Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

30. szinten vagyok a gyopáron, azt hiszem, és így néz ki a Napraforgódombom, ennyi mamutfa fért ki:
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2024/11/03/d88dd83d4726836bb08e89e6302627ba.jpg

2. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Szia !
    Nekem 26 Mamut van a szotyidombon, a maradék 1 területen virágos dallamok (15 db),ha jól számoltam, sokat takarnak a mamutok.

varga1234, Swartsch és Kuzdern kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A szotyidomb, minden kockája segítség... tegyünk rá bármit;)

DevilMókus és Kuzdern kedveli ezt.
  4. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

varga1234 és CoraQueen kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Azért ez a terület nem érhető el teljesen a 25. szinten;)

6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Köszönöm a kiegészítést! Annyit azonban már kitaláltam, hogy a kapott képen a Gyopárvölgy 30. szintjét látom. Jelenleg engem a 25.szint felszabadított teületének a látványa bőven kielégít.

.barbi1., DevilMókus és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Szia!
    Az is nagy segtség;)
    Az utolsó Gyopár fejlesztésnél kitűztem célként az 50. szint elérését és a teljes szotyidombot... április elsejére8)
    Ha lesz még addig pár cukorka vásár sikerülni is fog...;) utána pedig szörgre akasztom a gyopárt...:D

semmirevaló és varga1234 kedveli ezt.
  8. varga1234

varga1234 Fórum biztosa

Én is arra hajtok

kmandy, -Holdfeny-. és semmirevaló kedveli ezt.
  9. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Csodálom ahogy haladtok, nekem a 40. szint is álom. Szurkolok, hogy el érjétek a célt!

varga1234 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

:inlove: Köszönöm:inlove:

Most erős lassulás van... kifogyott a cukorka készlet:oops:
    Szóval a még hiányzó 6 darab 3 csillagos növényes jelvényt le termelem... 8)
    Aztán nem ártana némi tartalékot képezni... ha sikerül;)

semmirevaló és DevilMókus kedveli ezt.
  11. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Én meg azt várom, hogy túladhassak a 3 csillagos növényes jelvényeken, mert csak a helyet foglalják.
    Van 33, mire odaérek, lesz talán 40 is, ha nem több.[​IMG]

12. -Holdfeny-.

Ügyes vagy;) :inlove:
    Én sok szinten keresztül láblógatva haladtam... jobban mondva a megrendelőknek adtam a megtermelt javakat...:music:
    S most eljutottam oda hogy nem hogy a szintlépésnél nem tudtam kiváltani minden kiválthatót... De előbb lépek újra szintet minthogy kéz legyen az utolsó szükséges jelvény is:wuerg: már csak 6 kell a tároló fejlesztéséhez.... ma igyekszem letermelni az 1-es jelvényeket... aztán jöhet a hosszabb érésű növény;)

Viszont látom Te is sok 4-es fás jelvényt készítettél;) Egyenlőre nem sok hasznuk lesz... - majd talán az 50. szint felett eltapsolhatjuk ha egyszer bevezetik;):D

13. Sagittarius69

Én nem látom soknak.
    Mindig előre készülök, hogy csak gyorsan beadjam a jelvényeket, ha elérek egy újabb növényt, fát vagy fejlesztendőt.
    Ha meg lesz napraforgódomb 2, lehet, hogy minden jelvény kevés.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Ebben igazad van...:music: De én az idénre nem várok gyopár fejlesztést:wuerg:
    Viszont folyamatos jelvény gyártásra állok át;) Hely bőven van amit fel tudok tölteni;) A fás jelvényeket nagyságrendekkel könnyebbelő állítani...
    Eddig én is ki tudtam maxolni minden fát és növényt azonnal;) Most már a gyapjúsás is kész:inlove: szerencsére az egész szinten 2 alkalommal kérték a megrendelők...8) Szóval van belőle 10 mag tartalékba;)

DevilMókus kedveli ezt.
  15. Sagittarius69

Idén már biztos, hogy nem lesz gyopárfejlesztés, behozták a feladatokat 50-es szintig, így egy darabig nem foglalkoznak vele.
    Majd jövőre mindenki, aki gyopározik, ott lesz az 50-es szinten és várja, hogy mikor fog végre történni valami.

vihence, DevilMókus és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. Sziszi1950

Sziszi1950 Kivételes tehetség

A megrendelők már napok óta naponta 300 és 400 közötti vargányát kérnek. Ezt lehetetlenség előállitani, mert ennek határt szab az, hogy rengeteg fa anyagot kell előállitani ahhoz, hogy a gomba magját megkapjam. Nem értem a programozókat, miért kell ilyen lehetetlen helyzetbe állitani minden nap a játékosokat, ez elveszi a kedvet a játéktól és a játék amúgy is lassu haladásástól a gyopáron.

barbi021951 és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Szia!

Javaslom amikor a megrendelő érkezési ideje közeleg, ne leegyen a földben vargánya;)
    Így nagy eséllyel nem fog azt kérni...
    Azt tapasztalom .... hogy a földben lévő még érő és az elkészítés folyamatban lévő magjaiból válogatnak a megrendelők 85-90% ban
    Pesze ez lehet véletlen.... De több hónapos jegyzetelés ezt mutatja;)
    A raktárban lévő magokat és növényeket kisebb eséllyel kérik;)

Bokalmgazda és Sziszi1950 kedveli ezt.
  18. Csaba957

Csaba957 Kivételes tehetség

Én nem ezt tapasztaltam. Se mag se gomba nem volt nálam, a Barna mégis ugyanúgy kérte a gombát
    több mint 500-as mennyiségben. Mondanom se kell, hogy egy darabot sem kapott. Mégis rendszeresen bepróbálkozik.
    Most az avar virággal próbálkozik, na azt se kap.

19. -Holdfeny-.

A véletlen generátor nálad máshogy működik:music: nincs ezzel gond;)
    én azomban a jegyzeteimre támaszkodom... ;) a jövőt viszont nem látom... itt bármikor fejre állhat a rendszer...:wuerg:

semmirevaló kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!

Gyopáron elértem az 55- öt.
    Bölcsesség jelvényei tárolási kapacitásánál. :D

PZoli64, .barbi1., semmirevaló és 4 más kedveli ezt.