Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A legszebb az egészben az, hogy nálam nincs bent a pipa a kisnégyzetben és minden alkalommal így géppel szoktam kivágni a fákat, mert nagyon zavar a visszakérdezés egyenként az érett fáknál.
    Feltételezem, hogy az egerem fáradt el, és kettőnek érzékelte a rendszer az utasírásokat a kivágásra. (két kattintással teszem vissza a pipát a négyzetbe.)

PS: már kint vannak az eddig hiányzó fák is, újra a régi fényében van az erdőm :)

alex0824, vihence, Bokalmgazda és 4 más kedveli ezt.
  2. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Éppen most értem el a 25. szintet, megvan a Szotyidomb!!! :D:inlove:xD:)

Eddig sem vittem túlzásba a gyopárt, de most végképp be fogok lassulni, csak akkor megyek oda, ha ráérek. Mindenesetre most nagyon örülök! xD

vihence, PZoli64, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Érdekes, hogy nálad nincs pipa...:music: Hibaként szoktak ilyen különbségek lenni:wuerg: De ha nálad ez a jellemző akkor ez lenne a normális? :music: Kíváncsi lennék melyik a hiba... a van pipa alapból, vagy a nincs...:eek:o_O
    Gratulálok! :inlove: Innen ugyan gyakrabban 5 szintenként tisztul ki egy darab föld a szotyi dombon... de aprócska területek... :music: viszont a léleknek jót tesznek!

4. -gyöngy-581

Ha létezne vállvonogatós szmájli, most idetenném. Ha téged ez zavar és kíváncsi vagy rá a segítségkérő topikokban kaphatsz rá választ, mert én nem tudom.
    PS: pipa volt, de én kivettem egyszer, az első sikeres tarvágásomnál azóta nincs bent.

5. -Holdfeny-.

Gratulálok! :inlove: Innen ugyan gyakrabban 5 szintenként tisztul ki egy darab föld a szotyi dombon... de aprócska területek...
    Sajnos a nálam történt tar vágás a pipa mellé kattintás miatt szokott történni:wuerg:
    Nem zavar, Én simán együtt tudok élni az ilyen hibákkal...8) Csak egyszerűen érdekesnek tartom...

Hiányzik néhány szmájli a készletünkből:D

6. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Sziasztok!
    Egyszer már irtam a problémámról, de most újból szeretnék tanácsot kérni. A felröppenők a raktárban maximumon vannak. A vevők kiszolgálásához hiányzik néhány, de gyűjteni sem tudom, mert aratáskor kiírja, hogy elvesztettem, mert tele a pajta. Ilyenkor kukázzak, vagy mit tancsoltok? Végül is most állok egy helyben. Köszönöm a segítséget.

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    igen, csak a kukázás megoldás, ha a Megrendelőknek nem tudod odaadni. Más felhasználási módja jelenleg nincsen. Néhány felröppenőből kell növény készítéshez, de gondolom, nem abból van felhalmozódva Nálad mennyiség.

8. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Szia!
    Sajnos ilyenkor mást nem tudsz csinálni mint mit a törlést abból amiből a legtöbb van.
    Aratás előtt érdemes mindig ránézni, hogy hogy áll a raktár készlet.

9. -Holdfeny-.

Sajnos a kukázás a leggyorsabb megoldás... esetleg fához, növénymaghoz tudsz felhasználni felreppenőt, ha tudsz abból tartalékolni még +-ban:music:

10. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Köszönöm szépen a válaszokat!!

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia! Jó reggelt!

Nálam alapból benne van a pipa. Csak akkor nincs benne, ha a vastag felfelé mutató nyílra kattintok, mielőtt belépek a favágáshoz. Ha, feléviszed az egeret kiírja, hogy azokat a fákat vágja ki, ami elérte a maximális növekedési fázist. Ha ezt a lépést kihagyom, akkor van pipa és akkor is, ha erre az ikonra véletlenül duplán kattintok.:)

GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

Ma még nem tudok rókagombázni:( sőt még szerintem holnap se...:( No de már szenteste ki fogom váltani...
    Az ültetésével viszont várok majd addig amíg valamelyik megrendelő kéri :music:
    Szóval figyelni kell;) De nálam is így működik;)

Utoljára szerkesztett: 22.12.23
  13. tompaker

tompaker Törekvő

Sziasztok!
    Nem tudom ti észrevettétek, hogy mostanában nem raknak be hajtass fát eventet? Csak hajtass növény akció van, ami nemrég volt.

PZoli64, GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Sajnos nincs felfedezhető sorrend az akciók között... pedig jobb lenne ha kiszámítható lenne:music:

15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!

Talán elérem a 29. szintet az idén. Találkoztam délelőtt a volt fizika tanárommal. megerősítette, hogy onnan már csak egy szint választ el a 30- tól. :D ;)

vihence, nagymami2, PZoli64 és 3 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

xDxDxD Nagyon nagy tudású fizika tanárod volt... Akár matematikát is taníthatott volna:music:
    még 4500 pont választ el a 33. szinttől...8) Kár, hogy ott sem vár semmi izgalmas... - Szóval következő cél a 34. szint elérése, még januárban;)

17. tompaker

tompaker Törekvő

xDIzgalom?? :)Majd ha elérted a 35. szintet és mész bele a vak világba xDNa az lesz az igazi nagy izgalom;)xD

18. -Holdfeny-.

Szia!

Az még azért odébb van... :music: s lehet a számláló is meg áll ott...:wuerg: s lehet gyűjtögetni a javakat...8)

19. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Stílusosan behavazódott a Gyopárvölgy :inlove: Remélem egyszer Alicet is belepi a hó és bemenekül a jó melegbe

Kuzdern, -Holdfeny-. és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Szia!
    Ha csinálod és van hozzá türelmed is akkor előbb utóbb eltűnik.
    Sajnos nálam se hó nincsen a gyopár főterén, se Alcével nem találkoztam, pedig várnám vissza, ha lehetne :D
    Viszont Fedornak örültem:[​IMG] később kiderült, hogy van még a tarsolyában egy vadcserifa is azt is üdvözöltem :)

PS: Elmentem a kisfarmomra, megnéztem böngészőben is a Gyopárt és tényleg havas lett :D[​IMG]
    Nem igazán értem, hogy miért van ekkora különbség a kliens és a böngésző között, de sokkal szebb a havas gyopi, mint a hó nélküli. :cry::inlove::cry:

Utoljára szerkesztett: 23.12.23
    alex0824, PZoli64, aida2330 és 3 más kedveli ezt.