Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. aboga

aboga Aktív író

Bocs, ez nem az előzőre válasz... Csak kérdésem lenne... A gyopároson felfogadjam a segítőket - vagy előfizessek? Melyik lenne az ami jobban megéri? ... vagyis, mi a különbség a kettő között ?

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Amennyiben a Termelési segítőt a banki oldalon vesszük meg, valós pénzért fizetjük ki a szolgáltatást, kapunk egy bónuszt. Minden az átalakítóban készített tárgy (kivéve újrahasznosítással) 5% eséllyel megduplázódik (például 6 alap faanyag helyett 12 alap faanyagot kapunk). Ha aktív, az átalakítóban egy sárga kéz ikon megjelenik. Ez nem érvényes azokra a termékekre, amelyek termelése a segítő idején vannak indítva, de a lejárta után fejeződnek be.

Amennyiben az Erdész segítőt a banki oldalon vesszük meg, valós pénzért fizetjük ki a szolgáltatást, akkor amíg aktív az előfizetés, addig minden nap kapunk egy véletlenszerű csomagot. Ezt a Segítő ablakában vehetjük át, a "Begyűjtés" gombra kattintva. Ha elérhető a bónusz, a játékterületen is megjelenik. A csomag minden nap 0:00:00-kor frissül és nem halmozódnak, ha nem voltak begyűjtve.

Amennyiben a Kertész segítőt a banki oldalon vesszük meg, valós pénzért fizetjük ki a szolgáltatást, akkor amíg aktív az előfizetés, addig minden nap kapunk egy véletlenszerű csomagot. Ezt a Segítő ablakában vehetjük át, a "Begyűjtés" gombra kattintva. Ha elérhető a bónusz, a játékterületen is megjelenik. A csomag minden nap 0:00:00-kor frissül és nem halmozódnak, ha nem voltak begyűjtve.

A Farmaranyért vásárolt segítők esetén nem jár ajándék.

Kérlek, a részleteket tanulmányozd át itt: https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1325327

maszilva, aida2330, -greycat- és 7 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hurrá elértem a 41. szintet...
    Ennek örömére megint megőrült az ezüstfenyő....:oops:
    Érés végső stádiuma utáni aratás után köddé válik... de kivágható....8)
    Beárnyékolja a szintlépés örömét....8)
    De már kezdem megszokni, hogy minden szintlépés kihozza ezt a hibát:oops::oops::oops:

4. -greycat-

-greycat- Aktív író

Valóban teljesen eltérő gondolkodásmódot kíván a gyopárvölgy, mint a farm. Mi a szotyidombhoz szükséges 25. szintig visszük, aztán felejtős. Az eventeket sem csináljuk már, a fő farmos-bahás lehetőségeket sem tudjuk kihasználni, pl. a nemesítést ki sem próbáltuk. A lökött gazdaköri történetek lehet, h. a 6 éveseket marasztalják, minket "virtuális parasztokat" nem túlzottan. Erőltetettnek tartjuk. A szezon-töketlenkedést dettó. Miért csináljuk mégis? Az elképesztően jó és ötletes grafika miatt, és a beleölt rengeteg idő és a nem olyan sok pénz miatt. Annyi kuponunk van már, h. munkásokra nem fizetünk elő, szupertápot veszünk néha, szupertrágyát v. KacsaKata-trágyát nagyon ritkán. Több ezer kerekkerék-pörgetésünk van talonban... Az egész mesterségek völgyéből a RACS meg a PinkiePiA játszik - a 2365-féle bónuszhoz AI-kell, mert a saját eszünkkel képtelenek vagyunk számontartani (bár egy-két megszállott farmtárs káprázatos excell-be rendezett dolgokat!). És mert baromira nem motivál, h. egy bizonyos lötty 2, 3, netán ÖT%-kal növeli valaminek a valamijét. A motivációs nagyságrend tíz, de inkább 20%-nál kezdődik...

5. SirHenrik

SirHenrik Járnitanuló

Üdv!
    Szívemből szóltál.
    Max. ugyanez a vélemény.
    Sok sikert,mindenkinek!!!

6. -Holdfeny-.

Szia!

A farm egy öszetett játék;) Le lehet faék egyszerűre faragni... kihagyni a fűszert adó játék elemeket... Annak aki nem látja át a bonyolultabb összefüggéseket! Vagy annak aki nem ér rá, nem akar velük foglalkozni;) Játszani így is úgyis jó;)
    A szotyidomb teljesen tiszta állapotában nem elérhetetlen...
    Egy egy szint teljesítéséhez, 20-25 napra van szükség, ha csak egyszer tudjuk visszahívni a megrendelőt... cukorkavásár hiánya miatt:(
    Remélem az 50. szint után jön valami húúúúú de jó dolog;)

-greycat- és Bokalmgazda kedveli ezt.
  7. rybar49

rybar49 Fórumelemző

szia, sziasztok

pár mondattal reagálnék a soraidra

a szotyidombot megszerezni az olyan, mint ha vennél egy drága autót, de az autó vásárlásakor a slusszkulcsot nem kapnád meg. azt majd csak akkor, ha még sokat dolgozol. lesz egy csodás autód. de minek? használni nem tudod, esetleg arra lesz jó, hogy az irigy szomszéd frászt kapjon az irigységtől. ha használni akarod, akkor biza a negszerzéséhez befektetett energia sokszorosát bele kell feccolnod, hogy használni is tudd. aki már használja a szotyidombot, tudja, mennyi munka van benne. én nem látom a logikát abban, hogy ha elérem a szotyidombot, elég. akkor feleslegesen szereztem meg, ha nem használom, ha használni akarom, akkor a gyopároson tovább kell szorgoskodnom. jól ki van ez gondolva :))

