Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Szerintem többen jártunk így a szotyidombbal! xD
    Mióta TP-növelő dekorokat tettem oda, ritkábban felejtem el. Próbáld ki, hátha bejön Neked is!

Sali~*.*, PaySkin, -Holdfeny-. és 3 más kedveli ezt.
  2. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sziasztok! Meg tudná mondani valaki, miért nem engedi egy fánál alkalmazni a instanfát? Már egy párszor bele futottam. Köszi szépen a leendő válaszodra!

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Tegnap minden megrendelőt kiszolgáltam... mind hozott tárolható dolgot... :inlove:
    Ma viszont nem remekelnek:p
    Türelem, s lassan a rutin része lesz;)
    Talán mert megtelt a gyümölcs tárolási kapacitásod...:music:

-PANKU- és semmirevaló kedveli ezt.
  4. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Köszönöm szépen, igazad van az eszemben sem jutott!

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Nekem már a hócipőm is tele volt néhányszor mire rájöttem, hogy ez a galiba amikor így jártam...:music:
    De azóta erre is figyelek;)

-PANKU- és semmirevaló kedveli ezt.
  6. -Csimpy-

-Csimpy- Utánpótlás-írogató

A Gyopárra betudok lépni,de az erdőbe és a kertbe se enged be. Chrome! Az Edgén nehezen.

7. -Holdfeny-.

Egy takarítás után sem javul, akkor a hibatopikba jelezd... Id számmal;)

-PANKU- és Swartsch kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Jöttem újból panaszt tenni az UH-ra. Elképesztően fel tud mérgesíteni. :D 2 aratásból az egyik majdnem mindig mást ad.
    Az Egyéb kategóriával is jó lenne, ha valamit kezdenének, pl. be lehetne adni az UH-ba, mert nem győzöm törölni a Virágkoszorút.
    Elég sok idő eltelt már, jó lenne, ha ezzel is foglalkoznának, ha már berakták, mert úgy látom, hogy mostohagyerek lett.

Bátyus, pisti243, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia Kakaska!
    Átérzem a megállapításod, nálam hasonló a helyzet. Elég rég kértük már a törlés helyett a beadhatóságukat. Sőt jó lenne ha a farmos mandragóra és társai, a szerszámok, csillagok, banánok is erre a sorsra juthatnának.
    Eléggé viszi a Gyopáron az anyagok előállítása a pajta készletet. Ébresztő kedves tervezők! Önökre várnak a játékosok!
    Hogy haladsz?

10. kukori80

Szia Sali. A 33. elején vagyok, gondolom Te már a 34.-en. Még hajt a 35. szint az új területtel, sokat segítene rajtam. Gyorsabban lehetne haladni, ha az Uh csak ATP-t adna, de amikor meglátom a Hajtass fát, akkor elmormolok pár keresetlen szót.
    Az Elhasználódóból is állandóan törölni kell a Hajtass növényt, nem rövidítem ha úgysem tudom leszedni.
    Kaptam 12 Kerti gereblyét, nem merem törölni, mert várom Karcsiékat. De ha nem jönnek még hónapokig, akkor úúúúgy törölném, mint a sicc, mert csak foglalja a helyet. :D És még van pár gondom. :D

GA-BI-O-Farm, Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

A 34-ig még van 685 tyúklépésem. :D Már rég meglehetne, de ugye tudjuk, hogy mindennek a vége a legnehezebb. Nem adja az UH az ATP-t. Mormolom én is a ráolvasásokat, gondolok a ... az alkotókra, le-fel menőkre, de ez sem segít.;)
    A törölgetéseket jól mondod meg kell fontolni. Újabban azt vettem észre, hogy amiket töröltem, azokból jóval kevesebb jön azóta.
    Lehet véletlen is, de ugye véletlenek meg nincsenek. A bajom az, hogy lassan beszorulok és mindenhol elértem a kapacitást, vagy nagyon közel a vége.

