Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Nos akkor jóval több kell majd 50 ezernél. Azt csak azért írtam, hogy gondoltam az a minimum, hiszen előtte lévő
    szinthez annyi kellett, tehát a 36-nál majd ennyi vagy annál több kell.

Swartsch, Sali~*.*, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  2. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Ez nem biztos,mint ahogy semmi sem az a játékban.Ami tény eddig ketten írtuk,hogy a 35-ös szinten 15000-nél valamivel kevesebb kell a kövi szinthez.

Swartsch, Sali~*.*, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

xDxDxD Odaértek....:music: biztosan....8)
    Legyen azonnal eléhető a feladat, de hosszú távon szórakoztató...:eek:o_O Azért ez nem egyszerű kívánság;)
    Sajnos nem fog 50.000 -nél megállni:( no de csak jönne már...
    Létezik bizony:music: Hiszen jelenleg onnan számolt vissza a számláló.... nálam 14650... s itt megállt:oops:

4. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Akkor már 3-an írtuk a 15000 ATP-nél valamivel kevesebbet.

Swartsch, Sali~*.*, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Kálmán megkért, hogy töltsem fel a képet amit ő lát azóta, hogy átlépte a 35. szintet: [​IMG]
    A kép elég picike lett sajnos , de azért olvashatóak a számok rajta.

PZoli64, Swartsch, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  6. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Ó! Nem nagy cucc! Van ettől sokkal durvább megjelenítési hiba is a játékban. Az, hogy most lemaradt egy nulla a számsor végéről nem nagy ügy, majd kijavítják ha eljön az ideje!
    :DxD:wuerg:
    Nem tudom mennyi lett bedobva, de a csík még csak meg sem rezdült tőle!
    Szóval lehet nem a nulla maradt le a végéről, hanem a kettes az elejéről!
    :DxD

Swartsch, farmerSS, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Valahogy én is azt érzem, hogy a számlálónak fel kéne mondani, mert nem végzi a dolgát.
    Az ilyen munkaerőnek nem nagyon van helye a munkerőpiacon..

Swartsch, Bokalmgazda, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  8. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Akkor ez elég nagy hiba,mert mindenkinél ennyi kell nagyjából a kövi szinthez!

Swartsch, alex0824, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Persze, hogy ennyi kell;) Értik ők is....:music: Csak még nem érték elxDxDxD

Ma jött egy cukorkás megrendelő... s 2 fát is kaptam... 8) Viszont így le szoktatják a parasztot a játékról... s a vásárlásról....:(
    Hogy kinek jó ez????? Számomra rejtély....8)

10. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Ritkán szólok a hsz-eidhez:cry:, de most muszáj ! >:(
    Most kiabálni fogok: NEKEM ! pl.
    A 30-35 között 1 gramm cukorkát se vettem és így is van 67.
    A megrendelő nekem hajtasst, instát és társait adjon, ne olyat, amit csak nonstop ittléttel tudnék használni.
    Cukorka hegyeket ad a Szezon.

Sziszi1950, Neni60, Swartsch és 6 más kedveli ezt.
  11. alex0824

A táblázatba nem ok nélkül nem szerepel egyik országban sem a szükséges ATP-ről semmi. Ha lenne konkrét, betervezett dolog, akkor be is lenne vésve oda. De nincs! Mert miért ne lenne, ha van olyan! Titkos? Mivel úgy sem lehet tovább haladni, szerintem egyelőre bármekkora szám is szerepelhet a kijelzőnél.
    Nem oszt, nem szoroz jelenleg. A játékra az jellemző, hogy a növekvő szintek, növekvő teljesítményt is kérnek. Ez csak a farm 100-200 szintnél volt anno eltérő, amit nem is folytattak, nem vált be. De ott sem csökkent csak stagnált.
    :)

Swartsch, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Nem egyformán játszunk...:music: Én a kevés időmet pótolom cukorkával....8)
    Számomra egyik sem probléma...8)
    Engedelmeddel ha jön a cukorkás akciót ezentúl is ki fogom használni...8) Mert a NEMLÉTEZŐ! lista elején szórakoztató számomra a játék;) Ennyi nem több...:inlove: Ez pont olyan mint a Baha Tp.... Van akinek az is számít....:music: Nálam nem játszik... ;)
    Nem tudok és nem akarok más stílusában játszani... Nem irigykedek... nem szólok le senkit;) Játszom;)

Ha valaki lassabban a saját tempójában akar játszani... megteheti... MOST IS! Aki pedig haladna... akár ráfordított idővel akár pénzköltéssel... had tegye kedvére....:music: Ez lenne az Optimális;)

Itt ingyen szeretne játszani a nagy többség ÖNELLÁTÓ farmon... :oops: Csak ha ezt mindenki így gondolja akkor nem sokáig fogunk játszani:wuerg: Az ingyen játékhoz, komoly fizetős réteg kell... Ez a piacgazdaság törvénye...:music:

-PANKU-, kakukkszegfű, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  13. alex0824

Én is élvezem a dolgot! Az 1-26 szint közöttiek között valahol az élen állok! Felemelő érzés itt az élbolyban haladni!
    :D
    Én anno letettem bőven a Bp asztalára, hogy önellátó legyen a farmom, mert az a lehetőség sem volt ingyen, sőt. Az ilyen lehetőségek árából épült fel ez a játék anno! Már nyugdíjasnak tekintem magam, így tökéletes számomra, hogyha a Bp tartja már el a farmom.

nagymami2, GA-BI-O-Farm, Neni60 és 4 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

A szívemből szóltál, minden szavaddal egyetértek.
    Én is betettem már a BP zsebébe annyit, hogy önellátó legyen a farmom, úgyhogy elvárom, hogy adjon annyit a játék, hogy lássam mit is kapok vissza. Örülök minden olyan a játékomat segítő elemnek amivel ezt megtehetem. Legyenek azok fák, vagy bármi ami segíti a játékot, sőt aranyat takarít meg nekem!

