Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

A trágyadomb is hasznos;) De nullázásnál semmit sem ér...:oops:
    Pazarolni? inkább átváltani lehet a farmos javakat... Van értékes kitehető.... van 2 jó felhő... és a szotyidomb...
    Meg kell érte dolgozni;)

Sauvage, kutyaszálló és feki13 kedveli ezt.
  2. feki13

feki13 Fórum veteránja

Szia :)

Nem is megoldást szerettem volna kérni vagy más döntésére hagyatkozni, de miután egyöntetűnek tűnik a dolog, hogy biza ez azért annyira nem jó cucc mint írják, akkor persze, hogy félve költeném el a 2500 csillagomat, nekem nem állnak halomban a csillagjaim sajnos. Csak ezért vacillálok a kiváltásán, az idő mindegy mert játszom a játékkal tehát akkor ezzel is, de így hogy ennyibe kerül és nem is túl fain...hát nem tudom még mindig :(

Szia Toma! :)
    Imádom az összeszedett írásaidat! Na itt a következő pont ami megint elriaszt, túl sok extrát nem ad, de emészti a pajtát, ami azért baj mert az én pajtám inkább egy ősrégi góréra hasonlít, amiben egy két száraz cső kukorica van :D Lehet tényleg a legjobb döntés az lesz, ha még türelmes leszek egy kicsit, gondolkozom mit merre tovább, de mivel a változás is kell, plusz azok a nyeremények elérhető szinten vannak, valszeg a kiváltás is meg fog történni. Bár azon agyalok, hogy az ősszel érkező nagy frissítés vajon csillagba fog e kerülni? Ha igen jó nagy bajban leszek :oops:
    Nincs még kiváltva se minden terület a dekoroknak, hisz nincs annyi dekorom, hogy tele rakjam, ezért sem váltom ki előre feleslegesen a dolgokat.
    Nem is édes az a gyümölcs amiért nem kell megharcolni :D
    Elolvasom ismét a gyopáros ismertetőt aztán bolyongok tovább a döntéseim között :)

3. -Holdfeny-.

sok csillagot kér belépőnek:music: S ha nem érzel rá a logikájára... akkor savanyúan haladsz előre az elérendő célok felé...8)
    Nekünk vol már 2* kis számláló megállító időszak... Hogy őszinte legyek a következőnél kihasználom pihenésre.... az időt;)
    Összességében a napraforgó dombon meg lehet termelni azt amit igényel a farmról....
    Jó jó addig el kell jutni;)
    Ősszel érkező nagy frissítés...:wuerg: Hm a csillag vonzatára nem is gondoltam....8):wuerg:
    Lehet várnod kellene... :music:- Bár addig simán elérnél a 10. szintre ahol lenne egy jó dekorod és egy 1000%-ot adó felhőd.... 8)
    Csillag meg gyűlik.... :p

Sauvage kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mai meglepetésem a megrendelőktől:

Soha rosszabbat ne kapjak :D:D

vihence, Sauvage, Bokalmgazda és 3 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Mostanság többször felbukkan a cukorka az ajándékok között:inlove: s a fákböl is az értékesebbek közül hoznak a megrendelők!8) Tetszik ez a változás.... Maradjon igy;)

Sauvage és cskati01 kedveli ezt.
  6. Anika_9_

Anika_9_ Fórumelemző

sziasztok.

Tippeket szeretnék kérni, hogy hogyan tudnék gyorsabban haladni a gyopárral?
    Csinálom ahogy tudom a megrendelőket, de hát na lassan haladok.
    Kérlek aki tud valami jó haladási stratégiát megirná nekem?
    Olvasgattam utána, elég kezdő vagyok.

Köszönöm szépen előre is.

Sauvage és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Szia! Az újrahasznosító tud segíteni;) Bár eléggé változatos az amit kapunk belőle.... de gyakran ad Atp-t is;)

Anika_9_, Sauvage és Bokalmgazda kedveli ezt.
  8. Anika_9_

Anika_9_ Fórumelemző

Köszönöm :)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

Napok óta alig ültetek növényt....:oops: - mert tele a raktár... és a jelvény tároló is.... a megrendelőknek mindig van miből vinni... :music:
    Naponta max 1 területnyi növény...8) viszont nem ad túl sok felreppenőt....:oops:
    Keresem az egyensúlyt... pakolom a jelvényeket az átalakítóba.... a zöld csík is araszol.... de mégis úgy érzem, semmi sem történik:oops:

Bokalmgazda kedveli ezt.
  10. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Elértem a 31. szintet, tudok szibériai vörösfenyőt készíteni ami 2 gyümölcsszedőt igényel. Ennek nagyon örülök mert nem volt szívem törölni gyümölcsszedőt viszont 135 darab volt belőle, mindig majdnem tele volt az Egyéb raktáram. Most már fogyogat szépen, egyre több lesz a helyem. Persze ha elolvastam volna, hogy melyik fához mi kell majd, akkor most nem lenne nekem újdonság.

Othep és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Gratulálok! Szép fa amit elértél! :inlove:

Othep és varga1234 kedveli ezt.
  12. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sziasztok! El értem a 35. szintet. Az alpesi kertben fel oldottam a jelvényekkel a területet, de Füles Karcsi nem oldja fel. Mi lehet a probléma? Köszönöm a választ!

