Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Jöttem panaszkodni most már nemcsak az UH-ra, hanem Irinára is. :cry: Amióta felléptem a 33. szintre, csak rókagombát kér. :cry:
    A múlt hétvégén egyáltalán nem tudtam kiszolgálni. Ma virággal kezdett, kíváncsi vagyok, hogy mivel folytatja.
    Szia. Köszi a hírt, közben most olvastalak. Nekem is a 35. a cél, kell az a pár kis terület.
    Szia. Sok mindent nem értek, pl. abban igazad van, hogyha kevés lenne a csillag, akkor többen tudnának gyopározni, viszont akinek kevés a csillaga, annak kevés lesz a pajtája is. Azt se értem, ha nem fejlesztik tegyük fel fél évig- 1 évig a gyopárt, akkor minek raknak be ennyi akciót? Pont az a réteg van már a végénél, aki vásárol, aki még csak az elején van, abból nem sok bevételük lesz.

Swartsch, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Az a durva, hogy az erdőt megkedveltem (csak azt), és tudom, hogy még jobban fogom kedvelni ahogy nő a terület. Lehet, hogy ha lesz még két területrészletem az erdőben, akkor már a kerttel is fogok komolyabban foglalkozni. Ha elérem a 35. szintet és nem lesz semmi fejlesztés addig, azt hiszem én fogok a legjobban hisztizni itt!
    A kettő szerintem nem függ össze. Attól, hogy valaki nem pörgetett össze x ezer csillagot vagy nem csinálja a gazdaköriket, attól még lehet fullos pajtája és kis farmozhat is támogatásul.
    :)
    Elfér! A még azért csúrran cseppen is jobb mint a semmi. Az is lehet, hogy sokkal több játékos van 35 alatt jóval mint 35-n. Akik játszanak a gyopival, azért szeretnék a 35-t elérni, tehát valószínű költenek is rá. Ha azt nézem, hogy azért én is elköltök rá havi kb 200-250 farmaranyat(Fafa, láda), mégis csak a 27. szinten járok. Sok kicsi sokra megy, mert nem mindenkinek van lehetősége az ingyen Fa-ra. Kitudja hány tucat játékos van a 35. szinten.
    Ráadásul amíg nincs olyan hír, hogy a gyopárnak nem várható fejlesztése, addig újabb és újabb játékosok is belekóstolnak és költhetnek rá.
    Ja még valami! Ez amolyan lehet Bp szokás, mert hogy a kistesónál ha jól emlékszem a végső napokig nyomták az akciókat és vásárlási lehetőségeket.

Utoljára szerkesztett: 6.4.24
    Swartsch, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  3. kukori80

Hááát, nem tudom. Akikkel beszélgetek, azok leragadtak a 12-14. szinten, egyáltalán nem érdekli őket. Hetente 1x benéznek és annyi. Sokszor el is felejtik, hogy van. Ha elfelejtik, akkor nem érdekli őket. Szerintem itt csak azok a komoly játékosok, akiket érdekel a nyeremény. Persze, ha minden szinten lenne valami csábító, akkor lehet, hogy többen játszanának. Csak a terület miatt csinálom én is. Lehet, hogy látják, hogy mennyien vannak a közepén és megvárják, amíg a többség közelít a 35. felé.
    Majd megnézem a hisztidet:D, érdekel. :D

Swartsch, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A kistesónál a zárás előtti héten még lehetett titokcsemetét venni:oops:

Valószínűleg kevesen vannak a 35. szinten... de hasonlóan kevesen kisfarmoznak.../többfarmoznak...
    Viszont ha azt akarnák, hogy a kisfarmok olcsó aranya helyett a nagy farmokon költsünk ahhoz tenni kell valamit az asztalra...
    Az én reményhalam... már döglődés tüneteit mutatja... de amíg nincs tele a tároló addig életben tartom;)

-PANKU-, nagymami2 és alex0824 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Erre én is jelentkező vagyok, szívesen megnézném azt a hisztit amit Alex levág itt xDxDxD

Nálam a vadcserit kérik most tömegesen a megrendelők, egyszerűen nem győzöm már gyártani és termelni a megrendelőknek, mert nem egy hanem több is kér, köztük Irina is, és sajnos nem kis tételben, hanem komoly 100 feletti tételszámban.

6. alex0824

Kb januárra érek oda!
    :D
    Ezt már a kezdetektől irkáljuk, de annyi értelme van bármit ezzel kapcsolatban ötletelni, mint bármivel a farmon. Mi így látjuk, ők meg másként, valószínű, hogy reálisabban.
    Amikor jó kedvem van, akkor is tudok kritikát írni. Gondold el milyen, amikor car kedvemben talál meg valami! Főleg ha már én is érintett vagyok a dologban!

nagymami2, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Nálam kritikán aluli a hétvége. Irina megrontotta a többit is. :cry:Nem sok hasznukat veszem, mert 40-50 Fa-t nem adok egy tételért.
    Januárig én is elérek a 35. szintre. :D Akkor hajrá nekünk. :D
    Ha ők látják reálisan, akkor mi tökök vagyunk az egészhez. :D Csak nekem erről mindig az jut az eszembe, hogy azt kapsz, amit adsz. ;) Persze lehet önzetlenül is adakozni, de ez nem az a terület. :D

Swartsch, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Nem merem elgondolni, inkább várok xD:cry:xD
    Bár a csodavárást meghagyom másoknak. Én abban hiszek, hogy nincsenek véletlenek...

9. -Holdfeny-.