GA-BI-O-Farm, Neni60, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Szuper gumicsontot találtunk:wuerg: Sajnos jelenleg teljesen mindegy mi szerepel ott... :oops:Viszont a Tény :inlove:mit hárman is leírtunk az a jelenlegi valóság8) Az összes többi csak fikció.... :wuerg: Mert még pletykának sem mondanám;)
    Hogy mi lesz???? Nem tudjuk:( De lassan oda fogunk érni, hogy már nem is érdekel:wuerg:
    Hm nyugdíjas....:music: Én még maradok aktiv.... :inlove:
    Viszont az önkéntes nyugdíjba vonulás után ne panaszkodj arra aki tovább munkálkodik az építésen... többet szeretne kapni;)
    Fák vannak... ládák is....8) De jönnek új dolgok.... :music: A haladáshoz meg valakinek etetni kell a lovakat.... mert különben a szekér nem fog haladni:music:

-PANKU-, kakukkszegfű és Bokalmgazda kedveli ezt.
  16. alex0824

Többet szeretne kapni? A hangsúly a "szeretne" szón van! Mert tényleg csak szeretne, de nem kap elég régóta!
    Jelenleg én csak annyit látok, hogy tolják a játékosok a lóvét egy építkezésbe (pld gyopár), ahol láthatóan, lassan egy éve nem történik semmi!
    Hiába akarsz Te költekezni ha nincs mire, ez meg a kényszer nyugdíj. De ezt már jó párszor kiveséztük, hogy nem nagyon van mire áldozni már. Még Te is elgondolkodtál, hogy vegyél-e ilyen olyan akciós dolgokat a gyopárra! Nem magam miatt morgok, hanem azok miatt, akik még mindig költenek a játékra vagy szeretnének költeni! Te áldoznál rá, a Bp meg szemmel láthatóan tesz egy nagyot a szándékodra évek óta, írhatsz az öteltelősbe, szavazhatsz, panaszkodhatsz, teleírhatod a fórumot is akár, de nem csinálnak már olyan eseményeket, és a fejlesztéseket is húzzák az idők végezetéig! Egyszerűen nem érdekli őket mit szeretnél. Eléd tollnak valamit rendszeresen amiben ŐK látnak fantáziát meg pénzt, veszed nem veszed, ez van, ha tetszik, ha nem. Én meg olyan dolgokra nem fogok költeni, amik nem érdekelnek, csak azért, hogy legyen bevételük, hogy ahogy Te fogalmaztál tudjanak építkezni! Miért fizessek egy olyan lakópark építésébe, ahol számomra nincs lakás?
    Amikre eddig költöttem azokat már rég száműzték. Megkérdeztek, hogyha ezeket kiveszik a játékból akkor is maradok-e fizetős játékos vagy nem? Nem, mert nem érdekli őket mit szeretnék, mire szeretnék költeni! Ha nem kell a pénzem semmi gond, maradok nyugdíjas!

Swartsch, nagymami2, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Jóóóóó reggelt!

Ma Barna hozza a 35. szinten megszokott formáját:oops: semmit nem akarna adni a növényekért.... így semmit nem kap...
    A többiek ha nem is teljes kiszolgálást de azért kapnak valamit;)

Lehet más is Barnát tartja etalonnak:p Remélem időben észbe kap;)

-PANKU-, kakukkszegfű és alex0824 kedveli ezt.
  18. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Sziasztok

A rutinosabb gazdák tudnának abban segíteni nekem, hogy az érésgyorsító "rakétákat" hogyan tudom munkára bírni? Van vagy 20db, de nem találom az aktiválás módját sehol sem, csak azt, hogy 20%al gyorsít

Előre is köszönöm szépen

19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az Előállítóhelyen tudod alkalmazni, pl. a fák gyártásánál. Az előállítási időt tudod vele csökkenteni, ha a rakétás zöld gombot megnyomod (a kép csak illusztráció, nem Nálad készült):
    upload_2024-3-6_12-49-40.png

Az ismertetőben itt olvashatsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1324699

Swartsch, alex0824, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  20. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Különleges elhasználódó tárgyak

Sebességnövelő (rakéta)

A termelési idő csökkentésére lehet rakétát használni. Vásárlással vagy alpesi megrendelőktől lehet beszerezni. A maradék termelési időt 20%-kal csökkenti. Több rakétát is fel lehet használni, ameddig még van hátralévő idő. Ha a termelési idő lejárt, begyűjthetjük az elkészült termékeket.