Swartsch, Kuzdern, kukori80 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. kukori80

Akkor az már max. holnap meglesz. Volt 160 cukorkám, de nem tudtam felhasználni, mert hiába hívom vissza, ha nem tudok adni semmit. Aztán rákészültem a növényesre és volt, hogy még 3 cukorkáért is visszahívtam, főleg akkor, amikor nem ATP-t kaptam. A fás mukit egyszerűen soha nem tudom visszahívni. Most van 133 db cukorka és csak a növényes résszel foglalkozok, arra vettem munkást is, mert ott meg kevés volt a felrepi. Ha van időm, akkor rövidítem is a növényt.

aida2330, Swartsch, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Nagyon ráérek vele, nem sietek sehová. Ha úgy döntenék akár már ma is meg lehetne. De minek is? Visszahívom őket, ha kb. 100 ATP-s körüli cuccos van beváltásra. Mert inkább beáldozok fix 100 ATP-ért egy cukorkát. A borostyán kivételével mindig van felröpim is, a növény és fatermés sem okoz gondot. Előbbinél ha szorít az idő használom a szinkronizálót, az utóbbinál meg a hajtass fát, és/vagy az instafát.
    Munkások nélkül nincs semmi a gyopáron, negyede nincs a röpiknek mint munkásokkal. Némelyik megrendelő is mehetne néha a levesbe, mikor egy fajtából közel 500-600 db-t kér két tételbe.

Sziszi1950, GA-BI-O-Farm, aida2330 és 3 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Az instát nem használom. Van 129 db, de nagyon nehezen jön és Karcsiéknál jó szolgálatot tett, arra tartalékolom. Pillanatok alatt ki tudtam szolgálni és a megrendelők se látták. :D A Hajtass fát használom, ha tudom, hogy van időm aratni.
    Akkor már előre gratulálok a lépéshez. :)

15. Sali~*.*

Ha időszűkében vagyok, bizony használom, jelenleg kb. fele van mint neked. Ha jönnének Karcsikáék biztosan hoznának vásárlási lehetőséget is a kívánalmaik mellé. Mivel vegyes növényültetésre tértem át, így ha kell a terület bizony a szinkronizáló jó szolgálatot tesz. Bátran ajánlom, lerövidítem a hajtass növénnyel, hogy az első kocka minél hamarabb beérjen és mehet a szinkronizáló és már kész is van.
    Az UH-ba 600 ATP /vagy más:D/ rejtőzködik, amit még ma le tudok szedni.
    Szerintem holnap lesz aktuális a gratu, de köszönöm szépen.:)

16. kukori80

Nem sietek sehova, mert nem akarok hónapokig ácsorogni. Szépen lassan úgyis elérem azt, amit akarok.
    Drukkolok, hogy ATP legyen.:)

17. -Holdfeny-.

Szia!
    Ez már régi kívánságom volt.... S azt írták sokan, hogy ez az egyéni problémám...:music:
    Sajnos mindenkit utolér a Gyopár telítődős - törlős Gyopár átok:(
    Sajnos úgy tűnik csak a játékosokat zavarja...

-PANKU- kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Sziasztok!
    Szia Kakaska!
    Végük ma sikerült.
    upload_2024-3-28_8-53-39.png
    Csak tudnám mit jelent a tancsadó?
    Ezzel viszont nem lettem sokkal beljebb. Kiváltottam a szint új "nyereményét" ami újabb 4 fa ültetéséhez a területet jelenti.
    Ezzel nem sokra megyek a telítődést illetően.
    Sok sikert kívánok mindenkinek! Legyen szép napotok.;)

maszilva, kukori80, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönjük a jelzést, továbbítjuk a Központnak javításra a kimaradt betű pótlását.
    Elnézést kérünk az elgépelésért.

20. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Szia! :inlove:
    Hatalmas gratula! :inlove:
    Puszi.

GA-BI-O-Farm, -gyöngy-581 és Sali~*.* kedveli ezt.