Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Működik a Tp csík....
    A téren állók nálam nem akarnak felkiáltó jelre váltani... De elfogadják a teljesítést;) 13.50 körül lett aktív;)

-PANKU- és Swartsch kedveli ezt.
  2. kosagi

kosagi Fórum mestere

Sziasztok! Változtak esetleg a szintlépéshez szükséges ATP ponthatárok? Emlékeim szerint úgy 2000 kellett volna még a 30. szintig, erre most nézem, több, mint 5e kell még úgy, hogy teljesítettem a szamár 32. feladatát, ami adott 1500 ATP-t.

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérlek, hozz egy Segítségkérő topikba Farm nevet és Farm ID-t, hogy utánanézhessünk a jelzésednek.
    A 30. szint eléréséhez 449.440 ATP szükséges az ismertető alapján, a 29. szintről a 30. szintre lépéshez 42.000 ATP-t kell szerezni.
    Várlak a megfelelő topikban az ellenőrzéshez.

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Mint írtam korábban, megcsináltam a kunyerálókat. Anno szépen ment a dolog a gyopáros 27. szintig, aztán jött egy szünet mert a tovább haladás lehetősége a kunyisoknál a 28. szint elérése volt. Na jött a 28. szint és nekiálltam folytatni őket. Meg is lettek, amíg most engedte a szintem. De azzal, hogy most velük foglalkoztam, az erdőben felborult a rend. Hiába ültetem azokat amiket eddig, valahogy nincs elegendő fám sosem, hogy folyamatos legyen az ültetés, használok gyorsítókat is és még így sem értem utol magam. Egyszerűen lassan áll helyre a rend. Ráadásul a megrendelők is kihasználják a helyzetet, azaz akadályoznak a haladásban. Eddig Fedorral nem volt bajom szinte mindig fatermést kért, ezt úgy értem, hogy a 4 beadandó dologból, 2 fatermés volt, egy felröpi, és egy rózsa. Na most két gyopáros növény és egy fatermés a felröpin kívül, és az egyik növény nem rózsa. Scarlet pedig kér olyan termést is, amit nagyon jól tudja, hogy még most, amíg nem áll helyre a rend nem tudok neki adni. Egyszerűen nincs még annyi faanyagom folyamatosan, ami mindenre elég lenne. Ilyen problémám nem volt, csak mióta a kunyerálókat szolgáltam ki. Szóval amit nyertem rajtuk, azt most úgy látni többszörösen veszítem el. Na nem panasznak szánom, csak most ez a helyzet.
    Az UH-t meg már nem is akarom megérteni! Azt ad amit akar, nem látok benne semmi de semmi logikát. Ami előfordulhat változat, az elő is fordul, mindegy mit hogyan. A fatermés tárolom folyamatosan telve, muszáj vagyok jelvényeket csinálni, mert a faanyaghoz ültetett fák terméseit nem annyira akarják a megrendelők. Na erre írtam, hogy szét vagyok esve. Tetszett a rend, az átláthatóság, a kiszámíthatóság és a megrendelők nagyvonalú hozzáállása pajtámhoz. Na most az biztos, hogy nem fogok a játékon agyalni, taktikázni, hogyan hozzam helyre a dolgot, veszek majd gyorsítókat, meg ezt azt, és így egyszerűbben valahogy megoldom. Elég nekem napközben agyilag tornázni, nem azért jövök ide, hogy itt még folytassam.
    :)

Swartsch, Netudki50, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm, már értem, sajnos ez máskor is előfordul, nem is kell hozzá a két feladatfutár sem. Simán is tud felfordulás lenni, ha az egyik, másik vagy a harmadik megjelenik és olyant kér amiből nincs sok kint a területen, vagy olyan termésszámot amitől hanyatt vágom magam esetleg mindhárman ugyanazt a termést kérik..... ilyenkor szoktam én is előkapni bármit ami segít rajtam. Nálam a növényekből is sokkal több az amiből kérni tudnak, de ott könnyebben boldogulok, mint az erdőben.
    Sok sikert a rendrakáshoz :)

Swartsch, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  6. alex0824

Most még cukorkát sem merek használni, mert azzal sem volt eddig gondom, de mostanában ha visszahívtam valakit, akkor volt, hogy megbántam.
    :)

7. -Holdfeny-.

