Visszajelzés Gyopárvölgy

Discussion in 'Visszajelzés a játékról' started by Kiwi, Dec 6, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Nem igazán értelek, sajnos az írásod elég ellentmondásosra sikeredett.
    Nekem már lassan feltelik az egyéb tárolóm, használom is gyakran a gyorsítókat, ehhez nem kell 4-6 hét várakozás.
    Ezért mondjuk sokan, hogy játszani kell, mert itt aztán nincs hová rohanni. Inkább haladok a megszokott tempóban, mint hogy mihamarabb elérjem a max határt, csak azért, hogy utána tudjak lógatni.
    Szia Alex!
    Nincsenek nagy terveim a Gyopárral, megszerzem még amit el szeretnék érni, a többi majd kiderül, hogy mennyire éri meg.
    Pajtát másképp is tudok üríteni, ha már annyi felhalmozott javaim lennének a farmon.

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Túl nagy a csend... az 50. szintig ha megnyílnának az új szintek,legalább a szotyidomb kitakarítható lenne...:music:
    Azért a csend is lehet árulkodó....;) Jön a vihar.... Remélem... Csak leállás nélkül érkezzen... az égzengés nem zavar;)
    Lehet pletyka mentes meglepetés szerű akármi érkezik;):D:D:D
    Nálam az egyéb javak nem igazán halmozódnak játék közben... így tuti kell több hét a telítődéshez;)
    Megéri? 8) Ameddig szórakoztat addig biztosan;)

3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Én lassan a 24-en leszek, gondolkodom rajta folyamatosan, hogy kiváltom a fenyőt meg a bükköt. Mindegy mit hoz, milyen változást a megrendelőknél azon az 1 szinten, ami a dombig kell. Azt az egy szintet kibírom esetleges számomra kedvezőtlen változásokkal is. De 25 felett nem leszek aktív a gyopáron, amíg nem gyorsítanak rajta(több ATP valahogy).
    :)
    Na az nem sok mindenkit vigasztalna! A legjobb játékosoknak is több mint egy év kb a 35. szint. A szintnövekedés miatt az 50. szint is lehet még annyi idő, ha csak a szinteket nyitják meg majd.
    :eek::oops:

4. -Holdfeny-.

Ez elég borús jövőt feltételez:oops: Azért én bízom benne, hogy jön valami fejlesztés...:inlove: ha már ennyi időt ráfordítottak... :music:
    aztán száguldhatunk A 300. szint felé:inlove: itt meg a mittudom én hányadik lesz a csúcs.... 8)
    Január második hetében újra indul az élet... talán elkezdenek majd csepegni az infók;)

5. Sali~*.*

Mi bajod lehetne ha kiváltod? Vagy kiszolgálod a megrendelőket, vagy nem. Nálam úgy működik, kérjen amit és amennyit akar. Ha van viheti, ha nincs kiszolgálatlan marad. Viszont ha túl sok a röpim és van fa- és virágtermésem is, esetleg csábító az ajánlat, /fa, cukorka/ akkor bizony ha teljesíthető az igény teljesítem, esetleg egy-egy cukorkával vissza is hívom.
    Semmi görcsölés, játék!:)
    Ha megfigyeljük azért kicsit próbálnak már kedvezni is a gyopárost művelőknek. Pl. napi belépési bónusz. Mondjuk túlzásba nem esnek.
    A kerékre is mehetne akár egy-egy fa, vagy növény, faanyag, cserép, esetenként egy-egy + termelési hely, vagy ATP. és máris kedvezőbb feltételek lennének.

6. -Holdfeny-.

Tetszenének az e fajta újítások;):inlove:

7. Sali~*.*

Nyugodtan elviheted az ötletelősbe. :)Szerintem ha lecserélnének egy-egy mandragórát, sót, cukrot, stb. a fentiekre senki nem venné zokon.
    Arról meg már nem is beszélve, hogy jöhetne egy dekor, vagy felhő ismét kedvcsinálónak. Ha esetleg mindkettő, nagyduzzogva üsse kavics, még azt is sokunk díjazná.;)

8. alex0824

Ezt a harangot már karácsony előtt megkongattam az ötletelősbe. Csak remélem, hogy nem süket fülekre talál hanem megfontolják.
    :oops:
    Erre írtam, hogy azon az egy szinten már csak kibírnám ha esetleg eme lehetőség miatt lassulnék.
    :D

9. Sali~*.*

Jól tetted! Bocs, nem akartam lenyúlni az ötleted, látva a kerekkerék jutalmait, bizony néha sírni volna kedvem, de annyit meg nem ér!! Talán, ha több helyen többször leírjuk előbb-utóbb csak belebotlik az illetékes.

