Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Sali :)
    Már megszereztem, majdnem bejött apja tippje, 45 ATP-vel hagytam ott a gyopit reggelre. Irina az éjszaka olyan mennyiségű havasi gyopárt kért ami nem volt raktáron. Ültettem és vártam, az éjszaka, hogy beérjen. No meg reménykedtem benne, hogy lejár a 6 óra és valami mással tér vissza, tévedtem, reggel is ugyanazokat kérte, ugyanabban a mennyiségben. Megkapta, léptem.
    Várom a gereblyéket, talán ma már meglátom, hogy milyenek is azok.
    A rókagombát nem váltottam ki, csak, ha rászorítanak a megrendelők akkor fogom.

Swartsch, PZoli64, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Akkor jól gondoltam, hogy 45 pont kellett a lépéshez. Ez megerősít abban is, hogy a szám osztható hárommal. :D

3. -gyöngy-581

Szia Alex :)
    Azért ez elég érzékenyen érintő hiba: TP-t vesztettem vele, lefékezett. Arról nem is beszélve, hogy ma minden megrendelő meggyet kívánt... már alig győzöm gyártani a meggyfákat, a teljes meggykészletet elvitték..

PS: Viszont, hogy ne csak dünnyögjek van egy jó hírem is már van 5 gereblyémxD
    Barna viszont üres kézzel fog elmenni, mert nem kap rókagombát, mivel nem váltottam ki még. xD:cry:xD
    Szerencsére nem sietek sehová sem, ráérek :)

Utoljára szerkesztett: 9.3.24
    GA-BI-O-Farm, Swartsch és alex0824 kedveli ezt.
  4. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Igazad van! Van veszteséged, de nem ez a legbosszantóbb, hanem a hiba, ami csak úgy jön a semmiből és nincs javítva.
    Bár szerintem ilyen dolog magától nem állítódik el, csak ha piszkálják!
    Nálam a kéregetők kívánságainak teljesítése miatt tiszta káosz lett a gyopáron, kell pár nap még újra rend lesz.
    Elvoltam velük, de most hanyagolom egy kicsit őket a 18-20 szinten, amit nyertem velük ATP-t , szerintem annyit veszítettem is, mert a megrendelőket így nem tudtam mindig maradéktalanul kiszolgálni. Volt legalább pár nap, ami kizökkentett az unalmas monoton gyopárlétből.
    :)
    Cserenap írj rám, küldök át neked 1 gereblyegyárat!
    xD

GA-BI-O-Farm, Swartsch és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Nálam is. Tele vagyok meggyfával, ami valószínűleg mire beérik a megrendelők már mást fognak kérni...
    Remélem nem vadcserit, mert a múlthétvégén az volt terítéken...

Swartsch, GA-BI-O-Farm és alex0824 kedveli ezt.
  6. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia Kedves Szomszédom!

Nálam Irina hol hármat kér, hol kettőt.
    Ugyanúgy 115 ATP-t ad, akkor is ha kettőt és akkor is ha hármat kér.
    Jelenleg két ablakban kér beadandót.
    Az 1-es ablakban 30 ATP, a 2-es ablakban 45 ATP, bónuszként 40 ATP "jár".
    (30+45+40 = 115)
    Most jó ideig vár a sorára. Majd csak akkor kap valamit, ha cukorkát, vagy valami hasznosat ad cserébe.

Néhány napja elértem a 35. szintet, várom a folytatást.
    Menet közben mindent kiváltottam, mindent a maximumra fejlesztettem.
    Úgy döntöttem, hogy Mandzsúriai barackot, Vadcseresznyét, Szibériai vörösfenyőt,
    Csavart bükköt nem ültetek és Rókagombát nem vetek.
    Ha ezekből kértek akkor nem kaptak. Elmehettek kiszolgálás nélkül.

A számláló nálam 14.980 ATP-t "kérne" a következő szintig.
    Szerintem a valóság kb. 52.000 ATP lesz, ha folytatódik a játék.
    Én csak nagyon módjával várok a Gyopárra új területe/ke/t (pl. állatokat).
    Tartok tőle, hogy ettől csak nagyobb lesz/lenne a káosz. A játék nagyon döcögősen halad.
    A reggeli nagy aratást már így is csak négy részletben tudom elvégezni.
    Ha menet közben nem frissítek, akkor "magától" dob le a rendszer.

