nagy szerszámkészletet használom, illetve megnézem miből van túltermelésem és ott csökkentem a darab számot.

11. -gyöngy-581

Na látod a felröppenőkből van nekem viszonylag sok feleslegem és ha lenne rá lehetőségem szívesen beadnám oda az értékes felröpiket.. Persze ez kevés lenne a 40 órás átalakítókhoz, ezért játszom és gyártom is a beadandókat :)

Utoljára szerkesztett: 4.11.23
  12. -gyöngy-581

Szia!
    A napraforgódombót itt nyered el jutalmul ha a 25. szintet eléred a gyopáron:

25.31000Cifra kankalin-Napraforgódomb Kezdő

"A Napraforgódomb egy teljesen új terület, amely a fő farmhoz tartozik, de a Gyopárvölgy segítségével oldható fel. Amint elértük a 25. alpesi szintet, elkezdhetjük a termelést a terület egy részén. A megszokott módon a terület további részeit fokozatosan tudjuk feloldani, 5 alpesi szintenként kapunk egy újabb bővítést." Részlet az ismertetőből.

Bővebben itt tudsz olvasni a témával kapcsolatban:https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1324695

nagymami2 és aida2330 kedveli ezt.
  13. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

xDxDxD
    Köszönöm szépen! Pont erre és pont ekkorára gondoltam.:music:
    Szerintem alakul a Gyopi :music:, de, sokkal jobban tetszene, ha extrák nélkül tudnék a mostani tempóban játszani.
    Tudom, az a hajó már nagyon régen elment.....8)
    Az átalakító az utóbbi 2 hétben csak ATP-t adott, kivéve 2 alkalmat, amikor cukorkát:inlove:. Nem merem nagyobbal írni, mert meghalljákxD
    A felröppenőkkel tényleg lehetne valamit kezdeni, ha már így sikerült a javítás. Eleinte az volta bajunk, hogy nincs gombakosár és virágkoszorú. Most, olyan mennyiségben röpköd, hogy küldhetnénk a szomszédnak is;). Talán ez lehetne megoldás a felröppenőkre? :music:
    Álmodozni is jóóóóó!;):p

Swartsch, Koppi és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Ki fogsz nevetni, de nekem most virágzó ágra lenne égetően szükségem, mint kezdő gyopis koromban.xD:cry:xD
    valahogy ma kibillent a játékom a megszokott egyensúlyából Megjelent Irina, elfogyott a fám és ez indította el a lavinát ami a felröppenő hiányhoz vezetett lehet hogy okozta? Nem tudom, csak tippelni tudok, hogy ő.
    Igen az jó lenne, ha küldhető lenne a felröppenő is szomszéd ajiban.

15. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Időnként előfordul, hogy én is kifogyok a fatuskókból. Elég egy telhetetlen megrendelő hozzá:wuerg:. Múlt hétvégén, már 4 mandzsúriai barackfával próbáltam letermelni az igényeket. Kombinálva egy kis instával, hozamnövelővel. Persze, sikerült, csak a fáskamrám látta kárát. Ilyenkor mindig vissza az alapokhoz, jöhet a barackos. Ha, nem is mindig gyorsítva, de olyankor az alpesi barack veszi át a főszerepet, majd fokozatosan telepítem az eredeti erdőt. A két alap felröppenő a virágzó ág és a borostyán. Elvileg minden fából jöhetnének. Gyakorlatilag meg teljesen rapszódikus. Azt tudom, ha valami nagyon kell, akkor nem jön:cry: Talán a barackos miatt, de százon felül van a virágzó ág nálam. Sajnos törölnöm kell, hamarosan. :( Milyen jó lenne tényleg, ha küldhető lenne!:music:

16. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Metszőollót honnan lehet szerezni a vörösfenyőhöz?

17. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia
    felröppenőként kapod a fák aratásánál. elég ritkán adja, türelem kell hozzá :)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. Hornet001

Hornet001 Junior szaki

Köszönöm szépen.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Az ördög tudja mi változott, de több mint 100 fanyagom van vegyesen... tuskók átalíkítás alatt vagy várakoznak... :music: fa és magtároló telepakolva, + a készítési helyek feltöltve...:music: Most tuskóhiányra nincs panaszom...8) Talán a téren állók faadományai billentették át az egyensúlyt... - mert most még azt sem mondhatom, hogy sok barack van kint... Persze van... de jellemzően10 alatt... 8)

20. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Lassan bandukolva,múlik minden óra,tovább,tovább! Szerintem így jó a játék,meg van a kihívás.:p;)

-Holdfeny-. kedveli ezt.