Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Én egy kicsit visszafogtam magam a maxi felfejlesztésekbe. Ráérek még, kicsi vagyok.
    Majd ha elérem a 28-at és lesz új terület, akkor majd folytatom. Nem rossz ez csak lehetne jobb. Nagyon keveslem a területeket, ahhoz képest, hogy mennyi fát lehetne ültetni.
    A 35 még messze van. De kíváncsian várom a további szinteket az új fákkal, növényekkel. Bár azok csak a 36. szinttől lesznek elvileg, onnan jönnek újabb szintű jelvények. Almára számítok mint magházas gyümire, az van bőven az Alpokban. Csak érdekességként, hogy én a 2. osztályú almákat szeretem, amiket külsőleg leharcolt valami időjárási esemény esztétikailag. Például a rozsdásodott héjú almákat. Ha az az Alpokból származik akkor a fagy az, ami leharcolta. Igaz nem olyan szépek mint a kifényezett, minimum gyönyörű piros almák, de sokkal egészségesebbek. Az alma héjának rozsdásodását a gyümölcsöt érő stressz váltja ki a kedvezőtlen időjárás miatt, ettől jóval megnő a vitamin és antioxidáns tartalma, így sokkal értékesebb beltartalommal rendelkeznek mint a drágább, hibátlan 1. osztályú testvéreik. Azt hiszem erre mondják, hogy nem minden a külső. A meglévő téren álldogálókhoz is várok további szinteket, amik már az új dolgokat is kérhetik. Új téren álldogálókra nem számítok, visszamenőleg bevezetve problémát jelentenének a haladásban. Persze lehetnek újak is, ha netán eljutunk majd az állatokig, bár miattuk sem feltétlen szükséges az új álldogálók bevezetése.
    :)

kovacstne, Kuzdern, farmerSS és 5 más kedveli ezt.
  2. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

köszönöm szépen

alex0824 és Sali~*.* kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Majd megnősz! Azért fejlesztgettem, ahogy anyagom volt rá, mivel kevesebb kell egy-egy beadáshoz, jelvénykészítéshez stb.
    Itt csend és nyugalom, néha egy-egy kósza szellő egy eltévedt madár a Gyopáron. Elnézegetem a fákat, ahogy a növények fejlődnek, de be kell vallanom már nincs az a vonzalom mint a kezdetekkor.
    Eddig sem diktáltam magamnak őrült tempót a farmos részen sem, de úgy érzem engem is elkapott a "lazaság". Éjszaka már nem vagyok hajlandó kapálni, még akkor sem, ha éppen nem alszom. Napközben ha dolog van már nem csörög a vekker sem a tello.
    Úgy gondolom szép kort megértünk, a játék és vele mi is.
    Persze jövök amikor tudok, ha már játékban vagyok naná, hogy felszaladok az erdőbe és a rétre is.
    Az almához csak annyit, hogy mióta van ez a bió örület, jókat mosolygunk az ismerősökkel. Némelyik árus azt mondja a férges gyümölcsére, hogy az azért olyan mert bió. Nyilván más amit pl. te termelsz és más egy nagyüzemi, amit leszednek még éretlenül és gázosítás után, majd valamikor az üzletek polcaira is kerül. Közben meg a bió teljesen eltűnik és átalakul.
    Várnám az újdonságokat, igaz még nem "szorultam be" teljesen a raktárba.

Kuzdern, -gyöngy-581, farmerSS és 4 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Alex, örülök, hogy itt vagy :)

A kéregetők beharangzójában 4 féle figura szerepelt, -persze ettől még nem biztos, hogy ha bevezetik újra jönni fognak-.

