Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Akkor kapkod magadat és töltsed meg, ha sietős a dolgod :D

alex0824, Swartsch, Sziszi1950 és 2 más kedveli ezt.
  2. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

gratulálok a szintlépéshez, jól belehúztál megint, nekem még 25 ezer TP kell, ennyivel vagy gyorsabb nálam :)) nem írom azt, hogy én ráérek, mert sietnék én, de hát nekem ennyire futja :)) de majd eccer én is megtanulom, hogy kell, lehet addig taktikát váltok és azt fogom mondani, én nem sietek sehova.

alex0824, Swartsch, -Holdfeny-. és 3 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm szépen a gratulációt;)

Ez a szint lassabb lesz... A téren állók nem segítenek... :wuerg: A cukorka azt gondolom kitart még...8)
    Sietni nem kell.... csak játszani Őszintén a saját kedvedre :inlove: Minden más nem fontos;)

-PANKU-, alex0824 és Bokalmgazda kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Elkezdtem újra ezt a szutykos gyopárt, kicsit hiányzott.:D De csak nagyon lagymatagon csinálom, amikor eszembe jut, akkor ültetek. Nem érdekel, ha nem tudok 40 órást indítani, indítok 24 órást. Nem érdekel, ha nem tudok valakit kiszolgálni és nem hívok vissza senkit. Így most tetszik az egész.:) Igaz, hogy nem nagyon haladok,:D de sebaj, viszont nem idegesít és ez a lényeg. :)

5. -Holdfeny-.

De jó újra látni;)
    Én rohantam a semmiért ami a 37. szinten vártxDxDxD Ballagok tovább;)

-PANKU-, alex0824 és kukori80 kedveli ezt.
  6. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

A gyopár nálam is a legvége lett. Nincs gyorsítás, nincs vásárlás, tartom magam ahhoz, amihez a drága BP is.
    Vártam a kárpótlásra, de még csak egy nyamvadt hajtasst se dobtak oda a játékosoknak.
    Ha ennyire becsülnek, én is ennyire.
    A 40 egyszer valamikor majd meglesz és büszke leszek arra a kis területre, mert elmondhatom, hogy semmibe se került.

jófarmerlány, Sali~*.*, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Szia. Azon csodálkozok, hogy nem adtak kárpótlást. Ahogy olvastam, napokig nem jöttek a felrepik. Ilyen alapon hogy várják el, hogy erre fizessen is valaki? Mert ahhoz adni is kellene. Engem már egyáltalán nem érdekel a gyopár, de nem gondoltam volna és hiányzott a szöszmögés rajta. :D Csinálgatom amikor eszembe jut és így most jó. Már nem hajt semmi, nem akarok gyorsan elérni sehova, csak játszok.

alex0824, Sali~*.*, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Megtette helyetük az UH ma délután kaptam tőle belőle eleget, + 800 ATP-t is... Nem örültem neki túlzottan, de majd csak túlélem valahogyan, legfeljebb egy picit még vakarom az ibexet, nem nagy gáz :D
    Szia itt is :)
    Örülök neki, hogy nem vagyok egyedül ezzel a gondolatattal.

9. kukori80

Sokat gondolkodtam rajta, hogy amit nem szeretek, az mégis miért hiányzik. :D:D De valamiért hiányzott. Teljesen lebutítottam az egészet, csak barack és fenyő van, a meggyet is leszedtem, kíváncsi voltam, hogyha nincs meggy, akkor kérik-e. De nem kérte azóta senki. 2 fával nincs nagy gond. A növénynél a területet se váltottam ki. Karcsiék se érdekelnek ezután.

alex0824, GA-BI-O-Farm, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Miért?
    Ez nagyon jó kérdés :) Ezen már én is gondolkodtam, hogy mi a fenének csinálom amikor nem szeretem túlzottan? Arra a döntésre jutottam, hogy szeretek játszani akármivel ami ideköt a farmhoz... Talán unalom űzőnek jön a gyopár, talán valami pótlék amit a farmtól már nem kapok meg? Nem tudom, nem vagyok benne biztos, talán egy picit mindegyikből.. Ja és talán még a megszokás is közrejátszik benne :)

11. kukori80

Igen. Nekem az jutott eszembe, hogy amikor van időm és nincs mit csinálni a farmon, akkor ráérek ezzel is foglalkozni. Nevezhetjük unaloműzésnek is, vagy valami ilyesminek. De miután már nincs célom vele, így már sokkal lazábban tudom kezelni és sokkal élvezhetőbb lett. Még a végén megszeretem. :D:D:D:D:D

alex0824, Sali~*.*, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

Megkell állapítanom, a játék részévé vált a Gyopár... Komolyan remélem soha nem jut arra a sorsra mint a mesterségek völgye, ahova nagyon ritkán lépek be...:music:
    A 37. egy állatira unalmas szint lesz... ráadásul hosszú is, mert nincs a téren állók támogatása:wuerg:

