Visszajelzés Gyopárvölgy

Discussion in 'Visszajelzés a játékról' started by Kiwi, Dec 6, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sajnos ha nincs kihívás... a haladáson kívül akkor bizony unalmas...:wuerg: Se téren állók... se kiváltandó rúna... csak a zöld csík araszol:music:

-PANKU- and kakukkszegfű like this.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nálam minden megvan, csak a kedv hiányzik. :)

GA-BI-O-Farm, -Holdfeny-. and Kuzdern like this.
  3. -Holdfeny-.

Majd jön egy újabb mézes madzag.... és megjön az is;)

4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Engem már nem tudnak bevinni a málnásba. Csinálgatom azért, ha eszembe jut, ez teljesen jó nekem. Sokszor a dombot is elfelejtem aratni. :D
    Annyi kankalinom lett, hogy eltömődött a magvezető. :D

Last edited: Nov 24, 2023
  5. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

Beütött az unalom a gyopáron... A megrendelők azonnal kiszolgálhatóak... egy egy kivételtől eltekintve... - ez is csak visszahívásnál fordul elő:music: Ha nem jön újabb kihívás akkor ellaposodik:( Persze a szotyidombot minél előbb szeretném teljesen birtokba venni... de közben lehetne némi 8)

6. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Sziasztok!Nálam sajnos siralom völgy lett a gyopárvölgy.Az igaz,hogy a többi terület sem úgy működik,ahogy kellene.De előbb-utóbb csak történik valami változás.;):p

GA-BI-O-Farm likes this.
  7. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Van valamilyen tapasztalatotok abban, hogy a kerti ásó melyik növényből jön jobban? Nagyon nehezen gyűlik, sosem állítom elő a 12 papucsbocskort, amit Füles Karcsi kíván.
    Köszönettel: :inlove:

GA-BI-O-Farm, Kuzdern and farmerSS like this.
  8. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Nekem a legrövidebbekből jött össze hamar: rózsa-cifra-gomba. Éjszakára hosszúak mentek és csak elvétve kaptam ásót, míg előbbiekből szépen.
    Egyébként ne várd össze, apránként is elfogadja Karcsi.

9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Érdekes mert nekem van 30 db, nincs rá taktikám, én vegyesen ültetem a fákat, és minden nap kapok belőle ;)
    Sőt a gyümölcsszedő annyira jön, hogy hetente törölnöm kell :)
    Még a főkulcs is gyakori lett, a borostyánkőnél nincs változás, megrendelőket bukok miatta, nem adja a rendszer :wuerg:

10. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Köszönöm szépen! :)
    Majd így próbálkozom, amúgy is a rózsa/gomba kell igazán. Már csak 3 hiányzik, összevárom, aztán letudom Karcsinál is Alice-nél is.

Igen a borostyánkő nálam is bosszantóan kevés, Scarlettet pedig akkor van értelme kiszolgálni, ha megkapjuk a plusz jutalmat is. Volt már, hogy 1-1 instafát is bevetettem, mikor csak 1 db hiányzott.

Last edited by moderator: Nov 28, 2023
  11. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Persze mert apád a csősz:p, csak szólsz neki oszt hull a borostyán mint a záporeső:sleepy:. Én a kend tőgye lenn csüng Scarlett tehenészlányt kerülöm-.-, itt-ott kap egy-egy kis csomagot8). Ellopná az egész gyopárost>:(. Ááá unom már ezt is:wuerg:, nem tudnak valami jó kis játékot amin nevetni is lehet:), és a pízt sem szedik ki a zsebből:cry:.

Kuzdern and GA-BI-O-Farm like this.
  12. kisegércsaj

kisegércsaj Junior szaki

Két napra kiváltom a munkásokat, hogy arassanak, akkor sokkal több felröpi jön, kosár is és ásó is. Ha hiányt szenvedek valamiből, akkor ez a megoldás, igaz némi FA az ára, de valamit valamiért.

13. -Holdfeny-.

Igen ez jó megoldás;)
    Ez nem szedi ki a pízt;) Önként adjuk neki:oops: legalább is én;)

14. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Én is ezt csinálom, ha fogyóban van valami.
    Furmányos a gyopár, mert sokáig nekem is ásó gondom volt, most van ásóm, de kevés a kosborhoz a faanyag.

15. -Holdfeny-.

Sok mindenre is figyelni kell... de ha az ember rátalál az egyensúlyra.... pillanatok alatt unalmas lesz;)

16. kisegércsaj

kisegércsaj Junior szaki

:):)
    Hagyd, hogy mindig elbillenjen a mérleg nyelve valamerre, akkor talán nem lesz olyan unalmas:):)

17. -Holdfeny-.

Most azt mondod szivassam saját magamatxDxDxD ááááááá:D

18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Egyedül maradtam a gyopáron, elment a főtérről mindenki :)
    Pedig már kezdtem megszokni a két, majd egy figurát. Hiányozni fognak...:D

19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Gratula Neked :)
    Tőlem reggel fognak távozni:)
    Reggel értem el a 30-as szintet, megvan már minden, csak a 100 ansu-ból és vérbükkből hiányzik kevesebb mint a fele.
    Nem akartam belőlük több fát kirakni, mint szoktam, így 1 nap alatt nem jött össze belőlük annyi, amennyi a 2 feladathoz kellett.
    Igaz nyomhattam volna rájuk instát, de nem pazarolom egyenlőre a javakat;)
    Na ja hiányozni fognak, de egyenlőre nem reménykedek a jöttükbe.:)
    Jön a mégunalmasabb maszatolás:sleepy:

20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Gabi :)
    Instát nem használtam én sem, csak hajtass fát, hogy gyorsítsam az érésüket. Engem nagyon zavart, hogy nem láttam, mennyi van még a feladatból vissza. Állandóan kiléptem, aratás után és megnéztem kaptam-e már pipát...
    Ansuból jóval több volt kint mint ahány a megszokott, mert természetesen a vevők is többszázas tételekben kértek belőle, így a megszokott mennyiség édes kevés volt, Így mindenki elégedetten távozott tőlem :)
    PS: Valóban, igazad van sokkal unalmasabb lesz a játék nélkülünk, és csak reménykedem benne, hogy gyorsan visszakapjuk őket újabb feladatokkal, hiszen fogytán vannak az elérhető növények és fák amikre építeni lehetne az újabb sorozatot.

Last edited: Nov 25, 2023
    Sauvage and GA-BI-O-Farm like this.