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Farmnév és ID híján csak tippelek.
    Nem a megfelelő földcsíkot oldottad fel, ami a 6-os parcella (I-6.)

Ha a tippem Nem nyert kategória, akkor kérek farmnevet és ID-t az egyik segítségkérő topikba.

semmirevaló kedveli ezt.
  14. semmirevaló

Köszönöm szépen! A területet fel tudtam oldani, be is vetettem. A falu főtérén a Füles Karcsi nem pipázza ki zöldre. semmirevaló ID 49645828

15. Othep

Ezt megtetted előtte?
    Ha elolvastad a küldetés követelményeit, akkor rá kell kattintani a zöld színű OK gombra és onnantól kezdi számolni a rendszer a legyártott jelvényeket.

Ne feledkezz meg róla, hogy új küldetésnél szükséges " leokézni" a feladatot, mielőtt teljesíteni kezdjük.
    Ilyenkor a felkiáltójel kérdőjelre változik a figura feje fölött és mindaddig "?" , amíg nem szállítjuk be az összes igényelt dolgot.

-gyöngy-581 és semmirevaló kedveli ezt.
  16. semmirevaló

Köszönöm szépen, én bénáztam el!

17. Othep

Örülök, hogy rendeződtt :)

semmirevaló kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Lassan közeledik a 41. szint:music:
    Cukorka spórolás miatt minden megrendelő csak 1* kap cukorkát egy nap:wuerg:
    Csiga tempó és dög unalom az eredmény....8)
    Cukorka vásár jót tenne a lelkemnek... és a játék kasszájának is;)
    Ehh nyűgös vagyok....

lili12467 és semmirevaló kedveli ezt.
  19. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Hali!

Nekem sem volt végtelen csillagom én is nagy nehezen spóroltam össze a szükséges mennyiséget a gyopárvölgyre, elég ambivalensek az érzéseim ezzel kapcsolatban, de azért érzem hogy megérte. A haladás lassú, az 5-ik szint elérése volt a célom minél hamarabb de már 1 hete itt állok és ennek több oka is van. A jégszarvas dekor minél hamarabb elérése a leggyorsabb célja legyen mindenkinek azon kívül hogy megduplázza a fatermések számát, rengeteg xp-t ad, ami elhanyagolhatónak tűnik, de nem az, főleg ha 200 alatti vagy.
    Ezzel a küldetéssel már párbajozom egy ideje: [​IMG]
    Ennek a küldetésnek a teljesítéséhez szükséged van összesen 8 gyártói jelvényre, és 1 gyártói jelvény előállításához 11 ezer összértékű csonthéjas/fenyő termésre van szükséged. Csak hogy érezd, az Alpesi sárgabarack CSP értéke 21, szóval kell belőle 524 darab.

A megrendelők persze alpesi sárgabarackot kérnek, de ha nekik adod, akkor meg nem tudod a gyártói jelvény előállításához beadni, elég 22-es csapdája, mellesleg az 5-ik szinten 10 földterületed van és 1 alpesi sárgabarack a teljes érési ciklusa alatt 30 darab termést ad. Ha haladni akarsz akkor nagyobb CSP értékű faterméssel kell helyettesítened, igen ám, de előtte fel kell oldani az új fát, ami szintén gyártói jelvény kell ami 524 darab alpesi sárgaback termés, és ha feloldottad az új fát, állítsd is elő, természetesen azokhoz már kell nyersanyag bőven de a legfontosabb és sok kell hozzá az az alap faanyag. Alap faanyagot csak úgy nem lehet előállítani farmos dolgokból, azt csak a levágott fákból lehet, 1 alpesi sárgabackfa az utolsó érési ciklusban 3 kis fatuskót ad, és ahhoz hogy letudj termelni értelmes mennyiségű alap faanyagot 52 db kis fatuskó kell, a max tárolási kapacitás a fa tuskóknak kezdetben 60 db. szóval ki kell vágnod 18 darab végső ciklusában lévő alpesi sárgabarackfát és ha megvagy akkor beadhatod az átalakítóba ami legrosszabb esetben ad 52 alap faanyagot! A következő fa a meggyfa, aminek a termésértéke 105 CSP ami sokkal kecsegtetőbb, de hogy ne legyen könnyű 1 darab meggyfa előállításához 14 darab!! alap faanyag kell szóval 18 kivágott alpesi sárgabarackfa után letudsz termelni 3 darab meggyfát. és ha letermelted a 3 meggyfát mehet elölről az alpesi sárgabarackfával, mert nem tudsz eleget legyártani meggyfából, most váltottam ki az alpesi vörösfenyőt és ahhoz még több minden kell, kezd kicsit elegem lenni... de még bírom, aztán meglátom mennyire...

Elnézést egy kicsit rant lett, de máshogy nem tudom érzékeltetni azt hogy mennyire is korlátoz a gyopárvölgy.

feki13, -Holdfeny-. és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Szia!
    Korlátoz;) Taktikázni kell! De pont ettől jó... vagy éppen ez az átka...:p Mikor milyen szemmel nézünk rá;)