Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Ez a bővítés nekem egy hatalmas csalódás. Karcsiéknál alig lehet valamit megcsinálni, olyan magas szintre raktak mindent. Ha elérem a 35. szintet, azt hiszem, hogy itt a vége, fuss el véle. Az égvilágon semmi ösztönzőt nem találtam.

Swartsch, Sali~*.*, semmirevaló és 4 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Örülök az új szinteknek! Az 50. szintig cukorkázni fogok;) Hajrá mindenkinek:inlove:

-PANKU- és semmirevaló kedveli ezt.
  3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Nem lenne ez rossz, de az! Ha érkeztek volna megrendelők is pluszba még vagy 4-en!
    Ha azt nézem, hogy közel másfél év alatt gyűjtöttem a 28. szintig 382.00ATP-t és még nem vagyok a 35. szinten, akkor mellbevágó, hogy a 35.-50. szint között a meglévő megrendelőkkel 901.000Atp-t kell gyűjteni. Ez számomra azt jelenti, hogy kb 4-5 év alatt érhetem el az 50. szintet. Ráadásul a 35-50 szint között nem érkezett semmi szintekért járó egyéb jutalom, csak a napraforgódomb korlátozott felhasználású területeinek kiváltása maradt nevezzük jutalomnak. Ez pedig már sokkal rosszabb arányaiban mint, ami a 25. szintig is rossz volt! Azt hiszem bőven elég lesz nekem kb a fél szotyidomb is majd a 30. szinttel.
    Sikerült jobban elrontani azt, ami eddig sem volt a legjobb!

4. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Kicsit számolgattam. Az utolsó két szinthez 33 ill. 28 nap kellett. Az átalakító sokszor megviccelt, volt 2 olyan alkalom is, hogy "semmit se " kaptam a 3 db. 40 órásból. /atp-re gondoltam/.

Szóval látva a növekvő Atp szinteket, lazán gyopározással 2 év kell, mire teljes lesz a dombom, ha szerencsém lesz és kedvem is és aranyam is a termékekre, akkor másfél év alatt is meglehet az 50. szint.

A téren állók közül Karcsika végig velünk lesz, a megrendelők meg ugyanolyan smucigok lesznek, mint voltak.

Csak tudnám, mi szükség volt a leállásra!?

Swartsch, tavirózsa1, kukori80 és 4 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Némi csalódást én is érzek...:wuerg: Állatokra vártam...8)
    No de legalább teljes lehet a szotyidomb;) :inlove:
    Szia!

Azt gondolom ez a fejlesztés csak a számláló újraindítását hivatott lefedni... :music:
    Az a pár új dolog ami jött -persze szép... de nem óriási motiváció...:wuerg:
    2 év? :eek:o_O Én a következő bolondok napját már a kitisztított szotyidombon szeretném ünnepelni;)

Mi szükség volt a leállásra? Lövésem sincs... - talán nem akarák, hogy minden nekem tetsző akcióval éljek:pxDxDxD

-PANKU-, farmerSS és alex0824 kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szinte szó szerint azt írtad le amit én is érzek... Leszámítva azt, hogy kb egy héten belül elérem a 35. szinte
    Sőt még rosszabb...
    Azt hiszem én is megállok igaz a 35.-en, de ez már majdnem mindegy.
    Nekem ehhez sem kedvem, sem türelmem sem pénzem nincsen pumpáljon bele aranyat aki sietni akar. Nekem nem célom az 50. szint..

PS: Nagyon vártam ezt a hírt, de nagyon nagyot csalódtam is benne.

7. -Holdfeny-.

Szia!

