Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsilinszkiorsi

zsilinszkiorsi Aktív író

Sziasztok!
    Olvasgatlak benneteket, sokat tanulok belőle, köszönöm szépen :)
    Azon megakadtam, hogy 3 átalakítót indítotok. Hogyan? Tudom van az alap, van amit a kulcsokért lehet, és a 3-ik pedig FA-ért. Mindig kiváltjátok FA-ért? Érdemes?

marcsi5556 kedveli ezt.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Nem kell kiváltani aranyért a Termelés segítő 30 napos előfizetés 269 Ft-ba kerül.

PZoli64, aida2330, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Elértem a 24. szintet!
    Ahogy ígértem, most váltottam az erdőben, majd meglátom ízlik-e a dolog vagy sem.
    Jól nézzétek meg ezt a képet mert lehet, hogy többet ilyet nem fogtok tőlem látni!
    :D

4. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Ó mit csináltál, tarvágást?
    Nálam így néz ki , csak az új fenyő nincs kiváltva, de még eddig nem kérték a megrendelők, 880 ATP kell a 32-höz ;)
    Most egyenlőre nem szeretnék vele foglalkozni, mert így jó egyensúlyba vagyok mindennel, csak ne lenne annyira unalmas:)

5. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

A kicsimen követtelek, csak 2 féle dolgot ültettem az erdőben és a növényesben is és 3 napja elértem a 2. felhőt is. Még a havi melósokból maradt 8 nap, így nem a 15., hanem a 16. szinten fejezem itt be a ténykedést.
    A megrendelők talán 3x kértek olyat, ami nincs kiváltva.
    Az UH-nál viszont elég sokszor volt olyan, hogy 0 atp-t adott. Egyetlen FA-t sem költöttem itt, csak a havi melósokat vettem meg.

6. alex0824

Gondolom egyszerű volt egyszerűen haladni. Egyébként ha más nem, kis farmon el lehet így is játszadozni, a szépségért meg lehet a nagy farmon ültetgetni.
    :)
    Tarvágást? Most ültettem el ezeket reszkető lábakkal! Még egy nyári cseresznyét is kiraktam, amit csak úgy kaptam. Lehet holnap már megbánom, na akkor lesz tarvágás!

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szépen alakul ez;) Gratulálok;):inlove:

8. GA-BI-O-Farm

Hát na, mert látom teljesen új az ültetvényed, azért gondoltam, hogy kivagdostad és újra telepítetted.:)
    Ne vágd ki a nyári cserkót, nagyon szép;):)
    Nekem inkább a fák szépsége, meg a hely ami tetszik az egész gyopiban.:)

9. -Holdfeny-.

Nagyon szép fa;) De ha letermett már csak a helyet foglalja;) Persze ettől még ott maradhat;)

10. alex0824

Ha a megrendelők nem úgy csinálják a dolgot, hogy nekem jó legyen, akkor irgumburgum teremtette lesz! Jobban teszik ha csak azt kérik majd ami van, mert láncfűrész lesz a kezem ügyében!
    -.-:D
    Nekem meg inkább a jutalmak! (tetszenének)
    Na jó, a grafika nem utolsó, csak olyan gyér számomra az erdő. Bár nem tudnék rá jobb megoldást, ami nem menne a jó láthatóság rovására.

11. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Holnap reggel sorba állnak majd a megrendelők a cseridért, nálam legalább is ez a trend. A növényesnél viszont 90 %-ban azt kérik, ami épp a földben van. Az erdő is átvehetné ezt a jó szokást, de ott nem tudni soha, hogy mire fáj a foguk.

12. -Holdfeny-.

Szia!

Jutalmak...:music: A szotyidomb jó;) S biztosan jön utána is valami ami segíti a Tp csík haladását.. és a termelést;)
    csak győzzük kivárni;)

13. alex0824

Sziasztok!
    Kértek mindent, de azt akkor pont nem pedig volt, viszont kértek bükköt ami még csak kiváltva sem volt akkor. Kiváltottam, azóta nem kérnek belőle de kértek cserkót.
    A megrendelők kiszolgálásával nincs eddig gond, nem jobb, nem rosszabb mint csak barackot termelve.
    Viszont több mindenre kell figyelni és nem árt gyorsítózni ha kb egyidőben szeretném a többséget learatni. Csak baracknál egyidőben arattam mindent, most van ami 1:30 óra, van ami 6:40, van ami 7:45, van ami 5:00 alatt érik be. Ha ezeket nagyjából szinkronba akarom hozni, akkor az gyorsítóba kerül. Azt is figyelni kell, hogy legyen annyi termés amennyit kér a megrendelő az újakból, és a termés addig érjen be, amíg a megrendelő ajánlata él, azaz ezért is van, amikor gyorsítót kell használni.
    Tehát szebb és színesebb így a játék, de semmivel nem visz előrébb és gyorsítókat is kell használni ha ugyanúgy akarom kiszolgálni a megrendelőket mint csak barackkal. Viszont az is igaz, hogy a jelvényekhez viszont muszáj más fákat is ültetni, például egyes újabb terület és egyes bónuszok kiváltása miatt. Csak az ATP gyűjtése számomra továbbra is a legegyszerűbb a barack rózsa kombóval. Jelenleg is pont ugyanúgy előfordul, hogy olyat kérnek a megrendelők ami nincs, mint ezelőtt.
    A farmos Tp csík haladásának 255 felett már semmi jelentősége nincs. Semmire nem megyünk vele, max a szomszédok gratulálnak a szintlépésért. Semmi játékban lényeges dolgot már nem jelent. Ha kapunk valamikor új növényt 255 felett, annak sincs jelentősége mert piacolni egymás között megint értelmetlen, főleg ha azok a növények nem is kellenek sehová!
    Értelme pl akkor lenne a szintlépéseknek számunkra, ha a szintlépésekkel kiváltható lenne egy új terület esetleg, apránként, pont mint a szotyidomb, vagy kapnánk valami dekort, ami a termelést, esetleg a további Tp gyűjtést segítené. De így jelenleg a játék szempontjából nincs előrébb sem a 255.szinten lévő sem a 260-267. szinten lévő.

Utoljára szerkesztett: 13.1.24
  14. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

A "leg" szembetűnőbb változást máris érzékeled.
    A kicsimen utánozva Téged, mindössze 2 fa-2 növény vitt a 15. szintre úgy, hogy a kárpótlásként kapott 1 heti melósok + 1 havi pénzért vett melósok volt az egyetlen kiadás /ezerpárszáz ft./ és ennyiért meglett a 2 felhő és az értékes kitehető.
    Ezzel szemben a nagyomon a havi melósok, termelést segítő + 1 rekesz, hajtass fák, insta és társai kellenek ahhoz, hogy a megrendelőket FA nélkül ki tudjam szolgálni, ha már az átalakító nem akar partner lenni a haladásban. S mindezt pár kockáért fél évente.
    Tehát minél több dolgot váltunk ki, annál többe kerül az egyensúly fenntartása.

15. alex0824

Igen ezt sejtettem, csak nem tapasztaltam. Persze gyorsítót én is használtam abban az esetben ha már nem akartam ébren megvárni a barackok vagy rózsák beérését, vagy ha mennem kellett valahová, de nem az érésidők szinkronizálásáért. Most pedig a szinkron tartásáért kell nap mint nap vagy bukok.

juliannakoczkas és farmerSS kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

A sziget 800. szintjén is meg áll az élet... mégis haladunk tovább;) Max már nem vesz itt senki szintlépő kosarat;)
    A farmon meg az új növényekhez egyszer majd csak jön gazdaköri;)
    Nem könnyű a Fa nélküli haladás...
    s bizony egyéb más kell hozzá... :wuerg:
    De játszunk... :music:

17. alex0824

Kevés!!!
    Legyen egy bármilyen jellegű új terület elérhető a szotyidomb mintájára!
    A szotyidomb se rossz, csak ide azért más jutalmakat is be kellene tenni szintlépésenként ösztönzésként.

18. -Holdfeny-.

Ugyan én használok gyorsítót...:music: de így sem tudok mindent szinkronba hozni... :wuerg:
    Érik amikor érik... aztán és is ideérek valamikor:music:
    Háááát én dekoros területnem örülnék... :music: Bár jöhet Szotyi 2-3 sőt 4 is;)
    Annyiszor írtunk már megérősebb jutalmakról... Lehet az ötletelősbe kellene írni párat...
    Megtámogatva az elképzelést - miért lenne jó nekünk és a játéknak indoklással...
    Mert oké hogy szeretnénk de pl mit???? Mit tartanánk megérős jó jutalomnak....

19. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Valóban jó a szotyi, de nálam már nem domb, hanem hegy! Maga a Mount Everest.
    Ha naponta csak 2-3x tudsz aratni, akkor nem tudsz vevőket maximálisan ingyen kiszolgálni, előállítani fákat-növényeket, az átalakító carik a 40 órás berakás díjazására és ezzel szemben kér 50 ezer tépét a semmiért.
    A farmon legalább kapunk 1 FA-txDxD, amikor szintet lépünk, itt is bevezethetnének visszamenőlegesen bármit-akármit a kitartásunkért.

20. -Holdfeny-.

Hm... dobáljanak szintlépésenként cukorkát;) :inlove: Abból sohasem elég;)