Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Áthoztalak ide.
    Ha megengeded adok tippeket. Mivel nem írtad, hogy melyik szinten vagy, melyik területet "nem engedi" feloldani /fás, növényes/, így a javaslatom:
    Nézd meg, hogy a felajánlott területen a bagoly melletti táblán melyik lakat van kinyitva. Ha fölé viszed az egered akkor mutatja, hogy a feloldáshoz milyen típusú jelvényből mennyit kér a feladat. Ha rendelkezel a kért mennyiséggel akkor nincs más dolgod mint szépen kitartóan kattogtatni a bagoly körül.
    Kiegészítem a beadandóval,
    https://kepkuldes.com/images/e9ec1216703e97e9fe51296b1b27b8c9.md.png
    Sok sikert, szép napot kívánok!;)

Utoljára szerkesztett: 19.9.24
    vihence, Swartsch, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  2. szaki1979

szaki1979 Haladó

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Le okéztad a feladatot?
    Mi van Alice feje felett kérdőjel vagy felkiáltójel?

Ha felkiáltójel akkor nem fogadtad a feladatot.
    Másik ötletem: frissítettél a szintlépés után?
    Ha ez a kettő nem működik, vagy rendben van akkor kérlek keress meg egy moderátort a segítségkérő topikok valamelyikében -az ID megadása mellett- aki meg tudja nézni mi is a gond.

Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. szaki1979

szaki1979 Haladó

1. Szintet már pár hete léptem.
    2. Nézd meg a csatolt printscreent, látszik pontosan, hogy nem észlelte a szintlépést

5. -gyöngy-581

Sajnos én hiába nézem meg a csatolt képedet. Csak egy sima játékos vagyok.
    kérlek írjál a hibatopikba, ott tudnak a moderátoraink segíteni neked.
    Katt a linkre és írd le a gondodat, de nefelejtsed el megadni az ID számodat is.
    https://board-hu.farmerama.com
    Vagy ide:
    https://board-hu.farmerama.com

6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mintha anno arról lett volna szó, hogy csökkentik a megrendelők kívánalmait. Ha ez csökkentés, mennyit kért volna csökkentés nélkül?
    8)
    Megjött Fülöpke is a megrendelésével:
    Kicsit értetlenül állok a megrendelések kapcsán, hová kell ennyi rózsa?:music:

Utoljára szerkesztett: 20.9.24
    peter1022, semmirevaló, Swartsch és 6 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam is hasonló igényekkel jelentkeztek be...:oops:

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Szia!
    Már sajnos nálam is voltak ilyen kérések és nem csak a növényeknél, hanem a fatermésekből is...

9. peter1022

peter1022 Fórummogul

Nálam is hasonlók vannak, meg hason lók xDxD
    Azt hittem ezek már a csökkentett kérések.:D:D

Sali~*.* kedveli ezt.
  10. tompaker

tompaker Járnitanuló

Szia Holdfény! Nagyon tetszik ez a válasz, frappáns:D.Tökéletesen összefoglaltad a játék lényegét.:p Csak egy kis kiegészítés: Mivel én is magamból indulok ki;).Ki felejtetted a lényeget a GAZDA VERSENYT,:DxD8) ami szinte presztízs már:). Szóval tényleg zakkantak vagyunk:music:. De játszani jóóóó.:D

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

:inlove::inlove::inlove:
    Jó reggelt!

Ma az őrült megrendelők veresnyének sokadik fordulóját rendezik...
    A versenyszám: Ki tud teljesíthetetlenebb dolgot kérni a Gyopározó gazdától...:oops: Nálam Barna vezet...:p

tompaker kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

vihence és Kuzdern kedveli ezt.
  13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

vihence, Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Sziasztok!

