Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Szorgalmasan ültess a kertben és jönni fog. Nagyon rapszódikus, az összes növényből jöhet. Többször volt úgy, hogy a rózsa és a kankalin adott ásót, a hosszabb érésűek meg nem. Leginkább az a nyerő, ha géppel és egyszerre aratom le a növényeket.
    A vargánya +2 Aura bónuszát kihasználva én sokszor cserélem kézzel a köztes sorokat. Ha egyben aratok, akkor nagyobb esélyem van az ásóra.;) Próbálgasd te is, akár ültess többféle növényt egyszerre. Előbb - utóbb jönni fog.:)

Kiegészítés:
    Hoztam egy fotót az esti aratásomról. Vargánya, papucskosbor és cikória volt vegyesen ültetve, géppel arattam. A virágzó ágat ne vegyétek figyelembe, azt a korábbi erdei szüretkor kaptam, csak megjelenítési hiba.o_O

Utoljára szerkesztett: 16.2.24
  2. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum hercege

Még 1x köszi a tippet. Eddig 515 csillagot szedtem ki a tenyésztős+terményes gazdakörikből.
    ( 1615nél járok :) )

3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép 7végét kívánok Mindenkinek!
    Szia!
    Javaslom a sima pörgetést a szerencsekeréken. A farmpengős boltban drága, 1150 farmpengő 120 csillag.

alex0824, aida2330, Sziszi1950 és 3 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Gratulálok a csillagokhoz, ügyes voltál és szorgalmas :)

Nem tudom, hogy ez közül a felhők közül megvan-e valamelyik, esetleg mindkettő, de érdemes a ládákat is végig nézni, hátha lapul benne pár csillag.
    Nálam kb ennyi van, ki sem merem nyitni mert eléggé csillag túltengésben vagyok, addig had szaporodjanak a ládában amíg komolyabb kiadásra nem kényszerülök .

[​IMG] Jelenleg a számlálóm ennyi csillagot mutat:[​IMG]
    PS: Segítségül a ládákhoz hoztam Neked egy linket ahol tudsz keresni csillagokat adókat:

https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/

Sok sikert a gyűjtögetés folytatásásához :)

alex0824, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  5. pecanegra1976

Köszönöm szépen z infókat. Sajnos csillagos ládám nincs, és felhőm sincs. Kihagytam vagy 2 évet, de most gőzerővel itt vagyok :)

6. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Sziasztok! Az amerikai bükknél az utolsó jelvélnyél az a mondat van, hogy: "Növeli az alpesi fa növekedését." Ez mit takar?
    Egyébként van egy-két forditási hiba, főleg itt a Völgyben.

7. Sali~*.*

Szia!
    Több növekedési fázis, azaz többször tudsz róla gyümölcsöt betakarítani.
    Növekedési fázisok:
    • Az egyes fák különböző mennyiségű növekedési fázissal rendelkeznek, ez általában 4-8 között mozog.
    • Egyes fák esetében további növekedési fázisok válhatók ki a Bölcsesség ösvényén.
    • Minden növekedési fázis rendelkezik az alábbi tulajdonságokkal:
      • Meghatározott érési idő
      • Meghatározott fatermés mennyiség betakarításkor
      • Meghatározott fatuskó mennyiség kivágás esetén
      • Eltérő grafikai megjelenés
    • Az utolsó fázisban már nincs érési idő és fatermés, ilyenkor a fa kivágásra vár.
    • A növekedési fázisról a fa felugró profiljában látható információ, [Aktuális fázis sorszáma] / [Összes fázis] formátumban, jelen esetben 2/3. Figyelem! Mivel a fázisok számozása nulláról indul, a példában látható fa 4 növekedési fázissal rendelkezik (0, 1, 2, 3)!

Koppi, alex0824, aida2330 és 4 más kedveli ezt.
  8. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. pecanegra1976

jelenleg 2026 ... hamarosan ott vagyok én is :)

Koppi, -gyöngy-581, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Szeretettel és tárt karokkal várunk Téged is a csapatba :)

Lassan vége a hétvégének. Irina ezen a két napon kicsit megkergült, nehezen szolgáltam ki. Állandóan vadcseresznyére fájt a foga. Amíg volt addig kapott is, aztán gyártanom kellett a fákat, gyorsítva értek, de még így is megsértődött és most az utolsó rendelésénél már csak két tételt kért, természetesen kevesebb TP-ért :(
    Az átalakító viszont megérdemel egy vállveregetést, mindig megkaptam a 800-at tőle.
    Viszonylag gyorsan haladok, már megvan a fél szint. (32 és fél)

alex0824, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  11. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Ahogy -gyöngy-581 már javasolta, érdemes a ládákban is kutakodni.:) A teljesség igénye nélkül néhány csillagot rejtő láda, hogy előbb összejöjjön a Gyopáros belépő;)
    -1 csillagot találhatsz a Felszereléses láda II-ben, a Csillogó dolgok ládájában és a Trágyás láda II-III-IV-ben.
    -2 csillagot a Felszereléses láda V-ben
    -3 csillagot a Felszereléses láda III-ban
    A Bónuszláda II akár 15-30 csillagot is rejthet.:music:
    Sikeres gyűjtögetést;)

Szia!