Mi mit adunk? :music:A fújjoláson kívül????:oops::oops::oops: Mármint a többség? ;)Lehet ezt érdemeljük...:wuerg: Egy kalapba tettek mindenkit....:oops:

-PANKU- és alex0824 kedveli ezt.
  10. alex0824

Hidd el, hogy nem a fújjolás befolyásolja azt, hogy egy projekt hozza-e a számításokat vagy sem.
    Egy kalapba sem tesznek senkit. Ha valami hozza a lóvét, akkor hozza, ha nem, akkor nem. Ha hozza, akkor foglalkoznak vele minél gyorsabban, ha nem, akkor meg ráérős vagy felejtős a dolog.
    Tömegek fújj-olhatnak a gyopárra a topikokban, ha annak ellenére jövedelmező a játékrész.
    Akinek tetszik a gyopár és szereti, annak nem veszi el a kedvét a negatív hsz a topikban, max nem jön ide olvasni, és játszik nyugodtan kedve szerint tovább.
    Egyébként nem is tudom mikor volt utoljára fújj-olás. Kb havonta beesik 1 hsz. hogy nem tetszik valakinek a gyopár, kb ennyi.

nagymami2, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Azért azt nem tagadhatod, hogyha minden szinten kapnánk valami jót, akkor nem lenne negatív hozzászólás. A nyeremény ösztönöz téged is és mindenkit, máskülönben minek csinálnád? Az, hogy a többség kb. félévente kap valamit, mert ennyi idő, hogy lépjen 5 szintet, az nem igazán ösztönző. Az, hogy Te rohantál, az egyéni problémád. Tudtad, hogy meg fog állni a számláló.

Swartsch, Neni60, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  12. alex0824

Jó nyereményekért még én is lehet rohannék előre. Persze ha van hová rohanni!
    De tényleg, nem hiszem el, hogy nem tudnak nyereményeket kitalálni. Akár egy felhő, ami ad 3 naponta édes cserét, vagy bármi gyorsítót. Vagy dekor a farmra, nem kell jégszarvas 2. verzió vagy függöny rá. De pld ólakra ható dekor +1 állat, vagy valami.

nagymami2, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Igen, nekem is lenne egy csomó ötletem. Berakhatnának pl. egy kereket is, amin csak gyopáros dolgok vannak és minden nap lehetne pörgetni. Valamelyik nap írta valaki, hogy már a szezonra se fizet elő, mert gyopáros dolgokat ad és nem kell, mert nem tetszik neki a gyopár. Igy máris elveszítettek egy szezonos fizetős játékost.

14. -gyöngy-581

Sajnos nem elég a tudás, akarat is kell/kellene hozzá. Azt pedig sajnos mi nem tudunk adni nekik.

Swartsch, GA-BI-O-Farm és alex0824 kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Jó lenne ez az ajándék mennyiség... ha nyitva lenne kb 100. szintig a haladás...
    Mindenki választhat, milyen tempóban halad;) Ha újra kezdeném hasonlóan csinálnám;) Itt a megállással van a baj... Ha elérhető lenne 3 szotyidomb... :inlove:Te is belehúznál;)
    Azért ennél jobb ötleteink is lennének:inlove:

16. kukori80

Éppen hogy nem. Pont az elejére kellettek volna jobb nyeremények, hogy ösztönző legyen és mindenki megszeresse. Legyen ideje beletanulni és közben kapja a jó nyereményeket. Az senkit nem inspirál, hogy majd 2 év múlva lesz egy fél szotyidombja.
    Nagyon jól tudtad, hogy lesz megállás. Ha az előzőből nem tanultál, akkor most tanulsz, mert lehet, hogy tripla ideig fogsz állni, de lehet, hogy örökre. :D

Utoljára szerkesztett: 6.4.24
    Swartsch, Neni60, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  17. alex0824

Erre az egyre sem izgult rá a játékosok többsége, ezen még kettő pluszba nem segítene!
    Erre az egyre is kellene 1.5-3 év a teljes kiváltáshoz a többségnek. Na még kettő plusz 4-12 évnyi gyopáros játék eléréssel, agyrém lenne a játékosoknak, nem jutalom. Még jobban le.nák az egészet!
    Ide szintenként elérhető kisebb de mindenki számára hasznos jutalmak kellenének.

nagymami2, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Hát tudod függetlenül a szintemtől a számaidra amikkel az időtartamokat mutatod én is azt mondom, hogy agyrém.
    Elém tennék, mint újdonságot olyan gyorsan fordulnék ki a gyopiról, hogy csak na... Nekem még a 35. szint is soknak tűnik, pedig tudom, hogy nem lesz teljes a területem... Nem is lesz talán soha...

Swartsch, GA-BI-O-Farm és alex0824 kedveli ezt.
  19. alex0824

Azért lassú a gyopár fejlesztése mert az emberiség sokáig nem foglalkozott a számítástechnikával! Mert anno már nagyon régen is volt ember, aki kb, Krisztus előtt a 15 század környékén töltött le adatokat felhőből, kezdetleges tábla-gépre! Ő volt Mózes! És itt meg is állt a történet a Sínai-hegyen! kb 35 évszázadon keresztül mindenki hanyagolta a számtek fejlesztését.

kigyo51, nagymami2, Crispello és 3 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Azért felhőket dekorokat betehetnének +-ban:p
    Aztán adhatnának teret a játékosoknak8) Hogy egymás ******* nélkül játszhassanak... a saját kedvük szerint;)
    Itt bármi elő fordulhat... De jóval több ideje élvezem a szotyidomb használható részét! S ez jó;)