Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ügyes vagy! :inlove:A szibériai fenyő és a nyári cseresznye csak akkor kell a megrendelőknek ha ki van ültetve...
    Sokáig csak kiváltva volt nálam is a szibériai csoda;) kb 8-9 napig bírtam kiültetés nélkül;) Addig nem is kérték... Azóta szeretik a megrendelők:wuerg:
    Én is csak araszolok a 33. szint felé;) Olyan jó lenne karácsonyra elérni;)

2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Jó hogy leírtad, szerencsét próbálok én is. Egyenlőre hagyom lógva, elég a többi fát kordában tartani, hogy legyen mindig
    mindenből elég, na meg még faanyag is. Ráadásul ehhez is gyakori faanyag kell, nem is kevés és nem tudom mit ad vissza.
    Na de már az is jó, hogy nem kell az egyeb-eket törülgetni, a 750-be egyenlőre beleférek.

PZoli64, aida2330, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Gabi :)

Ez a bővítés nagyon jókor jött és nagyon hasznos is. A fát egyébként én sem fogom kiváltani, csak ha rákényszerít a rendszer...
    Mindig ezt mondom, aztán mégis kiváltom igaz nem azonnal, csak amikor már jó pár tp-t buktam rajta a megrendelők miatt..

aida2330, GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Egy idő után ezt a 750-es mennyiséget is tele lehet gyűjteni;) De határozottan kényelmesebb mint az előző méret;)

5. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Miért nem tudok műkertész jelvényt csinálni? Olyan, mintha nem lenne semennyi növényem.

6. -Holdfeny-.

Minden jelvényhez csak a meghatározott fajtájú növényt tudjuk felhasználni! Pl 1. szintű: Kankalin és Alpesi rózsa

7. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Csatlakozva Holdfényhez, hozom az ismertető idevonatkozó részét.
    Ha, nem ez a gond, akkor frissítés, takarítás illetve egy segítségkérő topikban moderátori segítségkérésre van lehetőséged. Ők hamarább tudnak választ adni.:)

Kuzdern, Sali~*.* és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

De jó lenne már a gyopárt és a cikóriát is jelvénybe gyömöszölni...:music: De arra még várnunk kell8)

9. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Nagyon köszönöm a segítségedet! :inlove:

Koppi és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Köszönöm

Köszönöm

aida2330 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Jó, még az elején járok, de már a hetedik szinten vagyok. Lelkesen átalakítgatok, meg etetem a megrendelőim. Nekem kicsit furcsa ez a haladási rendszer, elszoktam tőle, de ha nem lehet gyorsítani, akkor lépésenként haladunk :music:

12. -gyöngy-581

Szia, sziasztok :)
    Csak ne úgy haladj, mint ma reggel én :D
    Gondoskodtam róla, hogy ne unatkozzam, mire gatyába rázom újra az erdőmet....xD:cry:xD
    Megvan a délelőtti programom amíg gyártom a fákat.

13. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Jajj!! Nem tudom tetszikelni a hsz-ed:( Mindannyiunk rémálma:wuerg:
    Vicces kedvű volt a játékmester, ezzel a teljesen felesleges pipával:cry:

Sali~*.*, farmerSS, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  14. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Még a kezdetek kezdetén csináltam én is ilyen takarítást, akkor kezdtem ismerkedni az aratóval. Amikor eltűnt mindenem és a raktárban is alig volt valami, akkor jöttem rá, hogy a barackfa csodákra képes deszka-ügyben. Csak a megrendelőket nem tudtam kiszolgálni napokig.
    Az erdős aratót már kiismertem, viszont a növényessel nem vagyok kibékülve, mert ha gomba mellé akarok ültetni más növényt/növényeket is, akkor a gombát először kézzel kell kirakni, és utána lehet csak géppel a többi növényt. Annyira kell figyelni a kezdő kockákat, mert ha csak eggyel is arrébb megyek, már kész is a káosz.

-gyöngy-581, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia!
    Jól letartoltattál mindent! Sajnálom, sajnos a géppel törlésnél fennáll ez a veszély.
    Soha nem törlőltetek géppel. Sőt, ha már úgy látom, hogy közel a telítődés valahol akkor inkább kézzel szedem le azokat, ahová új fákat tudok ültetni. Ez pillanatnyilag megoldja a helyek feloldását is, ami nálam akkor opció, ha már közel az új megrendelők érkezése.

16. -Holdfeny-.

Itt újra lehet tervezni az erdőt;) De ha belegondolok, hogy mennyi munka idő és alapanyag ment a kukába... sajnálom:(

17. kisegércsaj

kisegércsaj Junior szaki

A mai nap kissé gyászosra sikeredett, a 3 db 40 órás átalakító 400 ATP-t adott és még csak cukorkát se hozott.>:(>:(

Sali~*.* kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

:( Sajnálom:( A következő reméljük jobb lesz! nálam 2* egymás után 1200 Atp-t adott:inlove:

19. -gyöngy-581

Sziasztok :)
    Köszönöm az együttérzést, már helyreállt a rend az erdőben. Szerencsére volt tartalékom a fákból ami meg nem volt azt letermeltem egyedül az eu fenyő hiányzik ott még várok a deszkákra, de majd megjön az is :) Nem akartam a növények elől elvenni a deszkát, ne hogy ott is borítsak mindent :)

alex0824, Sali~*.*, aida2330 és 3 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Ha a jövőben, sikerül a 4 kis területet hozzá nyitni az Alpesi erdőhöz és akkor csinálunk ilyen tarvágást:oops: na az bizony fájni fog:wuerg:
    Addig csak gyakoroljuk, hogy nem kell a piipát ott hagyni:music: