Visszajelzés Gyopárvölgy

Discussion in 'Visszajelzés a játékról' started by Kiwi, Dec 6, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Úgy látom Füleséket lecsukták! Eltűntek a főtérről. Talán ők a gyanúsítottak a játék lassulása miatt?
    Vajon mennyit gyorsult a játék, hogy kivették őket? Egyébként fel sem tűnt volna, ha nem most akartam volna megnézni, hogy anno melyik szinten hagytam abba az üzletelést velük.
    :D

2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ott vannak, tedd már vissza a golyóidat.. Mármint a szemgolyóidat.:oops:xD

GA-BI-O-Farm and alex0824 like this.
  3. alex0824

Ja? Nálad vannak? Az más! Nem szóltam végülis , hogy lehetnének egyszerre két helyen! De hülye vagyok! Jól van akkor már nem aggódok értük.
    :D

GA-BI-O-Farm and Ninett79 like this.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nálam megvannak. :)

5. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

A gyopárvölgy játékrész néhány napja élvezhetetlen, állandóan lefagy. F5 újraindítással próbálkozok, de néhány fa, illetve növény leszedése után ismételten megadja magát.
    Még néhány nap esélyt adok, uána ezt a játékrészt elpasszolom.

alex0824 likes this.
  6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a csütörtök óta fennálló játék lassabb működése a Gyopárvölgyre is kihat. Ahogy azt a hivatalos közleményekben jeleztük, a Központ dolgozik a probléma megoldásán.
    https://board-hu.farmerama.com/forums/hivatalos-hirdetmények.271/
    Türelmedet, megértésedet köszönjük!

7. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Végre lehet játszani pörög forog müködik

8. alex0824

Valamivel jobb a gyopár kétségtelen, nem 3. kattintás után napraforgózik , hanem csak a 4. után.
    :)

9. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Nálam kattintani se kell, csak ültetni pl. a növényesen, és jön a napraforgó. Átmegyek az erdőre és a fák között szépen sorakoznak a növényekxDxD
    Ma reggel újból lejárt a a 3 db. 40 órás átalakítóm és 2 Édes csere valamint 24 Hajtass volt a "jutalom". >:(>:(Legutóbb ugye 6 Édest adott.
    A BP végleg kivonta/ja a forgalomból az ATP-t? Megint bepakoltam 3 db. 40-est, de ha legközelebb is csak kacatok jönnek, ezt a játékelemet végleg befejezem, mert túl drága a Pajtából ezekért akár az állat-növény-fa-termény beadása.

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Döbbenet, hogy ekkora szórás van az átalakítónál...:wuerg: Ugyan a 34. szintre lépésem óta 1 alkalommal jött 400 Atp és 24 hajtass fát trágya... de azon kívül mindig Atp-t kaptam... Azt feltételeztem javítottak a kapható dolgok arányain8)
    Bár nem értettem , miért amikor meg fog állni a számláló:oops:

11. alex0824

Na én sem tudom mi alapján dönt a játék, de nálam a 32 órás átalakító, itt a 24. szinten meglepően, 1-2 kivétellel eddig mindig ATP-t adott. A szint kb 3/4-énél járok és úgy emlékszem talán 2x kaptam mást mint ATP-t. Meglepően gyorsabban is haladok mint vártam, ez pedig kizárólag az UH-nak köszönhető.

12. -Holdfeny-.

Eljutottam arra pontra... hogy alig várom, hogy leálljon a számláló...:music:

13. zsütter

zsütter Aktív író

Sziasztok!
    Én is idén még csak ATP-t kaptam, 3 db 400-as szoktam indítani egyszerre, eddig ez vállt be a legjobban nekem.
    Kedves Szomszéd, csak nehogy a játékkal együtt álljon le..:D

-Holdfeny-. likes this.
  14. -Holdfeny-.

Hm... érdekes... lehet azért működik az átalakítónk hasonlóan... - mert 1 piacon vagyunk:music:
    Játékkal együtt?:music: Itt még nem tartunk szerintem.... 8)

De ha leáll a számláló... a munkásokat megtartom a napi ajándék miatt.. a prém+ is marad... az akcióknál élni fogok a cukorkással... instafával... és a növény szinkronizálóval...
    Úgy döntöttem amíg nem indul újra nem játszom... csak az akcióknál gyűjtögetek...8) Az akcióknál legalább nincs lassulás:pxDxDxD

15. _gergo16_

_gergo16_ Fórum-zöldfülű

Nálam most tűntek el, kb. 5 perce még megvoltak, de most sehol senki

alex0824 and -Holdfeny-. like this.
  16. belovics57

belovics57 Járnitanuló

Szia! nem tudom a gyopáron feloldani a következő föld területet már két jelvényt beadtam de nem tünt el11-es szinten vagyok id:5689256

Köszönöm, már rendben.

Last edited by moderator: Jan 31, 2024
    farmerSS and aida2330 like this.
  17. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

30,5-nél járok zöld csík ügyileg. Tegnap úgy döntöttem, hogy kap még 3 esélyt az átalakító, aztán lakatot teszek ráxD.
    120 óra alatt sikerült 800 ATP-t beszereznem általa. Jelenleg 3x32 órás ketyeg, ezt még 2x megismétlem. Ha nem szedi össze magát, nem ismerem meg többé;)xD

Last edited: Jan 31, 2024
  18. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Nagy nehezen bejöttem a Gyopára, aratni szerettem volna, de nem tudtam kinlódtam, majd végre valahára kiírta, azaz felugrott egy ablak, hogy szerver hiba. Jé rájöttek arra a nagy BP. tudosik, hogy esetleg a Gyopár okoz minden hibát.

19. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Nálam rendben működik minden. Most jártam ott, elintéztem a reggeli aratást-vetést, fákat leszüreteltem. Indítottam fa gyártást, vetőmagot is tettem be. És mindezt pillanatok alatt, akadás nélkül. Még az időjárás is azt az arcát mutatja, amit a barométer. Írásodra visszaszaladtam, de továbbra is rendben működik.:)

20. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Szia. A felugrott ablak után, amit kipipáltam, majd utána tudtam aratni.

semmirevaló, Kuzdern and aida2330 like this.