Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Nézd meg, hogy hol dülleszkedik a bagoly a lakat mellett. Azt a területet katt körbe.

2. karesz

karesz Fórumprofi

Sajnos hiába kattintgatok, pedig beadtam a 11000 értéket, a jelvény sincs meg, amit gyártottam.

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Csak napi 12 órát van nyitva a farm...:music: Még a megrendelőkhöz sem kelek fel;)
    Szia! Nálam csak fatermést tusnék beadni;)

4. Sylja

Sylja Fórumgróf

Ha beadod a terméseket, még nincs készen a jelvény.
    Az Átalakításra kattintunk, de utána még jön egy ablak...
    ... amiben kattintani kell az Előállítás gombra.
    Lehet, h. ez a lépés kimaradt, azért nincs jelvényed.

5. -Holdfeny-.

Jóóó reggelt!

Ma sem lesz szintlépés:wuerg: Hosszú ez a 6. szint:music: Jelvény gyártás a mai program is;)
    Ez a tuskó hiány... borzasztó... mindig favágásra kell várnom:p

6. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Egyenlőre nekem is várnom kell a szintlépéssel, még 180 ATP hiányzik a 7-s szinthez.
    Termelek mindent folyamatosan.

GA-BI-O-Farm, PZoli64, Caccus és 2 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Szia!
    Az már nem sok, biztosan működik az átalakítód is, jönnek a megrendelők is. Hamar meg lesz. :)

8. -Holdfeny-.

Az átalakító, sokat segít;) S jönnek a megrendelők is... Csak lennének kicsit bőkezűbbek;)

9. karesz

karesz Fórumprofi

Köszönöm, de megvan a hiba, a vörösfenyőt váltottam ki, pedig nem azt akartam :( Majd belejövök....vagy nem :)

GA-BI-O-Farm, PZoli64, Sylja és még 1 ember kedveli ezt.
  10. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok
    a 7. szinten az új megrendelő már kéri a borostyánt is. jóval több ATP-t adott, mint a másik megrendelő. mivel borostyánom 1 db sem volt, így megoldottam farmarannyal, de ebből nem csinálok rendszert, mert dupláztam, és ott bizony már 50 FA-t kért a borostyán helyett. kell az ATP, de ilyen áron ez csak egyszeri alkalom volt -) a következő szintig még 3785 ATP kell nekem.

Sylja, GA-BI-O-Farm, -vadocka70- és 3 más kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

Szia!
    Sokat segít, főleg ha már lejárt.:) Most futottam először bele, hogy már nincs tárolási kapacitásom. Most ugye vagy törlök valamiket, vagy várok a jobb szerencsémre, az átalakító felszabadulására.
    Te hogy oldod meg?
    A T. Fejlesztőknek üzenném, jó lenne ha a termelési helyeket egyenként lehetne begyűjteni, esetleg a raktárban az Anyagok előállításának kapacitását növelni. A szintek növekedésével a 100 kevés.

12. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok ma is :)
    Köszönöm a sok igyekezetet, de nem mentem semmivel tovább, így elmentem aludni :D

Szóval hova tettem a barackot nem tudom, megvan? megették?, nem is érdekel már :)
    A meggyfánál nincs előállítás gomb, hiába nyitva és van hozzá minden.
    Úgy vélem mivel nem gördítettem le a cseresznyefát, nem oda adtam be. A nyavaja tudta, hogy a cseresznyék között keressem a meggyet. Mivel nem találtam meggyet, beadtam az első lehetőségre. Van jelvény, csak nem ott ahol kell? Lehet. Tudom rokonok a cseresznye és a meggy, na de nem logikus akkor sem.... na mind1, itt ne keress logikát :D
    Szóval még 11ezer csp barackot kell gyűjtenem szerintem, talán akkor választ kapok. Ez majd jövőre valamikor, mert most éppen állok, mert tele mindenem. Még az is, ami nekem nincs :D

Köszönöm a sok segítőszándékot, így jártam. Majd megyek tovább, ha lehet : :)

13. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

12.10000---Anyagok előállítása
    Erre gondoltál?

-vadocka70- és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Az újrahasznosítás megy folyamatosan, de ott 200 ATP-t kapok leginkább, mert nincs annyi felesleges berakni valóm.
    Mind a három lehetőséget használom, kb 10 órás időeltolódással.
    A vevő nagyon keveset ad a kiszolgálásokért.

15. Sali~*.*

Szia!
    Erre:Raktár/Anyagok előállítása
    :)

16. Sylja

Sylja Fórumgróf

Az átalakítót nem lehet gyorsítani valahogyan? Próbálnám a sebességnövelőket bevetni itt is, de nem ajánlja fel.

GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és Luca_511 kedveli ezt.
  17. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Igen, a tizenkettedik szinten 200-ra növelhető, de ennél tovább később sem lehet. Legalábbis a jelenlegi infó szerint.

Sajnos ilyennel én sem találkoztam. :)

GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Köszönöm szépen a segítő szándékotok. :)
    Mielőtt írtam a fejlesztőknek a mondani valóm, tüzetesen körülnéztem, hogy esetleg milyen lehetőségeket lehetne alkalmazni ebben az esetben. Marad a türelem, nem törlök semmit. Mi a tanulság? Éjszakára, vagy ha nem vagy gép előtt, ne akarj sietetni semmit.

19. lenoxa

lenoxa Haladó

Itt olvasgatva egészen szépen elboldogulok. Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki segíteni próbál a többieknek. Az viszont nem világos, hogyan tudnék tárolási kapacitást bővíteni. (A humusznak, szerszámkészletnek, stb)

PalMa, Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    A meggy tulajdonképpen a cseresznye.
    Ne keresgess tovább.
    Ha az első helyre adtad be akkor az meg a barack volt.
    Szóval csinálj egy új jelvényt, és megy minden majd. :)