Elrontani? :eek:o_O Nem azt kaptuk amit vártunk....
    Elindulhat újra a számláló... az a számláló aminek meg sem kellett volna állnia;)
    Aki akar játszik tovább;) :inlove:

-PANKU- és alex0824 kedveli ezt.
  8. alex0824

Gondolkodási időt kértek, hogy mit kezdjenek a területtel.
    :DxD
    Aztán most letudták szinte a semmivel a játékosok többségét kb 4-10 évre. Nem kell egy darabig a gyopárhoz nyúlniuk. Ezek szerint az állatok nem várhatóak az 50. szintig, vagy majd visszamenőleg berakják majd valamikor, de az is lehet, hogy soha nem lesznek és mivel a szotyidomb teljesen elérhető lett az erdővel és kerttel, már nem is kell azzal sem foglalkozniuk.
    Napi kb 2700 Atp-vel simán megteheted! Sok sikert, kitartás, és sok sok cukorka és társai akciót havonta a játékban.
    :)
    Ha sokat höbörgünk, talán beraknak pár új megrendelőt vagy csökkentik a meglévők érkezési idejét!

Swartsch, Goran, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Hamarosan eléred a 35. szintet.... aztán majd jönnek a következők;)
    Én továbbra is sietni fogok:inlove: Mert játszani jó:inlove:
    Csak csendben kérdezem... fáj az neked ha valaki költ a játékra? :music:
    Ha fizikai fájdalmat okozok ezzel a tettemmel komolyan mondom visszafogom a költekezésem....8)
    A következő bővítést 1 év múlva várom... előbb minek;) Addig kaptunk most feladatot...8)

-PANKU- kedveli ezt.
  10. kukori80

Szia. Szerintem ezzel a bővítéssel most veszítettek el egy csomó játékost. Nincs időm még 2 évig itt vacakolni pár kis területért. Az időm többet ér. Több megrendelő kellene, vagy adjanak több pontot. Minden szinten kellene valami ajándék. Több UH kellene, vagy azt is lehessen ismételni valamiért. A 35. szinten kell az a pár kocka, mert már megvan, hogy mit fogok odarakni. Addig elevickélek és ha nem változtatnak addig, akkor elfelejtem a Gyopárt.

Swartsch, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  11. Goran

Goran Fórum bárója

Én már vártam a frissítést, vagy valamit, mert az elmúlt fél évben nem igazán foglalkoztam a területtel, na hát ma megkaptam >:( Úgy látom nemhogy nem fogok gyorsítani az eddigi lassú tempón, hanem inkább még visszaveszek. 29-es szinten vagyok, cél nyárig a 30, utána esetleg felnézek hetente egyszer, csak a nosztalgia kedvéért. Számomra nem rontották el az élményt, hanem inkább megszűntették :wuerg:

hali911, Sali~*.*, tavirózsa1 és 4 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én pedig továbbra sem sietek utánad, szíved joga, hogy miből és mire költesz, de én nem követem a példádat, mert az meg az én jogom.
    A játékra fordított időmmel is én szeretnék gazdálkodni továbbra is.
    Ez egy nagyon szép és találó megjegyzés. Ha tehetném tripla lájkot adnék rá :)

13. -Holdfeny-.

A gond az, hogy még 10 szotyidombot tele tudnék pakolni a meglévő kacatokkal:oops: s igazából szerintem nálad sem sokkal jobb a helyzet....:music: Persze jön majd még jobb dekor, több fa, állat...8) Hely meg kell!

Simán azt gondolom, hogy megeszem a kalapom, ha végleg abbahagyjátok... sőt akkor is ha 10 szinttel megelőzlek :p

-PANKU- és tompaker kedveli ezt.
  14. alex0824

Van egy kis gyomorgörcsöm, de nem hiszem, hogy a játék vagy miattad, inkább túlfaltam magam. De azt hiszem semmi rosszat nem kívántam neked a célod eléréséhez! Ha akarod tartani azt az Atp mennyiséget amit írtam neked , akkor szükséged lesz az akciókra. Ha rosszat akartam volna vagy zavarna a dolog, akkor azt írtam volna, hogy remélem ritkábban lesznek akciók mint eddig és valószínű mindenkit lehülyéztem volna kivétel nélkül, aki továbbra is költeni akarna a gyopárra. De nem írtam ilyet, igaz?
    :)

Swartsch, farmerSS, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  15. kukori80

Jajj, már megint nem érted. Nem a kacatok beadásával van a gond, hanem a motivációval. Ezzel a bővítéssel ugyanazt csinálták, mint a farmon a 300. szinttel. Berakták, aztán dolgozz évekig a semmiért. Nekem nem ér meg a szotyi ennyi időt.

