Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Örülök, hogy mosolyt hoztam a napodba!:inlove:

A Gyopár egy vicces hely tud lenni ha az embernek jó a társasága;)

nagymami2 kedveli ezt.
  2. Csaba957

Csaba957 Kivételes tehetség

Ha ennyire terhes számodra a gyopár akkor ne csináld. Ahhoz, hogy elérd a 25. szintet azt az átalakító használatával is megoldható.

Gábormester, Sali~*.* és zsani_apja kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Sziasztok!

Még fél szint választ el a következő szotyidomb területtől... Komótosan haladok... :music:
    Jelvény gyártás lassan halad...:wuerg: A tervezett mennyiségből csak a 4 csillagos fás jelvényen van pipa 10 darabbal;) Most a 3 csillagosakon dolgozom... hogy 20-20 darab legyen;)

tompaker és Bokalmgazda kedveli ezt.
  4. házimama70

házimama70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni hogy a kerti ásót nem lehet kapni . Hetente egyszer néha van . Nagy szükség lenne rá

5. -Holdfeny-.

Mostanában kevesebb érkezik:oops: Kitartás....8)
    Arass szogalmasan majd csak jön;)

6. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az Alpesi kertben növények aratásakor repülhet fel. Nem gyakori felreppenő, szorgalmas vetés /aratás szükségeltetik hozzá. Játékostársak javaslata alapján ha van lehetőséged, bérelj fel munkásokat, s azokkal arass, úgy picit nagyobb esélye van az érkezésnek.
    Itt tudod megnézni, hogy melyik felreppenő honnan érkezik:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1324697
    További jó játékot!

aida2330, Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. tompaker

tompaker Junior szaki

Szia!
    Csak ügyesen;)

.barbi1., Kuzdern és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

A feleségem azért kezdett évekkel ezelőtt egy második farm művelésébe, mert már akkor sem haladt az elsővel, pedig hol vannak azok a régi szép "békebeli" idők. A szezon-*** sztem teljesen fölöslegesen terheli a szervereket. A kopárvölgy teljesen más (talán magasabb rendű) gazdálkodási logikát kíván, de hogy nem fogok x ezer-százezer akármit letermelni "napszámban" azért, h. egy év múlva y százezret kelljen egy "új" gyopár-gazért, az biztos. Valami itt el lett... galoppírozva. A játék fő erényének kezdettől azt tartottam, hogy eszméletlen jó a grafikája, és a kisebbek is képesek megtanulni a "játszva haladás" közben a gazdálkodás örömét. Gondolja bárki is x feles nélkül, h. egy kamasznak v. játék-félőrültnek bármi örömet okoz x tízezer/százezer valami robotként történő letermelése azért, h. egy még kacifántosabb, még nehezebben elérhető valamit IS termelhessen? Az eventek szükségletei pedig úgy vannak beállítva érzésem szerint, hogy vagy eventgazt termelsz, vagy "normálisan" gazdálkodsz. Vegyél ezt-azt, hogy haladhass egy ingyenes játékban. Aha. Kizárólag szupertápot veszek, a többit megoldom kuponokkal.
    Az se érdekel, ha nem lesz szotyidombom. Beértem azzal, h. egy-egy új (főként bahás) növényt megnéztem eredetiben, és úgy hoztam létre növénytársulásokat a három bahás területen - a farmosokon is. "Kétszázhúsz felett" a farmok önellátókká válnak. Lehet, hogy ki- és/vagy megöregedtem, nem szeretném senki kedvét elvenni. Azt meghagyom a tudjátokkikre, hihihihi. ;)

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Szép napot!

Szépen gyűlnek a jelvények... már alig várom, hogy birtiokba vehessem a szotyidomb következő szeletét;)
    S talán újdonság is vár majd a 45. szinten;)

barbi021951 kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Érezni fogod a 46.- nak a szelét. :D

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Jaaaa:music: s kicsit közelebb lesz az 50;)

zsani_apja kedveli ezt.
  12. Enikő65

Enikő65 Törekvő

Sziasztok :)
    36 -os szinten vagyok és alig jön pld. metszőolló ,de a többi felröpiből is lassan ki fogyok.
    Segítőkkel dolgozom ,ez nem lehet gond. Nálatok van elég ?

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Szia!
    Kb egy bő hete, változott a felreppenők felreppenési aránya:wuerg:Nálam az ásóból jön nagyon kevés:oops:

Enikő65 kedveli ezt.
  14. Enikő65

Enikő65 Törekvő

Köszönöm a válaszod :) Nagyon nem jó hír ,az amúgy is nehezen fejlődő területen :(

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Időnként
    változik a felreppenők felreppenési gyakorisága....:music: Mire megszonkám az újat... jön a következő...:wuerg:

Enikő65 kedveli ezt.
  16. zsani_apja

halihoó!
    Ezeket a számokat, gyerekek és hitel mellett már nem lehet produkálni. :D
    Szia!
    Nagyon figyelmesnek kell lenni, azon a részen főleg. :)
    Mire felér az ember a felvonóval, picit elszédül. :D

17. -Holdfeny-.

Sajnos vannak ennél nagyobb számok is amit a megrendelők ismernek:oops:

18. zsani_apja

Tudom, a rózsát jobban szokták kedvelni. Abból annyit kérnek sokszor, hogy a képmetsző sem bírja el. :D

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. Csaba957

Csaba957 Kivételes tehetség

Ezzel a két növénnyel még nincs is gond, mert ezek gyorsan letermelhetők, meg ebből általában 1000-es mennyiséget szoktam raktáron tartani. De amikor hosszú érés idejű növényből kér ennyit, vagy olyat aminek a magjához minőségi faanyag kell na akkor szoktak üres kézzel távozni.

Sziszi1950 kedveli ezt.
  20. zsani_apja

Szia!
    Nem nagyon foglalkozok Gyopival, csak néha megragadnak ezek a számok, ha belépek. :)