Őszintén, most is úgy van nem? Persze, hogy kibírod és nem fogsz lassulni, mert meg fogod találni a módját, hogy amit veszítesz az egyik kiszolgáláson, nyersz a másikon.
    Én már számolgatok is olyan esetben, ha pld. több megrendelő is ugyan azt a termést kéri. Amelyik db/Atp arányában jobb az visz.;)

10. -Holdfeny-.

Alex már ötlelte;)
    Na nekem is ez a számolgatás hiányzik.... talán cukorka tengernél és végtelenített zöld csík számlálónál húúúú de szívesen számolgatnék:inlove:

11. alex0824

Semmi gondom a rózsa barackkal, abból mindig lehet annyit csinálni amennyit kell, egyszerű, kevés idő. A fenyő, bükk, nem annyira egyszerű, több idő, és nem kapok több ATP-t semmivel, ha sikerül is azokkal kiszolgálnom a megrendelőket. Persze ez csak az én szemszögemből.
    Gondoltam rá, hogy a fenyő nem lenne azért rossz, hiszen hétvégén minden második igényét bukom Írinának a fenyők miatt.De ha kiváltom meg termelem, akkor tuti, hogy az is kell majd Fedornak meg Scarletnek. Így jártam a meggyel is anno kiváltottam termeltem, mindenkinek kellett abból is. nem termelem, nem kell senkinek. Szóval a fenyővel tuti ugyan ez lenne. De még átgondolom, ez még képben lehet, de a bükk-től kiráz a hideg, sok cucc, sok idő.

GA-BI-O-Farm, -Holdfeny-. and Kuzdern like this.
  12. Sali~*.*

Anno Kukori is úgy oldotta meg a neki nem tetsző termelést, hogy amikor már nem szerette volna termelni, kiírtotta mind.
    Egy próbát neked is megér, legfeljebb nem termelsz belőle többet.
    Minden kezdet nehéz, de ha a másik oldalát nézed, jól jön belőlük a faanyag.;)

13. alex0824

Ok! Pár nap és elérem a 24-et , ígérem a fenyőt kiváltom.

Írinával már régóta nem tárgyalok, már így várom péntek estétől:
    :DxD:wuerg:

14. Sali~*.*

Nah! Szép fogadtatás mondhatom!:D

Ne siess, csak szép nyugodtam. Nincs hova sietni, ezt Te is jól tudod.:)

15. -Holdfeny-.

Jellemzően figyelembe veszik a megrendelők, hogy mi van a földben... fa és növény részen is;)

16. alex0824

A játék is mennyire megváltozott. Mármint a bizonyos dolgokhoz való hozzáállás. Anno még volt event a vízhiány miatt, meg ugye a természetvédelem miatt. Most meg a gyopáron folyamatosan vágjuk ki a fákat, aztán csodálkozunk, hogy globális felmelegedés van a farmon, a gépek sem bírják sokszor, a kertben szélsőséges, gyakran változó időjárás van. Na kellett ez? A farmon legalább nem vágjuk ki a fákat csak a pajtába tesszük, de itt olyan tarvágás van mindig, hogy csoda nem jelentek meg még a környezetvédők! A faültetés oké, na de ki is vágni?

17. -Holdfeny-.

Mekkora parasztlázadás lenne ha kivágnánk és nem a menübe kerülne a fa a farmon és a szigeten:music: Ott ne változtassunk....8)

-PANKU-, kakukkszegfű and alex0824 like this.
  18. Sali~*.*

Nézd a másik oldalát. Kivágjuk, felhasználjuk az átalakítóba, majd újra fát állítunk, elő amit ismét elültetünk. Esetleg trágyázunk, majd mikor vágáséretté válik akkor bizony kezdjük előrül. Csak ne feledkezzünk meg soha az újra ültetésről.:)

19. alex0824

Lefagyna a fórum a panaszoktól! Titokfák mennének a levesbe!
    Mekkora élet lenne hirtelen a fórumon!
    Néha tényleg olyan érzésem van, hogy a legyek csak azért nem szállnak a monitorra, mert a szag nem jön át a fórumról!
    xD:wuerg:
    Az életben tuti nem tudna senki rávenni, hogy jól termő, nem beteg gyümi fát kivágjak azért, hogy olyat ültessek, ami évek múlva lesz termő. De a lényeg nem is az, hanem, hogy anno a játék mennyire próbált mindenhol szerepet kapni az életben, most meg már?

Last edited: Jan 7, 2024
  20. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Sziasztok!Megint itt vagyok!Csináltam jelvényeket be is váltottam fel is oldott valamit de nem tudom mit???!!Azt hittem hogy egy földet de nem!Már nagyon meg vagyok keveredve!Meg néznétek mi a csuda van!?ID:33327404