7. alex0824

Mivel nálam 3 tételt kért eddig mindig így én nem látom a dolgot. De azt szeretném megkérdezni, hogy amikor 2 tételt kér, akkor mind a kettőnél ad az ATP-n kívül mást is, úgy mint amikor 3 tételből 2-nél ad pld egyebeket is? Mert ha igen, és az ATP is megegyezik akkor nincs kár. Mert akkor csak a tételek száma, meg a tételenként kért dolgok térnek el a megszokottól. Ami bár elvileg hiba, de nem zavar nagy vizet.

8. -gyöngy-581

Szia szomszikám :)
    Én nem számolom soha sem, hogy mennyi atp-t adnak a megrendelők összesen. Biztos hiba, de nekem nincs kedvem hozzá, hogy ott is matekozzak ahol nincs túl nagy szükségem rá. Én játszani szeretnék és nem abakusszal a kezemben számolgatni a megrendelők által adott pontokat:music: pirulós barifej is lenne itt, ha volna olyan :)

Gratulálok a 35. szinthez remélem én még sokáig nem fogom elérni, mert, ha igen akkor kirakom az átmenetileg zárva táblát és nem lépek fel, amíg nem lesz folytatása.
    Ígérem legközelebb ha 2-t kér Irina összeadom a ATP-t és elhiszem Neked, hogy a 3-ra 115-öt ad.:oops::music:

PS: A ma esti kárpótlás a rendszertől:

Swartsch, Kuzdern, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  9. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

I. Először két ablakos volt a kérés.
    1. ablak 30 ATP (21 db Alpesi gyopárt kér, nincs ajándék)
    2. ablak 45 ATP (69 db Alpesi gyopárt kér, 1 db Kiterjesztő az ajándék)
    Bónusz 40 ATP (8 db Hajtass növényt az ajándék)

II. A teszt kedvéért kiszolgáltam Irinát.
    A kiszolgálás után az új kérés 3 ablakos lett:
    1. ablak 15 ATP (5 db Meggyet kér, nincs ajándék)
    2. ablak 25 ATP (21 db Nyári cseresznyét kér, 4 db Hajtass fát az ajándék)
    3. ablak 35 ATP (40 db Meggyet kér, 1 db Temérdek fatermés az ajándék)
    Bónusz 40 ATP (1 db Instafa az ajándék)

III. A következő kérés:
    1. ablak 15 ATP (5 db Meggyet kér, 3 db Hajtass fát az ajándék)
    2. ablak 25 ATP (21 db Nyári cseresznyét kér, 4 db Hajtass fát az ajándék)
    3. ablak 35 ATP (111 db Ansu barackot kér és 5 db Hajtass fát az ajándék)
    Bónusz 40 ATP (2 db Temérdek fatermés az ajándék)

Kedves Szomszédom teljesen igazad van. Úgy tűnik, hogy a BP spórol rajtunk az ajándékkal.

IV. A következő kérés:
    1. ablak 30 ATP (21 db Alpesi gyopárt kér, 5 db Hajtass növényt az ajándék)
    2. ablak 45 ATP (69 db Alpesi gyopárt kér, nincs ajándék)
    Bónusz 40 ATP (2 db Kiterjesztő az ajándék)

Utoljára szerkesztett: 10.3.24
    Swartsch, -ágianyu33-, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Köszönöm, de én még mindig úgy érzem, hogy vesztek a két megrendeléssel, ha tp-t nem is egyéb ajándékot igen :) Lehet, hogy ebben tévedek, mert miért ne tévedhetnék én is... nincs nálam a bölcsek köve, így természetesen tévedhetek is..:music:
    Szép álmokat, jó éjszakát kívánok Neked és mindenkinek :)

Swartsch, Kuzdern, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  11. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Füles a Főtéren azt kérte készítsek 3 műkertész jelvényt 1. szint . Ez most kész, de mégsem tudom az ajándékot megkapni. Nem jól értelmezem a feladatot? Rá tudnátok nézni kedves Modik? Diti54 ID 26222139 Előre is köszönöm!

12. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    A másik 2 feladattal is készen vagy azon a szinten? Ha elkészítetted a jelvényeket és a rendszer el is fogadta, akkor a feladat előtti négyzet kizöldül és pipa kerül bele. Az ajándékot akkor fogod megkapni, ha mind a három feladatot teljesíted.
    Itt tudsz a küldetésekről olvasni, a Gyopárvölgy Általános ismertetőjében.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1346459
    Ha, továbbra is szeretnél ellenőrzést kérni, akkor légyszí' egy segítségkérő topikba írj!
    Pl. ide:https://board-hu.farmerama.com/forums/Általános-témák.641/

13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Simán jönnek mostanság a megrendelők 16 órásak is ajándék nélkül... :wuerg::oops:
    Én azt hittem ez csak a 35. szint pikantériája8) De úgy tűnik másnak is jut a jóból;)

-PANKU-, kakukkszegfű, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  14. alex0824

Sziasztok!
    Persze, igazad van. A hiba az általában más jellegű, inkább csak egy be nem jelentett változásról beszélünk. Legalábbis átgondolva amit írtál. Mert ha minden ismertetőben az van írva, hogy Irinánál a kért tételek száma fix 3, akkor az csak úgy lehet 2, ha változás történt. De mint írtam, ha nincs veszteség semmilyen formában, akkor lényegtelen a változás.
    Scarlett pont így jött most hozzám.
    Nem is figyeltem milyen smucig!
    xD

15. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    De jó, hogy áthoztál:)
    Igen, ha mindenhol 3-at ír, akkor lehet egy kis változás a háttérben, de én ezt nem érzem hátránynak. Mivel folyamatosan termelem a növényeket is, külön jó, amikor Irina elviszi a felesleget.Ha, azt nézem, hogy faterméshez insta+termésnövelő kell - ha, nincs elegendő mennyiség raktáron - akkor szerencsésebb a növény, mert csak hajtass növénnyel le lehet termelni a kért mennyiséget, mielőtt új ajánlatot hozna. De, ha van raktáron, akkor még trágya sem kell.;)

16. alex0824

Mind1, nálam ha lehet maradjon a 3-as faterméseknél, ha már azt szoktam meg!
    Miatta foglalkozom a fenyővel, bár kezd másik 2 delikvens is rákapni.
    :D
    Lehet, hogy nem fognyak a dolgok az akciókban, ezért kicsit visszaveszik az ajándékokat?
    Hátha több lesz a vásárlás?
    :oops:
    Az elképzelhető, de mint olvasom pld Holdfényt és jobban megnézem a dolgokat, máshol is van ajándék hiány, nem csak Irinánál.

17. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Jajj, Alex! Rugalmasnak kell lenni;) A változás jó, élni kell vele, nem leragadni. A fenyők is jók, majd meglátod. Kifejezetten szeretem a Szibériai vörösfenyőt, nagyon jól ad fatuskót vágáskor. A másik a Vadcseresznye, szintén nagyon szeretem. Látványnak is szép. Ja, bocs elfogult vagyok, hisz mindet szeretemxD:inlove:

18. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    A vadcserkó nekem is tetszik, szép terebélyes fa lesz belőle, hogy élőben is ilyen :music: azt nem tudom...

19. -gyöngy-581

A billentyűzetemből vetted ki a szót, pont ezért futottam be most én is, hogy ezt leírjam. Már én sem veszek akcióban annyi mindent amire szükségem lenne. Kapok a megrendelőktől.
    Nos én ettől a változástól éreztem hátrányosnak amit Te itt leírtál. Szokatlan volt számomra a csökkentett megrendelés szám, megnéztem az ismertetőt, mert hátránynak éreztem és még mindig annak érzem, hogy nem kapunk annyi ajándékot amennyit megszoktunk. Ugye nem baj, hogy felvetettem ezt a témát, mint megbeszélésre érdemesnek?
    A változások néha jók, néha pedig nem jók, hátrányosak..
    Csak az idő dönti el, hogy a mérleg nyelve merre billenik.
    A fák tényleg szépek, főleg ennyire nagyítva, én is szeretem a fákat.

PS: Az előbb már leírtam majdnem pontosan ezeket, el is küldtem, de a fórum duplázott, duplán jelent meg töröltem erre eltűnt mindkét hozzászólásom.

Swartsch, PZoli64, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  20. alex0824

Még lelkileg nem vagyok felkészülve rá!
    A héten a dokim lecseszett, hogy a vérvizsgálatnál pozitív lett a purinom, egyek kevesebb húst.
    Mondtam neki, hogy máshol meg azért csesztetnek mert semmiben nem vagyok pozitív. Végre valamiben az vagyok, és tessék!
    Ha egyszer lesznek állatok a gyopáron valamikor, akkor remélem lesz külön füstölő is hozzájuk!
    Bükkfán fogom őket füstölni, azután a piacon eladom a megrendelőknek jó Atp-ért!
    xD
    Ilyen! Csak a termése kesernyés és Támogatja a szaporát!
    10 perc legelés a fán, 5 perc a kertvégében a pottyantósban.
    Érdemes ennek fényében tervezni a napunkat.

Swartsch, PZoli64, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.