-PANKU- és alex0824 kedveli ezt.
  13. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Még mindig a 29. szint elején járok, száguldok mint a papucsállatka. Már csak kb 38.000 ATP-re van szükségem. Csodára nem várok, hogy ez gyorsan meglegyen.
    :)
    Én sem kaptam meg a várva várt 40.000ATP-t a topikból történő felszívódásomért cserébe. Ezek szerint akarják, hogy maradjak még, ez nagyon jó érzés!
    :oops::D
    Na erről írtam régebben. Nincs elvárás, magam felé támasztott követelmény, sőt más felé sincs elvárás és máris sokkal elviselhetőbb a dolog. Tudni kell határozottan nemet mondani arra, ami nem tetszetős. Baromi jó érzés és a stresszt is csökkenti egy jó erős határozott nem.
    De azért a nincs elvárásom, mert nem érdekel a haladásom, és a nincs magam felé támasztott elvárás, az nem ugyanaz mint a megszerettem vagy meg fogom szeretni. Maradjunk abban, hogy spontán csak a saját kezedbe vetted a szórakozásod kizárólagos irányítását. Ez pedig hidd el a legtutibb dolog, amit tehetsz.
    :D
    Miért? Volt hiba? Én nem tapasztaltam! Szerintem minden megfelelően működött. A játék azt csinálta amire beállították, most is megfelelően a beállítások szerint működik.
    xD
    Nálam megtáltosodott 3x 32 órás adott 600ATP-t. Most nagyon boldog vagyok, egyre közelebb a 30.
    Nagy cucc, a 29 is pont ilyen!

14. -gyöngy-581

Szia Alex!
    Belehúzol és megelőzöl? Gyere csak tárt karokkal várlak. Egyébként gratula a nyitásaidhoz, megemberelte magát az UH-d :D
    Nálam ez az elhajlás az utóbbi időben szokatlan volt, ezért is írtam meg. Sorozatban kaptam eddig az 1200 ATP-t.
    Szerintem az összes ilyen, hosszú és unalmas, csak szöszmötölésre való :)

15. -Holdfeny-.

Hm... Topik nemlátogatásért is járhat kompenzáció...:music: Hogy mik vannak?????
    Megfelelően működik... Jah... ;)
    Gereblye még mindig kevés... de már azért néha jön... De olyan szinten hat a tabletta... hogy tegnap csak 1000 Atp jött össze:oops:
    De pl nem vettem a szívemre... sez valóban jó:inlove:

-PANKU-, jófarmerlány, zali1111 és 2 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Jóóó reggelt.
    Szia. Ez igaz, de amikor van egy célod, akkor szeretnéd minél előbb megkaparintani. Nekem ez a 35. szint volt. Elértem és meg is változtattam a játékomat, mert már nem hajt semmi. Csak csinálgatom kedvem szerint. Már nem mérgelődök, ha az Uh mást ad, vagy ha nem tudom kiszolgálni a megrendelőt. Minden felesleges fát és növény magját beadtam az UH-ba, hogy ne is lássam. :D 2 fával és 2 növénnyel elég egyszerű játszani, nem kell sok mindenre figyelni. Ez való nekem. :D Már nem lesem a csíkot sem, majd elérek a végére, amikor elérek.
    Ma viszont a növényes résznél elég sok hiba volt, csak félig tudtam elültetni a növényt, valamiért nem volt hajlandó a többit elültetni.
    Most meg nem tudtam leszedni, mert csak pörgött a virág.

Sali~*.*, zali1111, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia kukoi!
    Sajnos ez nem csak a gyopáron lévő hiba, engem most dobott ki a farm. Nem mentette el a már kirakott és mozdíthatatlannak hitt darabokat a kirakóba, nem tudok a malomba belépni, és még folytathatnám a sort tovább. A Valdi most úgy hiányzott ide a játékba, mint a tyúknak a kés és a forró víz. De nem morgok, mert kapok a fejemre, hogy rossz topikba írtam le.

18. kukori80

Szia gyöngy. Eddig nem vettem észre máshol hibát, igaz most jöttem csak aratni. Viszont azóta már engem is kétszer kidobott. Akkor ez nem gyopár hiba, hanem általános.

jófarmerlány, Sali~*.*, zali1111 és 4 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

De jó hír legalább is nekem a gyopáron gond nélkül arattam-vettem... nálam ott nem jelentkezett hiba.

20. -Holdfeny-.

3 frissítés között én is gond nélkül learattam... 8)De működik a tabletta...xDxDxD

-PANKU- és zali1111 kedveli ezt.