Az átalakítót én már elengedtem, most pl. kettő is pihen. Az is változó, hogy mit indítok, gyümölcs/növény/ megrendelő függvénye, hogy 32 vagy 40 órás lesz. A pajtából már nem akarok csak azért gyártani bármit, hogy az újrahasznosítót etessem. Irina nálam mostanában megszerette a növényeket:music:. Fatermést, gyümölcsöt ritkábban kér. Ma, visszahívtam éjfél előtt, 2 tételt kért és még cukorkát is kaptam tőle:)

Dolphin, alex0824, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Szia!
    Nem találkoztam még Irina két tételű megbízásaival, mivel kevesebb TP-t adott büntetésként éltem meg. Nálam a fatermés vezet, talán azért, mert szeretem a fákat?
    A kedvenc megrendelőm változatlanul Fedor, sok szép fát hoz a tp mellé amiknek örülök :).
    Az átalakítón viszont elgondolkodtam, hogy lehet, hogy igazad van? Egyszerre általában én is kettőt indítok, aztán pár óra múlva megy utána a következő is.

Swartsch, aida2330, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  13. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Érdekes amit Irináról írsz. Emlékeim szerint még valamikor a kezdetekben három megrendelése volt, de hónapok óta csak 2 megbízással érkezik hozzám. A kicsimen viszont állandóan 3 valamit kér.
    Tőlem csak növényt, a kicsimtől csak fát visz. Itt lehet a kulcsa a dolognak ?

Swartsch, aida2330, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem ő a kedvencem. Igaz, nem sokat járok már Gyopira, nem is nagyon foglalkozok vele. :) Nálam is két megrendelést kér általában, ami növény, viszont amikor hármat, akkor gyümölcsöt. Ezek szerint a kicsiknél is kisebb vagyok. :D Jó hogy olvastalak. ;)

15. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Nálam 3 tétel és fák, bár én még csak 25 vagyok.
    Mióta váltottam , hogy nem csak barackozok, bizonyos felröpik már feleslegbe mennek.
    4 fajta fa van kint általában. Az UH, az megy rendszeresen 3x32-es, általában ATP, tehát nem panaszkodom. A szotyi domb elérése óta, a kerttel nem nagyon szeretek már foglalkozni, a fás részt csinálom nagyobb szeretettel és azzal szolgálom ki a vevőket, akiket lehet. Ha az egész erdő rendelkezésemre állna, a kertre rá se néznék. Lassan haladok, de belátom, hogy van amiben jobb a vegyes fa ültetés, mint csak a barack. Változatosabb, na meg szebb is. Jelvényeket gyártok, váltogatok ki ezt azt, folyamatosan. Most olyan nyugis minden mióta elértem a célom. Motiváció nem sok, így nem is izzadok bele a dologba.
    :)

CoraQueen, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia!
    Általában 2-szer törlök egy-egy nap felröpiket. Mennyivel jobb lenne, ha beadhatnám pl az ásót és a virágkoszorút is az ÚH-ba. Saqjnálom törölni, hiszen megdolgoztam érte. Nem tartom logikusnak, hogy a gallyakat beadhatom, a nagyobb értékű felröppenőket pedig nem. Írnám, hogy kérjenek a megrendelők többet, de az sem lenne szerencsés megoldás, hiszen a társaink az itt leírt mondatokból kiderül, hogy még hiányba szenvednek.

Még van előttem egy növény kiváltása és vár rám egy fa is. Állítólag a fa nagyon szép, kíváncsi vagyok rá :)
    Sajnos ebben is igazad van, lassan megy a fejlesztés, jobb lenne, ha pörögne egy picit, mert így elég unalmas a játék.

alex0824, aida2330, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  17. Dorottya-Manó

Dorottya-Manó Járnitanuló

Szia!
    Az ásó és a gereblye, valamint a metsző olló és lepkeháló is beadható az újrahasznosítóba.... faként és magként/spóraként!

Kreatívnak kell lenni;) Itt nincs lehetetlen!

alex0824, aida2330 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Jé tényleg, hogy ez nekem nem jutott az eszembe :D

Ezt a mennyiséget ma már egyszer töröltem. Kérdés az, hogy mi kerül többe a leves vagy a hús? Sajnos nem vagyok időmilliomos, hogy csak ezeket és a mellé még szükséges alapanyagokat le tudjam gyártani az UH részére..

PS: Mindegyik alá oda van írva az értéke, tehát értéket képvisel önmagában is.

alex0824, aida2330, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  19. Sali~*.*

Sziasztok!
    Szia!
    És azt kiszámoltad már, hogy ha fákat építesz a röpikből az mennyi farmos csp-be kerül? Egy dolog a kreativitás, a másik pedig az "gazdálkodj okosan". A farmos pajta ezek nélkül is rohamléptekben fogy.

alex0824, -gyöngy-581, Sali~*.*.* és 5 más kedveli ezt.
  20. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Nem nagyon szeretek mélységekbe belemenni a számolásokba, vannak akik sokkal jobbak ebben a műfajban:):music:
    De, ha csak nagy vonalakban adom össze, hogy mennyi az annyi, akkor nagyon nem éri meg ez a fajta felröppenő felhasználás. Akkor inkább törlöm.:( Ha direktbe lehetne beadni az ÚH-ba, akkor lenne értelme.:)

alex0824, -gyöngy-581, farmerSS és 3 más kedveli ezt.