Egyébként az elvárásaid, álmaid nekem is tetszenek jó lenne, ha mire felérek a 35. szintre, ott várnának valami újdonságok :) /Álomnak nem rossz...:music::D/
    Terület: nekem mivel magasabb szinten vagyok több területem van, és az is kevés.. Én azt szeretném, ha ültethetnék minden területen az Északi erdőben ami jelenleg még lakat alatt van. Talán akkor már nem kerülök helyhiány miatt gondba.
    Én sem fejleszttetem a vadcseritől kezdve semmit sem... én is kicsinek érzem magam hozzá, még bőven ráérek. Szeretem a nyugodt játékot, ahol nem hajt semmi sem. Nincs haladási kényszerem, nem akarok legyőzni senkit sem, nem akarok egy nem létező listán első lenni, minden pénzt megadva érte. Csinálom a gyopit, de csak úgy Pató Pál urasan. Nem mondom, hogy néha jó lenne kiszabadulni a mókuskerék játékból amit ránk kényszerítenek, de aztán mindig visszatalálok a lifthez és már megyek is fel vele.

Kuzdern, farmerSS, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  5. alex0824

Felőlem jöhetnének visszamenőleg is, de akkor a feladatokat nagyon jól át kellene gondolniuk.Mert nem szeretnék bennük olyat, hogy pld a 2-3. szinten , hogy váltsak ki újabb x területet itt meg ott, úgy, hogy még vagy 3 évig nem tudnék, mert amit lehetett eddig, azt már kiváltottam. esélyesebb, hogy a másik kettő ha lesz, akkor nem sok közük lesz a másik kettőhöz.
    Egyébként csinálom őket. Egyelőre még szórakoztatnak is, bár volt már olyan, hogy elküldtem őket finoman fogalmazva melegebb éghajlatra (p-ba), és mivel galamblelkű vagyok, egész nap azon izgultam, hogy vajon odaértek-e!
    :D
    Ha gép elé kerülök, akkor már rutinból is csinálom, kivétel amikor nincs hozzá kedvem.
    :D

Swartsch, Kuzdern, nagymami2 és 6 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sajnos csak ketten érkeztek meg...:music: Reméljük ahogy fejlődik a gyopár... úgy lesz egyre több dolog elérhető....8)
    Viszont a terület nagysága összefügg a megrendelők igényeivel:music: a lakatok lehullása eredményezni fog óriási igény növekedést...8) Én nem ánom.... Én nem fogok panaszkodni;) Legalább lesz hova termelni;)
    xDxDxD Odaértek....:music: biztosan....8)
    Legyen azonnal eléhető a feladat, de hosszú távon szórakoztató...:eek:o_O Azért ez nem egyszerű kívánság

Utoljára szerkesztett: 5.3.24
  7. -gyöngy-581

Ilyen már nálam is volt, megtörtént.. és szerencsésen odaértek, sőt vissza is jöttek, estleg ugyanazzal a kívánsággal, ilyenkor kezdtem elölről a küldést és az izgulást :D:D

Swartsch és alex0824 kedveli ezt.
  8. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

1 hete elértem a 35-ös szintet a gyopáron,szépen komótosan.Minden ki van váltva,max.-ra fejlesztve.Minden jelvényből betárazva 10-10 db.3 db 400 as az UHT-ba aratásra vár.Úgy gondoltam csak a cukorkás megrendelőket szolgálom ki,de 1 hét alatt egyszer se sikerült,nem adnak.Szóval pangás van.A fák,növények aratásra várnának,de teljesen felesleges.Elgondolkodtató,hogy a 20-as szinttől eljutottam a 35-ösre,és a fejlesztők nem dobtak be semmit,megállt az élet.Jó lenne ha összekapnák magukat,ennyi idő alatt már előállhattak volna a folytatással.Várom,hogy újra legyen értelme meglátogatnom a gyopárt.

PZoli64, Swartsch, nagymami2 és 5 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Szia Kálmán, de régen beszélgettünk már :)
    No látod megmutattad, hogy semmi értelme sincsen a sietségnek, mert minek is? Utálok várni és ezt nem igazán szeretném átélni amit itt felvázoltál. Persze tudom, hogy átfogom, mert ismerem a játékot, de legalább késleltettem egy picit, amennyire csak lehet. Munka- és vásárlást lassító sztrájkot folytatok, és remélek :)

Utoljára szerkesztett: 5.3.24
    Swartsch, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  10. alex0824

Dévényi Tibi bácsinál több sikered lenne, de az is csak akkor, ha a piccolókból sikerülne pöttyös labdát nyitnod, de csak gomba van benne ilyen.
    Alábecsülték a játékosok sebességét! Legközelebb majd jobban korlátozzák a haladást, mert ez a mostani rendszer nem bizonyult elég hatékonynak. Valószínű most ezen dolgoznak gőzerővel!
    :eek:xD

kovacstne, Swartsch, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  11. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Nekem a 35-ös szintnél a következő szinthez 14965 ATP kell ezt írja ki.Akkor valószínű,hogy ez se jó,mert így jobban lehetne haladni.Gondolom másnál is ennyi.Nekem mind1 hogy min,de dolgozzanak 1000-el!