Elfogadják a cukorkát a megrendelők... s a kérésük teljesítésére adnak időt;) 8-16 óra alatt meg bármilyen kívánság teljesíthető;)

-PANKU- és Swartsch kedveli ezt.
  8. alex0824

Hiába ha nem tudok annyi faanyagot letermelni a különböző kívánságaikhoz 8-16 óra alatt!!!
    Eleve a faanyagot le kell gyártanom ha éppen nincs készleten (a faanyagért még be kell várnom még a fa vágható, ami pld bükk esetében nem 1 óra a kezdetektől), ez általában 8 óra, ha éppen mást is gyártok és 1 rekeszem szabad, majd le kell gyártanom a kívánt fákat vagy növényeket, ez pld 18 elültetendő gomba esetében 3 óra, 3 rekeszben, ez már 11óra, plusz a gomba érésideje 4 óra, ez már 15 óra. Ez már ugye majdnem duplája a 8 órának. És ez még csak egy tétel a kívánságok közül, mert ha más növényt is kérnek, akkor az még plusz idő. Persze gyorsítóval menne a dolog. Ezért írtam, hogy gyorsításra van szükségem. De alap nem tudom kiszolgálni maradéktalanul a megrendelőket és a felröpikről ne is beszéljünk, azok vagy meglesznek vagy sem, mert nem fogok arra farmaranyat áldozni.
    Ne abból indulj ki, hogy gyorsítókkal kell mindent megoldani a gyopáron, mert persze úgy benne van a pakliban, hogy bárki, bármikor kiszolgálható másodjára és harmadjára is. És mint említettem a feje tetején áll nálam a rend jelenleg, nincs összhang, tehát nincs a pajtámban felhalmozott dolog amit pont kérnének másodjára.

Swartsch, GA-BI-O-Farm, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Már én is sokszor megbántam azt, hogy visszahívtam cukorral a megrendelőt és pont ugyanúgy jártam mint amit leírtál ....
    A teljesítésmenete is hasonló volt, mint nálad..... Farmaranyat felröpiért soha sem adok..

éppen tegnap előtt sikerült tarvágást csinálnom az erdőben és a kieső fatermések bizony hiányoznak.. A felröpiket sem adta úgy. A tuskók pedig elmentek a fák újratelepítésére. Szóval átérzem a bajodat.

10. -Holdfeny-.

Hát igen... azok az ördögi részletek:wuerg:

Faanyaggal nincs gondom... :music: de vissza kell zökkenni a régi rutinba;) S igen gyorsítás az fontos... mert anélkül nehéz a cukorkázás8)

-PANKU- és alex0824 kedveli ezt.
  11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Reggel kész lesznek a piaci kofák, Fedort kell még kiszolgálnom és utána kb. 1 évig be se kell dugni oda az orrocskámat. :D
    Örömmel látom, hogy Alicénál javítva lett az Északi erdő I-7. feloldása és helyette I-6. kell. Így még azt is meg tudom csinálni.

Viszont találtam egy elírást Alicénél. Az ismertetőben az van, hogy 8 szabadon választható megbízó teljesítése, Alicénél meg az van írva, hogy 8 Fedor teljesítése.

Utoljára szerkesztett: 25.4.24
    Swartsch, alex0824, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  12. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Tarvágás!!! Közel 2 hónapja nem voltak segédek alkalmazva a gyopin, és ma délután újból tanulni kellett szinte a használatát.
    A teljes kitörléstől én is félek, mivel már 2x nálam is beütött a krach.
    Cukorkás visszahívás max. hétvégén vagy betegszabin, amikor tényleg gépközelbe tudok kerülni. Sima hétköznapokon erre nincs kapacitás a munka és család mellett.

13. -gyöngy-581

Hát igen a tarvágás nálam is most harmadszor ütött be, de én voltam az oka, kapkodtam és nem vettem észre a pipát amit a rendszer visszarakott.
    A cukorkaosztásban is igazad van, én is kb ezt csinálom, ha megtehetem :)

14. -Holdfeny-.

50 aranyat én sem... De vannak esetek amikor 20-22 aranyért kiváltható a felreppenő;) Viszont, hogy ez mitől változik arra még nem jöttem rá:oops:

-PANKU-, Swartsch és alex0824 kedveli ezt.
  15. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Ez most komoly? Minek kell látnom és görgetnem azokat a növényeket, amiket még nem értem el.
    A gomba a legutolsó, ez vicc:(
    Egyszer felfújom az agyam, és bezárom örökre ezt a sok baromságot.... Tényleg nagyon el tudják venni az ember kedvét a játéktól.
    Miért kell bonyolítani, ami nem az?
    A farmon sem látom mi lesz a 270. akárhányadik szinten

Swartsch, zamenik, farmerSS és 5 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Nálam a sor végén vannak az új kiváltatlan növények:music: Kliensben játszom8)

-PANKU- és alex0824 kedveli ezt.
  17. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Eddig nekem is úgy volt, most vettem észre hogy más. Valószínű ma változott. Egyik helyen mutatta hogy van ültetni való gombám, a másikon csak később vettem észre, hogy görgetni kell....
    Ennyi a történet
    Megoldottam, kiemeltem ami kell, aztán varrhatnak rá gombot

Utoljára szerkesztett: 25.4.24
    Swartsch, zsanka0606, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  18. kosagi

kosagi Fórum mestere

Köszönöm, megyek oda.

19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönjük a jelzést, pontosítjuk az Ismertetőt.

Swartsch, kukori80, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  20. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Én hiányolom, hogy nem több sorban jelennek meg a növények hanem oldalra kell görgetni. Nálam szürke a kis háromszög amivel több sorossá tehetném a vetőtáblát. :(

Swartsch, Sali~*.*, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.