Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. damien

damien Haladó

Eddig is ott voltak 50.-ig.

2. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Bocsi, a tapasztalatomat írtam le erről a nem is tudom minek nevezzem akármiről mert csak bosszuság van vele még a rendes játékot is gallyra vágták vele, ami időig pörgött most sokszor lefagy. de kösszi a tanácsot.

3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Van ott más is, tehát körültekintően kell kiválasztanunk és beadni.
    Az Arborista jelvények is különböző szintűek, bár még van mit kiváltani azért csak óvatosan.:)

Sali~*.*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ohh akkor figyelmetlen voltam:wuerg:
    ÓÓÓÓ még az első szintűből is rengeteg kell...:music: most éppen 10 kellene a cseresznye sor kipipálásához...:music:

5. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Tényleg már csak ez hiányzott! >:(>:(-.--.-:wuerg::wuerg:
    Hiba az eventben, hiba a gyopárosvölgyben.

Csak győzzük majd beváltani a sok bónuszkódot. Az a minimum, hogy a javítások után adjanak TÖBB bónuszkódot is, mert a játékosok türelmével így visszaélni több, mint veszélyes a BP kasszájára nézve.

6. Puszpang

Puszpang Rutinos

Szia! Szintén így jártam >:(

juliannakoczkas és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

A tenyésztés se jó, magam számolom vissza a perceket és amikor úgy gondolom, hogy letelt, akkor aratok és megad mindent.

8. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Az én is tapasztaltam, hogy idő számolásában gondok van. Nekem 100%-os bónuszom ment el. Beléptem, a növényből még 1 perc volt hátra, a bónuszból meg 3 perc. F5 frissítést csináltam. A növény maradt 1 perc, a bónuszom meg huss eltűnt. Nem volt nagy baj, csak épp azért trágyáztam, hogy még elérjem a bónuszt. :(

És a százalékos bónuszokat sem árt figyelni. Csak úgy érzésre, de szerintem nem mindig "számolódik"

Csak, hogy ne legyen off, gyűlik a barack- és meggyfa. Még nem tudom, hogy a raktárat bővítsem, vagy a fenyőre menjek rá?

9. -Holdfeny-.

:music: Bónuszkód Atp-vel;) Jöjjön csak;)

10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Na nekem semmi féle bónuszkódot ne adjanak, csak egy normális játékot.
    Ha kell a pénzünk ez elvárható, ha nem tudják teljesíteni, húzzák le a rolót.

11. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Én nem kívánom, hogy húzzák le a rolót.

Ha hibáznak, javítsák mielőbb és adjanak "vígaszdíjat".

Persze, jobb lenne, ha nem lenne hiba, de a játék bezárását nem szeretném. Akinek teljesen elfogy a türelme, saját döntése, hogy abbahagyja-e vagy sem. A játékot nagyon sokan gyászolnák, ha megszűnne.

PalMa, maszilva, -ágianyu33- és 9 más kedveli ezt.
  12. mnkm

mnkm Fórum mestere

Személy szerint nagyon örülök ennek a területnek és köszönöm szépen a modik részletes leírását is.:inlove:

PalMa kedveli ezt.
  13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Hidd el Zsu, nekem is ez a játék az egyetlen kikapcsolódásom. Viszont pont elég a való életben történő dolgokon mérgelődni.
    Játszani azért játszik az ember, hogy kikapcsolódjon. Most meg feszt az figyeljem, mit hogyan számol, jól számol e?
    Azért a fejükhöz kaphatnának a játékmesterek, idelöknek egy ki se fejlesztett játékot a játékba, biz ég én megpróbáltam
    pozitívan hozzá állni, a türelmem és az elkeseredésem véges.:oops::cry:

kovacstne, zsona416, Anulu73 és 3 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Igazad van... 8)
    De dolgoznak a háttérben...:music: Mondjuk nem ártana némi tájékoztatás..:music:

15. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Elhiszem és meg is értem.
    Nem véletlenül kerestem (és találtam is) más jellegű kikapcsolódást. A játékom már csak vegetált az utóbbi időben.

Most egy kis színt vitt bele ez az új rész. Felpezsdült a fórum, a régi szép időket idézte a tapasztalatmegosztás, a türelmes tanítgatás, az új iránti nyitottság. Örömmel olvastam, ki mit és hogyan csinál. Szóval jó volt itt lenni újra.

De éppen tegnap fogalmaztam meg magamnak, hogy azt, amit ebben a pár napban végig csináltam (hozzávaló készítés, fa készítés, fa aratás, jelvény készítés, hozzávaló készítés blablabla) nem szeretném hosszú távon csinálni. Eventként még csak-csak elmenne (inkább ilyet, mint az általam utált mini játékok közül bármit), de hogy én ezt ezentúl minden nap csináljam, na azt már nem.
    A véges raktárkapacitás miatt az egészet kényszernek érzem.

Nem játszhatok úgy, ahogy én szeretnék. Úgy pedig nem akarok, ahogy ők szeretnék, hogy én játsszak.

Azt a célt tűztem ki magamnak, hogy kiváltom a negyedik fát és marad a napi 1-2 belépés. És még ezt is sikerült elrontaniuk azzal, hogy egy szinttel visszadobtak. xD

PalMa, kovacstne, maszilva és 15 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Nekem is tetszik... , vissza adta a játék varázsát!:inlove:

17. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Ma döntöttem én is ugyanígy. A meggy összes bónuszának kiváltásával már csak ezt a fajta fát szeretném zömmel kint tartani egészen addig, amíg ettől jobb nem lesz kinemesítve. Ehhez viszont naponta tényleg elég párszor belépni. A 3x 100 ATP-k is nagyon szerencsefüggők lettek, néha már annak is örülök, ha legalább 1 db. 100-ast megkapok.

18. -Holdfeny-.

Én elhibáztam... a barackot csináltam meg teljesen... :music: A meggy jobb lett volna...;) No de majd ezután... - elméletileg péntekre kiváltom az oda tartozó rúnákat is... Bár a bükk fa is jön... ha csak nem maradnak ezek az óriási szintlépcsők... most 3365 pont kell a 7. szintig...:music:

19. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

én reggel a 7. szint elején voltam, most vissza rakott a 6. szint elejére, de érdekes lesz, mert a 7. szinten kapott új megrendelőt, a Scarlett kofát itt hagyta, a számlálója számolja a hátra maradó időt. ma már nem aratom le, reggel meg meglátom, mi lesz

-gyöngy-581, farmerSS és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Bennem az fogalmazódott meg, hogy " dolgozom" és nincs semmim. Az, hogy szintet lépjek, és esetleg legyenek fáim, amiket el kell három aratás után tüntetni, számomra nem szimpatikus. Lehet, hogy nem látom még a játék lényegét, de amit látok, az nem kell. Akinek tetszik, jó szórakozást, de én a néha körülnézek kategóriába fogok tartozni.