Swartsch, Sali~*.*, semmirevaló és 5 más kedveli ezt.
  16. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Gondolkodom, tehát vagyok !!!xDxDxD

Lesznek itt majd állatok, de előbb el kell érni az 50. szintet, megszerezni-felszabadítani a területeket és utána szerintem megnyitják az ólast is egy újabb farmos domb-mézesmadzaggal és kezdhetünk mindent előről.

Mindegy! Pár perce megvettem a gyopi-munkásokat + termelést segítő helyet. A farmon úgy sincs semmi-sok meló, a dombra meg tudnék még kirakni porosodó xxl szupereket.

17. -Holdfeny-.

Soha nem kérem, hogy loholj utánam:music: Te érzed szükségét folyton hangsúlyozni hogy sietek:oops:
    Játszani jó:inlove:
    De értem...:music: A 300. szint még baromi messze van... - Mindig csak a következővel foglalkozom;) S amíg az elérhető távolságba van addig számomra nincs gond;) Emlékszel mikor bejöttek a tenyész állatok? húúúúú de kiszámoltuk mennyi meló.... mire arany állat lesz... most meg több száz van a menüben belőlük8)

-PANKU- kedveli ezt.
  18. alex0824

Elvagyok az erdővel, mert tetszik a grafikája, a haladás már kevésbé érdekel, mert engem nem motivál annyira a szotyidomb mint másokat. A Tp haladás egy teljesen értelmetlen dolog már a farmon. A tölgyesből már lebontottam a dekorokat és mamutokat tettem ki, a többi területen még a tp-t támogató dolgok vannak kint mert nem tudom mit kezdjek a játékkal, merre induljak el a továbbiakban, így , hogy nem motivál már a sehová sem vezető tp gyűjtögetés.

Swartsch, Sali~*.*, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Én is megújítottam a lejárt munkásokat:inlove:
    Viszont a bővítéshez vehető csomagok kiverték a biztosítékomat... - ja ja tudom nem kell rá költeni:oops:
    Lazíts egy kicsit;) Esetleg tornázz!:inlove:

2700 ATP NAPONTA? Még nem tudom, hogy fog összejönni... Cukorka kell hozzá... :music: Holnap meg veszítek 30 cukorkát... mert ilyen drágán nekem sem kell, ahogy a csomagokban van...:wuerg:

-PANKU- kedveli ezt.
  20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Nálam az utolsó 3 szint, 02.09. ,03.09. , 04.10.
    Szerencsés vagy, hogy csak 2* kaptál olyasmit, amire nem volt szükséged. Nálam folyamatosan ment 3*40 órás átalakító
    és elég sokszor kaptam olyasmit, amit nem szerettem volna. Volt termelés segítő előfizetése azt már lemondtam
    és 30 napos munkások, az még tart 2 hétig.
    Most elnéztem ezeket az új csomagokat, nincs kétségem a felől, hogy legalább 1 játékos élni fog a vásárlások lehetőségével
    csakhogy mi van a többi játékossal? Talán előbb motiválni kéne a játékosokat, aztán bedobni ilyen csomagokat.
    Na most itt nem arra gondolok, hogy a 35 szintről cirka másfél -két év múlva elérem az 50. szintet.
    Egész szép mennyiségű műkertész jelvényt sikerült gyártanom, mióta a megrendelőket nem kell kiszolgálni.
    Úgy voltam, ha nem jön fejlesztés nem fogok a kardomba dőlni, ha jön akkor majd csak jobb lesz.
    Hát sikerült az érdeklődésemet negatív irányba terelni, úgy látom itt is-ott is.
    Pedig hát szerettem ezt a játékot, nem véletlen játszom vele olyan régen, de kiírtják belőlem a maradék kis érdeklődést
    motivációt is.
    Itt is mint a farmon, behozták a lehetetlent. A farmon is ment a szintlépő csomag és egyebek, szerintem már nagyon sok játékost az sem érdekel, hiszen feneketlen kút az egész.
    Hajrá BP csak így tovább!

Utoljára szerkesztett: 24.4.24
    Spanlotus776367, Swartsch, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.