Én már csak azt várom hogy mikor lesz az első event a gyopárvölgyön. :D

vihence kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Szerintem egyik veszély sem fenyeget :)
    Sem a gyopit nem fogják kivenni és én sem egy számítógépes másik játékot ajánlottam :D
    Aminek a linkjét hoztam az egy mezei asztali társasjáték, dobókockákkal és bábukkal.

vihence, zsani_apja és Kuzdern kedveli ezt.
  16. tompaker

tompaker Járnitanuló

Jó Napot!
    Scarett sem túlságosan kíméletes, nem is tudom vissza hívni ma.:p Amíg ilyen kérései vannak( 35 borostyánnő)xD, nem is nagyon hiányzik.;)
    Mondjuk Barna nálam egész rendes :)kétszer is vissza tudom hívni.

Utoljára szerkesztett: 22.9.24
    -Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Szép napot!

Amióta a 42. sziten állok... döbbenetes kívánságokkal jönnek... :music:
    Persze lehet, hogy csak beállítás változtatások történtek:oops: 35 borostyánt könnyebb összevadászni mint 2500 rózsát egy nap...:oops:
    De van mikor egyik sem sikerül...:wuerg:
    Sőt a 42. szinten már a borostyánt sem lehetett kiváltani 27 arannyal.... 50-et meg nem kap...8)
    Kinek jó ez?????? Nekem nem mert bosszant... a játéknak sem mert elesik némi aranytól... - még akkor is ha ajándék aranyból fordítanám rá... tehát fából potyogottból... 8) Viszont egész jól hat a le...rom tabletta;) Szóval vész nincs!

tompaker, Bokalmgazda2 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. tompaker

tompaker Járnitanuló

Szép napot!
    Mi?:( 2500 rózsa?:( Hát az tényleg rengeteg. Én még csak a 41. szinten vagyok:p. Húúú, pedig nekem nagyon kell a szotyi domb következő szabad területe:p. Még van két mamutfám amit oda raknák:music:. A többi már ott van.

Na de sebaj nekem is van le...rom tablettám:D.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.9.24
    -Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Szia!

Ma az avarvirág és a rózsa a kívánalom... utóbbiból még mag se volt...
    Szóval eddig még ma nem hívtam vissza megrendelőt....:wuerg:
    Csak 41???? akkor mindjárt itt van a 42:music: Az egyetlen jó a téren állóknál 3 feladat kinyílik... utána várakozás a nyögvenyelős haladásra...:(
    Én az egész szotyidombot szeretném;) ugyan nem mamutoknak...:music::p
    Az eredeti terv az április 01-es elérés volt... De talán február közepén is meglehet... 8)
    xDxDxD
    Használjuk és a játékmester megértését köszönjük:p
    Eddig volt egy felfedezhető ritmusa a megrendelők kívánságainak... de jelenleg össze vissza akarnak minden félét... leginkább azt ami nincs:oops:
    Bosszantó... mert volt egy jól működő ritmus, egy haladási tempó... de belerondított az új beállítás-.- Persze lehet, hogy a véletlen generátor szivat.... újabban... De igazából mindegy is8) Meg lehet oldani a mostani kívánalmakat is... inkább a meg akarom e oldani erőből dolog változott... :oops:
    Akkor is haladok az 50. azaz egyenlőre csak a 43. szint felé;) Játszani pedig jóóóóó:inlove:

Utoljára szerkesztett: 24.9.24
    tompaker és DevilMókus kedveli ezt.
  20. tompaker

tompaker Járnitanuló

Szia.
    A mindjárt :wuerg:azért odébb van 36190 kell még. A szotyi domb, az nekem is kell:p. De most, ahogy privátban is írtam, még kettő darab mamutfát ki szeretnék:p:) tenni, akkor szabad lesz a farm :):Dteljesen. Idáig 24-25 nap alatt mentem egy szintet8). még nem számoltam ki, hogy mikor leszek az 50. szinten:sleepy:. Ha ilyen lesz a 42. szint után, ahogy írod:cry:. Mehetek a fra...ba, a jól bevált taktikámmalxD. Nem baj majd tanulunk másikat:D;).

Utoljára szerkesztett: 25.9.24
    -Holdfeny-. kedveli ezt.