20-25 naponta szintet lépni.....hmm...itt kicsit vitatkoznék veled. a 25 nap/szint szóba jöhet a 38-as szintig, de utána már nem elég ennyi nap. ezt biztonsággal merem állítani. figyelem a saját teljesítményem, igyexem, de már nem találok semmi plusszt, hogy a 25 napba bele férjek. cukorka vásárlása nélkül, maximálisan kihasználva a lehetőságeket, megfelelő idővel rendelkezve is reálisabb a 30-40 nap/szint. te ne magadból indulj ki :)) te kb annyira hasonlítasz az átlag játékoshoz, mint én madonnához :)) csak annyit mondok, mi, akik végig fogjuk vinni a szotyidomb teljes elfoglalásáig, vmilyen szinten mind meg vagyunk kicsikét(vagy nagyon) zakkanva, de ez így jóóó :)))
    mindenkinek jó játékot kívánok.

8. -Holdfeny-.

Szia!

Irigy szomszéd miatt is jó a szotyidomb;)xDxDxD Bár én enél önzőbb vagyok... magam miatt csinálom... magam miatt játszom;)
    Nem vitázom a számaiddal... mert én is Magamból indulok ki:p
    Én átlag játékos???? ohh dehogy... Én kispályán játszom....:p Apró zsebkendőnyi pályán....
    Egyszer réges rég... meglátogatott egy farmer az Asszonykájával.... Na ők nagypáján játszottak;)
    Én még másnál nem láttam olyan hosszú számokat mint náluk...8) Szerintem azóta csak fejlődött a farmjuk;)
    A Szotyidomb pedig csak támogatja a fejlődésüket;)

Zakkantság.... :inlove: Nem csak a teljes szotyidombhoz kell:p
    De vannak akik többszörösen zakkantakxDxDxD Üres gazdakör.... ki éri el előbb az event/szezon végét8) Kinél száguld gyorsabban a zöld csík... A szigetre is kiterjeszthetnék a zakkantságot:p ott már túl sokan célba értek, s kiakadt a zakkantság mérő;) Lehetne fokozni... Pl Szotyidomb mellé kaphatnánk kukoricás dombot is;)

tompaker, Bokalmgazda, Crispello és 4 más kedveli ezt.
  9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Én a 31-et "Hegyek királya" lettem xD

kutyaszálló, csopke1, Swartsch és 7 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Gratulálok!:inlove:
    A magaslati levegő jót tesz a tüdőnek és az elmének is;)

kincsembogaram67 és Kuzdern kedveli ezt.
  11. varga1234

varga1234 Fórum biztosa

Gratulálok!

12. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Fórum mestere

Sziasztok. Sajnos több hónapig nem tudtam ismét gépközelben lenni, ezért nem tudtam viszonozni az ajándékok visszaküldését. Ezért elnézést és bocsánatot kérek. :inlove: Elértem a Gyopáron a 25. szintet és végre meg lett a Napraforgódomb. :DHálás szívvel köszönöm minden kedves gazdának, moderátornak a segítségét amit kaptam. Jó játékot és egészséget kívánok mindenkinek. :inlove:

maszilva, Swartsch, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Gratulálok, a Szotyidombhoz;)

kincsembogaram67 kedveli ezt.
  14. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Fórum mestere

Hálás szívvel köszönöm.

Sali~*.* és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  15. kyra72

kyra72 Járnitanuló

Sziasztok!
    Elnézést,ha ez a kérdés már szerepelt, de mi a jelentősége, hogy esik-e az eső vagy nem az alpesi kertben?
    Köszi előre is ha válaszoltok.

16. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    A Gyopárvölgy ismertetőjében itt olvashatsz az időjárás részleteiről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-alpesi-kert.23688/#post-1328567
    • Esős: 20%-kal csökkentett érési idő
    • Felhős: +2 "Hajtass növényt" használat
    • Napos: +1 termés mezőnként
    • Viharos: esély a felhasznált tárgyak visszaszerzésére

Utoljára szerkesztett: 31.8.24
    maszilva, alex0824, kyra72 és 5 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Most aztán teljesen felháborított Gyopi. :D

-gyöngy-581, alex0824 és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Kellemetlen, de orvosolható!

A 41. szinten sok egyéb kellemetlenség is van... :wuerg: A megrendelők konkrétan megbuggyantak... :oops: A kívánságaik irreálísak... főleg felreppenő terén...>:(
    De az 50. szintnél egyenlőre a megállás vár... így annyira már nem fontos a sietség... Csak ami nyugisan belefér;)

alex0824 és zsani_apja kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    51.- en vagyok, igaz a bahán, de ott sem jobb a helyzet. :D :p

alex0824 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

51? .... azt hittem 851....
    Ja arra is csak várunk...:wuerg:

alex0824 és zsani_apja kedveli ezt.