Swartsch, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  12. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Látod még ebben sem tudott kiegyezni a jobb és bal kéz a BP-nél, hogy egységes legyen a fenti tp.- szám. Itt megint én húztam a rövidebbet xDxD : nálam 14980 pont kell a kövihez.
    Na persze, majd ha piros hó esik. Ha az utolsó szintekhez 50 ezreket kért, majd pont a 36-nál kér ennyit !?

Swartsch, Kuzdern, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    50 ezer kell a 36-os szinten, de amikor szintet léptek, nem pont annyit adtok be, ami a szintlépéshez kell, így a felesleg levonódik
    az 50 ezerből. Ugyan így van ez a farmon is.

Swartsch, alex0824, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Fiúk! Elgondolkodtam, hogy vajon egy játékot játszunk mi? Nálatok a 35, 36 szintnél tizenötezer alatt kér ATP.-t. Nálam viszont most 37295 az ATP igénye 33 + kb egy negyednél? Akkor most gyorsan meglódulok mielőtt majd sokkal többet kérne.

Sali~*.*.*, Swartsch, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Szia Gabi!
    Pont ezt próbáltam meg leírni én is, csak töröltem amikor láttam, hogy Te már leírtad. Kálmán több ponttal lépett át a szintre, azért kér tőle kevesebbet.

Swartsch, alex0824, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  16. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Ezt nem gondolhatod komolyan.Több mint 30 ezer ATP-t adtam be,mikor a 35-ös szintet elértem?

Swartsch, alex0824, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  17. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Itt még senki sem tudja, hogy mennyi kell majd a 36. szinthez, mert ehhez nincs táblázat. De az biztos, hogy látva a 30-35. közötti emelkedést, nem visszafelé fog számolni a fenti csík.
    30.44000--Napraforgódomb 1. bővítés-
    31.46000Szibériai vörösfenyő--Egyéb
    32.48000---Anyagok előállítása
    33.50000Rókagomba---
    34.50000--Északi erdő I-6.-
    35.-Csavart bükk-Alpesi kert I-5.
    Napraforgódomb 2. bővítés
    Alpesi növény magja
    Alpesi fák

Swartsch, Kuzdern, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

34.50000--Északi erdő I-6.-
    35.-Csavart bükk-Alpesi kert I-5.
    Napraforgódomb 2. bővítés
    Alpesi növény magja
    Alpesi fák
    info a GYIK-ből

A 2. oszlop tartalmazza szintkövetelményt

A 36. szint még fehér folt, de majd csak kiderül az is. Egy biztos, hogy 50.000-nél jóval több lesz.
    PS: Na most legalább megtudtam, hogy hol hagytam el melyik szinten a szibériai vörösfenyőt amiről tegnap kérdeztem itt a társaságot :D Köszi a táblázatot

Swartsch, alex0824, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  19. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Az én és a farmerSS amit írt ATP-t,úgy gondolom hogy 15000 kell a kövi szinthez.Akkor azt el tudom képzelni,hogy Ő 20-al én pedig 35-tel adtam be többet,így stimmel.Neki azért kell 14980,nekem pedig 14965.Ezen tények alapján nem biztos az 50000-nél több ATP.Jó lenne ha leírná valaki,hogy a 35.szintnél neki mennyi kell a kövi szinthez.

Swartsch, Sali~*.*, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Létezik itt a magyar fórumon olyan ember aki ezt biztosan le tudja/meri írni?
    Sajnos nincsen róla semmiféle hivatalos forrás :( Legalább is számunkra elérhető nincsen.

Swartsch, alex0824 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.